Menu Close

Преглед на матрака за нектар

Идеален за:

 • Странични траверси
 • Хора, които тежат до 230 килограма
 • Двойки
 • Търсещи стойност

Съображения:

 • Може да улови твърде много телесна топлина за тези, които са склонни да спят горещо
 • Твърде твърдо за някои леки траверси
 • Тези, които не се радват на усещането за прегръдка на мемори пяна, вероятно няма да се чувстват комфортно

Ценови диапазон:

$ 499 – $ 999

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Средна фирма (6)

Вземете безплатни аксесоари на стойност 399 долара при всяка покупка на матрак.

През последните години Nectar Sleep се превърна в една от най-популярните онлайн марки за матраци и спални продукти в страната. Водещият матрак Nectar все още е най-търсеното легло на компанията. Този изцяло пянен модел разполага с три отделни слоя, включително комфортен слой с мемори пяна, който се приляга плътно и равномерно по цялото тяло. Матракът Nectar е с дебелина 12 инча и има средно твърдо усещане, което съответства на 6 по скалата на твърдост 1-10.

Флагманският модел Nectar е чудесен избор за всеки, който предпочита фирмената прегръдка на тялото от мемори пяна, която създава усещане за сън „в“ – вместо да спи „на“ – матрака. Отличната изолация на движенията гарантира необезпокояван сън за повечето двойки, докато равномерното контуриране може да облекчи дискомфорта за спящите, които изпитват болка или точки на натиск в раменете, кръста и бедрата.

Nectar Sleep предлага още един матрак, известен като Nectar Lush. Този изцяло пянен модел също има 12-инчов профил, но се чувства малко по-мек от водещия матрак Nectar. Това потенциално го прави по-подходящ за хора, които тежат по-малко от 130 паунда, въпреки че Lush има по-висока цена.

Нашият преглед на матраци Nectar включва подробен преглед по отношение на разходите, конструкцията и производителността, за да ви помогне да решите дали този матрак е подходящ за вас.

Nectar Video Review

Гледайте видеоклипа по-долу, за да видите как се е представил матракът Nectar, изпробван в лабораторията на Sleep Foundation.
Разбивка на прегледа на матраци за нектар

Матракът Nectar започва с 3-инчов комфортен слой мемори пяна. Средно твърдото (6) усещане означава, че този матрак няма да прегръща тялото толкова плътно, колкото някои от по-меките му колеги, но повечето спящи все още ще забележат дори контуриране по цялото тяло. Пяната се влива с охлаждащ гел, предназначен да помогне на матрака да заспи.

2-инчов преходен слой мек пенопласт е разположен под мемори пяната. Този компонент е предназначен да осигури допълнителна армировка и да предотврати прекаленото потъване на траверси под повърхността. Поддържащото ядро ​​съдържа 7-инчов слой пенопласт с висока плътност, за да стабилизира целия матрак.

Матракът Nectar е обвит в покривало, направено от смес от полиестер, найлон и полиетилен. Кръгла плетка придава на плата меко усещане за ръка, докато найлонът прави материала доста издръжлив и устойчив на разкъсване.

С дебелина 12 инча, матракът Nectar се счита за високопрофилен модел.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма (6)

Пяна

Строителство

Матракът Nectar е изцяло пянен модел с комфортен слой с мемори пяна, преходен и поддържащ слой от пенопласт и покритие от полиестер, найлон и полиетилен. Тези компоненти достигат до общ профил от 12 инча.

Материал на корицата:

Полиестер, найлон и полиетилен

Комфортен слой:

3-инчова пяна с гел

Преходен слой:

2 ”пенопласт

Ядро за поддръжка:

7 ”пенопласт

Цени и размери на матраците

Матракът Nectar има цена, която пада под много конкурентни модели мемори пяна. Достъпността на леглото, съчетана със силно представяне в различни категории, го прави добра възможност за търсещите стойност и купувачите с ограничен бюджет. Текущите цени за матрака Nectar са изброени по-долу заедно с размерите и теглото за всеки наличен размер.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 12″ 40 lbs. $ 499
Twin XL 38 “x 80” 12″ 42 lbs. 569 долара
Пълна 54 “x 75” 12″ 55 lbs. $ 699
Кралица 60 “x 80” 12″ 66 lbs. $ 799
Крал 76 “x 80” 12″ 84 lbs. $ 999
Калифорнийски крал 72 “x 84” 12″ 83 lbs. $ 999
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете безплатни аксесоари на стойност 399 долара при всяка покупка на матрак.

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Леглата с мемори пяна обикновено превъзхождат изолацията при движение в сравнение с други видове матраци, а матракът Nectar не прави изключение. Пластовете пяна поглъщат движение, когато някой коригира позицията си на сън или влезе и излезе от леглото, което намалява количеството на трансфера по повърхността.

В резултат на това онези, които споделят леглото с някого, трябва да изпитат малко – ако има такива – прекъсвания в движенията на партньора си по сън. Матракът също е напълно безшумен.

Облекчаване на налягането

Матракът Nectar трябва да осигурява много добро облекчаване на налягането за повечето траверси, които тежат 230 паунда или по-малко. Мемори пяната се съобразява равномерно, за да омекоти раменете и бедрата, да подреди гръбнака и да намали натиска за страничните траверси. Преходните и поддържащите слоеве също помагат за поддържане на равна, равномерна повърхност за спални на гърба и стомаха в този диапазон на тегло.

Страничните траверси с тегло над 230 килограма също могат да намерят матрака Nectar удобен. Въпреки това, спалните за гърба и стомаха с тегло над 230 паунда вероятно ще намерят матрака прекалено мек и може да потънат прекомерно около средната част. Това може да доведе до допълнителен натиск в чувствителните зони.

Контрол на температурата

Слоевете пяна могат да абсорбират и улавят топлината на тялото, което кара матрака Nectar да се чувства неудобно топло. Това важи особено за хора, които бягат изключително горещо в леглото, както и за траверси на гърба и стомаха с тегло над 230 килограма, защото те вероятно ще потънат в матрака повече от другите траверси.

Въпреки това, матракът предлага по-добро регулиране на температурата от много конкурентни модели мемори пяна. Комфортният слой се влива с охлаждащ гел, предназначен да отвежда топлината от тялото, а покритието е доста дишащо. Хората, които обикновено намират матраци от пяна твърде топли, може да намерят този модел за по-удобен.

Поддръжка на ръба

Поддръжката на ръба е друга област, в която матракът Nectar леко превъзхожда подобно конструираните конкуренти. Собствениците вероятно ще забележат известно потъване, когато спят близо до краищата на матрака или влизат и излизат от леглото, но средното твърдо усещане предотвратява прекомерната загуба на опора, която може да забележите на по-мек дунапренен матрак.

Двойките вероятно ще забележат по-малко укрепване по време на секс, което може да ги ограничи до средата на матрака, а хората с тегло над 230 килограма най-вероятно ще потънат твърде много, когато седят по периметъра. Други траверси трябва да изпитват по-малко проблеми, свързани с поддръжката на ръба.

Лесно движение

Лекотата на движение е справедлива в най-добрия случай за матрака Nectar. Мемори пяната реагира бавно и това може да затрудни промяната на позициите или движението по повърхността, без да потъва твърде дълбоко

Хората, които тежат по-малко от 130 килограма, ще имат относително лесно време да се движат по матрака, но всеки, който тежи повече, вероятно ще се бори малко. Това е често срещан проблем с изцяло дунапренените легла, така че матракът Nectar е спечелил средна оценка за категорията.

Секс

Всяка двойка има различни предпочитания по отношение на най-добрия матрак за секс. Матракът Nectar осигурява омекотяване и дори привеждане в съответствие, за да осигури прилично сцепление, което може да направи секса по-удобен за хората, които обичат да поддържат една и съща позиция за продължителни периоди. Ниският потенциал за шум също прави матрака по-дискретен в сравнение с леглата с намотки, които скърцат и скърцат.

Матракът обаче няма да е особено удобен за двойки, които предпочитат по-пружиниращите, по-отзивчиви повърхности. Слоевете пяна могат да потънат и да затруднят смяната на позициите. Липсата на здрава опора на ръба също може да принуди двойките в средата на матрака. Сравнително, леглата с по-здрав периметър позволяват на двойките да използват повече от повърхността.

Изпускане на газове

Матраци с пяна слоеве често отделят летливи органични съединения (ЛОС), малки частици, които носят забележима химическа миризма. ЛОС се считат за относително безвредни, но миризмите могат да бъдат доста силни и неприятни. Докато леглата с пълна пяна обикновено са най-силните нарушители, матракът Nectar произвежда по-малко неприятна миризма. Миризмите трябва напълно да се разсеят в рамките на 24 до 72 часа след изваждането на матрака от кутията му.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Матракът Nectar е с изцяло пяна и средно твърдо усещане, което означава, че ще побере странични траверси в повечето групи тежести. 3-инчовият слой мемори пяна осигурява равномерно контуриране от главата до петите, осигурявайки добра гръбначна опора и омекотяване на раменете и ханша. Неравномерното подравняване е често срещан проблем за страничната позиция, така че тези траверси в резултат трябва да усещат по-малко натиск по гръбначния стълб.

Нашите тестове показват, че страничните траверси, които тежат поне 130 килограма, ще бъдат най-удобни. Тези индивиди потъват по-дълбоко под повърхността за повече люлеене и по-малко точки на натиск. Тези, които тежат по-малко от 130 килограма, могат да намерят матрака Nectar твърде твърд, тъй като страничните траверси в тази група тежести често предпочитат меко до средно усещане.

Спални спинки:
Спите отзад насърчават равномерното подравняване, така че хората, които предпочитат тази позиция, не се нуждаят от толкова мекота или контур от матрака си, колкото страничните траверси. Това прави средно твърдото усещане за този матрак най-подходящ за траверси с тегло до 230 паунда. Преходните и поддържащите слоеве трябва да поддържат равномерна повърхност с минимално потъване около торса, бедрата и други области, където хората обикновено носят непропорционално голямо тегло.

Траверсите с тегло над 230 паунда са по-малко склонни да получат адекватна подкрепа от матрака Nectar. Това означава по-малко укрепване и по-дълбоко потъване между раменете и ханша, което може да доведе до допълнителни болки в чувствителните на натиск зони. Тези задни траверси може да искат да помислят за по-твърд матрак, който ги държи изправени.

Спящи за стомаха:
Подобно на задните траверси, спящите на стомаха обикновено се нуждаят от по-малко контуриране и повече подкрепа от матрака си. Допълнителното подсилване предотвратява дълбоко потъване около гърдите и стомаха. Матракът Nectar има доста твърдо усещане и преходните и основни слоеве от пенопласт трябва да осигуряват адекватна опора за траверси с тегло 230 паунда или по-малко.

Спящите в стомаха, които тежат повече, вероятно ще потънат до прекомерна степен. С течение на времето това може да доведе до болки около раменете, врата и бедрата. Подобно на своите колеги, които спят назад, спящите на стомаха, които тежат 230 килограма или повече, може да се нуждаят от по-твърд матрак, за да се чувстват комфортно.

Нектар

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре добре добре
Задни траверси добре добре Честно
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за матрака Nectar

Вземете безплатни аксесоари на стойност 399 долара при всяка покупка на матрак.

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  В допълнение към уебсайта Nectar Sleep, матракът Nectar се предлага чрез онлайн търговци и пазари като Amazon.com. Матракът се продава и в повече от 1000 магазина за тухли и хоросани в САЩ.

 • Доставка

  Nectar Sleep доставя матрака и други продукти до всичките 50 щата. Клиентите в съседните САЩ се класират за безплатна наземна доставка, но тези в Аляска и Хавай трябва да заплатят допълнителна такса за доставка от $ 150 на артикул. Доставките не са налични за американски територии или международни дестинации.

  За наземни доставки матракът се компресира, обвива се в пластмаса и се изпраща в кутия. Пакетът ще бъде поставен на прага ви. След като матракът бъде доставен, занесете го в стаята, където планирате да го използвате, отворете кутията и внимателно отрежете пластмасата с помощта на нож. Матракът веднага ще започне да се разширява, въпреки че възстановяването на пълната форма може да отнеме до 72 часа.

 • Допълнителни услуги

  В допълнение към стандартната наземна доставка, Nectar предлага доставка на White Glove срещу фиксирана такса от $ 149. Тази услуга включва пълно сглобяване в стая по ваш избор и премахване на един стар матрак. Ще платите $ 49 за всеки допълнителен елемент, който искате да бъде премахнат, като например пружина за кутия. Допълнителни такси се прилагат за клиенти в Калифорния, Кънектикът и Род Айлънд поради законите за рециклиране в тези щати.

  Компанията предлага опции за финансиране на матраци чрез Affirm. Повече информация можете да намерите на уебсайта на Nectar.

 • Сън Проба

  Nectar Sleep предлага 365-нощно изпитание за сън, което е много по-дълго от пробните периоди за повечето конкурентни марки. Трябва да изпробвате матрака поне 30 нощи, за да го разбиете правилно. След изтичане на 30 нощи можете да върнете матрака за пълно възстановяване. Обратната доставка винаги е безплатна за клиенти в съседните САЩ

  Nectar Sleep също позволява размяна по време на пробния период. За да започнете размяна, първо завършете процеса на връщане на оригиналния матрак и след това закупете заместващия модел.

 • Гаранция

  Nectar Sleep предлага доживотна гаранция за матрака. Тази гаранция не е пропорционална. През първите 10 години Nectar Sleep ще замени всеки дефектен матрак без допълнителни разходи за собственика. След 10 години компанията ще замени или ремонтира и отново ще покрие всеки матрак срещу такса от $ 100, която покрива разходите за двупосочен транспорт. Тази такса от $ 100 ще бъде освободена, ако матракът се счита за дефектен.

  Съгласно тази гаранция провисването или отпечатъците на тялото с размери поне 1,5 инча под повърхността се считат за дефекти. Допълнителните покрити дефекти включват физически недостатъци, които причиняват преждевременно влошаване на слоевете пяна и дефекти, свързани със сглобяемия капак. Други проблеми – като физически повреди или нормално износване – не са разгледани и няма да гарантират ремонт или подмяна от Nectar Sleep.

  Гаранцията не може да се прехвърля, така че само оригинални собственици, които купуват матрака си от Nectar Sleep или оторизиран търговец, отговарят на условията за покритие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector