Menu Close

Преглед на органични матраци от коприна и сняг

Идеален за:

 • Купувачи с ограничен бюджет
 • Тези, които предпочитат органични материали
 • Траверси, които тежат между 230 килограма
 • Партньори с различни предпочитания за позиция
 • Тези, които търсят балансирано представяне без големи слаби точки

Съображения:

 • Хората, които обичат плътната прегръдка на мемори пяна, може да не харесат по-жизненото усещане на органичния матрак Silk & Snow
 • Страничните траверси, които тежат под 130 килограма, могат да получат натрупване на натиск около бедрата и раменете си

Ценови диапазон:

900 – 1500 долара

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средна фирма (6)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Silk + Snow

Silk & Snow е канадска компания, основана през 2017 г. с цел да направи висококачествените продукти достъпни и достъпни. Неговата продуктова линия се състои от матраци, рамки за легло, спално бельо и др.

В момента компанията произвежда три модела матраци. И тримата имат средно твърдо усещане и са отделени от своите материали, конструкции и ценови точки. Silk & Snow Mattress е водещият изцяло пянен модел на компанията, докато Silk & Snow Hybrid е първата му хибридна опция. Органичният матрак Silk & Snow е пуснат в края на 2020 г. Той използва хибриден дизайн с устойчиви органични материали. Въпреки че е най-скъпият матрак Silk & Snow, той е по-достъпен от средния хибриден модел, въпреки органичните си материали.

Органичен памук, вълна от Нова Зеландия Joma, органичен латекс и зонирани джобни намотки съставят органичния матрак Silk & Snow. Леглото има балансирано усещане, което съчетава подкрепа, контуриране, дишане и отскачане.

Ще разгледаме материалите, конструкцията и цените на органичния матрак Silk & Snow. Също така ще разбием рейтингите му за ефективност и съответните фирмени правила, за да ви помогнем да решите дали това е подходящото легло за вас.

Преглед на органичен матрак от коприна и сняг с един поглед

Разбивка за преглед на матраци от коприна и сняг

Органичният матрак Silk & Snow има средно усещане, оценка 6 по 10-степенна скала за твърдост. Това го поставя в по-твърдия край на средния диапазон, който повечето спящи предпочитат.

Мекото на допир GOTS сертифицирано покритие от органичен памук се увива около матрака. Този материал е дишащ, за да може да излиза топлина и да преминава хладен въздух. След това слой от вата от вата от Нова Зеландия Joma се ватира в корицата. Свойствата за регулиране на температурата на вълната помагат да се запази повърхността хладна, когато се затопли, и топла, когато температурите спаднат. Силното отнемане на влага помага на спящия да остане по-сух. Вата също служи като естествено забавител на огъня.

Комфортният слой на Silk & Snow Organic Mattress се състои от 2,5 инча сертифициран по GOLS органичен латекс Dunlop, който е издръжлив, еластичен и дишащ. Изработен от сок от каучукови дървета, този материал е естествен и устойчив. Много траверси сравняват съня на латексен комфортен слой с плаващо усещане поради начина, по който преразпределя теглото им в по-широка зона.

Джобните намотки съставляват опорната сърцевина. Тъй като всяка намотка е обвита, преносът на движение е ограничен. Слоят е зониран с по-твърди намотки близо до средата на леглото и по-меки намотки на външните трети, за да осигури целенасочена опора и да насърчи правилното изравняване на гръбначния стълб. И четирите ръба на леглото използват по-твърди намотки, за да укрепят конструкцията, като същевременно предотвратяват провисването на периметъра под тежестта на спалния.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма (6)

Хибрид

Строителство

Органичният матрак Silk & Snow е изграден от три отделни слоя. Системата за комфорт използва слой вълнен ват и слой органичен латекс Dunlop, докато сърцевината се състои от зонирани джобни намотки. Капакът от органичен памук обгръща компонентите.

Материал на корицата:

GOTS-сертифициран органичен памук

Комфортен слой:

Новозеландска вълнена вата 2,5 ”органичен латекс Dunlop

Ядро за поддръжка:

Зонирани джобни намотки

Цени и размери на матраците

Органичните материали обикновено носят престижна цена, но органичният матрак Silk & Snow струва по-малко от средния хибриден модел. Тази комбинация от качество и достъпност го прави изключителна стойност.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 12″ 55 lbs. 900 долара
Twin XL 39 “х 80” 12″ 58 lbs. 900 долара
Пълна 54 “x 75” 12″ 83 lbs. 1100 долара
Кралица 60 “x 80” 12″ 92 lbs. 1200 долара
Крал 76 “x 80” 12″ 110 lbs. 1500 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 12″. 115 lbs. 1500 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Silk + Snow

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Органичният матрак Silk & Snow поема относително добре движението, въпреки че някои вибрации могат да се разпространят по повърхността. Това е подобно ниво на изолация на движение като повечето латексни и латексни хибридни модели.

Вата с вата намалява вибрациите на повърхността, а латексният комфортен слой допълнително помага да се абсорбират движенията. Намотките на опорната сърцевина са в джоба, за да ограничат преноса на движение през този слой.

Изолацията на движението на Silk & Snow Organic Mattress трябва да бъде достатъчно значителна, за да намали смущения, причинени от един партньор, който се движи през нощта. Въпреки това, неговият латекс и намотките добавят отскок, който може да допринесе за разпространението на някои движения.

Облекчаване на налягането

Подобно на повечето подобно конструирани модели, Silk & Snow Organic Mattress печели солидни резултати при облекчаване на налягането.

Латексът оформя тялото като другите видове пяна, но неговата еластичност в ниска точка означава, че компресията се разпространява в по-широка област. Това придава на Silk & Snow Organic Mattress повече плаващо усещане, отколкото прегръдка.

Неговата сърцевина на бобината е зонирана с по-твърди намотки около средата на леглото за допълнителна опора и по-меки пружини близо до главата и крака. Това трябва да помогне за намаляване на натиска в близост до ханша и раменете, като същевременно поддържа гръбнака.

Контрол на температурата

Тъй като използва дишащи и регулиращи температурата материали, Silk & Snow Organic Mattress трябва да остане достатъчно хладен, за да задоволи дори горещите траверси, което е обща черта за хибридните модели.

Памучното покривало позволява на въздуха да циркулира из леглото, докато слой вълнен ват помага да се изолира, когато е студено, и да изтегля топлината, когато е топло. Тази комбинация също отвежда влагата, ако спящият се поти през нощта. Латексният слой е силно дишащ и аериран за подобрена вентилация. Сърцевината на бобината също циркулира въздух и помага за разсейване на топлината.

Поддръжка на ръба

Органичният матрак Silk & Snow има поддържащ, подсилен ръб, който е наравно с много хибридни модели. Ниската точкова еластичност на латекса означава, че комфортният слой се компресира върху по-широка област, а не директно под тежестта на индивида, така че траверсите едва ли ще почувстват, че ръбът се срутва под тях. Освен това намотките по периметъра на опорната сърцевина са по-твърди, за да подсилят конструкцията и да предотвратят увисване.

Здравият ръб може да позволи на траверсите да използват цялата повърхност на матрака, без да се отклоняват от периметъра, за да избегнат усещането, че могат да се търкалят. Това може да се хареса на двойки, които се нуждаят от колкото се може повече от повърхността на съня. Също така може да улесни седенето на ръба на леглото.

Лесно движение

Тъй като хибридните модели обикновено са по-отзивчиви от изцяло дунапренените матраци, траверсите не трябва да изпитват усещането „в капан в леглото“, понякога свързано с близко съответствие и бавна реакция на промени в налягането.

Същото важи и за органичния матрак Silk & Snow. Неговият латекс комфортен слой се адаптира към тялото, но бързо възвръща първоначалната си форма, когато теглото се премахне. Този слой има естествено плаващо усещане, което се засилва от отзивчивия слой намотка отдолу. Повечето спящи трябва да могат да сменят позициите си и да се движат по леглото, без да се чувстват ограничени.

Секс

Двойките обикновено предпочитат отзивчива повърхност за секс, а органичният матрак Silk & Snow трябва да отговаря на изискванията.

Подобно на повечето други хибридни модели, Silk & Snow Organic Mattress има подскачащо усещане от сърцевината на бобината. Латексният комфортен слой добавя плаваемост заедно с контурирането за повече сцепление. Благодарение на здравата си опора на ръба, двойките трябва да могат да се възползват от цялата повърхност.

С течение на времето слоят намотка може да скърца малко и да направи любовната дейност по-малко дискретна, но повечето двойки вероятно ще намерят Silk & Snow Organic Mattress, подходящ за секс.

Изпускане на газове

Докато много нови матраци имат миризми, останали от производството, миризмата на Silk & Snow Organic Mattress трябва да е минимална. Може да има слаб естествен мирис от вълната или лек каучуков мирис от латекса, но използването на естествени материали означава, че не трябва да има никакви химически миризми, понякога свързани със синтетична пяна. Повечето собственици едва ли ще почувстват необходимостта да проветрят органичния си матрак Silk & Snow преди употреба.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси
Страничните траверси често изпитват най-острите точки на натиск, тъй като бедрата и раменете традиционно са по-широки от останалата част на тялото, поради което притискат по-силно към матрака. Легло, което се приспособява към тези извивки, за да разпредели по-равномерно тежестта, може да помогне на страничния спален да почива по-удобно.

Вата от вата Silk & Snow Organic Mattress омекотява бедрата и раменете, докато латексът формира формата си, за да преразпредели теглото. Тъй като слойът на бобината е зониран, бедрата и раменете на страничния спящ трябва да могат да потънат в повече от долната част на гърба, за да насърчат правилното изравняване на гръбначния стълб.

Като средно твърд модел, Silk & Snow Organic Mattress вероятно е най-подходящ за странични траверси, които тежат между 130 и 230 паунда. Трябва да люлее бедрата и раменете им, без да ги оставя да потънат прекомерно за правилната смес от облекчаване на налягането и гръбначна опора. Този матрак също вероятно ще облекчи натиска за тези, които тежат повече от 230 паунда, въпреки че някои от тези индивиди могат да се чувстват малко по-малко подкрепени. Повечето траверси с тегло под 130 килограма няма да потънат достатъчно за оптимално облекчаване на налягането.

Спи за
сън Спането на гърба обикновено поддържа гръбначния стълб близо до естественото му подравняване, така че повечето, които предпочитат тази позиция, просто се нуждаят от матрак, който ще позволи на бедрата им да се потопят малко, без да се отпускат. Комфортният слой от латекс на Silk & Snow Organic Mattress нежно люлее бедрата, като същевременно остава поддържащ. Зонираният слой на намотката допълнително засилва този баланс на контуриране и подпомагане с по-меки намотки в долната трета на леглото и по-твърди намотки в средата, за да насърчи здраво подреждане на гръбначния стълб.

Повечето спални траверси трябва да получават достатъчно подкрепа, независимо от теглото им. Въпреки това, средно твърдото усещане може да е най-близко до идеалното за задни траверси, които тежат под 230 паунда. Някои, които тежат над 230 килограма, може да потънат повече около бедрата си, което може да окаже малко по-голям натиск върху лумбалната им област.

Спящи в стомаха Спящите в
стомаха могат да допринесат за различни болки, тъй като тази позиция често оказва натиск върху врата и гръбначния стълб. Матракът може да сведе до минимум този дискомфорт, като поддържа средната част на спящия, за да предотврати прекомерно отпускане.

Тъй като слоят намотка на Silk & Snow Organic Mattress е зониран, леглото осигурява по-целенасочена опора, която може да бъде от полза за спящите на стомаха, особено тези, които тежат под 230 килограма. Хората, които тежат над 230 килограма, все още могат да потънат леко около средните си секции, което може да окаже натиск върху гръбначните им стълбове.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично добре
Задни траверси Отлично Отлично Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Silk + Snow

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Органичният матрак Silk & Snow се доставя до места в САЩ и Канада. Продава се чрез уебсайта на марката и в шоурума Silk & Snow в Торонто.

 • Доставка

  Органичният матрак Silk & Snow се доставя безплатно в рамките на 48 съседни САЩ и 10-те канадски провинции. Невъзстановими такси за доставка ще се прилагат за поръчки до Аляска, Хавай и канадските територии.

  Докато Silk & Snow изпраща матраците си възможно най-скоро, времето за транзит варира в зависимост от дестинацията. Поръчките в съседните САЩ и по-голямата част от Канада обикновено пристигат 2 до 7 работни дни след изпращането им. Доставките до Аляска, Хавай и канадските територии обикновено пристигат в рамките на 7 до 9 работни дни след изпращането.
  Компанията работи с няколко куриерски партньори, включително UPS, USPS, Canada Post и Loomis Express. Не се изисква подпис и пакетът може да бъде оставен на вратата, ако собственикът не е у дома.
  Всеки матрак е компресиран в пластмаса и опакован в кутия за изпращане. Silk & Snow препоръчва някой да ви помогне да преместите пакетираното легло в избраната от вас стая. След това можете да го извадите от кутията, да го поставите върху рамката, внимателно да изрежете и премахнете пластмасовия слой и да оставите матрака да се декомпресира. Докато собствениците могат да спят на леглото веднага, може да отнеме до 72 часа, за да се разшири напълно.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем доставката на бяла ръкавица и премахването на стар матрак не се предлагат с органичния матрак Silk & Snow.

 • Сън Проба

  Клиентите могат да опитат органичния матрак Silk & Snow у дома за 100 нощи и да го върнат за пълно възстановяване на покупната цена, ако не е идеален за тях. Тази пробна политика включва период от 30 нощи, необходим за пробив, за да даде на тялото ви време да се адаптира към матрака. Ако решите да върнете леглото по време на допустимия прозорец, Silk & Snow ще накара някой от своите благотворителни партньори да го вземе от дома ви. Тази политика позволява едно връщане на матрак на домакинство.

 • Гаранция

  15-годишната частично пропорционална ограничена гаранция предпазва органичния матрак Silk & Snow срещу трайни вдлъбнатини с повече от 2 инча и физически недостатъци, които причиняват разцепване или напукване на пяната.

  Ако възникне допустим дефект, Silk & Snow ще ремонтира или замени матрака по свое усмотрение. Собственикът поема таксите за доставка, за да върне леглото.

  През първите 10 години от гаранцията ремонтите и подмяната не се заплащат допълнително за собственика. Между 11 и 15 години собствениците ще получат 75% от първоначалната покупна цена за ремонт и / или подмяна.

  Тази политика се отнася за първоначалния собственик, закупил леглото директно от Silk & Snow. Матракът все още трябва да има закопчани етикети и е бил използван на подходяща основа. Щетите, причинени от злоупотреба или неправилно боравене, не отговарят на изискванията за покритие.

  Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector