Menu Close

ReST Преглед на матрак за легло

Идеален за:

 • Тези с атлетичен или активен начин на живот
 • Купувачи, които искат интелигентен матрак
 • Траверси, които предпочитат съответстващото усещане на мемори пяна
 • Двойки с различни нужди и предпочитания

Съображения:

 • Доставката на White Glove е задължителна и е безплатна за клиенти от САЩ от 15 февруари 2021 г.
 • По-високата цена не е идеална за купувачи с ограничен бюджет
 • Матракът се сдвоява с приложение и изисква работа със смартфон или таблет
 • Въздушните камери издават известен шум при надуване и издухване

Ценови диапазон:

$ N / A – $ 7,598

Тип матрак:

Въздушно легло

Твърдост:

Регулируема: Мека (3) до твърда (8)

Вземете 1000 долара от ReST легло. Използвайте код: Сън

ReST (съкратено от Responsive Surface Technology) е марка продукти за матраци и сън, която стартира през 2015 г. Флагманският ReST Bed е въздушно легло, което предлага адаптивни настройки за твърдост. Матракът има комфортен слой с мемори пяна и интелигентен сензорен слой за облекчаване на налягането. Той се сдвоява с приложение за смартфон, което позволява на потребителите да регулират матрака с ръчни или автоматични настройки.

Матракът има поддържаща сърцевина от въздушни камери, пет от всяка страна, която потребителите могат да регулират индивидуално. Това го прави идеален избор за двойки. Настройките на приложението контролират петте зони на матрака, като поддържат главата, раменете, лумбалната област, бедрата и краката. Леглото ReST работи със затворена WiFi система. Опциите за персонализиране на леглото ReST го правят да се откроява като интелигентно въздушно легло.

Ще разделим настройките на конструкцията и твърдостта на леглото ReST в този изчерпателен преглед. Това ръководство включва информация за цените и размера на леглото ReST, заедно с нашите препоръки, базирани на позицията за сън и типа на тялото. Ние също така ще покрием политиките на компанията, включително такси за доставка, връщане и гаранционно покритие.

Разбивка на преглед на матраци за почивка

Леглото ReST е матрак с въздушно легло с регулируеми настройки за твърдост. Той има по-висок профил от средния матрак, висок е 13 инча. Това включва дебела комфортна система с мемори пяна, сензорен слой за картографиране на налягането и зонирана опора на въздушната камера.

Капакът на матрака е направен с перфектен плат. Това покритие „Sleep Skin“ помага за регулиране на температурата с усещане за охлаждане. Може да се разархивира и свали от матрака за почистване. Капакът може да се пере в пералня.

Под капака за интелигентно изпълнение на леглото ReST има четири инча гел вливаща се мемори пяна. Този слой облекчава точките на натиск, като тясно се съобразява с формата на тялото. Гелът в този слой е проводящ и отвежда топлината от тялото. Въпреки че е дебел комфортен слой, потребителите все още могат да усетят подкрепата на въздушните камери отдолу, докато настройват матрака според предпочитаните от тях настройки на твърдост.

Вторият слой на ReST Bed е интелигентен сензорен слой. Този антимикробен плетен смесен слой включва 1000 точки от данни върху решетка. Този слой следи налягането за приложението и въздушните помпи, за да направи корекции, ако е необходимо.

Поддържащата сърцевина на леглото ReST е направена от медицински полиуретанови въздушни камери. Това ядро ​​включва пет въздушни камери от всяка страна на леглото, за общо десет камери, които персонализират размера на опората в главата, раменете, кръста, бедрата и краката. Потребителите могат да регулират всяка зона от двете страни на леглото поотделно. Въздушните камери в леглото ReST имат заварени шевове за предотвратяване на течове. Помпа с маркучи за всяка камера седи под леглото.

ReST Bed се сдвоява с приложение за смартфон за пълна персонализация. Налични са три режима: ръчен, автоматично позициониране и автоматичен. Ръчната настройка предлага пълна персонализация за потребителите. Те могат да зададат пет зони поотделно и да заключат в тези настройки. Това означава, че леглото няма да промени нивата на твърдост през цялата нощ.

Опцията за автоматично позициониране включва настройки за спане отзад и отстрани. Сензорите в леглото ReST разпознават, когато траперите се сменят между тези две позиции и се настройват на предварително зададените нива.

Автоматичната настройка кара потребителите да задават предпочитаното от тях ниво на поддръжка и леглото автоматично се настройва, когато потребителите сменят позициите си през цялата нощ. Това му позволява да поддържа облекчаване на налягането и твърдост, независимо от позицията за сън.

Докато ReST Bed е безшумен, след като е зададен ръчен режим, траверсите може да забележат някакъв шум при автоматичното позициониране и автоматичните настройки. Това се дължи на въздушните помпи, регулиращи леглото за спалния през цялата нощ.

Твърдост

Тип матрак

Регулируем – мек (3) до твърд (8)

Въздушно легло

Строителство

Леглото ReST има три слоя, включително комфортен слой с мемори пяна, сензорен слой и поддържаща сърцевина на въздушната камера.

Материал на корицата:

Изпълнителен плат (подвижен)

Комфортен слой:

4 ″ мемори пяна (с гел)

Сензорен слой (3 слоя: полиестер / найлон; плета полиестер / найлон със сензор; полиестер / найлон)

Ядро за поддръжка:

Въздушни камери (5 зони)

Цени и размери на матраците

The ReST Bed е луксозен интелигентен матрак с високотехнологични характеристики и в резултат на това има по-висока цена. Матракът е направен от трайни материали, които трябва да издържат, така че е ценна инвестиция. Той включва повече интелигентни функции и опции за персонализиране от средното въздушно легло. Въпреки това, леглото ReST струва значително повече от средното въздушно легло, което го прави по-малко достъпен за купувачи с ограничен бюджет.

Матракът се предлага в различни размери, но не се предлага в двойни или в пълен размер. Разширените опции за размер включват раздели кралица на кралицата, краля и Калифорния, заедно с опциите за разделен крал и крал Калифорния.

В допълнение към широка гама от размери, ReST предлага опция за добавяне на BedJet3 срещу допълнително заплащане. Това е климатична система за комфорт с въздух, която използва технология за охлаждане или затопляне на леглото.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак Неприложимо Неприложимо Неприложимо $ N / A
Twin XL 38 “x 80” 13 “ Неприложимо 3799 долара
Пълна Неприложимо Неприложимо Неприложимо $ N / A
Кралица 60 “x 80” 13 “ Неприложимо $ 4,999
Крал 76 “x 80” 13 “ Неприложимо 5599 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 13 “ Неприложимо 5599 долара
Разделен крал 36 “x 80” (2бр.) 13 “ Неприложимо 7598 долара
Сплит Калифорнийски крал 36 “x 84” (2бр.) 13 “ Неприложимо 7598 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 1000 долара от ReST легло. Използвайте код: Сън

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Мемори пяната изолира движението изключително добре, тъй като реагира на натиск и бавно се връща към първоначалната си форма. Леглото ReST използва четири инча мемори пяна в своята система за комфорт. Този дебел слой абсорбира движенията и им пречи да се прехвърлят през леглото.

Има минимален отскок до леглото ReST. В допълнение към мемори пяната в системата за комфорт, леглото ReST има отделни камери от всяка страна на леглото. Това помага да се сведат до минимум движенията, вълни от една зона на леглото в друга. Това води до по-добра изолация на движение от средното въздушно легло и е от полза за двойките.

Повечето потребители няма да бъдат обезпокоявани от движенията на партньора си през цялата нощ. Това включва смяна на позиции или качване и излизане от леглото. Въпреки това трябва да се отбележи, че сензорният слой не абсорбира движението. Това може да доведе до някакъв трансфер на движение, но е минимален.

Регулируемата твърдост на леглото ReST не влияе значително на изолацията на движението, тъй като комфортният слой от мемори пяна е отговорен за по-голямата част от изолацията на движението.

Облекчаване на налягането

Сензорната карта в леглото ReST разпознава и регулира налягането, когато леглото е настроено в автоматично позициониране или автоматични режими. Пет зони в опорната сърцевина съответстват на области в тялото, където може да се развие натиск, включително раменете, долната част на гърба и бедрата. Потребителите могат да настроят матрака да осигурява персонализирано облекчаване на налягането въз основа на техните пози за сън и лични предпочитания. Това позволява на леглото ReST да облекчава налягането по-добре от средния матрак.

В допълнение към картографирането на налягането и адаптивните настройки на твърдостта, леглото ReST има четири инча мемори пяна в системата си за комфорт. Мемори пяната реагира на натиск и се приспособява тясно към формата на тялото. Това гарантира, че точките на натиск са омекотени, независимо от настройките за твърдост на леглото.

Потребителите могат да преглеждат картата за налягане на леглото в приложението за смартфон и да регулират съответно настройките. Твърдостта на всяка зона включва плъзгаща се скала от мека (3) до твърда (8). По-меките настройки помагат на възглавничките като раменете и ханша, докато по-твърдите настройки предлагат повече подкрепа, за да поддържат гръбначния стълб подравнен.

Контрол на температурата

Тъй като леглото ReST има комфортен слой с мемори пяна, който се съчетава тясно, съществува възможност за известно задържане на топлина. Въпреки това, пяната с памет се влива с гел, за да изтегли топлината от тялото и да го разсее. Капакът за изпълнение на плат е влагозадържащ и охлаждащ, за да компенсира задържането на топлина. Матракът също така има обилен въздушен поток навсякъде, за да поддържа температурно неутрално усещане.

По-меките настройки на леглото ReST позволяват на потребителите да потънат по-дълбоко в пяната с памет. Това може да ограничи въздушния поток около тялото, така че горещите траверси може да са по-удобни при по-твърди настройки.

ReST предлага и допълнителна опция за климатична система за комфорт за леглото ReST. Тази система циркулира въздух за регулиране на температурата на матрака и се предлага срещу допълнително заплащане.

Поддръжка на ръба

Леглото ReST има блокираща опора на ръба по периметъра на леглото. Този пенометър с висока плътност на пяната предотвратява провисването. Като цяло матракът има средно количество опора на ръба за въздушно легло.

Потребителите могат да спят удобно близо до ръба на леглото, без да се чувстват, че могат да се търкалят от леглото. Тези, които седят на ръба на леглото, също трябва да се чувстват подкрепени.

Комфортният слой с мемори пяна се компресира, но не значително. Здравият периметър предпазва потребителите от прекомерно потъване. Размерът на опората на ръба е постоянен, независимо дали настройките на матрака са меки или твърди.

Лесно движение

Меката мемори пяна в леглото ReST е силно отзивчива и се компресира под натиск. Въпреки това, пяната с памет се връща към първоначалната си форма сравнително бързо. Това позволява малко по-добра лекота на движение от традиционния матрак с мемори пяна.

Когато леглото ReST е конфигурирано с по-меки настройки, траверсите потъват повече в матрака. Това може да затрудни промяната на позициите при необходимост. Комбинираните траверси може да искат да настроят матрака на по-твърди нива за по-лесно улеснение при движение.

Тъй като леглото ReST има поддържащо ядро ​​от въздушни камери, има минимален отскок. Някои комбинации от траверси и двойки може да открият, че предпочитат отскачането на хибриден матрак с вътрешно поддържащо ядро.

Секс

Като цяло въздушните легла не са толкова подходящи за секс, колкото би бил хибриден или вътрешен пружинен матрак. Леглото ReST има минимален отскок, с дебел слой мемори пяна, което затруднява смяната на позициите по време на интимна дейност.

Фирмените настройки ограничават движението по-малко от меките настройки. Комфортният слой от пяна осигурява сцепление, но някои двойки може да предпочетат матрак с повече отскачане.

Въпреки това, леглото ReST има изобилие от опори за ръбове, за да могат двойките да използват цялата повърхност на матрака. Също така е тихо, когато носите тегло, освен ако не се надува или изпуска, за да се приспособи към промените в налягането. Потребителите могат да настроят леглото в ръчен режим, за да предотвратят това.

Изпускане на газове

Има първоначална миризма, когато леглото ReST е настроено за първи път. Това се дължи на системата за комфортна памет с пяна с памет, която е склонна към изпускане на газове. Миризмата не се счита за вредна и се очаква от всеки матрак, който включва синтетична пяна в своята конструкция.

Всяко отделяне на газове от ReST Bed се разсейва в рамките на няколко дни. Поддържането на спалнята с добра вентилация ще помогне да се ускори този процес и да се осигури обилен въздушен поток.

Спящ стил и телесно тегло

Леглото ReST предлага комфорт и подкрепа за всеки тип тяло и позиция на сън. Тъй като твърдостта на матрака може да бъде персонализирана, колко подходящ е той за всяка позиция на сън зависи от избраната твърдост. Тук ще разделим специални съображения за всяка позиция за сън.

Странични траверси: Страничните траверси често предпочитат по-мек матрак, който отговаря на формата на телата им, тъй като това предотвратява натрупването на натиск върху раменете и ханша. Контурната пяна с памет и опциите за персонализиране на леглото ReST го правят отличен избор за странични траверси с всякакви тежести.

Меката система за комфорт е в тясно съответствие с облекчаването на точките на натиск и възглавницата. Спящите могат да видят какъв натиск се упражнява върху раменете и бедрата им с помощта на сензорната карта в приложението и съответно да регулират твърдостта на матрака. Страничните траверси ще искат да гарантират, че матракът е достатъчно мек в раменете и ханша, като същевременно е достатъчно здрав в лумбалната област, за да поддържа гръбнака подравнен.

Задни траверси: Задните траверси се нуждаят от лумбална опора за подравняване на гръбначния стълб и за облекчаване на натиска върху долната част на гърба. Леглото ReST включва лумбална зона, която потребителите могат да настроят на предпочитаната си твърдост. Средно твърда до твърда настройка може да предпази долната част на гърба да не потъне прекомерно в матрака. Това поддържа гръбнака подравнен и предотвратява болки в долната част на гърба.

В допълнение, слоят от пяна с памет на леглото ReST се доближава до формата на тялото. Това запълва всяка празнина между долната част на гърба и матрака. Допълнителното облекчаване на налягането и контурирането са полезни за траверси във всяка тегловна категория.

Спящи за стомаха: Спящите за стомаха се нуждаят от допълнителна твърдост в областта на корема и ханша, за да не потънат тези зони. Ако матракът е твърде мек, тези зони се притискат в матрака и оказват ненужен натиск върху долната част на гърба. Леглото ReST има мек комфортен слой с мемори пяна, който обикновено не харесва спалните в стомаха.

Тъй като обаче твърдостта на леглото може да бъде персонализирана, потребителите могат да настроят матрака да бъде твърд в бедрата за допълнителна подкрепа. По-меката настройка на раменете омекотява гърдите и раменете за допълнителен комфорт. Спящите в стомаха, които тежат по-малко от 130 килограма, могат да използват по-меки настройки на матрака, но тези, които тежат повече от 130 килограма, ще се възползват от по-твърди настройки за правилна подкрепа.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Отлично добре
Задни траверси Отлично добре добре
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за леглото ReST

Вземете 1000 долара от ReST легло. Използвайте код: Сън

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Леглото ReST се предлага онлайн чрез ReSt и в избрани магазини. Компанията си партнира с над 150 места за продажба на дребно в Съединените щати, където купувачите могат да закупят матрака лично.

 • Доставка

  ReST се доставя до САЩ и Канада. Поръчките се доставят в рамките на седем до десет работни дни след направена поръчка.

  Всяко легло ReST се изпраща чрез доставка с бяла ръкавица. От 15 февруари 2021 г. тази услуга ще бъде безплатна.

  Сглобяването не е необходимо, тъй като екипът за доставка на White Glove доставя и настройва матрака и помпата. Настройката отнема приблизително 20 минути. След това потребителите могат да сдвоят матрака с приложението, за да персонализират твърдостта на матрака.

 • Допълнителни услуги

  Поръчките, изпратени до Канада, изискват допълнителна такса от $ 199 за обща такса за доставка на White Glove от $ 398.

  Купувачите могат да добавят старо махане на матрак към доставката срещу допълнителна такса от $ 99.

 • Сън Проба

  Леглото ReST включва изпитание за сън от 90 нощи. Няма задължителен период на пробив, така че купувачите могат да инициират връщане по всяко време по време на пробния сън. ReST координира вземането и връщането на матрака и предлага пълно възстановяване на продукта. Няма такси за връщане или възстановяване.

  Леглата за почивка, закупени от търговци на трети страни, ще трябва да бъдат върнати на търговеца и може да се придържат към различна политика за връщане.

 • Гаранция

  Леглото ReST е покрито с 10-годишна гаранция. Тази гаранция покрива дефекти в компонентите на матрака, но не предпазва от нормално износване. ReST осигурява ремонт или подмяна на дефектната част. Матракът има модулни компоненти, които могат да бъдат заменени индивидуално, ако е необходимо. ReST покрива всички такси за доставка, свързани с иск за гаранция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector