Menu Close

Sleep On Latex Mattress Review

Идеален за:

 • Тези, които предпочитат естествени материали
 • Купувачи с ограничен бюджет
 • Хора, които са склонни да прегряват през нощта
 • Хора, които искат повече опции за твърдост и дебелина

Съображения:

 • Някои опции за твърдост може да не са идеални за всички групи тегло
 • Спящите, които обичат близкото съответствие, може да предпочетат модел с повече прегръдка

Тип матрак:

Латекс

Твърдост:

Среден (5), твърд (7)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Sleep On Latex

Основана през 2013 г., Sleep On Latex е един от търговците на латексни матраци в САЩ. Той продава няколко продукта от латекс за сън, включително матрак, матрак и възглавница. Компанията продава и покривало за матрак и рамка за легло.

В момента матракът Pure Green Natural Latex е единственият матрак, произведен от Sleep On Latex. Изграден е от латекс, памук и вълна. Клиентите могат да избират между три опции за твърдост и две опции за дебелина.

Този преглед ще се задълбочи в конструкцията, ценообразуването и производителността на Pure Green Natural Latex. Ще обясним също как нивото на твърдост може да повлияе на работата на матрака и ще споделим коя твърдост може да е най-добра за различните индивиди. Накрая ще обобщим отзивите на клиентите и фирмените политики, които биха могли да повлияят на вашето решение.

Сън на латекс Матрак Преглед Разбивка

Чисто зеленият естествен латексен матрак от Sleep On Latex е изграден от латекс, памук и вълна. Предлага се в три опции за твърдост, които компанията определя като мека, средна и твърда. Soft версията се оценява около 4 на 10-точкова твърдост, която може да бъде класифицирана като средно мека. Оценявайки се на 6, средният вариант може да се счита за средно твърд. Опцията Firm е между 7 и 8, така че е наистина твърда.

Предлагат се и две опции за дебелина. Опцията с нисък профил е с дебелина 6 инча, докато стандартната версия е с дебелина 8 инча. И двата варианта използват органичен памучен калъф, който е дишащ, за да позволи на въздуха да циркулира в матрака. След това има слой от вата от органична вълна. Този материал служи като противопожарна преграда, като същевременно добавя плюшеност. Вълната е известна и с регулирането на температурата, като отвежда топлината и влагата.

6-инчовата версия на матрака се състои от един 6-инчов слой естествен Dunlop латекс, докато 8-инчовата версия на матрака използва както 2-инчов слой, така и 6-инчов слой от естествен Dunlop латекс. Тази естествена пяна е изработена от сок от каучукови дървета. Латексът Dunlop има тенденция да бъде издръжлив, облекчаващ натиска и донякъде еластичен.

Твърдост

Тип матрак

Средно мек – 4
Средно твърд – 6
Фирма – 7-8

Латекс

Строителство

Както 6-инчовата, така и 8-инчовата версия на матрака Sleep On Latex Pure Green Natural Natural Latex се състоят от органичен памучен калъф, вата от органична вълна и естествен латекс Dunlop. 6-инчовата опция използва един 6-инчов слой латекс, докато 8-инчовата версия използва един 2-инчов слой и един 6-инчов слой.

Материал на корицата:

Органичен памук (сертифициран по GOTS)

Комфортен слой:

Вълнена вата (сертифицирана по GOTS)

2 ″ Dunlop латекс (само в 8 ″ модел)

Ядро за поддръжка:

6, Dunlop латекс

Спете на латекс матрак Цени и оразмеряване

Матракът Pure Green Natural Latex е на много ниски цени в сравнение с повечето латексни матраци. И двете версии на матрака биха могли да се считат за изключителна стойност, въпреки че 6-инчовата версия е особено достъпна. Sleep On Latex произвежда шестте стандартни размера матраци. Предлага се и пълен размер XL.

Размер Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 ″ x 75 ″ 6-8 ″ 60-95 lbs. Вижте цена
Twin XL 38 ″ x 80 ″ 6-8 ″ 70-105 lbs. Вижте цена
Пълна 54 ″ x 75 ″ 6-8 ″ 75-120 lbs. Вижте цена
Пълен XL 54 ″ x 75 ″ 6-8 ″ 85-125 lbs. Вижте цена
Кралица 60 ″ x 80 ″ 6-8 ″ 98-145 lbs. Вижте цена
Крал 76 ″ x 80 ″ 6-8 ″ 115-185 lbs. Вижте цена
Калифорнийски крал 72 ″ x 84 ″ 6-8 ″ 115-185 lbs. Вижте цена
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Sleep On Latex

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Мека: 4/5, средна: 3/5, твърда: 3/5

Латексните матраци обикновено абсорбират умерено количество движение. Въпреки това, често има лек трансфер на движение в резултат на естествената еластичност на латекса.

Средните и твърди версии на матрака Pure Green Natural Latex имат подобна изолация на движението като повечето латексни матраци. Докато те ограничават вибрациите по повърхността на леглото, траверсите все още могат да забележат, когато партньорът им сменя позициите си през нощта. Меката версия на Pure Green Natural Latex изолира движението в по-голяма степен, така че може да е подходящо за спящи, които са склонни да се събуждат, когато партньорът им се движи.

Облекчаване на налягането

Подобно на повечето модели латекс, чистият зелен матрак от естествен латекс се справя добре при облекчаване на налягането. Латексът се адаптира към формата на тялото на всеки спящ и преразпределя теглото им, за да ограничи натрупването на натиск около бедрата и раменете. За разлика от мемори пяната и пенопласта, латексът има ниска точкова еластичност. Вместо да компресира директно под тежестта на траверса, компресията се разпределя върху по-широка площ. Това води до облекчаване на налягането без много прегръдка или потъване. Много траверси го сравняват с плаващо усещане. Слой вълнен ватин също омекотява повърхността на матрака за допълнителна плюшеност.

Коя версия на матрака осигурява най-доброто облекчаване на налягането ще варира в зависимост от теглото на спалния и предпочитаната позиция. Разделът по-долу ще даде подробна разбивка за това как позицията на съня и телесното тегло могат да повлияят на съня. Като цяло, леките траверси обикновено предпочитат по-мек вариант за по-контуриране, докато по-тежките индивиди често предпочитат по-твърд матрак за балансирано контуриране и подкрепа.

Контрол на температурата

Поради отворената клетъчна структура на латексната пяна, повечето изцяло латексни матраци са склонни да спят хладно благодарение на обилен въздушен поток през повърхността на съня. Чисто зеленият естествен латексен матрак издига това регулиране на температурата на следващото ниво. В допълнение към използването на латекс, матракът Pure Green Natural Latex има дишащ памучен капак, който позволява на хладния въздух да влезе в леглото и да излезе топъл въздух. Вълнената вата помага на фитилната топлина и влага далеч от тялото на спящия да ги държи хладни и сухи.

Поддръжка на ръба

Мека: 3/5, средна: 4/5, твърда: 4/5

Докато матракът Pure Green Natural Latex и повечето други изцяло латексни модели нямат специално подсилени ръбове, периметърът на Pure Green Natural Latex Mattress се чувства по-здрав от повечето латексни ръбове на матраци.

Това важи особено за средните и твърди версии на матрака, които не трябва да увисват много, когато човек седи или спи близо до ръба на леглото. Периметърът на опцията Soft може да се чувства малко по-малко защитен, но е малко вероятно да ограничи използваемата повърхност на леглото за повечето хора. Въпреки това, хората, които тежат над 230 паунда, може да забележат повече потъване на ръба.

Лесно движение

Латексът е по-отзивчив от мемори пяната или пенопласта, което често улеснява придвижването. Матракът Pure Green Natural Latex е също толкова лесен за преминаване към повечето модели латекс.

Нейната естествена латексна пяна Dunlop реагира бързо на промени в налягането и не позволява много потъване, така че повечето траверси няма да се борят да сменят позициите си през нощта.

Секс

Мека: 3/5, средна: 4/5, твърда: 4/5

Двойките често предпочитат подскачаща повърхност за секс, а латексните матраци често осигуряват отзивчивостта, която търсят. Sleep On Latex Pure Green Natural Latex Mattress има плаващо усещане, подобно на повечето модели от латекс.

Тъй като ограничават потъването, опциите Medium и Firm могат да бъдат особено подходящи за любовна дейност. Soft версията може да има малко по-малко отскок, но е вероятно да има малко повече сцепление. Всички версии на матрака трябва да са почти безшумни, така че двойките да могат да използват матрака дискретно.

Изпускане на газове

Всеки нов матрак може да има първоначална „нова“ миризма, но моделите от естествен латекс обикновено са по-малко податливи на миризми, отколкото моделите, които използват синтетични пяни. Матракът от чист зелен естествен латекс може да има леко естествена или гумена миризма, когато се освободи от кутията, но тази миризма трябва да се разсее сравнително бързо. Ако установите, че миризмата не може да бъде пусната, можете да оставите матрака си в друга стая, докато той се проветрява. Повечето миризми трябва да се разсеят в рамките на няколко дни.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:

С три опции за твърдост и две дебелини, една версия на матрака от естествен латекс Pure Green може да бъде изключително подходяща за почти всеки страничен траверс. Латексът Dunlop люлее странични криви на траверса, намалявайки натрупването на налягане в близост до по-широките им области, като същевременно поддържа гръбначния стълб. Вълнената подложка добавя нотка на плюш.

Коя версия на матрака е оптимална, ще зависи до голяма степен от теглото на спалния. Хората с тегло под 130 паунда вероятно ще предпочетат 6-инчовия или 8-инчовия вариант Soft. Хората, които тежат между 130 и 230 паунда, могат да получат по-добра комбинация от контуриране и подкрепа от настройката Medium на 8-инчовата версия на матрака. Траверси с тегло над 230 паунда може да предпочитат 8-инчовата опция Firm, тъй като тя осигурява достатъчно място за потъване, като същевременно предлага добра опора и контуриране.

Ако матракът е прекалено твърд за страничен траверс, те могат да имат по-остри точки на натиск близо до раменете и бедрата, тъй като тези по-широки части няма да могат да потънат толкова, колкото идеално. Прекалено мекият матрак може да остави раменете и бедрата да потънат твърде дълбоко, натоварвайки гръбначния стълб.

Задни траверси:

Тъй като матракът Pure Green Natural Latex се предлага в различни опции за твърдост и дебелина, повечето траверси за гръб трябва да могат да намерят версия на матрака, която отговаря на техните нужди. Неговият Dunlop латекс има плътно, поддържащо усещане. Материалът се приспособява към формата на траверса, но няма същото усещане за потъване, често свързано с мемори пяна или пенопласт. Тъй като задните траверси се нуждаят от матрак, който поддържа естественото им изравняване на гръбначния стълб, те може да предпочетат да спят „на“ матрака.

Траверсите с тегло под 130 килограма трябва да получат достатъчно подкрепа от меката версия на матрака. Тези, които тежат между 130 и 230 паунда, могат да получат най-добрата подкрепа от версията на матрака Firm. Хората, които тежат над 230 паунда, вероятно ще предпочетат допълнителната опора и дебелината на 8-инчовата твърда версия на матрака.

Матракът, който е по-твърд от идеалния, обикновено не е голям проблем за траверсите. Техните бодли трябва да останат относително добре подравнени, но повърхността няма да се чувства толкова плюшена, колкото те предпочитат. Ако матракът е прекалено мек, бодлите на задните траверси може да не останат добре подравнени. Това може да доведе до болка в лумбалната област.

Спящи за стомаха :

Стомашните траверси от всички теглови групи трябва да могат да намерят версия на матрака Sleep On Latex Pure Green Natural Natural Latex, който съчетава плюшеност и подкрепа. Слой вълнен ватин омекотява повърхността на матрака, докато латексът Dunlop дава опора.

Средната версия на 8-инчовия матрак трябва да е подходяща за повечето спящи на стомаха, които тежат под 130 килограма. Хората, които тежат между 130 и 230 паунда, могат да получат необходимата подкрепа от 6-инчовия или 8-инчовия вариант на фирмата. Стомашните траверси, които тежат над 230 паунда, могат да се възползват от по-дебелата, по-поддържаща 8-инчова опция Firm.

Когато матракът е прекалено мек за спящ стомах, тежестта на бедрата и коремите им може да изтегли средната им част прекалено дълбоко в матрака и да напрегне лумбалната им област. Прекалено твърдият матрак може да не е толкова плюшен, колкото много стомашни траверси, но все пак трябва да осигурява добра гръбначна опора.

Sleep On Latex 6 ”- мек

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Беден
Задни траверси Отлично Честно Беден
Спящи за стомаха добре Честно Беден
Превъртете L – R за повече подробности

Сън на латекс 6 ”- среден

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре добре Честно
Задни траверси добре добре Честно
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Sleep On Latex 6 ”- Фирма

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно добре Честно
Задни траверси добре Отлично добре
Спящи за стомаха добре Отлично добре
Превъртете L – R за повече подробности

Sleep On Latex 8 ”- Мек

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Честно
Задни траверси Отлично Честно Беден
Спящи за стомаха добре Честно Беден
Превъртете L – R за повече подробности

Сън на латекс 8 ”- среден

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично добре
Задни траверси добре добре добре
Спящи за стомаха Отлично добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Sleep On Latex 8 ”- Фирма

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно добре Отлично
Задни траверси добре Отлично Отлично
Спящи за стомаха добре Отлично Отлично
Превъртете L – R за повече подробности

Спете на латекс награди

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Sleep On Latex

Политики

 • Наличност

  Sleep On Latex доставя Pure Green Natural Latex Mattress в рамките на САЩ и Канада. Продава се чрез уебсайта Sleep On Latex и Amazon. Понастоящем той не е достъпен чрез магазини за продажба на дребно.

 • Доставка

  Матракът Pure Green Natural Latex се доставя безплатно в съседните Съединени щати. Sleep On Latex също се доставя до Аляска, Хавай и Канада срещу допълнително заплащане. Пратките до Канада могат също да наложат мита, данъци и / или митнически такси.

  Матраци, поръчани преди 15:00 ч. CST в понеделник до петък, обикновено се доставят същия ден. Матраците King size обикновено отнемат допълнителен работен ден. Ускорената доставка се предлага при поискване срещу допълнително заплащане.

  Sleep On Latex обикновено се доставя чрез FedEx, въпреки че понякога могат да се използват и други услуги. 8-инчовият твърд матрак King size и някои 8-инчови средни матраци King size се доставят чрез жилищна товарна услуга. Обикновено не се изискват подписи за доставка, въпреки че клиентът може да поиска това.

  Всеки матрак е опакован във вакуум, валцуван в пластмаса и изпратен в кутия. Клиентът премества матрака в дома си и го разопакова.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем Sleep On Latex не предлага доставка на White Glove или премахване на стар матрак.

 • Сън Проба

  Матракът Pure Green Natural Latex се предлага със 100-дневна проба в дома. През това време клиентите могат да върнат нежелан матрак за пълно възстановяване на покупната цена. Sleep On Latex ще организира безплатна услуга за пикап на трета страна за премахване на матрака от дома ви.

 • Гаранция

  Матракът Pure Green Natural Latex има 10-годишна ограничена гаранция, която се отнася за първоначалния купувач, закупил матрака от оторизиран търговец и има доказателство за покупка.

  Тази гаранция покрива вдлъбнатини от един инч или повече и пукнатини в пяната. За гаранционно покритие щетите не трябва да се дължат на неправилна поддръжка, злоупотреба или злоупотреба.

  За свой избор и за сметка, Sleep On Latex ще поправи или замени квалифициращите матраци с покрити дефекти.

  Отделна търговска гаранция се прилага за матраци, използвани в търговски настройки. Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector