Menu Close

Преглед на луксозните Bliss матраци PlushBeds

Идеален за:

 • Двойки
 • Екологично съзнателни потребители
 • Тези, които спят горещо
 • Комбинирани траверси

Съображения:

 • Луксозният матрак Bliss е изработен от висококачествени и органични материали, които повишават цената
 • PlushBeds Luxury Bliss предлага минимално съответствие и може да не е подходящ за тези, които предпочитат усещането за прегръдка на мемори пяна
 • Докато матракът изолира някои движения, чувствителните траверси, които споделят леглото, могат да получат смущения, когато партньорът им се движи
 • PlushBeds не предлага директно доставка на White Glove, въпреки че компанията може да препоръча доставчици на трети страни

Ценови диапазон:

$ 799 – $ 1498

Тип матрак:

Латекс

Твърдост:

Среден (5), твърд (7)

Вземете 100 долара от матрак PlushBeds. Код за употреба: SF100

Основана през 2007 г., PlushBeds е една от първите онлайн компании за легло в кутия. Днес PlushBeds разшири своята линия, като включва разнообразие от матраци, както и матраци, спални принадлежности, регулируеми рамки за легло и други аксесоари за сън. Този преглед ще обхване PlushBeds Luxury Bliss, луксозен хибрид от латекс, направен от органични и устойчиви материали.

Освен Luxury Bliss, PlushBeds също така прави изцяло латексните матраци Botanical Bliss и Natural Bliss, както и матраците с мемори пяна Cool Bliss, Ocean Mist и Posture Plush. В допълнение, компанията разполага с гама от матраци, предназначени за използване в разтегателни дивани и RV.

Luxury Bliss е единственият латекс хибриден матрак на PlushBeds. Той има 12-инчов профил, състоящ се от 3 инча органичен латекс Dunlop върху подгъната сърцевина на намотката. Това е обвито в органично памучно покритие с противопожарна преграда от естествена вълна.

Матракът се предлага в два варианта на твърдост: Среден и Среден. Те съответстват на 5 и 7 от 10 по нашата скала за твърдост, или средно (5) и фирма (7), съответно.

Ще разгледаме по-отблизо PlushBeds Luxury Bliss, обсъждайки конструкцията, материалите и как те влияят на изживяването на спалните. Също така ще включим практическа информация и потребителски рецензии, за да ви помогнем да решите дали Luxury Bliss е точно за вас.

Изберете Среден, ако:

 • Вие сте страничен спящ и тежите по-малко от 130 килограма
 • Предпочитате по-подходящ матрак
 • Споделяте леглото с чувствителен спящ

Изберете Med-Firm, ако:

 • Вие сте спящ стомах и тежите повече от 230 килограма
 • Предпочитате по-отзивчива повърхност
 • Склонни сте да спите горещо

Разбивка на преглед на луксозни матраци PlushBeds

Luxury Bliss се предлага в избор от две нива на твърдост, средно и средно твърдо. Установихме, че те се равняват на 5 и 7 от 10, което придава привлекателност на матрака за широка гама траверси.

И двата модела предлагат отзивчива повърхност с умерено контуриране и облекчаване на налягането, като траверсите спят предимно „на”, а не „в” матрака. Средната версия позволява траверси да потънат малко по-дълбоко. PlushBeds продава набор от матраци, което може да добави малко плюшеност за клиенти, които намират матрака за твърде твърд.

Общо матракът е с височина 12 инча. Еластичен органичен памучен калъф, капитониран с естествена противопожарна преграда от вълна Joma, осигурява дишаща, влагозащитна повърхност. За да избегне използването на лепила, PlushBeds зашива памука и вълната заедно и използва покритието, за да поддържа останалите компоненти на матрака на място. PlushBeds използва текстил, който е сертифициран от Глобалния стандарт за органичен текстил.

PlushBeds Luxury Bliss има комфортен слой, направен с 3 инча естествен латекс Dunlop. Латексът е перфориран, за да позволи по-добър въздушен поток, и е сертифициран биологично от Global Organic Latex Standard. Dunlop латексът е естествено еластичен и придава плаващо, отзивчиво усещане на матрака.

8-инчово поддържащо ядро ​​на намотката придава стабилност и структура на матрака. Намотките са с размери 15-16, а броят на намотките за дама е 1057 намотки, което е повече от достатъчно за равномерно разпределение на телесното тегло за повечето траверси до 300 паунда. Намотките са индивидуално увити, което намалява прехвърлянето на движение при споделяне на леглото.

Твърдост

Тип матрак

Среден – 5
Фирма – 7

Хибрид

Строителство

PlushBeds Luxury Bliss има 12-инчов профил, състоящ се от органичен памучен калъф, ватиран с вълна Joma, дебел слой естествен латекс и поддържаща сърцевина на намотка в джоб.

Материал на корицата:

Био памук

Комфортен слой:

Био вълна

3, органичен латекс Dunlop

Ядро за поддръжка:

8 ″ джобни намотки (15-16 габарит)

Цени и размери на матраците

PlushBeds Luxury Bliss идва без разлика в цената между двете опции за твърдост.

Матраците от латекс обикновено са сред по-скъпите модели, особено тези, които са направени с органичен латекс. Те струват повече за производство, но са много трайни и са склонни да имат над средния живот.

PlushBeds Luxury Bliss е от стръмната страна дори за органичен латекс хибрид. Въпреки това, PlushBeds редовно предлага щедри отстъпки, така че ако успеете да забавите покупката си за известно време, може да успеете да свалите част от предложената цена.

Размери Размери Височина Цена
Близнак 38 “x 75” 12″ $ 799
Twin XL 38 “x 80” 12″ $ 899
Пълна 54 “x 75” 12″ $ 1099
Кралица 60 “x 80” 12″ $ 1199
Крал 76 “x 80” 12″ $ 1499
Калифорнийски крал 72 “x 84” 12″ $ 1499
Разделен крал 76 “x 80” 12″ $ 1498
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 100 долара от матрак PlushBeds. Код за употреба: SF100

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Dunlop латексът не отговаря толкова плътно, колкото мемори пяната, така че няма да може да поеме толкова движение, колкото матракът от цяла пяна. Прехвърлянето на движение ще бъде по-изразено при твърдия модел, който има малко по-отзивчива повърхност.

Индивидуално опакованите намотки в матрака PlushBeds Luxury Bliss се движат независимо един от друг, което помага да се предотврати прехвърляне на движение. Това намалява прекъсванията на вашия партньор и е полезно, когато споделяте леглото. Въпреки това, дори и най-добрите джобови намотки ще прехвърлят повече движение, отколкото твърда пяна.

PlushBeds Luxury Bliss изолира движението наравно с повечето хибридни модели и би трябвало да е подходящо за нуждите на повечето двойки, но много чувствителните траверси може да предпочетат изцяло дунапренен матрак.

Облекчаване на налягането

PlushBeds Luxury Bliss осигурява средно облекчаване на налягането, което е типично за латексния хибриден матрак.

Повърхността на матрака леко се очертава до тялото на спалния, намалявайки точките на натиск в повечето траверси. В опорната сърцевина, джобовите намотки се огъват, за да приспособят извивките на по-тежки части на тялото, като бедрата.

Тъй като е малко по-твърда и не се съобразява толкова плътно, колкото някои други матраци, страничните траверси под 130 килограма могат да получат известно натрупване на натиск в бедрата и раменете, когато спят на твърдия модел. На свой ред стомашните траверси над 230 килограма могат да изпитват допълнителен натиск във врата и гърба, когато спят на средния модел, тъй като тази твърдост позволява повече потъване в ханша.

Контрол на температурата

Средно: 3/5, Med-Firm: 4/5

Дишащите материали в PlushBeds Luxury Bliss помагат да се поддържа температурен неутралитет през нощта. Това над средното регулиране на температурата се очаква от хибриден матрак от латекс.

Топлината на тялото първоначално се разпръсква през дишащия памучен и влагозащитен слой вълна. Тъй като спящите предимно спят „на“, а не „в“ този матрак, телесната топлина няма да попадне в трапеза около спящия. Това важи особено за твърдата версия.

Латексът е естествено дишащ, а латексът, използван в комфортния слой, е аериран, което позволява на топлината да филтрира. И накрая, джобовите намотки осигуряват достатъчно място за въздушен поток, като елиминират повечето задържане на топлина. Ако сте склонни да спите горещо, тогава PlushBeds Luxury Bliss е много атрактивен избор.

Поддръжка на ръба

Средно: 3/5, Med-Firm: 4/5

Подобно на много хибридни матраци, PlushBeds Luxury Bliss разполага със здрав периметър, който позволява пълноценно използване на повърхността на матрака от ръба до ръба.

Матракът постига това с по-голям брой намотки по периметъра, като помага за укрепване на ръбовете, за да се сведе до минимум компресията при прилагане на тежест. Това означава, че повечето хора трябва да могат да спят близо до ръба на леглото и дори да седят на ръба на леглото, без да се чувстват като падащи от матрака.

Добрата опора на ръба е от съществено значение при споделяне на леглото, особено при по-малки матраци. Матраци с лоша опора на ръба принуждават всеки партньор към средата, докато здравите ръбове позволяват на всеки партньор да използва цялата си половина от леглото.

Хората с тегло над 230 килограма или тези, които често седят на ръба на леглото, могат да предпочетат твърдата версия, която има по-твърд ръб от средния модел.

Лесно движение

Както средните, така и твърдите матраци Luxury Bliss се отличават с бърза реакция на натиск, което улеснява движението в горната част на леглото.

Тъй като латексът предлага минимално съобразяване, той не възпрепятства движението, както би направил матракът от пяна. Твърдата версия отговаря по-малко и ще осигури още по-малко съпротивление. И в двата модела бобините добавят някакъв отскок, който улеснява смяната на позициите за сън или влизането и излизането от леглото.

Тъй като леглото предлага лекота на движение и се оценява високо за почти всички типове тяло и пози за сън, то е солиден избор за комбинирани траверси.

Секс

Що се отнася до секса, PlushBeds Luxury Bliss отбелязва всички кутии. Леглото има подсказваща, отзивчива повърхност, която повечето двойки предпочитат, а подсилените ръбове позволяват на двойките да използват пълната гама от позиции. Няма нужда да се притеснявате за задържане на топлина, тъй като матракът има много добър въздушен поток.

Единственият недостатък е шумът. Намотките са опаковани поотделно, така че няма да създават шум до степента на традиционния вътрешен извор, но някои двойки може да открият, че матракът не е толкова дискретен, колкото биха се надявали.

Изпускане на газове

PlushBeds Luxury Bliss не съдържа полиуретанови пяни или синтетични лепила и няма да отделя газове в традиционния смисъл. Някои клиенти могат да забележат слаба каучукова миризма от латекса, но това не е притеснително и трябва да се разсейва доста бързо през слоя на намотката.

Матракът притежава сертификати Greenguard Gold и Oeko-Tex Standard 100, които гарантират, че е с ниски нива на химически емисии и без вещества, които са вредни за хората.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси: PlushBeds Luxury Bliss е много подходящ за странични траверси, особено тези, които тежат между 130 и 230 паунда.

Най-добрите матраци за странични траверси предлагат някакво съобразяване, което позволява на по-тежките ханши и раменете да потънат достатъчно, за да намалят точките на натиск, като същевременно запазят гръбначния стълб. В PlushBeds Luxury Bliss латексът се очертава достатъчно плътно, за да намали точките на натиск в ханша и раменете, докато джобовите бобини образуват дълбока и поддържаща люлка, за да поддържат гръбначния стълб подравнен.

Страничните траверси с тегло под 230 паунда може да предпочетат плюшения модел, който позволява повече мивка. Тези над 230 паунда ще получат повече подкрепа от по-твърдия модел.

Спящи на гърба : Спането на гърба естествено подравнява гръбначния стълб. Съответно, задните траверси са склонни да се чувстват най-удобно на матрак, който се възползва от това, като осигурява равномерен баланс на облекчаване на налягането и подкрепа, особено в лумбалната област.

Спалните траверси ще открият, че комбинацията от латекс и джобови намотки осигурява балансирана повърхност за сън, която помага да се поддържа гръбнака в равномерна равнина. Джобните намотки се отблъскват, когато е необходимо, осигурявайки достатъчна лумбална опора, особено при тези между 130 и 230 паунда.

Траверсите отзад във всички категории тегло вероятно ще предпочетат твърдия модел на Luxury Bliss. Тази по-стегната повърхност ще предотврати увисване под бедрата, предотвратявайки болки в долната част на гърба.

Спящи за стомаха: От всички пози за сън, спящите на стомаха се нуждаят от най-твърдата повърхност. Това е, за да се предотврати по-тежкото бедрено пространство да потъне в матрака, като натоварва гърба и врата.

PlushBeds Luxury Bliss има доста твърда повърхност, която трябва да поддържа бедрата подравнени в повечето траверси. С изключение на много леки индивиди, повечето спящи на стомаха ще намерят твърдия модел по-удобен.

Докато матракът върши адекватна работа, като осигурява подкрепа на траверси под 230 килограма, по-тежките трапези на стомаха могат да намерят матрака твърде плюшен, за да поддържа тежестта на бедрата.

Плюшени легла Луксозно блаженство – средно

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Отлично Честно
Задни траверси Отлично добре Честно
Спящи за стомаха Отлично Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

PlushBeds Luxury Bliss – Med-Firm

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично Отлично
Задни траверси добре Отлично добре
Спящи за стомаха добре Отлично добре
Превъртете L – R за повече подробности

Вземете 100 долара от матрак PlushBeds. Код за употреба: SF100

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  В момента матракът PlushBeds Luxury Bliss е достъпен само на PlushBeds.com.

 • Доставка

  Матракът PlushBeds Luxury Bliss се доставя безплатно чрез FedEx до съседните американски матраци обикновено се изпраща в рамките на 7 до 9 дни след поръчката и може да отнеме до допълнителни 7 дни, за да пристигне.

  Клиентите извън съседните САЩ се приканват да се свържат с PlushBeds по телефона или имейл за повече информация относно наличността и таксите за доставка.

  Матракът PlushBeds Luxury Bliss пристига свит и компресиран като легло в кутия. Тъй като е доста тежък, препоръчително е да получите помощ за преместването му върху рамката на леглото си, преди да го разопаковате.

 • Допълнителни услуги

  PlushBeds не осигурява директно доставка на White Glove или премахване на стар матрак, но компанията включва информация за настройването и премахването на местни услуги на трети страни в имейла за известие за доставка. Тези услуги започват от $ 99.

 • Сън Проба

  PlushBeds предлага изпитание за сън от 100 нощи с период на пробив от 30 нощи. Клиентите, които желаят да върнат или заменят матрака преди да са изминали 30 нощувки, ще бъдат отговорни за такса за удобство от 99 щ.д.

  За да получите пълно възстановяване по време на пробния сън, бонус артикулите, които са били в комплект с матрака, трябва да бъдат върнати неотворени и неизползвани. Ако искате да запазите тези бонус артикули, ще трябва да платите таксата за аксесоари от $ 99.

  За да върнат матрака, клиентите трябва да го опаковат за доставка и да се свържат с PlushBeds, който ще изпрати екип за вземане на матраци. Компанията препоръчва на клиентите да запазят оригиналните опаковъчни материали, в случай че искат да върнат матрака. Върнатите матраци, които са замърсени или са повредени от дим, ще бъдат изпратени обратно на клиента и възстановяване няма да бъде предоставено.

  Само оригинални купувачи, закупили леглото чрез уебсайта PlushBeds.com, отговарят на условията за пробен период.

 • Гаранция

  Матракът PlushBeds Luxury Bliss се предлага с 25-годишна ограничена гаранция, която предпазва потребителите от дефекти в материалите и изработката. Гаранцията започва да тече от датата на покупка.

  През първите 10 години, по преценка на компанията, Plushbeds, Inc. или ще ремонтира дефектен матрак, или ще го замени със съпоставим модел. През следващите 15 години матраците с дефекти като цепене или напукване ще бъдат или ремонтирани за разходи за обработка, или заменени с пропорционално зареждане.

  Исканията за гаранция зависят от правилното използване на матрака. Гаранцията не покрива плата за матраци, впечатленията от тялото под 1,5 инча, предпочитанията за комфорт, разходите за доставка и връщане, злоупотребени или замърсени матраци, нормално износване, което не е резултат от производствени или производствени дефекти или матраци използва се без подходяща основа или кутия пружина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector