Menu Close

Преглед на подпухнали матраци

Идеален за:

 • Странични траверси с тегло до 230 килограма
 • Хора, които обичат „прегръдката“ на мемори пяната
 • Тези, които се нуждаят от тих матрак

Съображения:

 • По-тежките траверси може да изискват по-твърд матрак
 • Спящите в стомаха може да се чувстват неподдържани
 • Мемори пяната има тенденция да улавя топлината

Ценови диапазон:

$ 795 – $ 1350

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Среден (5)

Вземете 300 долара от пухкав матрак и безплатна възглавница.

Матракът Puffy е едно от трите изцяло дунапренени легла, предлагани от компанията Puffy. Оценява средно или 5 от 10 по скалата за твърдост, което го прави добра опция за по-леки траверси. Puffy е най-достъпният им модел, продаван на цени, които са около половината от цената на Puffy Lux и по-малко от половината на Puffy Royal. Puffy предлага и два хибридни модела, Lux Hybrid и Royal Hybrid.

Всички матраци Puffy са произведени в САЩ и са с доживотна гаранция. Основната отличителна черта сред тях е разликата във височината на матрака, която се дължи на разликите в комфортните пянасти слоеве. Puffy измерва дебелина 10 инча, докато Puffy Lux / Lux Hybrid и Puffy Royal / Royal Hybrid са съответно 12 и 14 инча.

В този преглед ние обхващаме всички подробности, от които се нуждаете, за да решите дали матракът Puffy е добър вариант за вас. Ще разкажем подробно как се чувства матракът, кой обича да спи на него и какви политики държи Puffy по отношение на пробния сън, доставката, връщанията и гаранцията.

Подпухнало видео ревю

Гледайте видеоклипа по-долу, за да видите как се е подложил подпухналият матрак, когато е изпробван в лабораторията на Sleep Foundation.Разбивка на прегледа на подпухнали матраци

Като изцяло дунапренен матрак, Puffy осигурява траверси с меко, възглавнишко усещане. Спящите, които се радват на дълбоко контурираща се пяна с памет, ще харесат този матрак. Поради своя комфортен слой с мемори пяна, Puffy придава на траверсите усещането, че са прегърнати от матрака им. Хората ще се чувстват така, сякаш спят „в“ Puffy, вместо да си почиват на него.

Най-добрият комфортен слой на Puffy е пяна с охлаждащ облак, напоена с гел. Този слой осигурява възглавница и люлка на тялото. Инфузията с гел има за цел да помогне за намаляване на количеството топлина, уловено от матрака. Мемори пяната обикновено улавя топлината, което може да се превърне в проблем за спящите, които са склонни да спят горещо. Тази пяна е проектирана да осигури допълнителна армировка по краищата, въпреки че някои хора все още могат да забележат малко потъване, докато седят или спят близо до периметъра.

Под слоя пяна с памет на Puffy се намира 2 инча преходен пенопласт Cloud Climate. Преходните слоеве са по-твърди от комфортните, но по-меки от поддържащите слоеве. Те осигуряват както опора, така и амортизация. Също така, преходните слоеве позволяват на траперите да се чувстват сякаш са „прегърнати“ от матрака, без да потъват в него твърде дълбоко.

Преходните слоеве също спомагат за насърчаването на гръбначния стълб за страничните траверси и намаляват точките на натиск, които могат да се развият в бедрата и раменете на страничните траверси. Хълбоците и раменете на траверсите потъват по-дълбоко към матрака, докато преходният слой поддържа средната част, така че гръбначният стълб остава изправен. Матракът Puffy се оценява високо със странични траверси заради тази динамика.

Матракът също има 6-инчов основен слой, съставен от пенопласт с висока плътност Firm Core Support, който е разположен точно под преходния слой. Основата от пенопласт осигурява опора за траверси във всички позиции за сън. Матракът се оценява на 5 от 10 по скалата за твърдост, което се счита за средно усещане.

Спящите, които тежат до 230 килограма, се чувстват най-подкрепени от средната твърдост на Puffy. Спящите на гърба и стомаха с тегло под 130 килограма също се радват на Puffy. Средната твърдост не поддържа адекватно за повечето спящи над 230 паунда.

Твърдост

Тип матрак

Среден – 5

All Foam

Строителство

Материал на корицата:

100% полиестер

Комфортен слой:

2 am гел-влива охлаждаща пяна облак памет

2 Poly Преходен климатичен комфорт от пенопласт

Ядро за поддръжка:

6 Poly твърда подложка от пенопласт

Цени и размери на матраците

Puffy е по-достъпен от сравнимите изцяло дунапренени матраци с неговото качество. Можете да закупите Puffy във всички стандартни размери на матраци: двойни, двойни XL, пълни, кралица, крал и калифорнийски крал. Puffy е с дебелина 10 инча, независимо от размера. Всички оригинални матраци Puffy са със същото ниво на твърдост, което е средно, или 5 от 10.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 10 “ 41 lbs. 795 долара
Twin XL 39 “х 80” 10 “ 45 lbs. $ 825
Пълна 54 “x 75” 10 “ 58 lbs. $ 995
Кралица 60 “x 80” 10 “ 69 lbs. 1150 долара
Крал 76 “x 80” 10 “ 87 lbs. 1350 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 10 “ 87 lbs. 1350 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 300 долара от пухкав матрак и безплатна възглавница.

< /div>

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Матракът Puffy се отличава с изолиращо движение. Когато възникне движение или се постави тежест върху една част от леглото, това не води до пренасяне на много движения по повърхността на матрака. Мемори пяната и пенопластът са широко известни с това, че изолират движението по-добре от други материали за матраци, като пружини и намотки.

За двойки, които споделят легло, изолирането на движението е важно качество в матрака. Когато матракът изолира добре движението, спящите не трябва да се притесняват, че ще бъдат притеснени от движенията на партньора си през цялата нощ. Един човек може да се преобърне или да влезе и да излезе от леглото, без да причинява смущения.

Облекчаване на налягането

Облекчаването на налягането е друга примамлива характеристика на матрака Puffy. Когато траверсите лежат на матрак за освобождаване от натиск, те не развиват точки на натиск. Точките на натиск са особено често срещани при страничните траверси, което прави Puffy добър избор за тази група.

Възглавницата и съответстващата способност на комфортните слоеве от мемори пяна са това, което прави Puffy облекчаване на налягането. Спящите, които изпитват болка, често търсят матраци с добро облекчаване на налягането, за да не изпитват повишена скованост и болезненост през нощта.

Контрол на температурата

Подобно на много матраци с пълна пяна, Puffy може да има тенденция да улавя топлината. По-специално мемори пяната е известна със задържането и улавянето на топлината. Тъй като пяната с памет в Puffy се загрява, тя се приспособява към тялото. Тъй като има малко място за въздуха да тече, топлината не може да излезе.

Хората, които са склонни да спят горещо, може да искат да изберат по-хладен матрак. Много хора ще се оправят с Puffy, но може да искат да изберат спално бельо, което им помага да се охладят през цялата нощ. Матракът не е единственият фактор за контрол на температурата. Температурата на спалнята, спалното бельо и дрехите за сън, които човек избира, също влияе върху това колко топло или хладно се чувства през нощта.

Поддръжка на ръба

Подпухналият матрак осигурява над средната опора на ръба за изцяло дунапренен матрак. Периметърът може да потъне малко, когато се качите и слезете от матрака или спите в близост до краищата, но също така ще забележите отскок и прилична армировка. Хората, които тежат повече от 230 килограма, вероятно ще потънат повече, но всеки, който е по-лек, трябва да се чувства разумно комфортно по краищата на този матрак. Подобрената поддръжка на ръбовете е част от скорошен редизайн на модел от Puffy, предназначен да направи този матрак по-удобен за спане.

Меките ръбове са често срещани при изцяло дунапренените матраци. Innerspring и хибридните матраци са склонни да имат по-здрава опора на ръба поради своите твърди намотки. Поддръжката на ръбове не е важен фактор за всички купувачи, въпреки че може да има по-голямо значение за хората, които имат проблеми с влизането и излизането от леглото.

Лесно движение

Тъй като Puffy е ултрасъобразен матрак, той не осигурява най-лесната повърхност за придвижване. Когато спящ лежи на матрака, пяната с памет „прегръща” тялото им. Когато се движат, впечатление от тялото им остава за определен период от време. Това впечатление от тялото може да потисне движението.

Матраците Innerspring, хибридните и латексовите матраци са склонни да „отскачат“ по-бързо от изцяло дунапренените матраци, улеснявайки движението. Те са по-пружиниращи матраци, които се чувстват отзивчиви и не отговарят толкова на тялото. Някои спящи обаче много се радват на „прегръдката“ на мемори пяната. Тези траверси може да не се движат толкова през нощта или да са готови да по
жертват лекотата на движение, за да почувстват матрака, който предпочитат.

Секс

Пролетните, по-отзивчиви матраци са по-добри за секс от съответния матрак Puffy. Тези матраци имат „отскок“, който допълва движението, докато матракът Puffy има тенденция да възпрепятства движението. Матраци с пяна с много контур могат да направят придвижването в горната част на леглото неудобно или трудно.

Puffy е практически безшумен матрак, което е един плюс в областта на секса. За разлика от innerspring и хибридните матраци, които могат да скърцат или скърцат, Puffy не трябва да издава никакви звуци в отговор на движение.

Изпускане на газове

Puffy отделя газове малко веднага след като е отворен, което е нормално за матрак с пълна пяна. Отделянето на газове е резултат от изпускането на летливи органични съединения (ЛОС) във въздуха от нов матрак. ЛОС се отделят от газове от много произведени продукти, но ароматът им е особено забележим от пенопласта.

Повечето хора няма да бъдат притеснени от миризмата на издути газове Puffy, които трябва да се разсеят за около ден в добре проветриво помещение. Хората, които са по-чувствителни към химически миризми, трябва да избягват да бъдат в една стая с матрака Puffy през първите 24 часа, след като го разопаковат.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:

От всички спящи, тези, които спят отстрани, се радват най-много на матрака Puffy. Puffy се отличава с облекчаване на натиска, което е важно за страничните траверси. Матраците, които са твърде твърди или не люлят тялото достатъчно, могат да не осигурят подравняване на гръбначния стълб в страничните траверси. Когато гръбначният стълб не е подравнен, страничните траверси често изпитват натиск и дискомфорт в раменете и бедрата.

Puffy е особено добър избор за странични траверси, които тежат 230 паунда или по-малко. Те ще открият, че средната твърдост осигурява адекватна подкрепа и подравняване на гръбначния стълб. По-тежките странични траверси обаче може да се нуждаят от по-твърд матрак.

Задни траверси:

Траверсите с тегло под 130 килограма са траверсите от тази група, които най-вероятно ще открият, че Puffy отговаря на техните нужди. Със средното си ниво на твърдост, Puffy осигурява достатъчно лумбална опора за повечето задни траверси под 230 паунда. Когато матракът не осигурява достатъчно лумбална опора, траверсите могат да изпитат дискомфорт в долната част на гърба или дори болка.

Траверсите с тегло над 230 паунда трябва да търсят различен матрак. Puffy няма да поддържа адекватно по-голямата част от траверси в тази група поради своята пяна конструкция и мекота. Матракът, който оценява 7 или дори 8 от десет по скалата за твърдост, би бил по-подходящ за по-тежки траверси в сравнение с Puffy, който оценява 6 от 10.

Спящи за стомаха:

Спящите в стомаха като група намират най-малко комфорт на матрака Puffy. По принцип стомашните траверси са склонни да предпочитат по-поддържащи и отзивчиви матраци. Дълбоко контуриращите матраци като Puffy могат да накарат траверсите да потънат твърде далеч, оказвайки неудобен натиск върху врата.

Някои по-леки стомашни или комбинирани траверси ще намерят комфорт в Puffy, в зависимост от теглото и личните ви предпочитания. Въпреки това, матракът Puffy вероятно е прекалено мек и подходящ за повечето спящи на стомаха, които тежат 130 паунда или повече.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Отлично Честно
Задни траверси Отлично Честно Честно
Спящи за стомаха добре Честно Беден
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за подпухналия матрак

Вземете 300 долара от пухкав матрак и безплатна възглавница.

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Puffy се предлага изключително за продажба на уебсайта Puffy. Puffy няма магазини за тухли и хоросан, нито позволяват на трети страни като магазини за матраци или Amazon да продават своите продукти.

 • Доставка

  Puffy предлага безплатна стандартна доставка на клиенти в съседните САЩ. Тези в Аляска и Хавай също могат да закупят матрака, но ще платят такса за доставка. Международната доставка не е налична.

  Веднъж поръчан, матрак Puffy се доставя в рамките на 1 до 3 дни. Матракът се изпраща компресиран, валцуван, запечатан в пластмаса и поставен в кутия. Клиентите трябва сами да разопаковат и настроят матрака, тъй като доставката на White Glove и премахването на стария матрак не са достъпни чрез Puffy.

 • Допълнителни услуги

  Puffy не предлага никакви допълнителни услуги с изпращането им, като доставка на White Glove или премахване на стар матрак.

 • Сън Проба

  Puffy предлага 101-нощно изпитание за сън на всичките им матраци. Изпитът идва с необходимия период от 14 нощувки. Периодът на разбиване изисква клиентите да изпробват матрака за по-дълъг период, преди да инициират връщане, за да имат време да се приспособят към матрака.

  Ако клиент реши да върне матрака в рамките на първите 101 нощи, е на разположение пълно възстановяване на сумата. Клиентите не трябва да плащат такси за връщане. Puffy не пази върнати матраци. Вместо това те се съгласуват с клиентите да върнат върнатия матрак, за да може да бъде дарен.

 • Гаранция

  Матракът Puffy се предлага с доживотна гаранция. Ако има дефект в матрака по всяко време, Puffy ще поправи или замени матрака безплатно, като се спазват всички техни гаранционни условия.

  Матракът винаги трябва да е бил използван върху подходяща по размер рамка на леглото, за да отговаря на условията за гаранция. Също така, гаранцията не покрива щети, които са резултат от злоупотреба или злоупотреба, като изгаряния. Вдлъбнатините на матраците с дълбочина по-малка от 1,5 инча се считат за нормални и не се покриват от гаранцията.

  Клиентите могат да предявят иск за гаранция чрез формата за контакт на уебсайта Puffy. Те трябва да споделят информация за поръчката и снимка или видеоклип на проблема с матрака, за да започнат процеса на рекламация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector