Menu Close

Преглед на матрака Polysleep

Идеален за:

 • Странични траверси с тегло под 230 килограма
 • Тези, които искат подходящ матрак за облекчаване на налягането
 • Двойки, които ценят изолацията на движението и искат да минимизират нарушенията на съня
 • Купувачи, търсещи дунапренен матрак с подпора на ръба

Съображения:

 • По-ниският профил и средното твърдо усещане са по-малко подкрепящи за траверси, които тежат повече от 230 килограма
 • Онези, които са чувствителни към миризмите, може да открият, че първоначалната миризма не е подходяща
 • Има минимален отскок към матрака

Ценови диапазон:

750 – 1050 долара

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Средна фирма (6)

Спестете 21% от всички продукти на Polysleep с този код: SLEEPF21

Polysleep, канадска компания с екологична и социална мисия, прави редовни дарения за благотворителни организации. Освен това има въведени политики за корабоплаване, за да намали въглеродния си отпечатък. Продуктовата линия Polysleep включва възглавница, основа за легло и три модела матраци: Polysleep, Origin и Zephyr. Компанията използва собствена смес от пяна в своите матраци. Водещият Polysleep, който разглеждаме в този преглед, е моделът на ценовите точки на средното ниво на марката.

Матракът Polysleep включва фирмения хибриден вискоеластичен пенопласт, който е запазена формулировка с мемори пяна, в своята система за комфорт за облекчаване на точките на натиск. Той отговаря на формата на тялото, за да омекоти раменете и бедрата. Матракът разполага с подсилен периметър, който е уникален за матрак от пяна. Това води до по-добра опора на ръба за траверси. С перящо се в течност покритие, отблъскващо течности, матракът Polysleep лесно се поддържа чист.

За по-добро разбиране на Polysleep ще разгледаме неговата конструкция, оразмеряване и ценообразуване. Въз основа на стила на сън и телесното тегло, ние също ще разберем кой ще се възползва най-много от матрака Polysleep. И накрая, ще разгледаме проверени отзиви на клиенти и съответните фирмени правила.

Разбивка на преглед на матраци Polysleep

Polysleep е дунапренен матрак с височина 10 инча. Матракът има три слоя пяна, включително фирмената вискоеластична хибридна пяна с памет и пенопласт с висока плътност. Използваните пяни са сертифицирани от CertiPUR-US. Това означава, че са произведени без вредни химикали или тежки метали.

Polysleep се предлага в средно твърдо усещане, което се счита за 6 от 10 по скалата за твърдост. Комфортният слой с мемори пяна се съчетава тясно, прегръщайки тялото за достатъчно облекчаване на точката на натиск. Този ефект на люлеене намалява напрежението и омекотява ставите. Това е идеално за странични траверси. Повечето траверси ще открият, че потъват в комфортния слой на матрака, но преходният слой с висока плътност им пречи да потънат твърде дълбоко.

Капакът на матрака Polysleep е съставен от поливискоза, полиестер и спандекс. Включва течен репелент за минимизиране на всякакви разливи или петна. Освен това капакът може да се свали и да се измие в пералня. Дишащите мрежести страни на капака увеличават въздушния поток през матрака и спомагат за разсейването на топлината.

Комфортният слой е антимикробна пенопласт с мемори пяна. Този слой се очертава плътно, но бързо се връща към първоначалната си форма, когато налягането се отстрани. Това помага на спящите да сменят позициите си, без да се чувстват прекалено ограничени. Комфортният слой от пенопласт е аериран за регулиране на температурата. Той също така има структура с отворени клетки, която помага да се разсейва топлината. Антимикробната пяна е устойчива на прах и бактерии.

Под комфортния слой има преходен пенопласт. Този слой пяна с висока плътност осигурява опора и помага за поддържане на гръбначния стълб подравнен.

Поддържащата сърцевина на матрака Polysleep е изработена от твърд пенопласт с висока плътност. Тази основа осигурява равномерна и постоянна опора за траверси. Има система за подсилване на пенопласта, която обхваща преходните и поддържащи слоеве на матрака. Този периметър с висока плътност осигурява по-добра опора на ръба от средния матрак от пяна. Той гарантира, че тези, които спят или седят близо до ръба на леглото, се чувстват подкрепени. Той също така помага да се предотврати увисването по краищата с течение на времето.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6

All Foam

Строителство

Polysleep има трислойна конструкция от пенопласт с подсилен периметър и покритие за машинно пране.

Материал на корицата:

41% поливискоза, 58% полиестер, 1% спандекс (течно отблъскващо третиране)

Комфортен слой:

Мемори пяна

Преходен слой:

Пенопласт

Ядро за поддръжка:

Пенопласт + армирана пенопласт

Цени и размери на матраците

Докато матракът Polysleep е ценовото предложение на марката на средно ниво, цената му е по-ниска от средната пяна матрак. Polysleep поддържа цените на ниско ниво, като изпраща директно до клиентите.

Polysleep има средна издръжливост на матрак от пяна, с очаквана продължителност на живота от шест до осем години. Основата от пяна с висока плътност и подсиления периметър й помагат да поддържа постоянна опора и предотвратява провисването с течение на времето.

Матракът се предлага във всичките шест стандартни размера, двойни през калифорнийския крал. 10-инчовият профил трябва удобно да се побира със стандартни дълбочини монтирани листове. Лекият матрак е относително лесен за придвижване и регулиране според нуждите.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 10 “ Няма данни. 750 долара
Twin XL 39 “х 80” 10 “ 43 lbs. 775 долара
Пълна 54 “x 75” 10 “ 54 lbs. 850 долара
Кралица 60 “x 80” 10 “ 62 lbs. $ 950
Крал 76 “x 80” 10 “ 80 lbs. 1050 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 10 “ 82 lbs. 1050 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Спестете 21% от всички продукти на Polysleep с този код: SLEEPF21

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

На Polysleep има минимален трансфер на движение. Слоевете пяна помагат да се изолира движението и да се сведат до минимум нарушенията на съня. По принцип матраците от пяна изолират добре движението и са предпочитани от тези, които споделят леглото с партньор и лесно се събуждат от движенията на партньора си.

Изцяло пянестата конструкция на Polysleep има минимален отскок. Комфортният слой от мемори пяна се приляга плътно към тялото. Ефектът на люлеене помага да се сведе до минимум прехвърлянето на движение.

Със спящите е малко вероятно да усетят партньорите си да сменят позициите си през цялата нощ. По-големи, по-съществени движения като влизане и излизане от леглото може да се усетят до известна степен.

Облекчаване на налягането

Матраците с пяна обикновено облекчават налягането по-добре от другите видове матраци. Polysleep е наравно с повечето матраци с пяна. Той има твърдост от среден клас, която позволява трапезите да потънат до известна степен. Люлеещият ефект на комфортния слой осигурява първокласно облекчаване на налягането. Той съответства на формата на тялото и възглавниците, където вероятно ще се развие натиск. Преходният слой предотвратява потъването в дълбочина, което помага за поддържане на гръбначния стълб подравнен.

Страничните траверси, които тежат по-малко от 230 килограма, особено се възползват от качествата на Polysleep за освобождаване от натиск. Конструкцията от пяна омекотява раменете и ханша, като същевременно поддържа тялото. Този баланс на подкрепа и комфорт е идеален и за траверси с тегло под 130 килограма.

Тези, които тежат над 230 килограма или са склонни да спят по корем, може да открият, че потъват твърде много в матрака. Това може да окаже натиск върху гръбначния стълб.

Контрол на температурата

Матраците с пяна имат репутацията да спят горещо, тъй като мемори пяната реагира на топлина и натиск, за да се приведе в тясно съответствие. Polysleep регулира температурата по-добре от средното легло от пяна. Конструкцията на матрака помага за разсейване на топлината и добавя въздушен поток през матрака.

Капакът на Polysleep има мрежести странични панели, които позволяват на въздуха да циркулира навсякъде. Комфортният слой е вентилиран, а отворената клетъчна структура на пяната задържа по-малко топлина от традиционната мемори пяна. Това предотвратява натрупването на топлина около тялото. Като цяло Polysleep има температурно неутрално усещане за повечето.

Въпреки това, матракът е в тясно съответствие и има слоеве от пенопласт с висока плътност. Това може да доведе до задържане на топлина за някои.

Поддръжка на ръба

Често срещан проблем с матраците от пяна е, че те нямат подсилен периметър и в резултат имат минимална опора на ръба. Polysleep е уникален с това, че използва пенопласт с висока плътност като опорна система по периметъра на матрака. Това дава стабилна опора на ръба на Polysleep, особено в сравнение с други модели пяна.

Подпора на ръба увеличава използваемата повърхност на матрака, което е важно за тези, които споделят леглото. Той гарантира, че тези, които спят близо до ръба на леглото, са толкова подкрепени, колкото биха били в центъра. Освен това улеснява влизането и излизането от леглото.

Комфортният слой на матрака Polysleep се компресира лесно, но бързо се връща в първоначалната си форма. Подсиленият периметър предотвратява потъването прекалено дълбоко. Опорната пяна също намалява вероятността от увисване по краищата.

Лесно движение

Патентованият слой Hybrid memory foam комфорт на Polysleep осигурява по-добра лекота на движение от традиционната мемори пяна. Той бързо се връща към първоначалната си форма, когато налягането се отстрани, което предотвратява усещането, че сте затворени в комфортния слой. В резултат Polysleep не е толкова ограничителен, колкото другите матраци от пяна.

Въпреки че матракът е в тясно съответствие, преходният слой помага за улесняване на движението и предпазва трапезите от дълбоко потъване. Твърдата пяна основа добавя опора към матрака.

Комбинираните траверси трябва да могат лесно да сменят позициите си. Въпреки това, Polysleep има минимален отскок. Той не улеснява движението, както хибридният матрак с вътрешни пружини.

Секс

Polysleep е класиран подобно на други матраци от пяна за любовна дейност. Матраците с пяна не са толкова подскачащи, колкото хибридните и латексните модели, което означава, че е по-малко вероятно да улеснят движението. Това може да затрудни смяната на позициите. Polysleep може да не е достатъчен за някои двойки.

Въпреки това, Polysleep предлага по-добра опора на ръба от повечето матраци с пяна. Това позволява на двойките да използват удобно цялата повърхност на матрака.

Средно твърдото усещане на матрака и комфортния слой от пяна осигуряват сцепление за смяна на позициите. Освен това матракът е дискретен, тъй като не вдига шум при носене на тегло.

Изпускане на газове

Матракът Polysleep отделя газове, но всяка първоначална миризма трябва да се разсее в рамките на няколко дни.

Отделянето на газове е резултат от изпускането на летливи органични съединения във въздуха. Обикновено не се счита за вредно. Polysleep е сертифициран от CertiPUR-US, така че е с ниско съдържание на ЛОС и се произвежда без химикали, разрушаващи озона.

Дишащите мрежести панели на покритието и проветривият комфортен слой помагат на матрака Polysleep да излиза навън. Уверете се, че спалнята е добре проветрена, за да ускорите процеса.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси: Страничните траверси се възползват от облекчаването на налягането, което осигурява Polysleep. Раменете и бедрата на страничните траверси се нуждаят от достатъчно омекотяване, за да се предотвратят точките на натиск. Въпреки това, страничните траверси също се нуждаят от подкрепа на цялото тяло, за да поддържат гръбнака подравнен. Polysleep балансира този омекотяващ комфорт и подкрепа за странични траверси с тегло под 230 паунда.

Тези, които тежат по-малко от 130 килограма, откриват, че Polysleep е достатъчно мек, за да изпитат контуриране на цялото тяло. Комфортният слой люлее тялото и предпазва от натиск върху раменете и ханша.

Страничните траверси, които тежат между 130 и 230 паунда, също оценяват Polysleep високо. Матракът е в тясно съответствие за облекчаване на налягането. Преходният слой предпазва тези траверси от потъване в опорната основа и спомага за поддържането на гръбначния стълб подравнен.

Страничните траверси, които тежат повече от 230 килограма, вероятно ще открият, че Polysleep е твърде мек. Тези траверси често се нуждаят от твърд матрак за по-добра опора. Долният профил и плюшеният комфортен слой от пяна на Polysleep позволяват на тези траверси да потънат твърде дълбоко. В резултат на това матракът не поддържа по-малко.

Задни траверси: Равномерната опора помага да се поддържа гръбнакът подравнен за задните траверси. Тази поза за сън насърчава неутрална стойка. Амортизиращата пяна, подобно на тази на матрака Polysleep, помага за поддържане на лумбалната област. Матракът Polysleep е добър избор за траверси с тегло под 130 килограма. Тя люлее тялото и контурите отблизо за облекчаване на налягането. Преходният слой помага за поддържане на гръбначния стълб подравнен.

Тези, които тежат между 130 и 230 килограма и спят по гръб, намират, че Polysleep предлага добра подкрепа. Тези траверси често предпочитат по-твърд матрак, а Polysleep се счита за средно по-твърд (6). В резултат на това траверсите отзад в тази тегловна категория са по-склонни да потънат дълбоко в матрака. Това може да накара задните траверси да се чувстват по-малко подкрепени и може да доведе до грешно подравняване на гръбначния стълб, ако траверсите потънат твърде много.

Задните траверси с тегло над 230 килограма също могат да потънат прекомерно. 10-инчовият профил на матрака е по-малко идеален за траверси с тегло над 230 килограма, тъй като е по-вероятно да усетят твърдото опорно ядро ​​под слоевете комфорт и преход. По-малко вероятно е те да се възползват от комфортния слой за контуриране и налягането може да се увеличи в долната част на гърба. Твърдият матрак може да е по-полезен.

Спящи за стомаха: Polysleep е подходящ за спящи на стомаха, които тежат по-малко от 130 килограма. Обикновено стомашните траверси се нуждаят от здрав матрак, който да поддържа средните им секции. Това поддържа натиска на долната част на гърба, като поддържа гръбнака подравнен. Тези, които тежат под 130 килограма, не са толкова склонни да потънат в Polysleep, когато спят по корем. Пластовете пяна правилно поддържат корема и ханша, като същевременно омекотяват гърдите и раменете им.

Стомашните траверси, които тежат между 130 и 230, оценяват Polysleep като справедлив. Тези траверси са по-склонни да усетят, че долната част на тялото им потъва в матрака, но комфортният слой омекотява горната половина на тялото.

Тези, които тежат повече от 230 килограма и спят по корем, ще открият, че Polysleep е твърде мек, за да ги поддържа достатъчно. Допълнително тегло често се носи в средната част, а твърдият матрак предпазва бедрата и корема от потъване. Средно твърдото усещане на Polysleep е по-малко идеално за спящи в стомаха в тази категория на теглото, тъй като те обикновено предпочитат твърда (7 или 8 ) повърхност.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично Честно
Задни траверси добре добре Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Спестете 21% от всички продукти на Polysleep с този код: SLEEPF21

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Polysleep е достъпен онлайн чрез Polysleep.com. Компанията също така си партнира с търговски обекти в САЩ и Канада за широко разпространение.

  Освен това Polysleep може да бъде закупен чрез Amazon.

 • Доставка

  Polysleep кораби за Канада и САЩ. Компанията е със седалище в Монреал, Квебек. Наземната доставка е безплатна.

  Матракът е компресиран, запечатан в пластмаса и изпратен в стандартна кутия 17 ”x 17” x 48 ”. Polysleep позволява един до два работни дни за обработка на поръчки и два до седем работни дни за доставка.

  Сглобяването не е необходимо за Polysleep. Матракът може да се разопакова и разопакова върху основата на леглото. Пластмасовата обвивка трябва да се отстрани внимателно с предоставения режещ инструмент. Веднъж освободен от кутията, оставете матрака да се разшири напълно.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем Polysleep не предлага доставка на White Glove или премахване на стар матрак.

 • Сън Проба

  Polysleep включва пробен период от 100 нощувки. Има задължителен период от 45 изпитания, преди да може да се започне връщане. Това дава възможност на купувачите да се приспособят към матрака, преди да вземат решение.

  Ако клиентът реши да върне матрака, няма такси за връщане или възстановяване. Polysleep координира вземането и връщането или дарението на матрака и изплаща пълно възстановяване.

 • Гаранция

  Матракът Polysleep се предлага с 10-годишна ограничена гаранция, която покрива дефекти в материалите и производството. Polysleep ще поправи или замени дефектен матрак, но клиентът носи отговорност за таксите за доставка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector