Menu Close

NECTAR LUSH MATTRESS преглед

Идеален за:

 • Тези, които харесват съответстващото усещане за мемори пяна
 • Странични и задни траверси с тегло под 230 килограма
 • Двойки
 • Купувачи, които отделят време за решения и искат дълъг пробен период

Съображения:

 • Има минимален отскок към матрака
 • Цената е по-висока от средния матрак от пяна
 • Средната твърдост и конструкцията от пяна може да не са достатъчно подкрепящи за траверси с тегло над 230 паунда

Ценови диапазон:

$ 1,099 – $ 1,799

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Среден (5)

Вземете безплатни аксесоари на стойност 399 долара при всяка покупка на матрак.

Nectar утвърди своята онлайн репутация с водещото си легло в матрак, което включваше щедро 365-нощно изпитание за сън и вечна гаранция. Оттогава компанията нараства популярността си и разширява продуктовата си линия, като включва спално бельо, рамки за легло и мебели. Последното допълнение към линията Nectar е матракът Nectar Lush, луксозен матрак с мемори пяна.

Nectar Lush, който обхващаме в този преглед, има 12-инчов профил с три слоя пяна, включително комфортен слой от гел вливаща се мемори пяна. Матракът предлага дълбоко контуриране за облекчаване на налягането. Той изолира движението изключително добре и помага за предотвратяване на нарушения на съня за тези, които споделят леглото. Той също така регулира температурата по-добре от средния матрак с мемори пяна. Покривалото за машинно пране, първокласните пянасти слоеве и по-високата цена го отличават от водещия матрак на Nectar.

Ще разгледаме по-отблизо конструкцията и производителността на Nectar Lush, включително как се оценява в ключови категории като изолация на движението, облекчаване на налягането и регулиране на температурата. Въз основа на обширни тестове на продукти, ние също така ще разберем колко добре е подходящ Lush за различни типове тяло и пози за сън. След това ще прегледаме политиките на компанията, включително нейното 365-нощно изпитание за сън и доживотна гаранция.

Разбивка на преглед на матраци Nectar Lush

Nectar Lush е дунапренен матрак с профил по-висок от средния. 12-инчовата конструкция включва дебел комфортен слой мемори пяна, преходен слой от пенопласт и поддържащо ядро ​​с висока плътност.

Матракът се предлага в една опция за твърдост, която пада на 5 от 10 по скалата на твърдост. Тази средна твърдост е от полза за страничните и задни траверси, които тежат под 230 паунда. Комфортният слой от плюшена мемори пяна позволява на траверсите да потънат в матрака, с усещане за прегръдка на тялото, което омекотява точките на натиск. Този ефект на люлеене намалява напрежението в тялото. Nectar Lush е идеален за онези, които искат матрак, който е в тясна форма.

Докато водещият матрак Nectar Sleep включва мемори пяна в капитонираното си покривало, матракът Lush има покритие Tencel, което е по-лесно да се поддържа чисто. Капакът е подвижен и може да се пере в машина. Помага за отнемане на топлина и влага за усещане за охлаждане.

Комфортният слой на Lush е три инча гел-покрита мемори пяна. Този дишащ слой помага за регулиране на температурата, за да се подобри цялостното качество на съня. Пяната с памет е зонирана. Центърът Aquacool помага за отнемане на топлина и предпазва от натрупване в матрака. Този слой също отговаря на формата на тялото, като създава усещането, че спите в матрака, а не върху него.

Преходният слой на Nectar Lush е два инча от пяна Energex. Този слой предпазва траверсите от потъване в опорната основа. Подобрява лекотата на движение и предотвратява чувството, че сте ограничени от по-мекия комфортен слой от мемори пяна.

Поддържащото ядро ​​е седем инча от пенопласт с висока плътност. Ядрото от пенопласт предлага равномерна и последователна поддръжка и помага да се предотврати провисването с течение на времето. Тази основа е стабилна и издръжлива, така че осигурява по-добра опора на ръба от средния матрак от пяна. Изцяло пянестата конструкция на Nectar Lush помага за допълнително изолиране на движението.

Nectar Lush е сертифициран от CertiPUR-САЩ, което означава, че пяните му са направени без използването на вредни химикали или тежки метали. Освен това е с ниско съдържание на летливи органични съединения, което означава, че трябва да има по-малко мирис на синтетичен „нов матрак“.

Твърдост

Тип матрак

Среден – 5

All Foam

Строителство

Nectar Lush има трислойна конструкция от пяна, която включва напоена с гел мемори пяна, преходен слой от пенопласт и поддържаща сърцевина от пенопласт.

Материал на корицата:

Tencel

Комфортен слой:

3 ”мемори пяна (с гел)

2 ”Energex пяна

Ядро за поддръжка:

7 ”пенопласт

Цени и размери на матраците

Nectar Lush е луксозният матрак с мемори пяна на Nectar и има цена, която да съответства. Той е по-скъп от водещия матрак Nectar. Въпреки че не е толкова скъп като някои луксозни матраци, той има по-висока цена от средния матрак от пяна. Nectar предлага периодични промоции, които отстъпват матрака.

Въпреки че Nectar Lush е по-скъп, той е направен с пяна с по-висока плътност, което му дава по-дълга продължителност на живота. Трайността на матрака помага да се предотврати провисването с течение на времето. Доживотната гаранция на леглото добавя известна стойност и сигурност към инвестицията.

Nectar Lush се предлага в близнаци със стандартни размери чрез калифорнийски крал. Повечето матраци от пяна са с височина 10 инча, така че 12-инчовият профил на Nectar Lush е по-висок от средния, въпреки че стандартните листове все пак трябва да се поберат. Nectar Lush също е по-тежък от водещия модел на компанията и може да е трудно да се движите без помощ.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 12″ 59 lbs. 1099 долара
Twin XL 38 “x 80” 12″ 63 lbs. 1149 долара
Пълна 54 “x 75” 12″ 80 lbs. $ 1349
Кралица 60 “x 80” 12″ 94 lbs. $ 1499
Крал 76 “x 80” 12″ 117 lbs. 1,799 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 12″ 117 lbs. 1,799 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете безплатни аксесоари на стойност 399 долара при всяка покупка на матрак.

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Nectar Lush предлага впечатляваща изолация на движението, което очакваме от повечето матраци с мемори пяна. Lush има по-висок профил с дебела пяна комфорт и преходни слоеве, които му помагат да сведе до минимум преноса на движение по-добре от средния матрак.

Три инчовият комфортен слой от мемори пяна реагира на движенията, като ги поглъща и изолира. Nectar Lush също има поддържаща сърцевина от пяна с висока плътност с минимален отскок. Това предотвратява движението на вълните в леглото. В резултат на това Lush е високо оценен от двойките.

Със спящите не трябва да усещат как партньорите им сменят позициите през цялата нощ. По-големи движения, като влизане и излизане от леглото, може да се усетят до известна степен, но Nectar Lush ги минимизира повече, отколкото биха направили латекс или хибриден матрак. Също така е безшумен, когато носи тежест. Това прави матрака Lush чудесно подходящ за чувствителни траверси и тези, които споделят леглото.

Облекчаване на налягането

Nectar Lush очертава дълбоко за забележително облекчаване на налягането. Средната твърдост и три-инчовият комфортен слой с мемори пяна прилепват тялото и предотвратяват развитието на точките на натиск. Меката, разтеглива материя на Nectar Lush гарантира на траверсите да усетят предимствата на контурната пяна отдолу.

Люлеещият ефект на Nectar Lush намалява напрежението в цялото тяло и омекотява раменете и бедрата за допълнителен комфорт. Размерът на освобождаване на налягането, който осигурява, е наравно с подобни модели с мемори пяна.

Въпреки това, Nectar Lush вероятно е твърде мек за повечето спящи на стомаха и тези, които тежат повече от 230 килограма. Тези траверси са по-склонни да потънат дълбоко в матрака, което може да доведе до натрупване на натиск в долната част на гърба. По-добре е за странични и задни траверси, които тежат под 230 килограма.

Контрол на температурата

Nectar Lush регулира температурата по-добре от средния матрак с мемори пяна. Докато традиционната пяна с памет има тенденция да задържа топлината, Nectar Lush използва напоена с гел мемори пяна, за да изтегли топлината от тялото и да я разсее.

Капакът Tencel на матрака Lush е влаго- и топлоотвеждащ. Той е дишащ за допълнителен въздушен поток през матрака. Вливащата се с гел мемори пяна е зонирана с централен панел от Aquacool. Този материал помага да се предотврати натрупването на топлина в средната част, където хората са склонни да натискат най-много в матрака.

Тъй като Nectar Lush има средна твърдост и се придържа в тясно съответствие, все още съществува потенциал за задържане на топлина. Въпреки това, матракът взема мерки да компенсира това за температурно неутрално усещане.

Поддръжка на ръба

Пяната основа с висока плътност на Nectar Lush помага да се осигури постоянна опора от ръба до ръба. В резултат на това матракът има малко по-добра опора на ръба от другите модели пяна.

Слоят от мемори пяна на матрака се компресира лесно, но преходният слой и плътната опорна сърцевина помагат на траверсите да се чувстват поддържани близо до ръба на леглото.

Тези, които седят близо до ръба на леглото, може да забележат липсата на подсилен периметър повече. Ядрото от пяна с висока плътност помага да се предотврати провисването с течение на времето, но тези, които се нуждаят от допълнителна помощ за влизане и излизане от леглото, могат да се възползват от хибриден матрак с подсилен периметър.

Лесно движение

Смяната на позициите на матрака Nectar Lush е по-лесна, отколкото на други матраци с мемори пяна. Преходният слой предпазва траверсите от потъване твърде далеч в леглото. Сдвоен с плътно ядро, това количество опора помага на траверсите да сменят позициите си при необходимост. Това е от полза за комбинираните траверси, които през нощта се преместват от гръб към страни или стомах.

Комфортният слой с мемори пяна се съчетава тясно, без да възпрепятства движението, колкото традиционната мемори пяна. Той позволява траверси да потънат в матрака, което може да осигури сцепление за смяна на позициите.

Въпреки това, матракът Nectar Lush има минимален отскок. Някои може да открият, че това не улеснява движението, както би направил хибриден или латексен матрак.

Секс

Подобно на други матраци от пяна, Nectar Lush не е високо оценен за секс. Липсва отскок, което може да затрудни смяната на позициите по време на интимна дейност. Много двойки предпочитат хибриден или латексен матрак за по-добра лекота на движение.

Въпреки това, Nectar Lush има по-добра опора на ръба от повечето матраци от пяна. Освен това е дискретно, тъй като е безшумен, когато носи тежест. Двойките ще открият, че комфортният слой с мемори пяна осигурява известно сцепление, докато преходният слой помага да се предотврати прекомерното потъване.

Изпускане на газове

Има първоначална миризма на Nectar Lush, но тя бързо се разсейва. Отделянето на газове обикновено е резултат от синтетични пени, които освобождават летливи органични съединения (ЛОС), когато се освободят от кутията. Това често е по-забележимо, когато матракът е вакуумно затворен и опакован в пластмаса.

Nectar Lush е сертифициран от CertiPUR-САЩ, така че е направен без вредни химикали. Също така е с ниско съдържание на ЛОС. В резултат на това има по-малко отработени газове, отколкото обикновено може да се очаква от изцяло пяна. Поддържането на добре проветриво помещение и изпускането на въздуха на матрака за 24 часа ще помогне да се разсее всякаква миризма.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси: Страничните траверси се нуждаят от амортизация за раменете и бедрата, тъй като тези зони се натискат в матрака. Ако матракът е твърде твърд, могат да се развият точки на натиск. Ако матракът е прекалено мек, тогава тялото няма да бъде правилно поддържано. Nectar Lush има средна твърдост, която балансира комфорта и опората за повечето странични траверси. Той реагира пропорционално на натиск и равномерно разпределя телесното тегло.

За странични траверси, които тежат по-малко от 130 килограма, Nectar Lush е забележителен избор. Предлага отлично облекчаване на натиска и омекотява раменете и бедрата. Комфортният слой с мемори пяна е достатъчно мек, за да може траверсите да изпитат контуриране на цялото тяло. Преходният слой помага за поддържане на гръбначния стълб подравнен.

Тези, които спят на страни и тежат между 130 и 230 паунда, също ще намерят Nectar Lush за удобен и поддържащ. Комфортният слой с мемори пяна облекчава точките на натиск, докато преходният слой и опорната сърцевина помагат да се поддържа гръбнакът подравнен.

Страничните траверси с тегло над 230 килограма вероятно ще открият, че матракът Lush е твърде мек. Докато мемори пяната облекчава натиска в раменете и ханша, траверсите с тегло над 230 килограма са по-склонни да потънат прекомерно и да усетят плътната опорна сърцевина.

Задни траверси: Задните траверси се нуждаят от постоянна опора, за да поддържат бодлите си подравнени и да поддържат неутрална стойка, докато спят. Съответстващ матрак като Nectar Lush запълва всяка празнина под лумбалната област и намалява натиска върху долната част на гърба.

Средната твърдост и дълбокото контуриране на Nectar Lush са най-полезни за траверси с тегло под 230 килограма. За тези траверси Nectar Lush балансира комфорт и подкрепа. Мемори пяната облекчава натиска с крадлинг ефект, докато преходният слой предотвратява потъването прекалено дълбоко.

Nectar Lush предлага справедлива поддръжка за траверси с тегло над 230 килограма. Дебелият профил на матрака им помага да не потънат прекомерно. Въпреки това, повечето траверси в тази категория вероятно ще предпочетат по-твърд матрак за допълнителна опора.

Спящи за стомаха: Твърдата повърхност е идеална за траверси, тъй като помага на бедрата и корема да не потънат в матрака. Въпреки това контурният матрак като Nectar Lush може да осигури комфорт за горната част на тялото.

Стомашните траверси с тегло под 130 килограма се възползват най-много от матрака Nectar Lush. Съответната мемори пяна омекотява гърдите и раменете. Траверсите с тегло под 130 килограма също са по-малко склонни да потънат твърде далеч в матрака. Това осигурява правилна опора за ханша и корема и помага да се поддържа правилно подравнен гръбначен стълб.

Тези, които тежат между 130 и 230 паунда, ще открият, че Nectar Lush предлага справедлива подкрепа. Комфортният слой за контуриране люлее горната част на тялото, но съществува риск бедрата и корема да се притиснат твърде дълбоко. Това може да натовари долната част на гърба.

Спящите в стомаха, които тежат над 230 килограма, са по-склонни да носят допълнително тегло в средните си секции. Nectar Lush е оценен зле от тези траверси, които смятат, че матракът е твърде мек, за да предложи адекватна опора.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Честно
Задни траверси Отлично добре Честно
Спящи за стомаха добре Честно Беден
Превъртете L – R за повече подробности

Вземете безплатни аксесоари на стойност 399 долара при всяка покупка на матрак.

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Nectar Lush е достъпен онлайн чрез Nectar. Компанията има и партньори на дребно в цялата страна.

  Въпреки че водещият матрак Nectar се предлага чрез Amazon, матракът Lush все още не е в списъка.

 • Доставка

  Нектар се доставя изключително за Съединените щати. Понастоящем не се предлага международна доставка. Доставката в съседните САЩ е безплатна, но за поръчки, изпратени до Аляска и Хавай, се прилага допълнителна такса за доставка.

  Nectar Lush се компресира, вакуумно запечатва и се доставя в кутия. Поръчките се изпращат чрез FedEx и обикновено се доставят в рамките на 5 до 7 работни дни.

  Nectar Lush пристига напълно сглобен. Веднъж освободени от кутията, купувачите могат да премахнат външната пластмасова обвивка и да развият матрака върху рамката на леглото. Вътрешното пластмасово уплътнение трябва да бъде внимателно отстранено. Оставете 12 до 24 часа, за да се разшири напълно Nectar Lush.

 • Допълнителни услуги

  Nectar предлага доставка на White Glove за допълнителни $ 149. Тази услуга включва премахване на стар матрак.

  Възможностите за финансиране на матраци са достъпни чрез Утвърждаване. Моля, посетете уеб сайта на Nectar за подробности.

 • Сън Проба

  Nectar предлага 365-нощно изпитание за сън за Nectar Lush. Това изпитание започва след 30-дневен необходим период за пробив. Това дава възможност на купувачите да се приспособят към матрака, преди да инициират връщане.

  Ако клиентът реши да върне матрака, Nectar помага за координиране на вземането и даряването на матрака. Връщането е безплатно, дори извън съседните САЩ. Извършва се пълно възстановяване.

 • Гаранция

  Nectar Lush включва вечна гаранция, която покрива дефекти в материалите и производството. Това включва отпечатъци в матрака, които са по-големи от 1,5 инча.

  Гаранцията завинаги е разделена на два раздела. През първите десет години Nectar ще замени дефектен матрак безплатно. Това включва всички такси за доставка.

  След десет години Nectar ще ремонтира или замени матрака, но клиентът е отговорен за такса за доставка в размер на 50 щ.д. Тази такса за доставка се отказва, ако се потвърди дефект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector