Menu Close

Преглед на копринени и снежни матраци

Идеален за:

 • Странични траверси
 • Тези, които са склонни да се събуждат, когато партньорът им се премести
 • Хора, занимаващи се с поддържането на чиста повърхност на съня
 • Партньори с различни предпочитания за позиция

Съображения:

 • Матракът Silk & Snow може да се чувства прекалено мек за някои спящи на стомаха, които тежат над 130 килограма
 • Траверсите могат да забележат някакво потъване по периметъра на леглото, което може да ограничи използваемата повърхност
 • Докато матракът Silk & Snow е отзивчив в сравнение с много модели от изцяло пяна, той няма същия отскок като хибридните и innerspring модели

Ценови диапазон:

650 $ – 950 $

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Среден (5)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Silk + Snow

Silk & Snow е базираната в Канада компания за спално бельо, която има за цел да направи луксозните продукти за сън достъпни за всеки на цена, която може да си позволи. В момента компанията продава рамки за легло, чаршафи, завивки, възглавница, протектор за матраци, претеглено одеяло, копринена калъфка за възглавници и два модела матраци.

Матрачната линия включва матрак Silk & Snow и хибриден матрак Silk & Snow. И двата модела съдържат комфортни слоеве от мемори пяна и имат усещане за среден клас, но Silk & Snow има ядро ​​от пенопласт, докато Silk & Snow Hybrid използва намотки. Този преглед се фокусира изключително върху оригиналния изцяло пяна модел. Ако търсите модела Silk & Snow Hybrid, вижте пълния ни преглед тук.

Матракът Silk & Snow използва три слоя пяна, за да му придаде характерна прегръдка за облекчаване на налягането с по-голяма отзивчивост от много модели от изцяло пяна. С оценка 5 (средна) по 10-степенната скала за твърдост, повечето спящи вероятно ще почиват удобно на матрака Silk & Snow, независимо от техния тип тяло и позиция на сън.

Ще се впуснем в конструкцията, оразмеряването, ценообразуването и производителността на изцяло пяна Silk & Snow Mattress, преди да разделим отзивите на клиентите и фирмените политики.

Разбивка на преглед на матраци от коприна и сняг

Матракът Silk & Snow се оценява на 5 по 10-степенната скала на твърдост, което означава, че има средно усещане, което трябва да е подходящо за повечето траверси. Това е изцяло пянен модел, изграден от три слоя.

2-инчов слой мемори пяна служи като комфортен слой. Тази мемори пяна е със средна плътност, балансираща издръжливост, близко съответстващо освобождаване на налягането и контрол на температурата. Инфузията с гел допълнително подпомага регулирането на температурата, като отвежда топлината от тялото на спящия.

След това 2-инчов слой пенопласт подобрява опората на леглото и изолира движението, като същевременно действа като бариера, така че траверсите да не потънат твърде силно в твърдото ядро. И накрая, 6-инчово ядро ​​от пенопласт придава на повърхността на съня здрава основа.

Матракът е обвит в полиестерно и еластично смесено покритие, което се разтяга, за да се движи с комфортния слой. Сребърна инфузия придава на покритието антимикробни свойства, за да предпази от растежа на бактериите и произтичащите от това миризми. Това покритие също може да се сваля и да се пере в машина, а сребърната запарка е тествана да задържа след 100 измивания.

Всички пяни в матрака Silk & Snow притежават сертификат Certi-Pur US. Това сертифициране показва, че те са формулирани без използването на озоноразрушители, живак, олово, формалдехид, фталати и други потенциално вредни вещества.

Твърдост

Тип матрак

Среден – 5

All Foam

Строителство

Матракът Silk & Snow се състои от три слоя пяна. Комфортният слой е гелна мемори пяна, докато преходният и основният слой използват пенопласт с висока плътност. Покривало от смес от полиестер и еластан със сребърна инфузия обгръща матрака.

Материал на корицата:

Сребърно влята смес от полиестер и еластан

Комфортен слой:

2 am гел памет пяна

Преходен слой:

2 Преходен пенопласт

Ядро за поддръжка:

6, пенопласт с висока плътност

Цени и размери на матраците

Матракът Silk & Snow е бюджетен модел, предлаган в шестте стандартни размера матраци. Докато цената в списъка е по-ниска от средната за изцяло пяна модел, честите промоции също предлагат допълнителни икономии.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 10 “ 43lbs. 650 долара
Twin XL 38 “x 80” 10 “ 48кг. 650 долара
Пълна 54 “x 75” 10 “ 65кг. 725 долара
Кралица 60 “x 80” 10 “ 76кг. 800 долара
Крал 76 “x 80” 10 “ 91 lbs. $ 950
Калифорнийски крал 72 “x 84” 10 “ 95кг. $ 950
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Silk + Snow

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Очакваме повечето модели от изцяло пяна да изолират движението много добре и матракът Silk & Snow отговаря на това очакване.

2-инчовият комфортен слой с пяна с памет поглъща практически всички вибрации на повърхността, които иначе биха могли да се прехвърлят през матрака и да нарушат съня на вашия партньор по сън. По-значително движение може да достигне 2-инчовия преходен слой от пенопласт, който също изолира движението изключително добре.

Докато матракът Silk & Snow трябва да абсорбира по-голямата част от движението, траверсите с партньори, склонни към по-строго подмятане и обръщане, могат да забележат някои вибрации.

Облекчаване на налягането

Докато не са прекалено твърди за спящия, моделите с изцяло пяна обикновено се отличават с облекчаване на налягането. Същото важи и за матрака Silk & Snow, който получава високи оценки в тази категория на изпълнение.

Изключителното облекчаване на матрака Silk & Snow идва от неговия комфортен слой с мемори пяна и преходния слой от пенопласт. Извивките на спящите могат да потънат в пяната с памет, преразпределяйки теглото си, за да ограничат натрупването на налягане от критични области като ханша и раменете. Междувременно преходният слой от пенопласт нежно поддържа траверса, без да ги оставя да потънат твърде дълбоко.

Теглото и положението на съня на спящия също могат да повлияят на това как и къде изпитват натиск. Средното усещане на Silk & Snow му дава най-забележителното облекчаване на налягането за странични траверси с тегло под 230 паунда.

Контрол на температурата

Тъй като пяната с памет често е склонна да запазва телесната топлина, много модели, които я съдържат, не печелят много високи резултати за контрол на температурата. Макар матракът Silk & Snow да не е толкова дишащ, колкото много вътрешни и хибридни модели, той регулира температурите по-добре от много модели на пяна на пазара.

Няколко компонента допринасят за този умерен контрол на температурата. Първо, покривалото е достатъчно дишащо, за да може въздухът да тече във и извън повърхността на съня. Освен това, комфортният слой пяна със средна плътност не улавя толкова много топлина, колкото повечето мемори пяна с висока плътност, а вливането на гел помага за пренасяне на топлината от тялото на спящия. Преходният слой и сърцевината от пенопласт също позволяват известно охлаждане на въздушния поток, така че топлината да може да се разсейва.

Поддръжка на ръба

Когато човек седи или спи близо до ръба на изцяло пяна, теглото му обикновено води до компресия на пяната. Ако пяната се компресира прекомерно, това може да накара периметъра на леглото да се почувства нестабилен и да ограничи колко от повърхността на един спящ се чувства удобно.

Подобно на повечето модели изцяло пяна, матракът Silk & Snow липсва подсилени ръбове, позволяващи потъване по целия му периметър. Някои спящи, които тежат под 130 килограма, може да се чувстват достатъчно сигурни, за да седят или да спят близо до периметъра на леглото без ограничения, но някои хора, които тежат повече от 230, може да почувстват, че могат случайно да се търкалят, ако спят твърде близо до ръба.

Лесно движение

Прегръдката с мемори пяна, съчетана с относително бавния й отговор на промени в налягането, може да направи матрака по-труден за придвижване. Макар матракът Silk & Snow да съдържа слой пяна с памет, сравнително лесно е да промените позицията си в сравнение с подобно конструирани модели.

Тъй като Silk & Snow използва мемори пяна със средна плътност, нейният комфортен слой трябва да възвърне формата си по-бързо от тези, които използват мемори пяна с висока плътност. Това трябва да ограничи усещането „в капан в леглото“, често свързано с трайно впечатление от тялото. Комфортният слой с пяна с памет дава прегръдка, но преходният слой и сърцевината от пенопласт са достатъчно поддържащи, че е малко вероятно прегръдката да се почувства ограничаваща.

Секс

Матракът Silk & Snow е по-отзивчив от много модели с изцяло пяна и двойките често предпочитат отзивчиво усещане за секс. Този матрак няма отскок, свързан със слоевете на намотките, но възвръща формата си сравнително бързо и не позволява достатъчно потъване, за да ограничи значително движението. Контурирането на пяната с памет също може да осигури сцепление и е почти безшумно, за да позволи по-дискретна дейност.

Изпускане на газове

Silk & Snow трябва да отделя газ по подобие на повечето изцяло пяна модели, които се доставят компресирани. Миризмите могат да останат в производствения процес и тези миризми не могат да се излъчат, когато матракът е компресиран и увит за изпращане.

Ако сте чувствителни към миризми, може да предпочетете да оставите новия си матрак в друга стая с добра вентилация преди употреба. Повечето миризми трябва да се излъчат в рамките на около два дни.

Експертите обикновено възприемат миризмите без газове като безвредни, така че повечето хора трябва да могат да използват матрака си, преди той да е завършил газирането, ако решат.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Матракът Silk & Snow е може би най-подходящ за странични траверси поради контурите и облекчаването на натиска. 2-инчовият комфортен слой с мемори пяна позволява на бедрата и раменете им да потънат, за да намали натрупването на налягане в тези региони, а преходният слой от пенопласт и ограничението на сърцевината увиснат, за да поддържат правилното подравняване на гръбначния стълб.

Тъй като има средно усещане, матракът Silk & Snow трябва да е подходящ за странични траверси под 230 паунда. Тези, които тежат под 130 килограма, могат да получат най-добрата комбинация от люлка и подкрепа. Страничните траверси, които тежат под 130 килограма, вероятно ще се радват да се съобразят заедно с необходимата им подкрепа.

Задни траверси: Хълбоците
на задния спящ могат да потънат в 2-инчовия комфортен слой на Silk & Snow с мемори пяна достатъчно дълбоко, за да облекчат натиска и да подравнят гръбнака. Докато някои матраци позволяват на бедрата на задния спящ да плъзгат центъра на тялото си твърде дълбоко в леглото, поддържащият преходен слой от пяна на Silk & Snow и сърцевината ограничават прекомерното увисване, за да предотвратят гръбначния стрес.

Като среден матрак, Silk & Snow може да е идеален за траверси, които тежат под 130 килограма, тъй като те трябва да се радват на най-добрата комбинация от гръбначна подкрепа и контуриране. Задните траверси, тежащи над 230 килограма, могат да потънат малко повече около бедрата, което може да окаже лек натиск върху лумбалната им област. Вероятно ще им е по-добре с по-твърд модел.

Стомашни траверси: На
стомашните траверси най-трудно им е да намерят удобен матрак, тъй като предпочитаната позиция за сън обикновено допринася за болки и болки. Този дискомфорт може да се усили с матрак, който позволява тежестта на бедрата и стомасите им да издърпат средните им секции твърде дълбоко в леглото.

С 2 инча, комфортният слой от пяна на Silk & Snow не е толкова дебел, колкото при някои модели от изцяло пяна, така че повечето траверси не трябва да потъват прекомерно. Преходният слой и сърцевината от пенопласт също намаляват вероятността от провисване в средната част, като осигуряват стабилна опора.

Като се има предвид това, конструкцията му, комбинирана със средното усещане, прави матрака Silk & Snow подходящ за спални в стомаха, които тежат под 130 килограма. Въпреки че леглото може да осигури адекватна опора за траверси над 130 килограма, повечето по-тежки траверси ще открият, че бедрата им потъват твърде далеч в леглото, за да им е удобно.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Честно
Задни траверси Отлично Честно Честно
Спящи за стомаха Отлично Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Silk + Snow

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Silk & Snow се доставя в рамките на САЩ и Канада. Той е достъпен чрез уебсайта Silk & Snow и в шоурума на компанията в Торонто.

 • Доставка

  Клиентите в съседните САЩ и канадските провинции получават безплатна доставка със своя матрак Silk & Snow. Доставка е достъпна и до Аляска, Хавай и канадските територии срещу невъзстановима такса.

  Silk & Snow има за цел да достави матраци възможно най-скоро. Транзитните часове варират в зависимост от местоположението, въпреки че повечето клиенти в Съединените щати и Канада трябва да получат своите поръчки в рамките на 2 до 7 работни дни след изпращането. Онези, които се намират в Аляска, Хавай и територията на Кандиан, могат да очакват да получат пратките си 7 до 9 дни след като тя напусне съоръжението Silk & Snow.

  Матракът ще бъде доставен от един от куриерските партньори на Silk & Snow, които включват UPS, USPS, Loomis Express и Canada Post. Пратките се доставят до вратата или там, където обикновено получавате големи пакети, и не е необходим подпис. След това клиентът внася матрака, поставя го в избраната от тях стая, разопакова го и го настройва.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем Silk & Snow не предлага премахване на стари матраци или доставка на бяла ръкавица.

 • Сън Проба

  Матракът Silk & Snow идва със 100-дневен пробен период. Silk & Snow изисква да опитате новото си легло в продължение на 30 нощи, за да се приспособите. След този период на пробив можете да върнете матрака за пълно възстановяване на покупната цена, ако не сте доволни. Silk & Snow ще ви помогне да организирате вземането на матраци чрез един от своите благотворителни партньори. Всяко домакинство има право на едно връщане на матрака.

 • Гаранция

  Silk & Snow предоставя частично пропорционална 15-годишна ограничена гаранция за матрака Silk & Snow. Гаранцията покрива физически недостатъци, които причиняват разцепване или напукване на пяната и вдлъбнатини с дълбочина над 2 инча.

  Ако Silk & Snow установи, че матракът има квалифициращ дефект, той ще реши да го поправи или замени. Транспортните такси за връщане на матрака на компанията падат върху собственика. През първия 10-годишен период Silk & Snow предлага ремонт и подмяна на допустими матраци без допълнително заплащане. За последните 5 години Silk & Snow ще таксува 75% от първоначалната покупна цена за ремонт и подмяна на матраци.

  Само оригиналният купувач на матрака отговаря на условията за тази политика и не може да се прехвърля. Матракът трябва да се използва с подходяща основа и да се прикрепят етикетите на закона. Щетите, причинени от злоупотреба, злоупотреба и неправилно боравене, не отговарят на условията за гаранционно покритие.

  Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector