Menu Close

Преглед на хибридни матраци от коприна и сняг

Идеален за:

 • Лица, които тежат под 230 паунда
 • Двойки
 • Хора, които са склонни да спят горещо
 • Траверси, търсещи баланс между опора и облекчаване на натиска

Съображения:

 • Silk & Snow Hybrid може да се почувства твърде твърд за странични траверси, които тежат под 130 паунда.
 • Хората, които се събуждат лесно, когато партньорът им се размърда, могат да забележат леко прехвърляне на движение.
 • Спящите, които обичат прегръдката с мемори пяна, може да не получат точното съответствие, което търсят от хибрида Silk & Snow.

Ценови диапазон:

850 $ – 1150 $

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средна фирма (6)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Silk + Snow

Канадската Silk & Snow съчетава достъпност и лукс. Неговата продуктова линия включва рамки за легло, завивки, чаршафи, възглавници, одеяла, протектори за матраци и два модела матраци. Матракът Silk & Snow е бюджетен модел изцяло пяна, докато Silk & Snow Hybrid комбинира пяна и намотки за балансирано усещане.

Silk & Snow Hybrid е хибриден модел. Той има антимикробно покритие, горен слой ватиран охлаждащ пенопласт, мемори пяна с комфортен слой и зонирана джобна сърцевина. Въпреки че се предлага на по-висока цена от водещия изцяло дунапренен матрак на Silk & Snow, Silk & Snow Hybrid все още е отлична стойност в сравнение с повечето хибридни модели на пазара. Благодарение на средно твърдото си усещане (6 по 10-степенната скала на твърдост), Silk & Snow Hybrid може да побере траверси от почти всяка група тежести с предпочитания за позиция.

Ще разгледаме конструкцията на Silk & Snow Hybrid, производителността, ценообразуването, оразмеряването, отзивите на клиентите и политиките. Познаването на повече за този достъпен луксозен хибрид може да улесни решаването дали отговаря на вашите нужди, цели и предпочитания.

Silk & Snow Hybrid Video Review

Гледайте видеоклипа по-долу, за да видите как се представи Silk & Snow Hybrid, когато беше изпитан в лабораторията на Sleep Foundation.
Разбивка на хибридни матраци Silk & Snow

Хибридният матрак Silk & Snow е средно твърд хибриден модел, който оценява около 6 по 10-степенната скала на твърдост. Този диапазон на твърдост обикновено се счита за „универсално удобен“, което означава, че може да побере различни позиции на сън и диапазони на теглото.

Покритието от смес от полиестер и еластан, напоено със сребро, обгръща леглото. Сребърната запарка помага за предотвратяване на растежа на бактерии, за да поддържа повърхността на съня по-свежа и по-чиста. Два слоя пяна съставят системата за комфорт. Най-горният слой е 1 инч ватиран гел-инфузионен пенопласт, който омекотява повърхността на леглото, като същевременно отвежда топлината от тялото на спящия.

След това 2-инчов слой мемори пяна очертава формата на траверса, за да облекчи натрупването на натиск. Вливането на гел в слоя пяна с памет спомага допълнително за регулиране на температурата. Това е мемори пяна с по-ниска плътност, така че тя трябва да възвърне формата си по-бързо и да улавя по-малко топлина от повечето мемори пяна с висока плътност. Малко вероятно е обаче да осигури същата тясна прегръдка, която някои траверси се радват от опциите с по-висока плътност.

Намотките съставят сърцевината на матрака, добавяйки отскок, дишане и подкрепа. Всяка намотка е обвита, така че минималното движение се разпространява между отделните пружини. Зонирането в слоя на бобината дава допълнителна опора под бедрата и мекота под раменете, за да насърчи правилното изравняване на гръбначния стълб. Твърда пяна се увива около външната страна на слоя, за да намали увисването на ръба.

Пяните в хибридния матрак Silk & Snow са сертифицирани от CertiPUR-US, което показва, че те не съдържат живак, олово, озоноразрушители и много други потенциално вредни вещества.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6

Хибрид

Строителство

Хибридът Silk & Snow е изграден от три основни слоя: 1-инчов слой ватиран гел-пенопласт, 2-инчов слой гел-мемори пяна и сърцевина на намотката. Обшивката с пяна се увива от външната страна на сърцевината на бобината, за да подсили ръба, а антимикробното покритие със сребро, напоено от полиестер / спандекс, се увива около леглото.

Материал на корицата:

Калъф от полиестер / спандекс / сребро

Комфортен слой:

1 ″ Ватиран гел пенопласт

2 am гел памет пяна

Ядро за поддръжка:

Зонирани, обвити с пяна намотки

Цени и размери на матраците

Повечето хибридни модели са средно около 1600 – 2000 $ за матрак с кралица, което поставя цената на Silk & Snow Hybrid доста под средната. Клиентите също трябва да следят за промоции, които предлагат допълнителни спестявания извън цените на списъка. Този бюджетен хибриден модел се предлага в шестте стандартни размера матраци.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 12″ 55кг. 850 долара
Twin XL 38 “x 80” 12″ 58кг. 900 долара
Пълна 54 “x 75” 12″ 83кг. $ 950
Кралица 60 “x 80” 12″ 92кг. 1050 долара
Крал 76 “x 80” 12″ 110 lbs. 1150 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 12″ 115 lbs. 1150 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Silk + Snow

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Хибридът Silk & Sleep изолира умерено количество движение, което е в съответствие с повечето подобно конструирани модели. Неговият 1-инчов горен слой от пенопласт и 2-инчов комфортен слой с мемори пяна намаляват движението, така че повечето траверси не трябва да забелязват, когато партньорът им се преобърне или смени позицията си. Отскачането от сърцевината на бобината на леглото може да доведе до известно прехвърляне на движение, когато единият партньор се движи по-енергично, но намотките са в джоба, за да ограничат разпространението на движението по слоя.

Облекчаване на налягането

Облекчаване на налягането се случва, когато матракът преразпредели теглото на спящия, като по този начин облекчава налягането, което обикновено се натрупва близо до по-широки, по-тежки части на тялото. Комфортният слой от пяна с памет от пяна на Silk & Snow Hybrid се приспособява към формата на спалното легло, за да постави точките им на натиск. Въпреки това, средното твърдо усещане на леглото, съчетано с ниската плътност на неговата мемори пяна, не предлага същата тясна прегръдка като някои хибридни модели с комфортни слоеве от мемори пяна.

Теглото и позицията за сън също играят роля за облекчаване на налягането, а хибридът Silk & Snow трябва да се контурира достатъчно за повечето спящи и спящи на стомаха. Страничните траверси, които тежат повече от 130 килограма, също трябва да потънат достатъчно за облекчаване на налягането, но тези, които тежат под 130 килограма, може да забележат повече натрупване на натиск около бедрата и раменете си.

Контрол на температурата

Сърцевините на намотките, използвани в хибридните матраци, обикновено позволяват обилен въздушен поток, охлаждайки повърхността на леглото. Със своята сърцевина на бобината и дишащ дизайн, регулирането на температурата на Silk & Snow е подобно или по-добро от много хибриди на пазара.

Вливанията на гел в горния слой от пенопласт и комфортния слой от мемори пяна помагат да се отдели топлината от тялото на спящия. Въпреки че пяната с памет често е склонна да улавя топлина, пяната с памет на Silk & Snow е по-ново поколение с по-отворена клетъчна структура, за да позволи на топлината да излиза. Въздухът може да тече и между джобовите намотки, като допълнително се бори с натрупването на топлина.

Поддръжка на ръба

Благодарение на армировката на периметъра в техните сердечни намотки, много хибридни модели имат здрави ръбове. Същото важи и за хибрида Silk & Snow. Слоят от твърда пяна се увива от външната страна на спиралната система, за да укрепи периметъра и да ограничи потъването. Повечето траверси трябва да могат да седят или да спят близо до ръба, без да се чувстват, че могат да се плъзгат или да се търкалят, като по този начин разширяват общата използваема повърхност на матрака.

Лесно движение

Silk & Snow Hybrid печели също толкова силни резултати от лекотата на движение като повечето хибридни модели. Неговият комфортен слой с мемори пяна оформя тялото. Тъй като тази пяна е с по-ниска плътност, тя трябва да реагира по-бързо на промените в налягането, за да предотврати усещането „в капан в леглото“, понякога свързано със слоевете от комфортна пяна с памет. Сърцевината на бобината допринася за отзивчивостта на леглото, така че повечето траверси не трябва да се борят да сменят позициите си или да се движат по повърхността на хибридния матрак Silk & Snow.

Секс

Хибридните модели обикновено съчетават отскачане и съобразяване, което ги прави популярен избор при двойки, търсещи подходяща повърхност както за сън, така и за любовна дейност.

Слоевете от пяна и мемори пяна на Silk & Snow оформят тялото, което може да добави сцепление, без да ограничава значително движението. Междувременно сърцевината на бобината придава на леглото отскок и отзивчивост, които двойките обикновено предпочитат за секс. Със здравия си периметър двойките не трябва да се държат далеч от ръба на леглото. Въпреки това, пружините могат да скърцат с времето, което прави дискретната дейност по-предизвикателна.

Изпускане на газове

Новите матраци често запазват някои миризми от производствения процес, особено когато се доставят компресирани. Silk & Snow може да има лека първоначална миризма, но трябва да се излъчва относително бързо благодарение на дишащия си дизайн. Това отделяне на газове е подобно на повечето хибридни модели.

Ако „новата миризма на матрака“ ви притеснява, можете да разопаковате матрака си в отделно, добре проветриво помещение и да го оставите там, докато матракът се проветри. Повечето миризми трябва да бъдат неоткриваеми в рамките на няколко дни.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Страничните траверси често изпитват по-остри точки на натиск, тъй като техните по-широки ханш и рамене обикновено притискат по-силно към матрака си, отколкото останалите тела. Ватираният горен слой от пяна на Silk & Snow Hybrid омекотява и омекотява повърхността на леглото, докато 2-инчовият комфортен слой с мемори пяна допълнително прилепва извивките на страничния траверс. Тази комбинация от амортизация и контуриране помага за преразпределяне на теглото на спалния човек, за да се ограничи натрупването на налягане и свързания с него дискомфорт.

Silk & Snow има средно твърдо усещане, което може да е твърде твърдо за някои траверси с тегло под 130 паунда. Те няма да потънат толкова дълбоко, колкото по-тежките индивиди, така че може да не получат контурите, необходими за облекчаване на точките на натиск. Тези, които тежат между 130 и 230 килограма, са най-склонни да спят спокойно като цяло.

Страничните траверси с тегло над 230 килограма също трябва да получат добър баланс на контуриране и подкрепа от хибрида Silk & Snow. Мемори пяната ще се оформи върху телата им, а сърцевината на бобината ще ограничи потъването около бедрата и раменете им.

Спящи
на гърба : Лежането по гръб на равна повърхност обикновено поддържа гръбнака относително добре подравнен. За най-добра опора на гръбначния стълб, повечето задни траверси обикновено предпочитат матрак, който има достатъчно даде, за да позволи на бедрата им да потънат само малко, без да ги оставят да потънат твърде дълбоко. Ватиранът от пенопласт Silk & Snow Hybrid и неговият комфортен слой с мемори пяна прилепват бедрата на задния спален вагон, докато зонирането на сърцевината на бобината му осигурява подобрена подкрепа за ограничаване на провисването около средата на леглото.

Спалните траверси обикновено предпочитат по-твърд матрак от страничните траверси, така че средно твърдото усещане на Silk & Snow Hybrid може да побере задните траверси от всяка група тежести. Тези, които тежат по-малко от 130 килограма, може да не потънат толкова идеално, но трябва да изпитват достатъчно подкрепа и контури, за да си почиват удобно. Повечето задни траверси, които тежат под 230 паунда, трябва да имат добър баланс между люлка и опора.

Спящи в стомаха:
Спането в стомаха може да доведе до болки, но достатъчно поддържащ матрак може да помогне за ограничаване на част от дискомфорта, често свързан с тази позиция на сън. Един от основните проблеми, с които се сблъскват спящите в стомаха, е увисването в близост до средната секция поради допълнително тегло около стомаха и бедрата. Зонирането в слоя на намотката Silk & Snow помага за поддържане на центъра на леглото, за да се насърчи по-доброто изравняване на гръбначния стълб за траверси. Капитонираният горен слой от пенопласт и комфортният слой от мемори пяна добавят омекотяване и плюшеност, на която много траверси се радват.

Като се има предвид средно твърдото му усещане, Silk & Snow може да е най-подходящ за траверси, които тежат между 130 и 230 паунда. Хората от тази група тежести трябва да получат достатъчно подкрепа, докато се наслаждават на удобно контуриране. Спящите в стомаха, които тежат по-малко от 130 килограма, също трябва да получат необходимата опора, но може да почувстват, че повърхността на леглото е по-твърда от идеалната. Тези, които тежат над 230 килограма, също трябва да се възползват от зонираната подкрепа на Silk & Snow, но бедрата на някои индивиди от тази група тегло може да се потопят малко твърде дълбоко в леглото.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично добре
Задни траверси добре добре Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за хибридния матрак Silk & Snow

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Silk + Snow

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Хибридният матрак Silk & Snow се доставя до дестинации в САЩ и Канада. Клиентите могат да закупят своя хибриден матрак Silk & Snow чрез уебсайта Silk & Snow или в шоурума на марката в Торонто.

 • Доставка

  Silk & Snow доставя своите матраци безплатно в съседните провинции на САЩ и Канада. Клиенти, разположени в Аляска, Хавай и канадските територии, ще получат невъзстановима такса за доставка.

  Матраците се изпращат възможно най-скоро, но времето за транзит варира в зависимост от дестинацията. Повечето клиенти в съседните САЩ и Канада могат да очакват да получат матрака си в рамките на 2 до 7 работни дни след изпращането. Клиентите в Аляска, Хавай и канадските територии трябва да получат матрака си 7 до 9 дни след изпращането му.

  Копринени и снежни кораби чрез няколко различни куриерски партньори, които могат да включват UPS, USPS, Loomis Express и / или Canada Post. Леглото пристига на мястото, където обикновено получавате пратки, компресирани в кутия. Не се изисква подпис.

  Подобно на други модели легло в кутия, клиентът е отговорен за внасянето на пакетирания матрак в дома им, транспортирането му до избраната стая, разопаковането му и настройката му.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем Silk & Snow не предлага доставка на White Glove или премахване на стар матрак.

 • Сън Проба

  Silk & Snow има 100-дневен пробен период за сън, за да могат клиентите да опитат матрака у дома. След необходимия период от 30 нощувки, клиентите могат да върнат матрака си за пълно възстановяване на покупната цена. Silk & Snow ще уреди един от своите благотворителни партньори да вземе нежелания матрак. Може да се върне по един матрак на домакинство.

 • Гаранция

  Хибридният матрак Silk & Snow се предлага с частично пропорционална 15-годишна ограничена гаранция. Тази гаранция предпазва от вдлъбнатини над 2 инча и физически недостатъци, които водят до напукване или разцепване на пяната.

  По свое усмотрение Silk & Snow или ще ремонтира, или ще замени матраци, за които установи, че имат квалифициращи дефекти. Собственикът ще отговаря за транспортните разходи, свързани с връщането на матрака на компанията. През първите 10 години от гаранцията Silk & Snow ще ремонтира или замени матрака без допълнително заплащане. За остатъка от гаранционния период собствениците ще получат 75% от първоначалната покупна цена за ремонт и / или подмяна.

  За да отговаря на условията за гаранционно покритие, собственикът трябва да бъде първоначалният купувач на матрака, закупил леглото от Silk & Snow. Законовите етикети трябва да останат прикрепени и матракът да се използва върху подходяща основа. Щетите от злоупотреба и / или неправилно боравене не се покриват. Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector