Menu Close

Преглед на матраци Novilla Bliss

Идеален за:

 • Странични и задни траверси под 230 lbs.
 • Тези с бюджет
 • Хората, които често сменят пози за сън
 • Спящи с болки в гърба или врата

Съображения:

 • Слабата опора на ръба може да затрудни ставането от леглото за тези с болки в ставите, траверси над 230 килограма и възрастни хора
 • Горещите траверси може да се нуждаят от матрак с по-разширени функции за охлаждане
 • Траверси над 230 килограма могат да намерят този матрак твърде мек

Ценови диапазон:

180 – 370 долара

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Среден (5)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Novilla

Проектиран с четири слоя мемори пяна с висока плътност, матракът Novilla Bliss съответства на формата на гръбначния стълб за максимална подкрепа и комфорт. Подходящ е за повечето типове тяло и пози за сън, включително гръб, стомах и странични траверси, благодарение на средното ниво на твърдост на матрака.

Матракът Novilla Bliss е покрит с комфортен слой от мемори пяна с гел, който е проектиран да държи траверсите хладни и удобни през цялата нощ. Неговото покритие за машинно пране е направено от изкуствена коприна, получена от бамбук, материал, който има за цел да подобри дишането на матрака.

Продуктите на Novilla предлагат висококачествени материали на достъпна цена. С допълнителен слой адаптивна пенопласт, матракът е плюшен и поддържащ, без да жертвате бюджета си.

Както всички продукти с мемори пяна на Novilla, матракът Bliss е сертифициран от CertiPUR-US. Това сертифициране означава, че матракът не съдържа потенциално вредни вещества и химикали, като живак, тежки метали, фталати, забавители на горенето или формалдехид.

Разбивка на преглед на матраци Novilla Bliss

Матракът Novilla Bliss има средно (5) ниво на твърдост, което предлага достатъчно амортизация и подкрепа за облекчаване на точките на натиск. Подходящ за повечето типове тяло, матракът съдържа четири слоя мемори пяна с висока плътност, която равномерно разпределя тежестта, като същевременно предотвратява потъването или провисването. Той също така има допълнителен слой адаптивна пенопласт, за да поддържа матрака усещане за плюш и комфорт.

Със средната си твърдост, този матрак Novilla има за цел да облекчи точките на натиск в раменете, кръста и бедрата. Съставен от контурна мемори пяна, матракът съответства на пролуките между тялото и матрака, които естествено се образуват, когато легнете..

Горещите траверси ще оценят пяната с памет на Bliss Mattress, напоена с охлаждащ гел, който е проектиран да отвежда топлината от тялото. Сменяемото покритие от вискоза на леглото също е проектирано да ви помогне да се охлаждате и да се чувствате удобно, докато почивате.

Заедно с дишането си, пералното покритие на Bliss Mattress е естествено хипоалергенно. Той предпазва от плесени, акари, пърхот и други алергени, което го прави добър избор за тези с алергии.

Макар матракът Novilla Bliss да е подходящ за повечето видове траверси, включително за гърба, стомаха и страничните траверси, той е особено подходящ за странични и задни траверси под 130 килограма. Двойките също ще оценят изключителната изолация на движението на матрака Novilla.

Матракът Novilla Bliss се предлага в четири размера: двойна, пълна, кралица и крал. Подходящ е за всички рамки за легло, включително рамки за пружини и регулируеми легла.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 5

Пяна

Строителство

Матракът Novilla Bliss се състои от четири слоя пяна, включително пенопласт с висока плътност и пяна с гел, напоена с памет. Той е затворен в подвижен копринен капак.
Материал на корицата:

Район, получен от бамбук

Комфортен слой:

2 ”гел вливаща се пяна с памет, 2” пенопласт

Ядро за поддръжка:

3 poly пенопласт с висока плътност

Цени и размери на матраците

В сравнение с конкурентните матраци от пяна, матракът Novilla Bliss предлага комфорт и издръжливост без високата цена. Самият матрак се предлага в четири размера и две различни нива на дебелина, на около половината от цената на сравними матраци изцяло от пяна.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 10 “ 32,8 lbs. 180 долара
Пълна 54 “x 75” 10 “ 45,9 lbs. 240 долара
Кралица 60 “x 80” 10 “ 51.1 lbs. 270 долара
Крал 76 “x 80” 10 “ 65.2 lbs. 300 долара
Пълна 54 “x 75” 12″ 57.2 lbs. 270 долара
Кралица 60 “x 80” 12″ 69.9 lbs. 300 долара
Крал 76 “x 80” 12″ 84,6 lbs. 370 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Novilla

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Изолацията на движение е един от най-известните предимства на матрака Novilla Bliss. Като изцяло дунапренен матрак, той превъзхожда предотвратяването на пренасяне на движение в леглото. Това е особено полезно за траверси, които често сменят пози или споделят легло.

Изолацията на движение позволява на тези, които споделят легло, да станат, без да безпокоят партньора си. В резултат на това матракът абсорбира движението и реагира бавно на движение. Тези, които лесно се събуждат поради звук или движение, особено ще се насладят на изолацията на движението в матрака Novilla Bliss.

Традиционните матраци innerspring съдържат намотки, които реагират на всяко малко движение, което може да затрудни спането с партньор. Преминаването към матрак с мемори пяна може да намали нощните смущения от прекалено много движение.

Облекчаване на налягането

Матракът Novilla Bliss съдържа четири слоя мемори пяна с висока плътност, за да прегърне контурите на тялото.

Със средно ниво на твърдост, матракът Novilla Bliss е идеален за облекчаване на налягането. Прекалено мекият матрак кара средната част да потъне твърде далеч в леглото, което може да окаже натиск върху гръбначния стълб. Междувременно прекалено твърдият матрак може да доведе до точки на натиск върху ханша и раменете, особено при страничните траверси.

Матракът Novilla Bliss разпределя равномерно тежестта и люлката на гърба и врата, за да насърчи правилното подравняване на гръбначния стълб.

Контрол на температурата

Изграден с напоена с гел мемори пяна и подвижно, дишащо покритие от вискоза, матракът Novilla Bliss върши прилична работа за поддържане на трапези през цялата нощ за цената си.

Горещите траверси са склонни да се събуждат през цялата нощ. Може да бъде трудно да се осигури качествен нощен сън на матрак, който улавя топлината, което правят много матраци от цяла пяна.

С четири слоя пяна с висока плътност, Novilla Bliss може да не остане хладна, както и други матраци от пяна с по-усъвършенствани охлаждащи функции. Много горещите траверси може да искат да обмислят различен тип матраци с по-голям въздушен поток, като хибриден или innerspring модел.

Поддръжка на ръба

Матракът Novilla Bliss не предлага силната опора на ръба, която правят традиционните матраци innerspring и хибридни, макар че е от значение за изцяло пяна.

Поддръжката на ръба се отнася до здравината в ръбовете около матрака. Матраците с лоша опора на ръба се чувстват слаби и меки около границите си. Без подходяща опора на ръба, траверсите могат да се чувстват сякаш се изплъзват от леглото, ако се претъркат твърде близо до ръба през нощта.

Някои хора може да се сблъскат с лекота да станат от леглото на матрака Novilla Bliss. Спящите над 230 килограма и тези, които споделят леглото с партньор, също могат да се възползват от матрак със здрава опора на ръба.

Лесно движение

Благодарение на своите четири слоя пяна с висока плътност, матракът Novilla Bliss предлага добра лекота на движение. Матракът е със средно ниво на твърдост, което му позволява да бъде едновременно съобразен и отзивчив.

Лесното придвижване е особено важно за двойките и тези, които често сменят позицията си през цялата нощ. Ако матракът е прекалено мек и съобразен, това може да попречи на способността на спящия да се търкаля или да става от леглото. Възможността за бързо превключване на позициите може да направи по-удобно преживяване при сън.

Секс

Добрият сън не е единствената причина да изберете перфектния матрак. За тези с активен сексуален живот отзивчивостта в матрака е също толкова важна, колкото и комфортът. Много матраци изцяло от пяна не успяват да предложат отскачащите двойки, които предпочитат за секс.

С под средната подкрепа на ръба, матракът Novilla Bliss не е толкова идеален за секс, колкото някои други матраци от изцяло пяна. Липсата на опора по периметъра на матрака може да увеличи риска от падане от леглото.

Отличната лекота на движение на леглото обаче улеснява промяната на позициите лесно, което е от полза за двойките.

Изпускане на газове

Отделянето на газове се отнася до отделянето на летливи органични съединения (ЛОС), което често се случва в матраците с пълна пяна. Матракът Novilla Bliss не прави изключение, но неговото отделяне на газове не е толкова изразено, колкото някои други матраци с пълна пяна.

Процесът на отделяне на газове е най-забележим, когато матракът се разширява след производството. Макар че в началото може да предизвика неприятна миризма, изпускането на газове обикновено се счита за вредно.

Тъй като матракът Novilla Bliss съдържа четири слоя пяна с висока плътност, отделянето на газове може да бъде по-забележимо от някои от конкурентните му продукти, направени с пяна с ниска плътност.

В повечето случаи миризмите, които не се отделят от газове, се разсейват, след като матракът е в състояние да се проветри. Въпреки това, тези с чувствителност към миризма може да поискат да обмислят различен матрак, особено такъв с вътрешна пружина или подгъваща сърцевина на намотката.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Страничните траверси ще намерят оптимален баланс на възглавница и опора с матрака Novilla Bliss. Четири слоя мемори пяна позволяват на този матрак да насърчи правилното изравняване на гръбначния стълб. Страничните траверси под 130 паунда потъват в матрака точно толкова, колкото да люлкат и да поддържат пространствата между бедрата и врата.

Със средно ниво на твърдост, матракът Novilla Bliss е идеален за траверси между 130 и 230 паунда. Матракът е достатъчно здрав, за да разпределя равномерно тежестта, облекчавайки точките на натиск, но достатъчно мек, за да поддържа и омекотява контурите на гръбначния стълб.

Страничните траверси над 230 паунда ще оценят нивото на подкрепа, която предлага матракът Novilla Bliss. Със светла опора на ръба и пяна с висока плътност, която съответства на гръбначния стълб, матракът Bliss е устойчив на силно потъване. Въпреки това, по-тежките странични траверси обикновено се нуждаят от по-твърд матрак, за да се чувстват комфортно през цялата нощ.

Задни траверси:
Задните траверси под 130 килограма обикновено се нуждаят от леко твърд матрак, за да се постигне правилно подравняване на гръбначния стълб. За щастие матракът Novilla Bliss е достатъчно здрав, за да поддържа гръбнака. Неговото средно ниво на твърдост предлага и точното количество възглавница, за да се предотврати образуването на точки на натиск.

Матракът Novilla Bliss е подходящ за траверси между 130 и 230 паунда. Нейните четири слоя пяна с висока плътност предлагат здравословен баланс на опора и възглавница за равномерно разпределение на теглото. Докато матракът Bliss може да помогне за облекчаване на точките на натиск, някои по-тежки траверси може да предпочетат по-твърд матрак за допълнителна опора.

За траверси над 230 паунда, матракът Novilla Bliss може да не се чувства достатъчно твърд, за да осигури необходимата им подкрепа. По-тежките траверси могат да потънат твърде далеч в матрака поради средното си ниво на твърдост. Твърдият матрак би бил по-подходящ за по-тежки траверси.


Спящи за стомаха : Матракът Novilla Bliss е добър вариант за траверси под 130 килограма. Със средно ниво на твърдост, матракът може да предотврати потъването на стомаха, което насърчава подравняването на гръбначния стълб.

Някои спящи на стомаха между 130 и 230 паунда обикновено се радват на твърд матрак, който предотвратява прекомерното потъване на средната част. Много по-тежки спящи на стомаха ще намерят матрака Novilla Bliss за задоволителен за техните нужди. Някои обаче могат да се възползват от по-твърд матрак за по-силна опора.

Спящите на стомаха над 230 килограма може да открият, че матракът Novilla Bliss липсва необходимата им подкрепа, тъй като изцяло пянастата конструкция на леглото и средното ниво на твърдост могат да позволят на техните междинни секции да потънат твърде далеч в матрака. Това пречи на правилното подравняване на гръбначния стълб и може да доведе до болки на следващия ден. По-твърдият матрак, който поддържа гръбначния стълб, може по-добре да отговори на тези нужди.

Матрак Novilla Bliss

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Честно
Задни траверси Отлично добре Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Novilla

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Novilla Bliss е достъпен само онлайн. Novilla може да изпрати вашия матрак директно до дома ви без допълнителни разходи.

  Novilla доставя само до адреси в съседните САЩ Ако вашият матрак е закупен чрез уебсайт на трета страна, като Wayfair.com или Walmart.com, може да можете да изпращате извън съседните САЩ срещу допълнително заплащане.

 • Доставка

  Всички продукти на Novilla са достъпни за жителите на съседните САЩ Аляска, Хавай, Пуерто Рико, Гуам, Вирджинските острови и адресите на APO / FPO на военните в момента не са в зоната за доставка на компанията. Walmart и Wayfair обаче предлагат доставка до Аляска и Хавай на определени продукти срещу допълнително заплащане.

  Закупен директно от уебсайта на Novilla, матракът Bliss се предлага компресиран в кутия с ръководство за потребителя, гаранционна карта и отварачка за пакети. Novilla се доставя чрез FedEx и UPS. Трябва да получите номер за проследяване в рамките на 1-2 дни от покупката и да получите пакета в рамките на 3-6 работни дни.

 • Допълнителни услуги

  Novilla не предлага доставка на White Glove или премахване на стар матрак, така че е важно да направите необходимите мерки за премахване, преди да получите новия си матрак. Когато пристигне матракът Bliss, просто го извадете от кутията и оставете до 72 часа, за да се разшири напълно. Не изисква допълнително сглобяване.

 • Сън Проба

  Novilla предлага 30-нощно изпитание за сън на всички матраци и матраци, като се съгласява с експертите по съня, че отнема 2-3 седмици, за да се адаптира към нов матрак. Ако клиентите са недоволни от матрака Bliss след пробния период, те могат да очакват пълно възстановяване на сумата.

  Клиентите все още се насърчават да се свържат директно с Novilla, ако имат проблеми с матрака си след приключване на пробния сън.

 • Гаранция

  Всички матраци Novilla идват с 10-годишна ограничена гаранция. Клиентите могат да намерят гаранционна карта вътре в кутията заедно с матрака си. Всички дефекти или проблеми с матрака могат да изискват ремонт или пълна подмяна на продукта.

  10-годишната гаранция не покрива повишената мекота на пяната с памет, която естествено може да възникне с течение на времето. Той също така изключва дефекти, причинени от неоторизиран ремонт.

  Тази гаранция не може да се прехвърля и няма да бъде спазена, ако матракът бъде продаден или дарен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector