Menu Close

Преглед на матраци за нитове

Идеален за:

 • Траверси, които предпочитат комбинация от контуриране на тялото и отзивчивост на повърхността
 • Хора, които тежат под 230 килограма
 • Тези, които обикновено спят горещо на изцяло пяна легла
 • Двойки
 • Търсещи стойност

Съображения:

 • Първоначално матракът с нитове се продаваше само в пълен размер, размер на кралица и крал. Понастоящем можете да закупите този модел само в дама – но допълнителни размери може да станат достъпни на по-късна дата.
 • Членовете на Amazon Prime се класират за безплатна експедирана доставка, когато поръчат матрака Rivet. Amazon Prime е годишна абонаментна услуга, която струва $ 119 на година.
 • Матракът се предлага със 100-дневен пробен период на сън, който се различава от стандартния 30-нощен пробен период на Amazon за повечето матраци, произведени от други марки.

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Средна фирма (6)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци Amazon.com

Основана като Cadabra през 1994 г., Amazon.com – накратко Amazon – е масивен онлайн пазар, където купувачите могат да закупят широка гама от продукти от различни марки и частни продавачи. Amazon също продава артикули под свой собствен продуктов банер. Този преглед ще разгледа задълбочено матрака Amazon Rivet, един от ексклузивните модели на марката.

Занитът е конструиран с комфортен слой от пяна LURAcor върху преходния слой от мемори пяна. Пяната LURAcor придава латекс-подобна подскачаща повърхност, докато мемори пяната предлага равномерно тяло и разпределение на теглото. Матракът Rivet също съдържа опорно ядро ​​от пенопласт с висока плътност. Покритието е направено от текстил Celliant, плат, предназначен да повиши терморегулацията и да насърчи възстановяването на мускулите, като преобразува телесната топлина в инфрачервена енергия. Като цяло матракът е с дебелина 10 инча. Смята се за средно твърда или 6 по скалата на твърдост 1-10.

Поради средно твърдото си усещане и умереното контуриране, матракът с нит е най-подходящ за траверси с тегло под 230 килограма. Ако търсите по-мек матрак, по-твърд матрак или легло, направено с различни компоненти, Amazon предлага други ексклузивни модели, включително матрак с мемори пяна Revel Custom Cool и шепа матраци от серията AmazonBasics.

Нашият преглед на матраци Amazon Rivet включва спецификации за строителството и материалите, цени и размери, както и оценки на производителността въз основа на собственото ни тестване на продукти. Също така ще споделим няколко плюса и минуса и ще разгледаме по-отблизо политиките за доставка, връщане и гаранция на Amazon.

Разбивка на прегледа на матраци за нитове

Матракът Amazon Rivet започва с 2-инчов комфортен слой от пяна LURAcor, който има подскачащо усещане, което е много сравнимо с латекса. Ще усетите забележимо контуриране на тялото от пяната, но то е достатъчно твърдо и отзивчиво, за да поддържа тялото ви в равномерна равнина, без да потъва прекалено. Това гарантира добра цялостна подкрепа за хора, които тежат 130 паунда или повече. Пяната също е доста дишаща в сравнение със слоевете от мемори пяна и пенопласт, намиращи се в други легла, така че матракът Rivet не трябва да абсорбира и улавя твърде много телесна топлина.

Леглото съдържа и 2-инчов преходен слой с мемори пяна. Този компонент не ви позволява да потъвате твърде дълбоко в матрака и да влизате в контакт с основните материали, които се чувстват много по-плътни и по-твърди в сравнение. Мемори пяната осигурява и забележимо контуриране, което ще усетите, докато горният слой LURAcor се адаптира към тялото ви. Мнозина описват този баланс на приспособяване и отзивчивост като едновременно „спящ” и „спящ” на матрака.

И накрая, матракът Rivet има 6-инчов основен слой, съставен от пенопласт с висока плътност. Този материал насърчава стабилността и опората за целия матрак, което заедно с преходния слой помага да се поддържа равномерна равнина на тялото ви. Въпреки това, пяната осигурява минимална армировка по периметъра на матрака. В резултат на това вероятно ще забележите дълбоко потъване при качване и слизане от леглото. Освен това може да не се чувствате сигурни да спите близо до краищата, особено ако тежите повече от 230 килограма.

Отличителна черта на матрака Rivet е покритието му, изработено от плат Celliant. Този материал е проектиран да задържа топлината от тялото ви, да го преобразува в инфрачервена енергия и да предава тази енергия в кожата ви. Този процес може да регулира вашата температура, да подобри притока на кръв и да помогне за възстановяване на мускулите след тежки тренировки и дейности. Някои траверси се кълнат в плат Celliant, докато други забелязват малко от предвидените ефекти на текстила.

Матракът Rivet е с дебелина 10 инча, което го прави модел със среден профил.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6

All Foam

Строителство

Разбивка на материали и измервания за матрака е намерена по-долу.

Материал на корицата:

Celliant текстил

Комфортен слой:

2, LURAcor пенопласт

2, Мемори пяна

Ядро за поддръжка:

6 ″ HD пенопласт

Цени и оразмеряване на матраци за нитове

Въпреки че цената на матрака Rivet често се променя, тя постоянно остава под средната в сравнение с други матраци със смесена пяна. Средният изцяло пянен модел струва между 900 и 1200 долара в размер на кралица.

Цената може да бъде по-ниска за определени купувачи, като тези с Amazon Prime Rewards Visa Card. Освен това членовете на Amazon Prime се класират за безплатна експедирана наземна доставка. Стандартна наземна доставка е достъпна за всички клиенти; според политиката на Amazon, доставката е безплатна за всички поръчки на стойност от $ 25 за отговарящи на условията артикули.

В следващата таблица са изброени цените за матрака за нит във всеки наличен размер. Моля, имайте предвид, че за този матрак не се предлагат двойни, двойни XL и калифорнийски кралски размери.

Размер Размери Височина Тегло Цена
Пълна 54 ″ x 75 ″ 10 ″ Неприложимо Вижте цена
Кралица 60 ″ x 80 ″ 10 ″ 66 lbs. Вижте цена
Крал 76 ″ x 80 ″ 10 ″ Неприложимо Вижте цена
Превъртете L – R за повече подробности

* Понастоящем тези размери не са достъпни за закупуване. Проверете отново на продуктовата страница на Amazon Rivet Mattress за актуализации относно наличността на размера.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци Amazon.com

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Изолацията на движение се отнася до способността на леглото да абсорбира движенията от траверси и да предотвратява разпространението му по повърхността. Въпреки че комфортният слой от пяна LURAcor е доста отзивчив, матракът Rivet изолира движението много добре, отчасти благодарение на преходния слой от мемори пяна. Вероятно няма да почувствате много прехвърляне на движение, когато партньорът ви смени позицията или влезе и излезе от леглото, което може да намали нарушенията на нощния сън. Леглото също е напълно безшумно, когато носи тежест.

Въпреки това, матракът Rivet има средно твърдо усещане и може да не възпрепятства прехвърлянето на движение толкова ефективно, колкото по-мекия изцяло пянен модел. Повечето ще спят спокойно на матрака Rivet, но ако сте свръхчувствителни към движение през нощта, може да искате да изберете по-мек матрак с мемори пяна.

Облекчаване на налягането

Благодарение на средно твърдото си усещане и отзивчивия, но контурен дизайн със смесена пяна, матракът Rivet предлага забележително облекчаване на налягането. Особено страничните траверси могат да почувстват по-малко натиск върху матрака, въпреки че за някои комфортният слой LURAcor няма да се съобрази толкова точно, колкото може да им хареса.

Колко добре матракът облекчава натиска, зависи както от конструкцията на леглото, така и от спалното легло. За повечето хора най-добрите матраци за облекчаване на налягането ще контурират тялото и поддържат гръбначния стълб, като същевременно поддържат равна, равномерна повърхност с минимално потъване. Ако повърхността се чувства твърде твърда, тогава вероятно ще почувствате по-голям натиск в раменете и бедрата – особено ако спите настрани. Ако матракът е прекалено мек, тогава може да потънете в прекомерна степен и да развиете болки във врата, раменете и кръста.

Контрол на температурата

Спането горещо е често срещан проблем за хората, които притежават изцяло пяна легла. Матракът с нит може да е проблематичен за някои, но неговият комфортен слой от пяна LURAcor е доста дишащ и не трябва да абсорбира твърде много телесна топлина. Средно твърдото и отзивчиво усещане на леглото може също да ви помогне да спите хладно, ако тежите 230 килограма или по-малко. Текстилното покритие Celliant също е предназначено да ви помогне да регулирате температурата си и да ви помогне да спите хладно. Това обаче не винаги е така и някои собственици твърдят, че усещат минимални ефекти от тъканта Celliant.

Полифоамът обикновено спи малко по-хладно от мемори пяната, така че матраците със смесена пяна обикновено предлагат приличен температурен неутралитет. По-твърдите, по-отзивчиви модели като Rivet Mattress също често спят по-хладно благодарение на комбинацията от дишащи комфортни материали и адекватен въздушен поток на повърхността. Въпреки това, тези, които спят изключително горещо, може да искат да избягват изцяло матраците от пяна; innersprings, хибриди и латексови легла спят много по-хладно средно.

Поддръжка на ръба

Когато седите по краищата на матрака за нит, може да забележите някои неравности, но матракът не трябва да потъва твърде много. Отзивчивият комфортен слой LURAcor осигурява повече отскок от по-меките мемори пяна и пенопласт, а средното твърдо усещане на леглото предотвратява дълбоко потъване. В резултат на това качването и слизането от матрака трябва да бъде относително безболезнено и повечето хора с тегло 230 килограма или по-малко трябва да се чувстват комфортно и сигурно да спят близо до краищата на леглото.

Много матраци изцяло от пяна се представят недостатъчно в тази категория, тъй като пенопластът – дори пяната с висока плътност, намираща се в базовите слоеве – не издържа много добре на дълготрайна компресия. С течение на времето потъването на периметъра често става по-прекомерно. Матракът Rivet може да предложи над средно подпомагане на ръба в началото, но вероятно ще забележите повече потъване, след като спите на матрака за няколко години. Въртенето на матрака глава до крак на всеки шест месеца може да помогне за запазването на периметъра до известна степен.

Лесно движение

Благодарение на отзивчивия комфортен слой и средно твърдото усещане, матракът Rivet не потъва прекомерно за повечето хора с тегло до 230 паунда. Това прави качването и слизането от леглото и придвижването по повърхността доста лесно. На по-меки легла от пяна, дълбокото потъване може да ви накара да се почувствате сякаш сте попаднали в матрака. Не предвиждаме този проблем с матрака за нит – при условие, че не тежите повече от 230 паунда.

Ако го направите, тогава може да имате повече проблеми с преминаването през матрака на нит. Леглата от изцяло пяна са особено податливи на проблеми с движението, свързани с потъването, и това дори се отнася за средно твърди и твърди модели. Тези, които тежат повече от 230 паунда, може да се чувстват по-комфортно на вътрешна пружина или хибрид с по-здрава опорна сърцевина или евентуално пяна с поне един зониран слой, за да насърчат подобрена опора за цялото тяло.

Секс

За много двойки матракът с нит ще бъде солиден матрак за секс. Отзивчивата пяна LURAcor ви позволява да се движите свободно, без да потъвате прекалено много, но материалът се съобразява плътно и осигурява достатъчно сцепление, за да осигури удобни, контролирани движения. Поддръжката на ръба може да е проблем, ако вие и / или вашият партньор тежите повече от 230 паунда, така че може да не се чувствате напълно комфортно близо до периметъра, но тези с тегло 230 паунда или по-малко трябва да могат да използват цялата повърхност, без да губят стабилност.

Матракът с нитове също е напълно безшумен, така че ще можете да го използвате дискретно, без да безпокоите никого в съседната стая. Тези, които предпочитат innersprings или хибриди за секс, може да не смятат този модел за подскачащ, но в противен случай матракът Rivet е подходящ за любовни дейности и превъзхожда много от конкурентите си в тази категория.

Изпускане на газове

След като го извадите от кутията за доставка, матракът за занитване ще създаде забележимо количество неприятна миризма. Това е напълно нормално и трябва да се очаква от всеки матрак с пяна. Въпреки това, миризмите може да отнеме много време, за да се разсеят напълно.

За да подпомогнете издухването на матрака Rivet, предлагаме да го поставите в добре проветриво помещение за няколко дни, преди да спите върху него. Това може до известна степен да смекчи проблема с миризмата. Въпреки това, тези с особено чувствителни ноздри може да имат по-трудно време да свикнат с този матрак.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси: За повечето странични траверси най-удобният матрак ще омекоти раменете и бедрата, като същевременно поддържа долната част на гърба. Това помага за подравняване на гръбначния стълб и облекчаване на точките на натиск в цялото тяло. Подобно на други модели изцяло пяна, матракът Rivet ще се съобразява по-тясно с другите видове матраци. Въпреки това, пяната LURAcor не прегръща тялото, подобно на адаптивната пяна или мемори пяна, а повърхността има средно твърдо усещане. Това прави матрака Rivet подходящ за някои странични траверси и по-малко за други.

Страничните траверси с тегло под 230 паунда трябва да почувстват комбинация от амортизация и опора, която ще им позволи да изпитат равномерно подравняване на гръбначния стълб. Като се има предвид това, те вероятно няма да почувстват дълбоката прегръдка на тялото, която някои странични траверси предпочитат. Траверси над 230 паунда може да потънат твърде далеч в матрака, за да се чувстват удобно поддържани и може да искат да изберат модел с по-твърдо усещане.

Задни траверси: В сравнение със страничните траверси, траверсите обикновено се нуждаят от по-твърд и поддържащ матрак, тъй като спането на гърба насърчава самото изравняване на гръбначния стълб. Повече армировка позволява на траверсите да лежат удобно, без да потъват твърде много под кръста и бедрата, където хората често носят по-голямата част от теглото си.

Нашите открития показват, че повечето задни траверси могат да намерят матрака за нит в разумна подкрепа, въпреки че очакваме задните траверси с тегло под 130 паунда да се чувстват най-удобно на този матрак. Те ще се чувстват достатъчно съобразени, за да облекчат натиска и дискомфорта, но телата им ще останат на доста равномерна равнина. Спалните траверси над 130 килограма все още ще получават адекватна подкрепа от матрака Rivet, въпреки че може да предпочетат матрак с по-твърда повърхност. Някои траверси на гърба с тегло над 230 килограма може да потънат твърде много и да получат болки във врата, раменете и лумбалната област.

Спящи за стомаха: Подобно на задните траверси, стомашните траверси често изискват поддържащ матрак, който се противопоставя на дълбоко потъване и поддържа поддържаща повърхност. В същото време стомашните траверси са по-удобни, ако повърхността има някакъв плюш. Без него матракът може да се чувства твърде твърд и да придаде натиск върху тялото.

Матракът с нит е най-подходящ за траверси за стомах, които тежат под 130 килограма. Средно твърдото усещане и нежното контуриране трябва да осигурят правилния баланс на облекчаване на налягането, отзивчивост и подкрепа.

Матракът може да се чувства малко прекалено мек за траверси, които тежат повече от 130 килограма. Тези спящи, особено тези, които тежат над 230 паунда, може да почувстват по-голямо потъване и да се борят с поддържането на правилно подравняване на гръбначния стълб.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре добре Честно
Задни траверси добре Честно Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за матраци за нитове

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци Amazon.com

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът с нитове се предлага изключително на Amazon. Компанията оперира избрани тухлени и хоросанови обекти в различни градове, но матракът трябва да бъде закупен онлайн. Не се продава от други търговци.

  Моля, имайте предвид, че към този момент Речният матрак се предлага само в размера на кралицата.

 • Доставка

  Amazon предоставя безплатна доставка в САЩ за всички покупки от $ 25 или повече от отговарящи на условията артикули, което включва всички текущи опции за закупуване на матрака Rivet. Компанията ще доставя до всички 50 щата, но не и на американски територии. Доставките до пощенски кутии и AFO / FPO адреси са налични, стига да е предоставен пощенски код. Ако поръчвате от място извън САЩ, доставката ще бъде безплатна, ако по време на плащане се появи опцията „Безплатна стандартна доставка на AmazonGlobal“.

  Членовете на Amazon Prime отговарят на условията за безплатна двудневна доставка в съседните САЩ. Тази услуга струва $ 119 на година.

 • Допълнителни услуги

  Amazon не предлага доставка на Бяла ръкавица или премахване на стар матрак за поръчки за матраци Rivet.

 • Сън Проба

  Матракът Rivet е подкрепен от 100-нощно изпитание за сън. Ако решите да върнете матрака в рамките на 100-нощния прозорец, свържете се с екипа за поддръжка на клиенти на Amazon, за да започнете връщане. Докато матракът не е повреден, ще получите пълно възстановяване.

 • Гаранция

  Amazon предлага 10-годишна гаранция за матрака Rivet. Гаранцията е напълно непропорционална, което означава, че няма да е необходимо да плащате нищо (освен номиналните транспортни такси), за да ремонтирате или смените матрака, ако се появи дефект.

  Съгласно тази гаранция увисването и телесните отпечатъци в повърхността на съня се считат за дефекти, ако са с размери 1,5 инча или по-дълбоки; по-плитките отпечатъци се считат за нормално износване. Други проблеми, като физически щети от неправилна употреба или поддръжка и проблеми с капака, не се считат за дефекти. Ципът е само за производствена употреба, така че опитът за разкопчаване на капака ще анулира гаранцията, ако възникне повреда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector