Menu Close

ReST Essential Smart Bed Mattress Review

Идеален за:

 • Странични траверси с всякакво телесно тегло
 • Спални траверси, особено тези, които тежат по-малко от 130 килограма
 • Стомашни траверси с тегло под 130
 • Спящи, които споделят легло с партньор, деца или домашни любимци
 • Купувачи, които искат по-достъпно интелигентно легло

Съображения:

 • ReST Original Bed осигурява по-персонализирана поддръжка от ReST Essential, благодарение на петте въздушни камери на Original.
 • Хората, които са склонни да спят горещо (и не искат да надграждат с BedJet), може да предпочетат друго легло ReST, тъй като оригиналът и оригиналът с лилава решетка са по-добри в поддържането на температурен неутралитет.
 • ReST Original с лилава решетка се представя по-добре от ReST Essential, когато става въпрос за траверси за гръб и стомах с тегло над 130 килограма.

Ценови диапазон:

$ 2,499 – $ 3,399

Тип матрак:

Въздушно легло

Твърдост:

Регулируема: Мека (3) до твърда (7)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци ReST

Компанията ReST произвежда три интелигентни модела матраци:

И трите легла ReST са въздушни легла с интелигентно контролирани камери, които могат автоматично да се регулират, за да отговарят най-добре на тялото и позицията на съня ви. Този преглед се фокусира изключително върху ReST Essential Smart Bed, най-простият и достъпен модел, който ReST предлага.

Основният матрак ReST се различава от оригиналното легло ReST по отношение на цена и брой въздушни камери. Съдържа три въздушни камери, в сравнение с петте въздушни камери на ReST Original. Въпреки че двете легла осигуряват интелигентна, персонализирана твърдост, ReST Original дава на траверсите по-точно приспособена повърхност за спане.

Оригиналното легло ReST с лилава решетка е най-скъпото от леглата ReST. Този матрак е подобен на ReST Original, освен че съдържа слой хипер-еластична полимерна решетка, създадена от марката Purple. Този слой е издръжлив и дишащ, като същевременно осигурява добра изолация на движението и облекчаване на налягането.

Ще ви обясним материалите, конструкцията и производителността на ReST Essential, за да ви помогнем да решите дали това е правилният модел за вас. След това разбиваме политиките на марката ReST, свързани с пробния период на сън, доставка, връщане и гаранция.

REST Essential Smart Bed Mattress Review Breakdown

Основният матрак ReST Essential Smart Bed се състои от три основни слоя: комфортен слой с мемори пяна, сензорен слой, който наблюдава цялата повърхност на матрака, и поддържаща сърцевина на въздушната камера. Тези слоеве се комбинират, за да направят леглото с дебелина 13 инча.

Това интелигентно легло разполага с уникална технология, която му позволява да прави корекции на твърдостта в реално време, докато спите. Сензорният слой измерва и картографира налягането по повърхността на матрака. След това тя предава тази информация на външна помпа, която регулира въздуха в три зонирани камери, за да увеличи или намали нивата на твърдост на леглото. Спящите могат да управляват леглото от всяко устройство чрез приложението ReST.

Траверсите могат също да решат да регулират настройката на твърдостта на матрака си по други начини. Всъщност ReST Essential има три опции за настройка:

 • Ръчен режим: траверсът ръчно регулира нивото на твърдост на всяка въздушна камера, използвайки приложението ReST
 • Режим на позицията: спящият програмира леглото ReST, за да превключва между две предварително зададени настройки за твърдост, когато спящият смени позициите на съня
 • Автоматичен режим: леглото ReST използва усъвършенствана технология за постоянно регулиране на нивата на твърдост на леглото в отговор на натиска, който тялото оказва върху повърхността на леглото

4-инчов комфортен слой с мемори пяна лежи отгоре на въздушните камери за близко съответствие на освобождаването от налягане. Гелът се влива в пяната с памет, която е предназначена за борба със задържането на топлина, често свързана с прегръдката на мемори пяната. Слой сензори лежи отдолу, за да позволи на ReST Essential да наблюдава точките на налягане.

Сваляща се плат за изпълнение покрива матрака ReST Essential Smart Bed. Естеството на конструкцията на ReST Essential позволява траверсите лесно да отварят матрака и да премахват части, ако се нуждаят от подмяна. В резултат на това леглото може да издържи десетилетия, като само отделни компоненти изискват подмяна.

Клиентите могат да закупят и технология BedJet с матрака си ReST. BedJet е система за контрол на климата, която се свързва с всеки матрак ReST. Траверсите могат да програмират BedJet да поддържа матрака на определена температура. След това приставка охлажда или загрява леглото, ако е необходимо през цялата нощ. Траверсите могат също да определят различни температури за всяка страна на леглото.

Опции за твърдост

Тип матрак

Регулируем – мек (3) до твърд (7)

Въздушно легло

Строителство

Матракът ReST Essential Smart Bed съдържа 4-инчов комфортен слой с мемори пяна, сензорен слой и зонирана поддържаща сърцевина, съставена от три въздушни камери. Леглото се свързва с външна въздушна помпа, която трябва да бъде включена, за да се регулират нивата на твърдост на леглото.

Материал на корицата:

Подвижна тъкан за изпълнение

Комфортен слой:

24-инчов
сензор за пяна с мембрана (3 слоя: полиестер / найлон, плетен полиестер / найлон със сензор, полиестер / найлон)

Ядро за поддръжка:

Регулируеми, зонирани въздушни камери

Цени и размери на матраците

Матракът ReST Essential Smart Bed се продава на по-висока цена от повечето легла с пяна и хибрид. Тази разлика в цената идва от разликите в материалите и конструкцията. Матракът ReST Essential съдържа съвременна технология, която не се среща в по-голямата част от матраците. Сензор обхваща повърхността на леглото и предава информация цифрово към външна въздушна помпа чрез собствен Wi-Fi сигнал, който се отразява в цената му.

От трите матрака ReST най-достъпното е ReST Essential Smart Bed. ReST Essential струва по-малко от ReST Original и ReST Original с Purple Grid, тъй като съдържа три въздушни камери вместо пет. В резултат на това повърхността на ReST Essential не е толкова фино настроена към тялото на спален, колкото повърхностите на останалите матраци ReST.

Клиентите могат да надстроят матрака ReST Essential Smart Bed, закупувайки BedJet. BedJet е допълнителна функция, която позволява на матрака да регулира автоматично температурата през цялата нощ в допълнение към своята твърдост. Добавянето на BedJet увеличава цената на матрака.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Twin XL 38 “x 80” 13 “ Неприложимо $ 2,499
Кралица 60 “x 80” 13 “ Неприложимо $ 2999
Крал 76 “x 80” 13 “ Неприложимо 3199 долара
Сплит Топ Кинг 76 “x 80” 13 “ Неприложимо 3699 долара
Разделен крал 76 “x 80” 13 “ Неприложимо $ 5,498
Калифорнийски крал 72 “x 84” 13 “. Неприложимо 3 399 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци ReST

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Повечето траверси не смятат, че прехвърлянето на движение е проблем на матрака ReST Essential Smart Bed. Когато един човек се преобърне или влезе или излезе от леглото, движенията му обикновено не се движат по повърхността на леглото. Изолацията на движение е най-важна за спящите, които споделят легло с партньор, деца или домашни любимци.

Материалите и конструкцията на ReST Essential помагат да се изолира движението. Мемори пяната, която съставя комфортния слой на леглото, се приспособява към тялото и като цяло поглъща, а не пренася вибрации. Също така, опорната сърцевина на въздушната камера в ReST Essential не прехвърля движението по начина, по който може да се използва серпентина или дори опорна сърцевина.

Облекчаване на налягането

Матракът ReST Essential Smart Bed облекчава много добре налягането. Неговата уникална технология включва сензор, който обхваща цялата повърхност на леглото. Този сензор измерва и картографира налягането върху повърхността на леглото. След това външната въздушна помпа на леглото може да регулира въздуха в зонираните въздушни камери, така че точките на налягане се намаляват и телесното тегло се разпределя по-равномерно в леглото.

Широкият 4-инчов комфортен слой на матрака подобрява допълнително освобождаването на налягането, като се приспособява към формата на спалния.

Въпреки че матракът ReST Essential Smart Bed се отличава с облекчаване на налягането, ReST Original може да облекчи натиска в още по-голяма степен. Двата модела матраци се различават по отношение на броя на зоните на въздушната камера, които съдържат. Тъй като ReST Original съдържа повече въздушни камери (5) от ReST Essential (3), той може да облекчи налягането по-точно.

Контрол на температурата

Повечето траверси няма да прегреят на ReST Essential, но неговият комфортен слой с мемори пяна може да абсорбира малко телесна топлина. Вливането на гел в този слой е предназначено да прехвърли топлината далеч от траверса, но някои могат да останат затворени в тялото, особено когато се използват по-меки настройки за твърдост, които позволяват по-голямо потъване. Докато ReST Essential Smart Bed трябва да спи по-хладно от много модели, които съдържат мемори пяна, той все още може да се чувства прекалено топъл за горещи траверси.

Тези, които са склонни да спят горещо, могат да надстроят ReST Essential с BedJet. BedJet е допълнителна функция, която позволява на траверсите да програмират леглото да поддържа идеална температура (или две температури, по една от всяка страна на леглото). При BedJet температурата никога не би трябвало да представлява проблем, защото леглото автоматично се охлажда или загрява, за да поддържа непрекъснато желаната температура.

Поддръжка на ръба

Матракът ReST Essential Smart Bed се оценява добре, но не се отличава с поддръжка на ръба. Поддържането на ръба е важно, тъй като влияе върху това колко от повърхността на матрака е използваема. Когато на леглото липсват здрави ръбове, траверсите са изложени на риск от преобръщане, когато седят или лежат близо до ръба на леглото. Поддръжката на ръба често е най-важна за спящите, които споделят легло с партньор, деца или домашни любимци и трябва да използват цялата повърхност на леглото.

Материалите и конструкцията на матрака влияят върху здравината на ръбовете му. ReST Essential съдържа 4 инча мемори пяна като свой комфортен слой. Компреси с мемори пяна под телесно тегло, особено без структурирана опорна сърцевина. По-твърдите настройки за ReST Essential трябва да направят периметъра малко по-здрав. Въпреки това, вътрешните пружини и хибридните матраци са склонни да имат най-здравите ръбове.

Лесно движение

Движението през горната част на матрака ReST Essential Smart Bed не би трябвало да е трудно за повечето спящи. Тъй като нивото на твърдост на леглото е съобразено с всяко отделно тяло, трапезите не трябва да се притесняват, че ще потънат твърде дълбоко в леглото, което обикновено е основната причина за затруднено движение или ставане.

ReST Essential не се оценява толкова лесно на лекотата на движение, колкото някои други матраци, благодарение на комфортния си слой с мемори пяна. Мемори пяната „прегръща” тялото. Това съответстващо свойство облекчава налягането, но може да потисне движението. Траверсите, които искат по-отзивчиво легло, което не се приспособява толкова плътно към тялото, вероятно ще бъдат по-щастливи с вътрешен пружинен или латексен матрак.

Секс

Сексът на матрака Rest Essential Smart Bed може да бъде предизвикателство за някои двойки. Собствениците трябва да изключат функцията за автоматично регулиране, преди да правят секс, така че матракът да не се увеличава непрекъснато и да намалява въздуха в камерите в отговор на движенията по повърхността на леглото.

4-инчовият комфортен слой с мемори пяна също влияе върху преживяването на ReST Essential. Мемори пяната се приспособява към тялото, което може да потисне движението, но може и да добави сцепление.

Изпускане на газове

Спящите могат да очакват лек мирис при разопаковане на матрака ReST Essential Smart Bed. Тази миризма се дължи на отделянето на газове, което се случва, когато летливите органични съединения (ЛОС) се отделят във въздуха от новопроизведените продукти. Миризмата не притеснява повечето спящи и трябва да се разсее в рамките на около ден.

Въпреки че много новопроизведени продукти отпадат до известна степен, мемори пяната има тенденция да отделя газове най-много от всички материали за матраци. Тъй като мемори пяната съставлява комфортния слой на ReST Essential, този матрак отделя газове по-силно от леглата, които не съдържат синтетична пяна.

Спящ стил и телесно тегло

Матраците се представят по различен начин за различните траверси. Знаейки как се представя матракът ReST Essential Smart Bed за различни позиции и групи тежести, може да ви помогне да определите дали би бил подходящ за вас.

Странични траверси:
Във всички групи тежести, страничните траверси оценяват високо матрака ReST Essential Smart Bed.

Страничните траверси изискват матрак, който не е нито твърде твърд, нито твърде мек и този баланс може да бъде трудно да се намери. Матракът трябва да позволява по-тежките части на тялото, като ханша и раменете, да потънат малко, като същевременно поддържат останалата част от тялото. Зонираната конструкция на опорната сърцевина на ReST Essential и 4-инчовият съответстващ комфортен слой от мемори пяна работят заедно, за да осигурят балансирана опора и контур, които страничните траверси обикновено се нуждаят от подравняване на гръбначния стълб и освобождаване на налягането.

Назад спящи:
Всички наши тестери, които спят по гръб, оценяват ReST Essential положително.

Спалните траверси откриват, че комфортният слой с мемори пяна люлее тялото, като облекчава натиска и осигурява комфорт. Поддържащата сърцевина на въздушната камера на ReST Essential осигурява адекватна лумбална опора, предотвратявайки потъването на бедрата в леглото твърде дълбоко и извивайки долната част на гърба. Тъй като нивата на твърдост на леглото са регулируеми, траверсите с различни телесни тежести изпитват комфорт и подкрепа на това легло.

Траверсите с тегло под 130 килограма му дават най-високата възможна оценка. Тези, които тежат над 130 килограма, също вероятно ще се радват на добра опора и контуриране, но обширният комфортен слой с мемори пяна може да позволи повече потъване от идеалното около бедрата, като потенциално оказва лек натиск върху долната част на гърба, дори когато се използва най-твърдата настройка.

Стомашни траверси :
Както страничните и задната траверси, повечето стомашни траверси намерят Essential Смарт почивка на легло матрак отговаря на техните нужди. Шпалите за стомаха обикновено се нуждаят от най-твърдата опора, така че регулируемите нива на ReST Essential правят леглото подходящо за тях. С твърд матрак, траверсите могат да поддържат подравняване на гръбначния стълб и да избегнат напрежението в долната част на гърба.

Зонираната опорна сърцевина на леглото работи в полза на траверси. Спящите в стомаха често оказват по-голям натиск върху средата на леглото, особено около бедрата. С зонирана опора, ReST Essential може да направи тази зона на леглото по-твърда, като същевременно запази горната и долната зона на леглото по-меки. В резултат на това стомашните траверси могат да имат по-равномерно разпределение на теглото за превъзходно облекчаване на налягането.

Поради 4-инчовия комфортен слой с мемори пяна, ReST може да е най-подходящ за траверси с тегло под 130 килограма. Средните секции на тези, които тежат над 130 килограма, могат да се потопят твърде дълбоко в дебелия комфортен слой, потенциално застрашавайки тяхното изравняване на гръбначния стълб, независимо от настройката за твърдост.

ReST Основен матрак за интелигентно легло

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Отлично добре
Задни траверси Отлично добре добре
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци ReST

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Основният матрак ReST Essential Smart Bed се продава онлайн директно на клиенти от уебсайта на ReST. Клиентите могат да закупят леглото и от десетки магазини за матраци в САЩ. Повечето от тези магазини се намират в Средния и Западен щат. Локаторът на магазини ReST изброява всички магазини, продаващи матраци ReST.

  Основните интелигентни легла ReST, закупени онлайн, могат да бъдат изпратени до САЩ и Канада. Доставката е $ 199 до местата в САЩ и $ 398 до местата в Канада.

 • Доставка

  ReST изпраща матраци до САЩ и Канада. Доставката до места в САЩ струва $ 199. Доставката до канадски локации струва допълнително 199 долара на всичко отгоре, което достига общо 398 долара. Понастоящем не се предлага международна доставка.

  Цялата доставка включва доставка на Бяла ръкавица. Премахването на стар матрак струва допълнително.

 • Допълнителни услуги

  Доставката на White Glove е включена в стандартната доставка, която струва $ 199 в САЩ и $ 398 в Канада. Екипът за доставка се обажда поне 24 часа предварително, за да определи конкретно време за доставка. По време на доставката екип от двама души ще донесе матрака, ще го транспортира до правилната стая, ще го настрои и ще почисти опаковката. Целият процес на доставка отнема около 20 минути.

  Клиентите могат също така да изберат да закупят старо матрак за допълнителни $ 99. Ако искате да премахнете стар матрак, изберете опцията за премахване на стария матрак при плащане.

 • Сън Проба

  Матраците, закупени чрез уебсайта ReST, се предлагат с 90-дневен пробен период за сън. Клиентите могат да инициират връщане по всяко време в рамките на този пробен период, като се свържат с ReST чрез своя уебсайт. Връщането е безплатно. Клиентите не трябва да плащат такса за попълване или връщане на разходите за доставка. Политиките за връщане варират при покупки от трети страни търговци.

 • Гаранция

  ReST предлага 10-годишна гаранция за всички матраци. Съгласно гаранцията, ReST доставя на клиентите всички необходими резервни части безплатно. Тъй като матракът има модулен дизайн, отделни части могат лесно да бъдат заменени, ако се окажат дефектни. Обикновено няма нужда да подменяте цял матрак.

  Гаранцията ReST се отнася само за лицето, което първоначално е закупило матрака. Тази гаранция е невалидна, ако матракът не се държи върху подходяща метална рамка на легло или платформа, както е посочено в гаранцията. Отпечатъците на тялото до 1,5 инча се считат за нормално износване и не се покриват от гаранцията. Всички щети, причинени от злоупотреба, също не се покриват от гаранцията. Възможно е да се прилагат допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector