Menu Close

Преглед на матрака Nolah Signature

Идеален за:

 • Тези, които искат да избират между мек и твърд матрак
 • Повечето пози за сън и типове тяло
 • Траверси, които се нуждаят от достатъчно облекчаване на налягането
 • Двойки

Съображения:

 • Подписът не е идеален за тези, които знаят, че искат средно твърд матрак
 • Спящите, които са чувствителни към миризми, може да забележат първоначалното изпускане на газове
 • Средно меката страна на матрака не осигурява толкова голяма опора на ръба, колкото твърдата страна

Ценови диапазон:

849 $ – 1499 $

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Обратимо: средно меко (4), твърдо (7)

Вземете 320 долара от матрак Nolah Signature. Код за употреба: SF320

Подвижен матрак дава възможност на траверсите да изпробват две нива на твърдост в едно. Такъв е случаят с Nolah Signature, известен също като Nolah Signature 12, подвижен дунапренен матрак с повърхност за сън от всяка страна. Една от тези повърхности има средно меко усещане, което се оценява като 4 по скалата на твърдост 1-10, докато другата повърхност има твърдо усещане (7). Двете страни разполагат с комфортни слоеве, направени от AirFoam, патентован материал от пенопласт Nolah.

Компанията разполага с обширна продуктова линия, включваща матраци, спално бельо, възглавници и основи. Nolah предлага два други модела матраци: изцяло пяна Nolah Original 10 и хибрид Nolah Evolution 15. Подписът, върху който се фокусираме в този преглед, има цена от среден клас. Неговият подвижен дизайн го отличава от другите два модела Nolah.

AirFoam, използван в комфортните слоеве на матрака Nolah, съчетава контурирането на мемори пяна и отзивчивостта на латекса. Подписът на Nolah се съобразява с формата на тялото, без да кара спалния да потъва прекомерно.

Нашата изчерпателна разбивка на Signature на Nolah включва подробности за неговата конструкция и цени. Ще подчертаем как се представят двете опции за твърдост и ще дадем препоръки въз основа на телесното тегло и позицията на съня. Този преглед включва проверена обратна връзка с клиентите и подробности относно политиките на компанията.

Разбивка на прегледа на матраците на Nolah Signature

Nolah Signature има изцяло пяна с четири слоя и покритие от органичен памук. Тъй като има подвижен дизайн с две системи за комфорт, той има малко по-висок от средния профил от 12 инча.

Органичното памучно покритие на Nolah Signature отвежда влагата. Памукът е неизбелен и не се обработва с други агресивни химикали.

Средната мека (4) страна на матрака има по-дебел комфортен слой и преходен слой в горната част на опорната сърцевина, които помагат на матрака да облекчи налягането и да се съобрази плътно. 2,5 инча плюшен AirFoam омекотява тялото и намалява напрежението. AirFoam е по-устойчив от мемори пяната, така че се връща в първоначалната си форма по-бързо. 1,5-инчовият преходен слой от пенопласт добавя допълнителна армировка, за да предотврати потъването на траверси в опорната сърцевина, което помага да се поддържа гръбнакът подравнен.

Фирмената (7) страна има един комфортен слой, който не съответства толкова плътно. Тази страна е по-благоприятна, тъй като траверсите могат да усетят по-голяма част от опорната сърцевина с висока плътност под AirFoam. Високоустойчивият комфортен слой AirFoam улеснява придвижването или промяната на позициите при необходимост. AirFoam има отворена клетъчна структура, която позволява на двете страни да регулират температурата по-добре от традиционната вискоеластична мемори пяна чрез разсейване на топлината.

Поддържащото ядро ​​на Nolah Signature е в центъра на матрака. Седем инчовото ядро ​​от пенопласт с висока плътност подсилва системата за комфорт от всяка страна.

Твърдост

Тип матрак

Средно мека страна – 4
твърда страна – 7

Изцяло пяна

Строителство

Подписът Nolah Signature е подвижен, с четири слоя пенопласт и покритие от органичен памук.

Материал на корицата:

Био памук

Комфортен слой (средно мека страна):

2,5 ″ пенопласт (AirFoam)

1,5 ″ преходен пенопласт

Комфортен слой (твърда страна):

1 ″ пенопласт (AirFoam)

Ядро за поддръжка:

7 ″ пенопласт

Цени и размери на матраците

Цената на стикера на Nolah Signature се счита за над средната за изцяло дунапренен матрак, но е наравно с други подвижни модели поради тяхната специализирана конструкция. Nolah Original 10 струва по-малко от Signature, докато Evolution 15 струва повече.

Подписът Nolah Signature се предлага в близнаци със стандартни размери чрез крал Калифорния.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 12″ 55 lbs. $ 849
Twin XL 38 “x 80” 12″ 58 lbs. $ 899
Пълна 54 “x 75” 12″ 73 lbs. 1099 долара
Кралица 60 “x 80” 12″ 86 lbs. $ 1,299
Крал 76 “x 80” 12″ 105 lbs. $ 1499
Калифорнийски крал 72 “x 84” 12″ 104 lbs. $ 1499
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 320 долара от матрак Nolah Signature. Код за употреба: SF320

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Средно мека страна: 4/5, твърда страна: 2/5

Пяната лесно поема въздействието от движенията. Тъй като Nolah Signature има изцяло пяна, тя изолира движението, както и много модели пяна на пазара. Като се има предвид това, има разлика в производителността между по-меките и твърди страни на матрака Signature.

Средно меката страна на подпис Nolah е по-гъвкава и се придържа по-тясно, което води до повече „прегръдка на тялото“. Това позволява на комфортния слой да абсорбира движението и да предотврати пренасянето през леглото. Тези, които споделят леглото, не трябва да усещат движенията на партньора си.

Твърдата страна не е с толкова висока оценка поради по-тънкия и по-твърд комфортен слой от пяна. Това допринася за лекота на движение, но може да доведе до повече прехвърляне на движение през леглото. Спящите, които избират твърдата страна, могат да усетят, че партньорът им влиза и излиза от леглото или сменя позиции през цялата нощ. Пяната все още изолира движението до известна степен, но не се представя толкова добре, колкото по-меката пяна.

Облекчаване на налягането

Средно мека страна: 3/5, твърда страна: 2/5

Моделите от пяна често се търсят заради свойствата им за облекчаване на налягането. Подписът Nolah Signature е изработен с AirFoam, който очертава формата на тялото и облекчава натиска.

Това е по-забележимо от средно меката страна на матрака, който има по-дебел слой AirFoam в системата си за комфорт. Плюшеният пенопласт се съчетава тясно за дълбоко облекчаване на налягането. Тази страна е от полза за страничните траверси, тъй като пяната омекотява раменете и бедрата, докато преходният слой предотвратява потъването прекалено дълбоко.

Твърдата страна на Nolah Signature облекчава натиска при спящите на гърба и стомаха и тези, които тежат повече от 130 килограма. Страничните траверси са по-склонни да почувстват натрупване на натиск върху раменете и бедрата върху твърд матрак.

Контрол на температурата

Средно мека страна: 3/5, твърда страна: 4/5

Повечето матраци от пяна задържат топлината до известна степен. Nolah създаде AirFoam, за да бъде по-неутрален по отношение на температурата от вискоеластичната мемори пяна. Включва микроскопични въздушни джобове, които помагат на пяната да разсейва топлината и да регулира температурата. Памучното покритие на матрака помага да се отвежда влагата за допълнителен комфорт.

Средно меката страна се съчетава тясно, което може да ограничи въздушния поток около тялото. Траверсите потъват по-дълбоко в матрака и може да почувстват, че той задържа топлината. Твърдата страна, от друга страна, не отговаря толкова плътно и предлага по-добър контрол на температурата. Това позволява на въздуха да циркулира и предотвратява горещия сън.

Поддръжка на ръба

Средно мека страна: 2/5, твърда страна: 3/5

Матраците с пяна често нямат опора на ръба, тъй като нямат подсилени периметри. Размерът на подложката на ръба, който Nolah Signature предоставя зависи от коя страна на матрака се използва.

По-меката страна на матрака има по-малко опора на ръба. По-дебелият комфортен слой се компресира лесно. Това се забелязва най-много, когато седите на ръба на леглото. Тези, които тежат повече от 230 килограма, може да не се чувстват подкрепени, когато спят близо до ръба на леглото. Това може да доведе до усещането за търкаляне по краищата.

Твърдата страна на Nolah Signature има по-тънък комфортен слой точно над опорната сърцевина от пенопласт с висока плътност. Това дава на твърдата страна по-голяма опора на ръба от средния матрак от пяна. Спящите трябва да се чувстват по-подкрепени, когато седят и спят близо до ръба на леглото.

Поддържащото ядро ​​с висока плътност трябва да помогне за предотвратяване на увисване с течение на времето.

Лесно движение

Средно мека страна: 3/5, твърда страна: 4/5

Повечето матраци от пяна нямат отскок, а някои могат да ограничат движението. AirFoam на Nolah не е толкова ограничителен, колкото мемори пяната, тъй като се връща към първоначалната си форма по-бързо, когато налягането се премахне. Това помага при смяна на позициите. Слоевете от пяна с висока плътност също предотвратяват прекомерното потъване.

Спящите по-трудно се движат по средно меката страна на матрака Signature. Тази страна съответства тясно за намаляване на налягането, така че траверсите потъват по-дълбоко.

Твърдата страна осигурява по-добра лекота на движение, тъй като тя не отговаря толкова плътно. Траверсите могат лесно да сменят позициите си. Това е полезно за комбинирани траверси, които сменят пози за сън през цялата нощ. Също така е по-добре за двойки.

Секс

Средно мека страна: 2/5, твърда страна: 4/5

Матракът Nolah Signature е безшумен, когато носи тежест. Това е едно от основните предимства на матрака от пяна, тъй като гарантира, че матракът е дискретен по време на сексуална активност. Комфортните слоеве от пяна осигуряват сцепление, което помага при смяна на позициите.

Като се има предвид това, средно меката страна на подписа на Нолах може да е твърде мека за някои двойки. Плюшеният комфортен слой AirFoam позволява на потребителите да потънат в матрака и може да възпрепятства движението. Преходният слой от пенопласт има качества, подобни на латекса, което добавя известен отскок към матрака, но може да не е достатъчно.

Твърдата страна не възпрепятства движението. Двойките могат да сменят позициите си по-лесно, като същевременно се възползват от сцеплението, осигурено от пяната. Тази страна също има по-добра опора на ръба, така че двойките могат да използват цялата повърхност на леглото.

Изпускане на газове

Отделянето на газове може да се очаква при всеки дунапренен матрак, а Nolah Signature е подобен в това отношение на повечето модели от изцяло пяна. Тъй като матракът е направен от четири слоя синтетична пяна и е компресиран и вакуумно запечатан за изпращане, има първоначална миризма, когато матракът е освободен от кутията. Неприятните миризми обаче трябва да се разсеят за броени дни.

Отделянето на газове се причинява от летливи органични съединения (ЛОС). Те не се считат за вредни, особено след като подписът Nolah е сертифициран от CertiPUR-US. Това означава, че съдържа ниско съдържание на ЛОС и се произвежда без използването на вредни химикали, формалдехид или тежки метали.

Първоначалната миризма на матрака Signature трябва да се разсее в рамките на няколко дни. Поддържането на стаята с добра вентилация ще помогне за ускоряване на този процес.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси: Страничните траверси притискат бедрата и раменете си в матрака. Пяната реагира пропорционално на натиск, който омекотява тези области и поддържа гръбнака подравнен.

Средно меката страна на Nolah Signature е отлична за странични траверси, които тежат по-малко от 130 килограма. Спалните в тази категория се нуждаят от мек до средно мек матрак, за да потънат достатъчно и да изпитат съответните предимства на матрака. Това намалява натиска върху раменете и ханша. Страничните траверси с тегло между 130 и 230 паунда също се възползват от по-меката повърхност на леглото. Преходният слой предпазва траверсите от прекалено потъване, докато комфортният слой осигурява добра амортизация за раменете и бедрата. Страничните траверси, които тежат повече от 230 килограма, вероятно ще открият, че тази страна е твърде мека.

Твърдата страна на Nolah Signature има по-тънък слой отзивчив AirFoam, който омекотява достатъчно раменете и бедрата, като същевременно поддържа гръбнака подравнен. Това е добре за странични траверси, които тежат между 130 и 230 паунда, но е твърде твърдо за тези, които тежат под 130 паунда. Траверсите с тегло над 230 килограма ще усетят по-голямата част от опорната сърцевина под комфортния слой.

Задни траверси: Задните траверси поддържат неутрална поза, докато спят, но се нуждаят от равна, поддържаща повърхност, за да поддържат гръбначния стълб. Конформиращата се пяна, подобно на AirFoam, използвана в Nolah Signature, облагодетелства лумбалната област и облекчава натиска върху гърба.

По-меката страна е подходяща за траверси, които тежат по-малко от 130 килограма. Съответства достатъчно, за да намали напрежението и да поддържа гръбнака подравнен. Тази страна вероятно е твърде мека за тези, които тежат повече от 130 килограма. Ако долната част на гърба притиска твърде много в матрака, това може да доведе до грешно подравняване на гръбначния стълб.

Твърдата страна е по-благоприятна, което е отлично за траверси с тегло между 130 и 230 паунда. Той се съобразява достатъчно, за да облекчи всякакъв натиск върху долната част на гърба и предпазва траверсите от потъване. Това е от полза за траверси с тегло над 230 килограма. Тези, които тежат по-малко от 130 килограма, са по-малко склонни да получат някакво съответствие и може да открият, че тази страна е твърде твърда.

Спящи за стомаха: Спящите за стомаха обикновено предпочитат по-твърда повърхност за сън, за да предпазят бедрата от прекомерно потъване. Спящите в стомаха, които тежат по-малко от 130 килограма, може да предпочетат по-меката страна на подпис Nolah. За траверси в тази категория тегло, средно меката повърхност ще омекоти раменете и гърдите, като същевременно правилно поддържа бедрата.

Твърдата страна на матрака е по-добра за траверси, които тежат повече от 130 килограма. Тази страна държи бедрата повдигнати и предотвратява натиска върху долната част на гърба. Гръбначният стълб е подравнен. AirFoam все още предлага умерено контуриране и омекотява гърдите и раменете за комфорт.

Подпис на Нолах – Средно мека страна

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Честно
Задни траверси добре Честно Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Подпис на Нолах – твърда страна

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно добре Честно
Задни траверси Отлично добре Честно
Спящи за стомаха Отлично добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за матрака Nolah Signature

Вземете 320 долара от матрак Nolah Signature. Код за употреба: SF320

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Подписът Nolah е достъпен онлайн чрез Nolah, който доставя изключително в съседните Съединени щати.

 • Доставка

  Nolah предлага безплатна доставка до всички 48 съседни щати на САЩ. Понастоящем не се предлага доставка до Аляска, Хавай или международни дестинации.

  Подписът Nolah се прави по поръчка в рамките на три до пет работни дни. Доставката отнема два до пет работни дни в зависимост от дестинацията.

  Матракът е компресиран, вакуумно запечатан и обвит в пластмаса. Изпраща се в кутия. Сглобяването не е необходимо, въпреки че матракът трябва да се освободи от кутията и да се постави върху рамката на леглото, преди да се премахне пластмасовото фолио. След като пластмасата бъде отстранена, оставете 24 часа матракът да се разшири напълно.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем Nolah не предлага доставка на White Glove или премахване на стар матрак.

 • Сън Проба

  Подписът Nolah включва 120-нощно изпитание за сън. Изисква се период от 30 нощувки, преди да може да се започне връщане. Това дава на клиента време да се адаптира към матрака, преди да вземе решение.

  Няма такси за връщане или възстановяване. Нолах координира вземането и връщането на матрака и издава пълно възстановяване.

 • Гаранция

  Подписът Nolah е покрит от доживотна ограничена гаранция. Тази гаранция е пропорционална.

  През първите 15 години Nolah ще ремонтира или замени дефектен матрак безплатно. След 16 до 25 години компанията ще ремонтира матрака за разходите за обработка или ще го замени на 50% от покупната цена. След 25-та година Nolah ще поправи матрака с цената на обработка или ще го замени на 60% от покупната цена. Има такса за доставка от $ 75 за всички ремонти и замени след 15-та година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector