Menu Close

Ревю за парашутен матрак

Идеален за:

 • Траверси, които искат силно отзивчив и еластичен матрак
 • Траверси за гръб и стомах
 • Тези, които не се чувстват комфортно да спят на пяна или латекс
 • Хора, които са склонни да спят горещо
 • Екологични купувачи

Съображения:

 • Parachute Home изпраща матраци само в съседните 48 държави. Други артикули от компанията могат да бъдат изпратени извън съседните САЩ
 • Можете да избирате между безплатна наземна доставка или доставка с пълна услуга White Glove за $ 150.
 • Пробният сън за този матрак е с дължина 100 нощи. Това се различава от 60-нощния пробен период за други продукти на Parachute Home.

Ценови диапазон:

$ 1299 – $ 2199

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Фирма (7)

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за Парашутни матраци.

Parachute Home е американска марка, която е специализирана в спалните продукти, изработени от естествени и устойчиви материали. Този преглед ще разгледа задълбочено парашутния домашен матрак, известен също като парашутен матрак или просто „Матракът“. Този хибриден модел, който дебютира през 2019 г., в момента е единственият модел матраци, предлаган от марката.

За разлика от много конкурентни легла, парашутният матрак не съдържа пяна или латекс. Комфортният слой се състои от вата от Нова Зеландия, последвана от три подредени слоя от джобни микронамотки. Матракът също така разполага с преходен слой от вълнен ватин и поддържаща сърцевина от джобови намотки със стандартен размер. Четирите слоя на намотката на леглото създават силно отзивчиво усещане с много подскачане на повърхността. Като цяло парашутният матрак е с дебелина 13 инча, което го прави високопрофилен модел. Счита се за твърдо, което се оценява като 7 по скалата на твърдост 1-10.

Този преглед обхваща спецификации за строителството и материалите, текущи цени във всеки наличен размер и оценки на производителността въз основа на опита на собственика и собствения ни анализ на продуктите. Също така ще разгледаме по-отблизо ревютата на продуктите за матрака, както и политиките за доставка, връщане и гаранция на Parachute Home.

Разбивка на парашутен матрак

Парашутният матрак е за разлика от повечето конкурентни хибридни модели, продавани днес, тъй като не съдържа нито пяна, нито латекс. Вместо това, системата за комфорт на леглото разполага с най-горния слой вата от Нова Зеландия върху три реда подредени джобови микронамотки. Ватирането не отговаря на комфортните материали, открити в други хибриди, но осигурява забележима амортизация на тялото. Микронамотките се контурират малко, докато матракът се чувства много отзивчив. Като цяло матракът има твърдо (7) усещане.

Друг слой вълна отделя микронамотките от опорната сърцевина и също така действа като огнеустойчива бариера на леглото. Основният слой е съставен от джобови намотки, разделени на три зони въз основа на габарита на намотката или дебелината. По-тънки, висококачествени намотки люлка главата, раменете и краката, докато по-дебели намотки с нисък габарит осигуряват подобрена подкрепа на торса, средната част и бедрата. По-силните бобини също подреждат периметъра на матрака, за да минимизират потъването, когато влизате и излизате от леглото. Зонираните намотки, съчетани с твърдото усещане, правят Парашутния матрак изключително подходящ за хора с тегло 130 килограма или повече, особено за спални и стомашни траверси. Основният подплатен слой на този матрак също е направен от новозеландска вълна.

Целият матрак е обвит в калъф от сертифициран органичен памук, който има много меко усещане. Парашутният матрак е с дебелина 13 инча.

Твърдост

Тип матрак

Фирма – 7

Хибрид

Строителство

Парашутният матрак се счита за хибрид поради джобовите си намотки, но не съдържа пяна или латекс – и двете често се срещат в хибридни модели. Пълен списък с компонентите на леглото ще намерите по-долу:

Материал на корицата:

Органичен памук

Комфортен слой:

Новозеландска вата

Джобни микронамотки (3 нива)

Преходен слой:

Изолационна подложка от новозеландска вълна

Ядро за поддръжка:

3-зонови джобни намотки

Изолационна подложка от новозеландска вълна

Цени и размери на матраците

Цената на парашутния матрак е наравно със средния хибриден модел. Parachute Home не предлага никакви добавки или персонализации за матрака, които засягат неговата ценова точка, и понастоящем не са налични опции за пакетиране с други продукти.

Стандартната наземна доставка е безплатна за всички клиенти в съседните САЩ. Ако изберете доставка с бяла ръкавица, това ще нанесе допълнителна такса върху цената на стикера на леглото. Връщането на матраци в рамките на 100-дневния пробен период също е безплатно.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 13 “ 75 lbs. $ 1299
Twin XL 38 “x 80” 13 “ 80 lbs. $ 1299
Пълна 53 “x 75” 13 “ 100 lbs. 1799 долара
Кралица 60 “x 80” 13 “ 120 lbs. 1899 долара
Крал 76 “x 80” 13 “ 150 lbs. 2199 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 13 “ 160 lbs. 2199 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за Парашутни матраци.

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Въпреки че се счита за хибрид, парашутният матрак се отличава с дизайн намотка върху намотка, която кара повърхността да се чувства толкова отзивчива и подскачаща, колкото традиционната вътрешна пружина. Освен това слоят вата не абсорбира движения, подобно на пяна или латекс. В резултат на това изолацията на движение за парашутния матрак в най-добрия случай е справедлива. Може да забележите доста движение, прехвърлящо се по повърхността, когато партньорът ви смени позицията си или влезе и излезе от леглото. В зависимост от това колко сте леки на спящия, това може да доведе до повече нарушения на съня през нощта.

Парашутният матрак също може да бъде малко шумен. Вдлъбнатите намотки, макар и по-тихи от другите видове намотки, могат да предизвикат случайни скърцания и скърцания, които могат да бъдат разрушителни. Ако вие и вашият спящ човек търсите тих матрак, който да изолира добре движението, може да помислите за друг модел, като изцяло пяна или латекс.

Облекчаване на налягането

Хората често развиват точки на натиск от спането на матрак, който не предлага достатъчно контуриране на тялото или опора. Парашутният матрак със сигурност подкрепя, благодарение на четирите си намотки и твърдо усещане на повърхността. Въпреки това, комфортният слой вълнен ватин не осигурява същото ниво на контуриране като пяна или латекс. Ще почувствате някаква амортизация, но вълната не прегръща тялото или равномерно разпределя теглото много ефективно.

Тези, които тежат поне 130 килограма, трябва да усещат по-малко натиск върху парашутния матрак, благодарение на здравата си система за поддръжка и зонираната опорна сърцевина. Това важи особено за спящите на гърба и стомаха, които често изпитват допълнителен натиск върху матраците, които потъват твърде много под по-тежките области на тялото.

Страничните траверси и хората, които тежат по-малко от 130 килограма, може да не изпитват достатъчно съответствие или облекчаване на налягането върху матрака, за да спят спокойно.

Контрол на температурата

Хибридите обикновено предлагат добро регулиране на температурата, но Парашутният матрак спи изключително хладно дори в сравнение с други хибридни модели. Това може да се отдаде на различните му компоненти.

Комфортният слой от вълнен ватин е доста дишащ, а също така отвежда влагата, за да ви държи сухи и удобни през нощта. И четирите слоя намотки също насърчават постоянен въздушен поток. Това осигурява постоянно хладна температура по целия матрак, включително на повърхността. И накрая, органичното памучно покривало на леглото е силно дишащо и предотвратява поемането на твърде много телесна топлина от матрака.

Твърдото усещане на парашутния матрак също играе роля в контрола на температурата. Предоставяйки силна армировка, за да поддържате тялото си в равномерна равнина, ще почувствате по-голям въздушен поток на повърхността на матрака. За разлика от това, по-меките легла, които потъват повече, обикновено намаляват въздушния поток, което кара трапезите да се чувстват прекалено топли в процеса.

Поддръжка на ръба

Поддръжката на ръба е основна сила на парашутния матрак. Благодарение на четирите намотки на леглото и твърдото усещане, едва ще усетите потъване, когато седите или лежите близо до периметъра. Зонираната опорна сърцевина с дебели намотки по периметъра предлага допълнителна армировка. Това прави качването и слизането от матрака доста лесно, независимо колко тежите. Също така трябва да се чувствате сигурни да спите в близост до краищата, без да се притеснявате за търкаляне от леглото.

Хибридите обикновено се отличават с поддръжка на ръбове, тъй като намотките защитават ръбовете на матрака по-добре от слоевете пяна и латекс, а моделите намотки върху намотки често се представят дори по-добре. Така че не е изненада, че Парашутният матрак – технически модел намотка на намотка на намотка на намотка – превъзхожда много от основните си конкуренти в тази категория. Ако търсите легло, което изобщо едва потъва, това може да е матракът за вас.

Лесно движение

Както обсъждахме, парашутният матрак съдържа четири отделни намотки, които придават на матрака много отзивчиво усещане. Това създава ефект на отскачане, който прави преместването през леглото доста лесно. Повърхността няма да потъне твърде много, независимо от типа на тялото ви, а качването и слизането от леглото трябва да бъде бърз и безболезнен процес.

Често оплакване от собствениците на матраци с дунапренени слоеве е, че независимо колко твърдо се чувства леглото, повърхността потъва твърде много под теглото им. Ватата, открита в парашутния матрак, е по-малко податлива на потъване сама. С множество намотки, подсилващи комфортния слой, няма да е нужно да се притеснявате, че ще се почувствате уловени от матрака си, докато се движите по повърхността. Тази характеристика го прави и чудесен матрак за секс.

Секс

Въпреки че всяка двойка има свои собствени предпочитания, повечето откриват, че отзивчивите матраци са най-удобни за секс. Благодарение на многобройните си намотки, парашутният матрак е забележителен, тъй като предлага повече подсказване и по-лесно движение, отколкото много конкурентни innersprings и хибриди. Вие и вашият партньор няма да потънете много, ако изобщо, и не трябва да се чувствате прекалено ограничени при смяна на позиции или придвижване на матрака. Силната опора на ръба също гарантира, че можете да използвате цялата повърхност на леглото.

Едно нещо, което трябва да се отбележи обаче, е, че Парашутният матрак може да бъде донякъде силен и не е много дискретен. Освен това вата не осигурява много сцепление, така че може да плъзнете малко по повърхността. Това обаче са незначителни моменти. Въз основа на проучвания, по-голямата част от двойките ще намерят Парашутния матрак напълно подходящ за любовни дейности.

Изпускане на газове

Всички матраци произвеждат първоначална миризма, след като ги извадите от опаковката им. Леглата с дунапренени слоеве обикновено излъчват най-силните и устойчиви миризми, докато латексовите легла са свързани с по-слаба, но все още забележима миризма. Парашутният матрак, който не съдържа нито пяна, нито латекс, представлява освежаваща алтернатива на купувачите на матраци. Отначало може да засечете някои миризми от вата, но не очаквайте да се задържат твърде дълго. Според повечето собственици тези миризми трябва да се разсеят за броени дни.

Матраците със спирални системи обикновено губят миризмите си извън газовете много по-бързо от тези с твърда пяна или латексови слоеве. Намотките насърчават стабилната циркулация на въздуха, за да помогнат за изчистването на нежеланата миризма. Тъй като парашутният матрак съдържа множество слоеве намотки, той осигурява по-добър контрол на миризмата, отколкото много конкуриращи се хибриди и innersprings.

Ако установите, че парашутният матрак все още мирише след няколко дни, препоръчваме да го поставите в добре проветриво помещение, докато проблемът бъде решен.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси: За повечето странични траверси идеалният матрак се чувства до известна степен мек и контурира плътно до тялото с допълнителна възглавница за раменете и ханша. Това насърчава равномерното подравняване на гръбначния стълб, което може да намали болки, болки и точки на натиск, които се появяват, когато тялото не е правилно подравнено. Парашутният матрак не предлага тези качества. Повърхността има твърдо усещане и вата не отговаря много. В резултат на това страничните траверси може да не получат облекчаване на налягането, от което се нуждаят, за да се чувстват комфортно в леглото.

Това каза, че страничните траверси, които тежат поне 130 килограма, вероятно ще намерят Парашутния матрак за доста удобен. Въпреки че няма да изпитат дълбоко съответствие, здравите слоеве на бобината на леглото предотвратяват прекомерното потъване около раменете и бедрата, което е често срещан източник на натиск за тези, които спят на страни. За разлика от това, тези, които тежат под 130 килограма, вероятно ще намерят матрака за твърде твърд, което може да доведе до събуждане с болки и болки.

Спални траверси: Парашутният матрак е много подходящ за траверси и това може да се дължи на здравия му дизайн. Тези, които основно използват тази позиция, обикновено се нуждаят от повече твърдост и подкрепа, отколкото страничните траверси. Спането на гърба насърчава подравняването на гръбначния стълб, така че не е необходимо амортизиране. По-скоро матракът трябва да осигури достатъчно подсилване, за да поддържа тялото на спящия в равномерна равнина, без да увисва твърде много.

Парашутният матрак поддържа голяма стабилност благодарение на слоевете си от микронамотки, както и зонирана опорна сърцевина, която предлага допълнителна опора на гърба и бедрата, без да се чувства прекалено стегната около други части на тялото. Горещо препоръчваме този модел на всеки спален спящ, който тежи 130 паунда или повече. Тези, които тежат по-малко от 130 килограма, може да намерят матрака за малко твърд, но няма да имат нужда да се притесняват за потъване или провисване, както биха могли на по-малко поддържащ матрак.

Стомашни траверси: Стомашните траверси често трудно намират удобен матрак. Тази позиция е свързана с повече болки и болки, отколкото съня на гърба и гърба, тъй като повечето хора носят доста голямо тегло между раменете и бедрата. Сънят с лицето надолу може да доведе до потъване твърде много в повечето легла, което води до допълнителна болка около врата, раменете и долната част на гърба.

Щастливи сме да съобщим, че Парашутният матрак е оптимален избор за траверси, особено тези, които тежат поне 130 килограма. Слоевете микронамотки предлагат страхотна опора близо до повърхността, за да се предотврати прекалено потъване. По-дълбоко в леглото, зонираната опорна сърцевина разполага с по-дебели намотки, за да подсили матрака под гърдите, стомаха и други области на тялото с непропорционално тегло. Стомашните траверси с тегло под 130 килограма може да намерят матрака за твърде твърд, но все пак много подкрепящ.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно Честно Честно
Задни траверси добре Отлично Отлично
Спящи за стомаха добре Отлично Отлично
Превъртете L – R за повече подробности

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за Парашутни матраци.

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Парашутният матрак се продава изключително чрез Парашутен дом. Няма да можете да закупите този модел от търговци на дребно или онлайн борси на трети страни, въпреки че други продукти на Parachute се предлагат от други продавачи. Понастоящем компанията управлява няколко маркови магазина в САЩ, където можете също да закупите матрак и други продукти на Parachute Home.

 • Доставка

  Parachute Home предлага безплатна наземна доставка навсякъде в съседните щати в САЩ. Доставката не се предлага извън долните 48 държави. Други продукти на Parachute Home обаче могат да бъдат изпратени до Аляска, Хавай, американски територии и няколко международни дестинации.

  Парашутният матрак е компресиран, увит в пластмаса и вакуумно запечатан за доставка. Този процес позволява на матрака да се побере в стандартен контейнер за доставка, който ще бъде доставен директно до прага ви. Не е нужно да сте у дома, за да получите пакета.

  Когато матракът пристигне, занесете кутията в спалнята, където планирате да я използвате. Матракът тежи до 120 килограма, така че може да се нуждаете от помощ, ако сте поръчали по-голям размер. Отворете кутията, извадете пластмасата и гледайте как матракът се разширява. Възстановяването на пълна форма може да отнеме до 48 часа.

 • Допълнителни услуги

  Parachute Home предлага доставка на White Glove навсякъде в съседните САЩ с фиксирана такса от $ 150. Тази услуга включва планирана дата и час на доставка, сглобяване в дома и премахване на стар матрак. Матракът ще бъде произведен в рамките на два до три работни дни от първоначалната ви поръчка. След като този процес приключи, Parachute Home ще се свърже с вас в рамките на седем до десет работни дни, за да координира доставката.

  Ускорената наземна доставка не се предлага при поръчки за матраци.

 • Сън Проба

  Парашутният матрак се предлага със 100-дневен пробен период за сън, който се различава от 60-нощния пробен период, който Parachute Home предлага за други продукти. Пробният период не включва задължителен период на пробив, така че ще можете да върнете матрака във всяка точка на 100-нощния прозорец и да получите пълно възстановяване на продукта. Компанията ще изпрати и куриер, за да вземе матрака от вашето жилище.

 • Гаранция

  Парашутният матрак е подкрепен с 10-годишна гаранция. Гаранцията е напълно непропорционална. Ако се развие дефект, Parachute Home ще се опита да поправи вашия матрак; ако това не е възможно, компанията ще замени леглото и ще покрие всички свързани разходи.

  Тази гаранция покрива производствените дефекти в матрака, които причиняват преждевременно разцепване, напукване или друго увреждане на материалите. Други проблеми като нормално износване, физически повреди и проблеми, възникнали от използването на неподдържаща основа, не се считат за дефекти в рамките на тази гаранция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector