Menu Close

Преглед на матрака на пропел

Идеален за:

 • Партньори от различни групи тежести с различни предпочитания за позиция
 • Хората, склонни към прегряване през нощта
 • Хора, които предпочитат по-отзивчивата повърхност за сън
 • Купувачи с ограничен бюджет

Съображения:

 • Стомашните траверси, които тежат повече от 130 килограма, могат да потънат в повече от идеалното в близост до средните им секции
 • Хората, които предпочитат да спят в леглото, може да предпочетат матрак с повече прегръдка

Ценови диапазон:

$ 499 – $ 1249

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средна фирма (6)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци за спално бельо в Бруклин

Brooklyn Bedding е едно от най-големите имена в индустрията за матраци директно към потребителя. Компанията започва да продава матраци през 1995 г. и оттогава е нараснала, като включва в своята продуктова линия възглавници, чаршафи, одеяла, основи и други.

Произвежда няколко популярни модела матраци, включително Aurora Hybrid, Signature Hybrid, Bowery, Bowery Hybrid, Spartan Hybrid и Bloom Hybrid. Той също така произвежда редица модели, които имат отделни уебсайтове и не се продават чрез основната страница за постелки в Бруклин. Те включват Rubix, Titan, Wanderlust, Dreamfoam Arctic Dreams, EcoSleep Hybrid, Freya, Plank и Propel.

Матракът Propel е един от най-достъпните модели на постелки в Бруклин. Той използва хибриден дизайн, който сдвоява няколко слоя пяна с серпентина на намотката. Този средно твърд модел се оценява около 6 по 10-балната скала на твърдост.

В този преглед ще разгледаме задълбочено матрака Propel. Първо ще разкажем подробно неговата конструкция и експлоатационни качества и след това ще ви дадем представа кой може да намери матрака за най-удобен. Накрая ще обобщим отзивите на клиентите и фирмените политики.

Разбивка на прегледа на матраците

Матракът Propel се предлага в една твърдост, която се предлага на 6 по 10-степенната скала на твърдост. Това средно твърдо усещане попада в диапазона, който повечето траверси предпочитат да предпочитат.

Калъф от собствена материя Upcycle обгръща матрака. Този материал е проектиран да преобразува топлината на спящия в далечни инфрачервени лъчи и да ги отразява обратно към тялото, което се смята, че стимулира притока на кръв и насърчава качествения сън.

Комфортната система се състои от два отделни слоя: 1,5-инчов слой патентован пенопласт CopperFlex и 2-инчов слой от пенопласт Energex. И двата материала имат за цел да комбинират контурите и облекчаването на налягането на мемори пяната с отзивчивостта на латекса. Слоят CopperFlex също има вливания на мед и молекула за фазова промяна. Медта е антимикробна и нейната висока проводимост помага да се изтегли излишната топлина от тялото на спящия. Молекулата за фазова промяна е предназначена да поддържа температурата на кожата на спящия човек на 88 градуса.

1-инчов преходен слой мемори пяна дава дълбока компресионна поддръжка, докато инфузията с гел помага да се подобри охлаждането на матрака. Сърцевината на матрака се състои от 6 инча намотки, които придават на леглото отскок, като същевременно позволяват обилна циркулация на въздуха. Всяка намотка е отделно обвита за допълнителна изолация на движението. И накрая, 1-инчов слой пенопласт служи като основа за намотките.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6

Хибрид

Строителство

Матракът Propel е изграден от пет слоя. И двата комфортни слоя са пенопласт. Преходният слой използва мемори пяна. Джобни намотки и последен слой пенопласт се комбинират, за да образуват опорната сърцевина.

Материал на корицата:

Upcycle тъкан (инфрачервена)

Комфортен слой:

1,5 ″ пенопласт (с мед, с PCM)

2 ″ Подобен на латекс пенопласт (Energex)

Преходен слой:

1, пяна с памет (с гел)

Ядро за поддръжка:

6, джобни намотки

1, пенопласт

Цени и размери на матраците

Матракът Propel е изключителна стойност за хибриден модел, който се предлага на по-ниска цена от средната. Освен това е по- бюджетен от повечето други модели на Brooklyn Bedding. Честите промоции предлагат допълнителни спестявания извън цената на списъка. Матракът Propel се предлага в шестте стандартни размера матраци. Предлагат се и персонализирани размери, но те могат да наложат такси за доставка.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 11.5 “ 50 lbs. $ 499
Twin XL 39 “х 80” 11.5 “ 52 lbs. $ 749
Пълна 54 “x 75” 11.5 “ 70 lbs. $ 799
Кралица 60 “x 80” 11.5 “ 80 lbs. $ 999
Крал 76 “x 80” 11.5 “ 90 lbs. $ 1249
Калифорнийски крал 72 “x 84” 11.5 “ 90 lbs. $ 1249
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци за спално бельо в Бруклин

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Трите слоя пяна, които покриват матрака Propel, поглъщат голяма част от движението, свързано с промяна на позициите през нощта. Два слоя пенопласт в системата за комфорт балансират изолацията на движението и отзивчивостта, докато преходният слой с мемори пяна по-значително намалява движението. Отскачането от сърцевината на бобината може да допринесе за някакво пренасяне на движение, но бобините са в джоба, за да ограничат разпространението на вибрациите.

Тази изолация на движение е наравно с много хибридни модели. Повечето спящи едва ли ще забележат, когато партньорът им се движи през нощта. Въпреки това, хората, които се събуждат по-лесно или които споделят леглото с партньори, които се хвърлят и се обръщат по-агресивно, могат да изпитат лек трансфер на движение.

Облекчаване на налягането

Двата комфортни слоя на матрака Propel и преходният слой от мемори пяна се приспособяват към формата на тялото на спящия, за да осигурят освобождаване от натиск. Тези слоеве преразпределят теглото на съня, така че той да бъде по-равномерно разпределен по повърхността на матрака. За повечето хора това ще доведе до по-малко натрупване на натиск около раменете и бедрата.

Поради средно твърдото си усещане и съответстващите слоеве пяна, матракът Propel може да облекчи повече налягане от някои хибридни модели, особено тези с по-твърдо усещане или по-тънки системи за комфорт.

Контрол на температурата

Подобно на много хибридни модели, матракът Propel превъзхожда по отношение на регулирането на температурата. Въздухът циркулира добре през сърцевината на бобината, така че топлината може да се разсейва от матрака. Най-горният слой на матрака също се влива с мед и молекула за промяна на фазата, за да поддържа повърхността на съня по-хладна. Медта пренася топлината далеч от тялото на спящия, докато молекулата за фазова промяна е проектирана да помогне на спящия да поддържа температурата на кожата от 88 градуса. Този материал също има отворена клетъчна структура, която позволява достатъчно въздушен поток, за да отведе излишната топлина и влага. Освен това вливането на гел в преходния слой с мемори пяна допринася за охлаждането на матрака.

Поддръжка на ръба

Подпора на матрака Propel идва от сърцевината на бобината, която използва здрави пружини, които се движат независимо една от друга. Когато седите или спите близо до периметъра на матрака, горните слоеве пяна ще се компресират и по-голямата част от опората ще идва от пружините. Повечето хора вероятно ще се чувстват достатъчно сигурни, за да седят или да спят близо до ръба на матрака Propel, но тези, които тежат повече, могат да изпитат известно потъване, когато са близо до периметъра. Това е подобно на много хибридни модели на пазара.

Лесно движение

Поради лекотата на движение, повечето траверси трябва да могат да сменят позициите си или да се движат по повърхността на матрака Propel без никакви проблеми. Много други хибридни модели се представят подобно в тази област.

Комфортната система на Propel използва два слоя пенопласт. И двата слоя са проектирани да реагират подобно на латекс. Докато се приспособяват към тялото на спящия, те бързо възвръщат формата си, когато спящият се движи, за да предотврати усещането „в капан в леглото“, понякога свързано с пяна. Упругостта на сърцевината на бобината допълнително добавя към лекотата на движение.

Секс

Хибридните матраци обикновено съчетават отскачане и контуриране, което много двойки намират за благоприятно за секса. Матракът Propel също балансира тези две характеристики. Неговата сърцевина на бобината му придава еластично, отзивчиво усещане. Комфортните слоеве от пяна се оформят по тялото, осигурявайки сцепление без ограничаване на движението.

Изпускане на газове

Подобно на повечето нови матраци, Propel може да издава лека миризма. Производствените миризми могат да останат в пяната. Тъй като Propel се компресира, тези миризми може да не се излъчват, докато матракът не се декомпресира във вашия дом. Докато тези миризми обикновено се считат за безвредни за повечето хора, някои избират да оставят новия си матрак в отделна стая, за да се проветрят. Повечето миризми трябва да се разсеят в рамките на ден-два. Поради дишащата си конструкция, бихме очаквали матрака Propel да се излъчва доста бързо.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Двата комфортни слоя на матрака Propel позволяват на бедрата и раменете на страничния спящ да потънат, докато преразпределят телесното си тегло, за да намалят натрупването на налягане в тези ключови области. Неговият преходен слой с мемори пяна дава дълбока компресионна поддръжка и намалява вероятността кривите на страничния траверс да притиснат по-твърдата сърцевина на матрака.

Страничните траверси от всички теглови групи трябва да се радват на добра комбинация от люлка и опора. Този баланс вероятно ще бъде най-добрият за тези, които тежат между 130 и 230 паунда. Средно твърдото усещане на Propel може да е малко по-твърдо от идеалното за странични траверси, които тежат по-малко от 130 килограма. Въпреки че тези хора трябва да получат много подкрепа, те може да не потънат достатъчно, за да се насладят на толкова голямо облекчение на налягането, колкото по-тежките индивиди. Страничните траверси с тегло над 230 килограма могат да потънат малко твърде дълбоко, което може да затрудни поддържането на оптимално подравняване на гръбначния стълб.

Спални траверси:
Независимо от теглото им, матракът Propel трябва да бъде достатъчно подкрепящ за повечето траверси. Комфортните слоеве от пенопласт имат достатъчно, за да позволят на бедрата да потънат за допълнителен комфорт, докато преходният слой с мемори пяна и сърцевината на бобината ограничават прекомерното потъване.

Траверсите с тегло под 130 килограма упражняват по-малко сила върху матрака, но все пак трябва да потънат достатъчно за някакво омекотяване. Тези, които тежат над 130 килограма, ще потънат малко по-дълбоко. Въпреки това, преходният слой с мемори пяна и сърцевината на бобината трябва да са достатъчно поддържащи, за да ограничат увисването и да насърчат доброто изравняване на гръбначния стълб.

Спящи за стомаха:

Допълнителното тегло около бедрата и корема на спящия стомах може да завлече средата им твърде дълбоко в матрака и да натовари гръбнака им. Тъй като много хора носят голяма част от теглото си близо до средата си, това е често срещан проблем.

Двуслойната система за комфорт на Propel осигурява амортизация, на която ще се радват много спящи в стомаха. Докато преходният слой от мемори пяна и сърцевината на бобината дават опора, усещането за матрак със средно твърдо състояние може да позволи повече провисване в средната част, отколкото идеално за някои по-тежки траверси. Хълбоците на индивидите с тегло над 130 килограма могат да се потопят в матрака и да затруднят поддържането на правилно подравняване на гръбначния стълб. Въпреки това, стомашните траверси, които тежат по-малко от 130 килограма, трябва да получат необходимата подкрепа, за да поддържат бодлите си добре подравнени.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично добре
Задни траверси добре Отлично Честно
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за матрака Propel

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци за спално бельо в Бруклин

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Brooklyn Bedding кораби в рамките на САЩ и Канада. Матракът Propel е достъпен чрез уебсайта на Propel и Amazon.

 • Доставка

  Матракът Propel се доставя безплатно в съседните Съединени щати. Доставката до Аляска и Хавай започва от $ 125 на матрак, а доставката до Канада започва от $ 250 на матрак.

  В съседните Съединени щати, матракът Propel се доставя чрез FedEx. Купувачът получава номер за проследяване, когато матракът му се изпраща. Повечето поръчки се обработват за 1 до 4 работни дни и пристигат за 3 до 5 работни дни.

  Всеки матрак е плътно компресиран в пластмаса и се доставя в кутия. Собственикът на матрака е отговорен за преместването му в тяхната стая и настройката му. Докато повечето декомпресии се случват в рамките на няколко минути след отстраняването на пластмасовия капак, известна декомпресия може да продължи през първите 24 часа. Brooklyn Bedding препоръчва да разопаковате новия си матрак в рамките на три седмици, за да сте сигурни, че той се разширява правилно.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем Brooklyn Bedding не предлага доставка на бели ръкавици за матрака Propel.

 • Сън Проба

  Когато е поръчан чрез Бруклински легла, матракът Propel се предлага с пробен период от 120 нощи. Клиентите трябва да опитат матрака най-малко 30 дни преди да започнат връщане. Ако клиентът реши да върне матрака си, той може да получи пълно възстановяване на покупната цена. По принцип върнатите матраци се даряват и местна благотворителна организация ги взема. Опитите са ограничени до един на клиент за календарна година.

  Ако вашият матрак се чувства прекалено твърд след първите 30 дни, можете също да поискате безплатен матрак, за да омекотите повърхността.

 • Гаранция

  Матракът Propel има 10-годишна гаранция, когато е закупен чрез Бруклин Спално бельо. Тази гаранция покрива отпечатъци от 1 инч или повече и дефекти или влошаване на пяната. Brooklyn Bedding ще избере да ремонтира или замени дефектни матраци.

  Тази гаранция се отнася за първоначалния собственик на матрака. За да отговарят на условията, матраците трябва да са били използвани върху подходяща основа и не трябва да остават компресирани в продължение на 60 дни или повече. Гаранцията не се отнася за матраци, които са изгорени, оцветени, малтретирани или повредени по друг начин.

  Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector