Menu Close

ReST легло с преглед на матрак с гел решетка

Идеален за:

 • Купувачи с по-голям бюджет
 • Тези, които искат интелигентно легло с регулируемост
 • Двойки с различни предпочитания
 • Горещи траверси

Съображения:

 • Доставката с бяла ръкавица е единствената налична опция за доставка и струва допълнителни 199 долара
 • Високата цена може да надхвърли бюджета на някои купувачи
 • Леглото се контролира от приложение и се изисква устройство с iOS или Android

Ценови диапазон:

4,599 $ – 6,399 $

Тип матрак:

Въздушно легло

Твърдост:

Регулируема: Мека (3) до твърда (8)

Вземете 1000 долара от ReST легло. Използвайте код: Сън

ReST произвежда две интелигентни въздушни легла с адаптивни нива на твърдост и вградена технология. The Bed водещата почивка използва налягане-картографиране слой, който осигурява персонализирана помощ. Най-новият модел на марката, Rest Original Smart Bed with Gel Grid, се основава на оригиналния дизайн с облекчаващ налягането комфортен слой, съставен от хипереластичен полимерен материал.

Добавянето на Gel Grid води до по-добро регулиране на температурата, тъй като този слой включва отворени канали за повече въздушен поток. Един слой мемори пяна поддържа решетката и помага за намаляване на напрежението в тялото. Поддържащото ядро ​​на въздушната камера е зонирано за уникални възможности за персонализиране и твърдостта на всяка страна на матрака може да се регулира независимо. Модулният му дизайн позволява при необходимост компонентите да бъдат заменени.

Леглото ReST с гел решетка е проектирано с най-новите технологии и материали в подкрепа на хората с активен начин на живот, двойки и горещи траверси. С набор от опции за твърдост и настройки, интелигентното легло може да побере различни пози и предпочитания за сън.

Ще разгледаме по-отблизо конструкцията, ценообразуването и оразмеряването на леглото ReST с гел решетка. Ще разбием подробни оценки на производителността и повече информация за интелигентните функции, включени в матрака. И накрая, ще обсъдим политиките за доставка, връщане и гаранция за леглото ReST.

ReST Легло с разбивка на преглед на гел решетка

Леглото ReST с гел решетка е въздушно легло с 13-инчов профил. Твърдостта на леглото е регулируема от мека на твърда, с множество зони, които могат да бъдат персонализирани според вашето положение на сън и предпочитания.

Калъфът за изпълнение на плат е подвижен и може да се пере в пералня. Той отвежда влагата, за да помогне на траверсите да се чувстват комфортно през цялата нощ. Леката конструкция на покривалото от плат осигурява на траверсите да усетят предимствата на комфортния слой Gel Grid.

Адаптивната гел решетка люлее тялото и облекчава натиска. Дизайнът на мрежата създава въздушни канали, които позволяват на въздуха да циркулира през матрака, което спомага за разсейването на телесната топлина. 2-инчовата Gel Grid очертава формата на тялото, като същевременно се противопоставя на впечатленията във времето.

Под гел решетката има 2 инча гел вливаща се мемори пяна. Този слой е вграден в системата за комфорт, за да поддържа мрежата и да предлага допълнително облекчаване на налягането. Сензорен слой от гъвкава плетена тъкан с 2000 точки за данни картографира точките на натиск в реално време и предава тази информация на приложението ReST и поддържащото ядро.

Поддържащото ядро ​​на въздушната камера има пет зони, така че можете да регулирате твърдостта под краката, бедрата, лумбалната област, раменете и главата. Въздушните камери са изработени от медицински полиуретан, който е RF-заварен за предотвратяване на течове. Това увеличава издръжливостта на матрака и осигурява постоянна опора.

ReST Bed with Gel Grid има затворена WiFi система, която се свързва с приложението, така че потребителите да могат да контролират нивото на надуване за всяка камера. Настройките включват ръчно, автоматично и автоматично позициониране.

Твърдост

Тип матрак

Регулируем – мек (3) до твърд (8)

Въздушно легло

Строителство

Леглото ReST с гел решетка се състои от четири слоя, включително поддържащо ядро ​​на въздушната камера, сензорен слой, слой с пяна с памет и гел решетка.

Материал на корицата:

Калъф за изпълнение (сменяем)

Комфортен слой:

2 ”гел решетка

2-инчова пяна с гел

Сензорен слой (3-слой: полиестер / найлон; плета полиестер / найлон със сензор; полиестер / найлон)

Ядро за поддръжка:

Регулируеми въздушни камери

Отстъпки и сделки

Вземете 1000 долара от ReST легло. Използвайте код: Сън

Легло за почивка с гел решетка Цени и размери

Леглото ReST с гел решетка има над средното ниво на цената за въздушно легло, но включва повече възможности за персонализиране и уникални функции. Сложната конструкция включва интелигентна технология и Gel Grid за облекчаване на налягането и персонализирано усещане.

Въпреки че леглото ReST с гел решетка е по-ново, конструкцията е издръжлива и леглото трябва да издържи, което го прави ценна инвестиция. Модулният дизайн позволява при необходимост компонентите да бъдат заменени, а интелигентното легло е покрито с 10-годишна гаранция.

Купувачите трябва да отбележат, че не са налични всичките шест стандартни размера матраци, тъй като леглото ReST с гел решетка не се произвежда в двойни или пълни размери. В допълнение към двойни XL, кралица, крал и калифорнийски крал, ReST предлага леглото в разделени върхове на кралицата, разделени топ кралици и разделени крале. Двойният размер XL има един комплект въздушни маркучи, докато царицата и по-големите размери включват два комплекта въздушни маркучи за регулиране на всяка страна на матрака независимо.

Има възможност за добавяне на Bed Jet срещу допълнително заплащане, което е климатична система за комфорт на въздушната технология с възможности за отопление и охлаждане.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Twin XL 38 “x 80” 13 “ Няма данни. 4,599 долара
Кралица 60 “x 80” 13 “ Няма данни. $ 5,799
Сплит-топ кралица 60 “x 80” 13 “ Няма данни. $ 6599
(Източен) крал 76 “x 80” 13 “ Няма данни. $ 6,699
(Източен) Сплит-топ крал 76 “x 80” 13 “ Няма данни. $ 6,999
Разделен крал 76 “x 80” 13 “ Няма данни. $ 9,198
Калифорнийски крал 72 “x 84” 13 “ Няма данни. 6 399 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Комфортната система на ReST Bed with Gel Grid включва 2-инчов решетъчен слой и 2-инчов слой пяна с памет, като и двете изолират движението изключително добре.

Геловата решетка реагира на натиск и бързо се връща обратно, за да се оформи, но не позволява движенията да се вълнуват през леглото. Слоят с мемори пяна помага да абсорбира движенията, за да сведе до минимум нарушенията на съня. Повечето движения не трябва да се усещат, въпреки че някои спящи може да забележат, че партньорът им влиза и излиза от леглото.

Изолацията на движението е важно съображение за двойки и траверси, които споделят леглото с домашен любимец. Той определя до каква степен се усещат движения в една зона на леглото в други области.

Въздушните легла като цяло имат минимален отскок, така че предотвратяват прехвърлянето на движение по-добре от по-отзивчивите вътрешни пружини и латексови матраци.

Облекчаване на налягането

Леглото ReST с гел решетка предлага отлично облекчаване на налягането за траверси. Решетката е изработена от гъвкав хипереластичен полимер, който люлка на тялото и възглавници области, където иначе би се натрупал натиск.

Слой от мемори пяна подсилва Gel Grid и реагира на натиск за персонализирано усещане и допълнително облекчение.

В допълнение към системата за облекчаване на налягането, леглото ReST с гел решетка има вграден сензорен слой, който очертава точките на налягане. Потребителите могат да видят картата на налягането в приложението.

Твърдостта на леглото ReST може да се регулира ръчно или да се настрои автоматично да се регулира в отговор на натиск. Настройката за автоматично позициониране се настройва за странични и задни позиции за сън, докато автоматичната настройка усеща натиск и настройва съответно настройките. В резултат на това траверсите изпитват персонализирано облекчаване на налягането.

Контрол на температурата

Няколко компонента на леглото ReST с гел решетка спомагат за регулирането на температурата и предотвратяват прегряването. Дишащото покритие за ефективност отвежда влагата, което е от полза за горещите траверси, които са склонни да се потят през цялата нощ.

Добавянето на слой Gel Grid подобрява регулирането на температурата на леглото ReST, тъй като увеличава въздушния поток през целия матрак. Хипереластичният полимер се влива с температурно неутрален гел, за да се предотврати задържането на топлина. Също така, за разлика от меката мемори пяна, Gel Grid люлее тялото, без да ограничава въздушния поток.

Слоят пяна под гел решетката се влива с гел, за да предотврати натрупването на топлина в матрака, а плетеният сензорен слой е дишащ. Леглото ReST с гел решетка е подходящо за горещи траверси и тези, които живеят в топъл климат.

Поддръжка на ръба

Двойките се възползват от поддръжката на ръба, тъй като тя увеличава размера на използваемата повърхност на матрака. Също така може да улесни влизането и излизането от леглото.

Леглото ReST с гел решетка има добра поддръжка на ръбовете, тъй като гъвкавата решетка се поддържа от мемори пяна и високоеластичен пенопласт. Освен това, Gel Grid се противопоставя на увисване с течение на времето. Твърдата основа и периметърът на интелигентното легло осигуряват опора на ръба за тези, които спят близо или седят на ръба на леглото.

Въпреки това, леглото ReST с гел решетка може да не се чувства толкова здраво по краищата като хибриден матрак с подсилен периметър на намотката.

Лесно движение

Комфортната система на леглото ReST комбинира Gel Grid със слой мемори пяна за облекчаване на налягането, но тези слоеве отговарят на формата на тялото и могат да инхибират движението до известна степен.

Обикновено матраците с дунапренени елементи се чувстват ограничаващи, но едно от предимствата на леглото ReST с гел решетка е неговата регулируемост. Колко лесно е да се движите по матрака ще зависи от настройките за твърдост. Колкото по-мек е матракът, толкова повече траверси ще потънат в леглото и ще се чувстват ограничени. По-твърдите настройки улесняват придвижването по повърхността.

Като цяло леглото ReST с гел решетка има средна оценка за лекота на движение. Матрак с отскок, като вътрешен извор или хибриден матрак, помага да се улесни движението по-добре.

Секс

Леглото ReST с гел решетка издава минимален шум, предлага добра поддръжка на ръба и регулира температурата, което е от полза за двойките.

Комфортният слой Gel Grid се връща обратно във формата, когато се премахне натискът, което може да улесни смяната на позициите по време на секс. Въпреки това, пяната с памет под гел решетката може да се почувства ограничаваща за някои. Въздушните легла обикновено нямат отскок и някои двойки може да открият, че предпочитат матрак с вътрешни пружини.

За да улеснят смяната на позициите при необходимост, двойките може да поискат да настроят леглото ReST с гел решетка на по-твърда настройка. Тъй като автоматичният режим се приспособява към налягане, надуване или издухване на въздушните камери, както е необходимо, ръчният режим може да е по-подходящ за интимна дейност.

Изпускане на газове

Има първоначална миризма на леглото ReST с гел решетка при първото му доставяне. Отделянето на газове е резултат от отделянето на летливи органични съединения (ЛОС) при издухването на матрака.

Гел решетката има минимални ЛОС и въздушните камери помагат за разсейването на всички първоначални миризми. Комфортният слой от мемори пяна ще бъде по-податлив на изпускане на газове, но това трябва да се разсее в рамките на няколко дни.

Дръжте спалнята проветрена и оставете всякакви миризми да се разсеят, преди да добавите спално бельо.

Спящ стил и телесно тегло

Тъй като леглото ReST с гел решетка е регулируемо, то е подходящо за всички позиции на сън и телесно тегло. Траверсите могат да настроят леглото на предпочитаните нива на твърдост, с персонализираща се опора за краката, бедрата, кръста, раменете и главата. Тези, които споделят леглото с партньор, могат да регулират всяка страна поотделно. Въпреки че леглото ReST с гел решетка е подходящо за повечето траверси, има специални съображения за всяка позиция на сън, които ще разгледаме допълнително тук.

Странични траверси:
Страничните траверси ще забележат, че раменете и бедрата им се притискат към матраците им, така че те се нуждаят от легло, което реагира пропорционално на натиска и равномерно разпределя телесното им тегло. Гел решетката люлее тялото и облекчава точките на натиск. Мемори пяната подсилва решетката и контурите във формата на тялото, за да поддържа гръбнака подравнен.

Леглото ReST има странични настройки за спане, за да се гарантира, че налягането не се натрупва в раменете и бедрата. Траверсите могат също така ръчно да регулират твърдостта на леглото ReST с гел решетка в раменете и бедрата за правилна опора и подравняване на гръбначния стълб.

Повечето странични траверси предпочитат матрак със средно до средно твърдо усещане. Леглото ReST с решетка е отличен избор за странични траверси, които тежат по-малко от 230 паунда. Той също така е подходящ за странични траверси, които тежат повече от 230 килограма.

Задни траверси:
Задните траверси предпочитат средно твърд пред твърд матрак, но се нуждаят от контурна система за комфорт, за да облекчат натиска върху долната част на гърба. Леглото ReST предлага умерено контуриране с Gel Grid и система за комфортна мемори пяна, а траверсите могат ръчно да регулират въздушното легло за целенасочена лумбална опора.

Настройката за автоматично позициониране на леглото ReST с гел решетка включва настройка за спане отзад, която поддържа естествената стойка на тялото. Това помага да поддържате гръбначния стълб подравнен, като същевременно намалявате натиска и напрежението.

Леглото ReST с гел решетка е високо оценено за траверси с тегло под 230 килограма, но също така осигурява адекватна опора за по-тежки траверси. Настройките за твърдост могат да се регулират, за да се предотврати потъването на долната част на гърба твърде дълбоко.

Спящи за стомаха:
Спящите за стомаха често се нуждаят от здрав матрак, за да предпазят бедрата и корема от потъване в матрака, но също така се нуждаят от амортизация за гърдите и раменете. Докато Gel Grid и системата за комфортна мемори пяна може да не се считат за достатъчно твърди сами по себе си, ReST леглото може да се регулира според нуждите на стомашните траверси.

Многобройните зони на леглото ReST с гел решетка могат да се регулират за спални за стомаха, за да получат достатъчно опора под бедрата, с по-меки настройки за горната част на тялото. Ние откриваме, че е най-добре за спални стомаси, които тежат между 130 и 230 паунда, но по-леките и по-тежки спящи стомаха все пак трябва да открият, че въздушното легло предлага добра опора.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Отлично добре
Задни траверси Отлично добре добре
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Вземете 1000 долара от ReST легло. Използвайте код: Сън

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  ReST се доставя до САЩ и Канада. Леглото ReST с гел решетка може да бъде закупено онлайн чрез ReST.

  ReST също си партнира с домашни магазини в Съединените щати, а пълен списък на търговците на дребно може да бъде намерен на уебсайта на ReST.

 • Доставка

  Всички ReST поръчки се изпращат чрез White Glove Delivery, което е допълнително заплащане. Не се предлага безплатна стандартна доставка. Доставката на White Glove в рамките на САЩ се предлага за $ 199. Поръчките, изпратени до Канада, изискват допълнителна такса от 199 щ.д. за общо $ 398. В момента поръчките се обработват и доставят в рамките на три до четири седмици.

  Екипът за доставка на White Glove включва екипаж от двама души, който разопакова и настройва леглото ReST с гел решетка. Процесът на доставка отнема приблизително 20 минути. Фирмата за доставка се обажда на клиента 24 часа преди доставката, за да уреди времето за доставка.

 • Допълнителни услуги

  Премахване на стар матрак може да се добави към доставката на White Glove срещу допълнителни $ 99.

 • Сън Проба

  Леглото ReST с гел решетка се предлага с пробен период за сън от 90 нощи. Няма необходим период на пробив и клиентите могат да инициират връщане по всяко време по време на пробния период на сън.

  В случай на връщане, ReST предлага пълно възстановяване на сумата. Няма такси за връщане или възстановяване.

 • Гаранция

  Леглото ReST с гел решетка се покрива от 10-годишна непропорционална гаранция, която покрива дефекти в компонентите на матрака. В случай на дефект, ReST ще поправи или замени дефектните части и ще покрие всички такси за доставка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector