Menu Close

Преглед на матрака на шпиндела

Идеален за:

 • Траверси, чиито предпочитания за твърдост могат да се променят с течение на времето
 • Хора с остри точки на натиск
 • Тези, които предпочитат по-отзивчивата повърхност за сън
 • Хора, склонни да спят горещо

Съображения:

 • Някои опции за твърдост могат да бъдат или твърде меки, или твърде твърди за определени траверси
 • Въпреки че ценовата точка е около средната за латексния модел, тя може да е висока за купувачите с ограничен бюджет
 • Матракът изисква сглобяване в дома, което не е сложно, но води до малко повече работа

Ценови диапазон:

1600 – 3000 долара

Тип матрак:

Латекс

Твърдост:

Среден (5), твърд (7)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Spindle

Основана от производител на матраци от четвърто поколение, Spindle стартира през 2013 г. Тази потребителска компания директно към потребителя се фокусира върху един основен елемент: матракът Spindle. Той също така произвежда основи и допълнителни 3-инчови слоеве латекс, които да се използват с матрака.

Матракът Spindle използва три слоя естествен латекс Dunlop, слой вата и покритие от органичен памук. Предлага се в три опции за твърдост, за да се погрижи за траверси от различни теглови групи и с различни предпочитания за позиция. Слоевете на матрака също могат да бъдат преместени, за да се коригира усещането за матрака.

Нашият преглед на матрака на шпиндела ще обхване неговата конструкция, производителност, ценообразуване, отзиви на клиенти и фирмени политики. Също така ще детайлизираме вариациите в производителността между двете твърдости, за да ви помогнем да решите кой вариант може да е най-подходящ за вашия стил на сън.

Разбивка на прегледа на матрака на шпиндела

Матракът на шпиндела се предлага в два варианта на твърдост: среден и твърд. Опцията Medium е истинска среда, оценява се на 5 по 10-степенната скала на твърдост. Тъй като оценява около 7, опцията Firm също може да се счита за истинска фирма.

Всеки матрак използва плетено покритие от органичен памук. Това покритие има достатъчно разтягане, за да се движи с латексовите слоеве. Освен това е дишащ, за да може въздухът да циркулира в и извън леглото. 1-инчов слой вълна е капитониран в покритието, за да помогне за регулиране на температурата, като същевременно омекотява повърхността на съня.

Тялото на матрака използва три 3-инчови слоя латекс Dunlop и твърдостта на тези слоеве варира между различните опции за твърдост. Средният вариант има два слоя среден латекс и слой твърд латекс. Версията Firm се предлага със слой среден латекс и два слоя твърд латекс. Тези слоеве могат да бъдат пренаредени, за да се коригира усещането за матрака.

Dunlop латексът е популярен със своята издръжливост, отскок и дишане. Латексът има ниска точкова еластичност, така че не се компресира директно под тежестта на спалния, като стандартна мемори пяна или пенопласт. Вместо това той разпределя компресията върху повече от матрака. Спящите често оприличават усещането да спят „на“, а не „в“ матрака.

Твърдост

Тип матрак

Средно – 5
Фирма – 7

Латекс

Строителство

Матракът Spindle се състои от три 3-инчови слоя естествен латекс Dunlop, обвити в органичен памучен калъф, ватиран със слой вълнен ватин.

Материал на корицата:

Органичен памук (сертифициран по GOTS)

Комфортен слой:

1, Естествена вълна (капитонирана в калъф от органичен памук)

3, Dunlop латекс

Преходен слой:

3, Dunlop латекс

Ядро за поддръжка:

3, Dunlop латекс

Цени и оразмеряване

Матракът Spindle се продава на приблизително средната цена за изцяло латексния модел. Докато латексните матраци обикновено са по-скъпи от повечето модели от пяна или вътрешен извор, те са склонни да бъдат доста издръжливи. Това може да направи шпиндела и подобно конструираните модели добра стойност, тъй като може да не се наложи собствениците да ги сменят веднага.

Честите отстъпки на уебсайта на Spindle могат да помогнат на клиентите да спестят пари от цената на списъка. Освен това Spindle има 60-дневна ценова гаранция, в която компанията ще възстанови разликата, ако цената на матрака падне през този прозорец.

Spindle произвежда повечето стандартни размери на матраци, но в момента не предлага калифорнийски размер. Компанията може също така да направи матраци с разделена твърдост при поискване срещу допълнително заплащане, въпреки че препоръчва тази опция само за матраци с кралски размери. Теглата на матраците, изброени по-долу, са приблизителни и ще има някои разлики между теглата на матраците въз основа на твърдостта и естествените вариации в материалите

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 10 “ 1600 долара
Twin XL 38 “x 80” 10 “ 1600 долара
Пълна 54 “x 75” 10 “ 2300 долара
Кралица 60 “x 80” 10 “ 2500 долара
Крал 76 “x 80” 10 “ 3000 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Spindle

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Всяка от опциите за твърдост на матрака Spindle поема умерено количество движение, подобно на повечето модели от латекс. Латексовите слоеве намаляват, но не премахват напълно прехвърлянето на движение. Това се дължи отчасти на еластичността на пяната. 1-инчовият вълнен ватин, ватиран в капака, помага да се намалят някои от вибрациите, които могат да се разпространят в латексовите слоеве.

Тази изолация на движението трябва да е достатъчна за повечето хора, които спят с партньори. Те не трябва да усещат много движение, когато партньорът им смени позицията си. Въпреки това, хората, които се събуждат лесно, когато партньорът им се размърда, може да са по-наясно с лекото прехвърляне на движение.

Облекчаване на налягането

И двете опции за твърдост на Spindle имат по-добро освобождаване на налягането от някои модели латекс. Трите слоя латекс се очертават към тялото на спящия, за да преразпределят теглото си и да намалят натрупването на налягане. Вата с вата в калъфа също успокоява точките на натиск.

За да се насладят на най-доброто облекчаване на налягането, траверсите обикновено трябва да се стремят да изберат твърдост, която съответства на тяхното тегло и позиция на сън. Повечето хора, които тежат под 130 килограма, вероятно ще получат най-добрата комбинация от облекчаване на налягането и подкрепа, когато спят на средната версия на вретеното. Тези, които тежат над 130 килограма, могат да изпитат нежно люлеене с по-малко потъване на версията на матрака Firm.

За оптимално облекчаване на налягането, собствениците на шпиндели може да поискат да експериментират с пренареждане на слоевете от латексова пяна, за да фино настроят усещането за своя матрак.

Контрол на температурата

Шпиндела регулира температурите доста добре, което е подобно на повечето модели от латекс. Дори хората, склонни да спят горещо, вероятно ще останат хладни и сухи на матрака на шпиндела. Дишащото памучно покривало пропуска въздух в матрака, докато вълнената вата помага да се ограничи натрупването на топлина и да се изтегли влагата от тялото на спящия. Латексната пяна има тенденция да диша благодарение на структурата си с отворени клетки, но матракът Spindle също усилва въздушния поток с дупки в материала, за да позволи на топлината да излиза.

Поддръжка на ръба

Среден: 3/5, твърд: 4/5

Тъй като латексните матраци обикновено нямат подсилени ръбове, компресията на пяната може да накара периметъра на леглото да се почувства донякъде нестабилен.

Средната версия на матрака Spindle има подобна поддръжка на ръба на повечето модели латекс. Хората могат да изпитат известно увисване, когато седят или спят близо до ръба на леглото, но това не би трябвало да е достатъчно, за да ограничи значително колко от повърхността на съня могат да използват. Траверсите, които тежат над 230 килограма, вероятно ще забележат повече потъване на ръба.

Твърдата версия на шпиндела има по-здрав ръб от много модели латекс, което може да го направи добра опция за хора, които тежат повече от 230 паунда или които използват периметъра на леглото широко.

Лесно движение

Латексните матраци като Spindle имат тенденция да имат плаващо усещане, което ги прави относително лесни за придвижване. Трите слоя латекс на Spindle Mattress бързо се връщат към първоначалната си форма, когато спалнята се премести или смени позицията си. Освен това латексът не се прегръща толкова близо до тялото, колкото повечето мемори пяна или пенопласт, така че повечето хора не трябва да се чувстват затворени в леглото.

Секс

Среден: 5/5, твърд: 5/5

Двойките често се радват на пружиниращото усещане на латексовите матраци за секс. Средният и твърдият вариант на матрака на шпиндела може да са изключително благоприятни за секса. Тези версии имат повече отскок и по-малко потъване от много модели латекс, но вълнената вата и горният слой латекс все пак трябва да осигуряват достатъчно контури за сцепление.

Изпускане на газове

Много нови продукти запазват някои миризми от производствения процес. Естествените латексни матраци обикновено нямат толкова мирис, колкото матраците със синтетични пяни. Шпиндела има подобен потенциал за отделяне на газове като повечето естествени матраци от латекс. Може да има лека естествена или гумена миризма поради използването на вълна и естествен латекс. Въпреки това, тази миризма вероятно ще бъде много фина и трябва да се разсее доста бързо.

Не бихме очаквали повечето собственици да почувстват необходимостта да проветрят матрака си на шпиндела, преди да го използват, но някои може да изберат да оставят матрака в добре проветриво пространство, докато миризмите се разсеят. Това обикновено се случва в рамките на няколко часа до няколко дни.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:

Хълбоците и раменете на страничния спящ обикновено придават повече сила на матрака поради тяхната ширина и това може да доведе до натрупване на натиск. Капитонираното покривало на вретеното омекотява повърхността на леглото, а латексовите му слоеве люлят тялото на спящия. Това контуриране преразпределя телесното тегло, за да отстрани натиска върху бедрата и раменете на страничния спящ.

Страничните траверси с тегло под 130 килограма трябва да получат изключителна комбинация от контур за облекчаване на налягането и гръбначна опора от средната версия на шпиндела. Тези, които тежат между 130 и 230 паунда, може да предпочетат балансираното усещане на средната или твърдата версия на матрака. Твърдата версия на матрака вероятно ще бъде най-добрият мач за странични траверси, които тежат повече от 230 килограма, въпреки че някои индивиди от тази група тежести могат да изпитат отпускане близо до бедрата и раменете си.

Задни траверси:

Спането на гърба обикновено поддържа гръбнака сравнително добре подравнен, така че повечето задни траверси се нуждаят от матрак, който да поддържа естественото им подреждане. Увисването в близост до ханша е един от най-често срещаните проблеми за задните траверси и обикновено е резултат от спането на матрак, който е твърде мек за техния тип тяло. С две опции за твърдост, матракът на шпиндела може да побере повечето задни траверси.

Трите слоя латекс се приспособяват към формата на траверса, оставяйки бедрата на задното легло да потънат малко. Вата, ватирана в калъфа, също добавя омекотяване, което може да се наслади на много задни траверси.

Траверсите с тегло под 130 килограма трябва да получат достатъчно подкрепа от средната версия на шпиндела, за да насърчат правилното подравняване на гръбначния стълб. Тези, които тежат между 130 и 230 паунда, може да предпочетат средната или твърдата версия на матрака, въпреки че бедрата им могат да потънат твърде много при по-меката опция. Лицата, които тежат над 230 паунда, могат да намерят опцията Firm като най-подходящото от гледна точка на предоставянето на значителна подкрепа, докато средата може да липсва.

Спящи за стомаха :

Тъй като хората са склонни да носят голяма част от телесното си тегло близо до средата, коремът и бедрата на спящия стомах често придърпват средната си част твърде дълбоко в матрака. За да противодействат на този ефект, страничните траверси обикновено се нуждаят от поддържащ матрак, но те също така харесват докосване на плюш. Вълнената вата придава на матрака Spindle по-добро усещане, докато латексовите слоеве осигуряват опора.

Тъй като спящите на стомаха обикновено се нуждаят от по-твърди матраци, за да получат необходимата опора, опцията за средна твърдост на Spindle може да бъде от меката страна за стомашни траверси с тегло над 130 килограма. Вместо това версията Firm вероятно ще бъде най-добрият вариант за спящи в стомаха в тази група тежести. Хората, които тежат под 130 килограма, трябва да получат достатъчно подкрепа от средната версия на матрака.

Шпиндел матрак – среден

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Отлично добре
Задни траверси добре Честно Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Шпиндел матрак – твърд

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно добре добре
Задни траверси добре Отлично добре
Спящи за стомаха добре Отлично добре
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за шпиндел матрак

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Spindle

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Шпиндел изпраща матрака си до места в САЩ и Канада. Той се продава чрез уебсайта Spindle и Amazon. Клиентите могат да опитат и матрака в шоурума на Spindle в Актън, Масачузетс и вашата органична спалня в Дойлстаун, Пенсилвания.

 • Доставка

  Матракът Spindle се доставя безплатно в съседните САЩ чрез FedEx или UPS. Spindle също доставя матраци до Аляска, Хавай и Канада, но се прилагат допълнителни такси. Повечето матраци се изпращат в рамките на 7 работни дни и пристигат 1 до 7 работни дни по-късно. Клиентите ще получат номер за проследяване, когато матракът им бъде изпратен.

  Всеки матрак се доставя в сглобено състояние. Двуместните матраци се доставят в две кутии, докато пълните, кралицата и кралят са в три кутии. Компонентите се увиват в пластмасова ламарина, валцуват се, поставят се в пластмасова обвивка и се опаковат в кутия. Клиентът е отговорен за преместването на компонентите на матрака в дома им, разопаковането им и сглобяването на матрака.

 • Допълнителни услуги

  Клиентите в съседните САЩ могат да закупят услуга за домашна доставка от Ryder чрез Spindle за $ 299. Ryder ще работи с клиента, за да организира прозорец за доставка. Доставката в дома може да отнеме до 4 седмици. Екип от двама души ще внесе кутиите, ще ги разопакова, ще сглоби матрака и ще премахне опаковъчните материали. Клиентът ще трябва да каже на екипа коя конфигурация на слоя предпочита. Ако се уговорите предварително, екипът може да премахне и стария ви матрак срещу допълнителни 150 долара такса.

 • Сън Проба

  Когато се закупи директно чрез Spindle, матракът Spindle има 365-дневен пробен период на сън. Шпиндел моли клиентите да изпробват матрака за 30 до 60 дни. Ако те не се приспособят към новия си матрак, Spindle ще работи с клиента, за да намери начини да го направи по-удобен. Клиентите, които все още не са доволни, могат да върнат матрака за пълно възстановяване на покупната цена. Те ще бъдат отговорни за премахването на идентификационните етикети, даряването на матрака на благотворителна организация и изпращането на Spindle на етикетите и писмо, показващо, че матракът е дарен.

  Spindle има и 25-годишна програма Comfort Life, по време на която първоначалният собственик може да закупи друг слой латекс с 30% отстъпка. Това дава възможност на клиентите да ремонтират или регулират твърдостта на матрака си, без да го подменят.

  Това не се отнася за покупки чрез уебсайтове на трети страни, включително Amazon.

 • Гаранция

  Матракът Spindle се предлага с 10-годишна ограничена гаранция. Без никакви разходи, Spindle ще ремонтира или замени материали с подходящи структурни дефекти за клиенти в 48 съседни държави.

  За да отговаря на условията, ищецът трябва да бъде първоначалният купувач и да представи доказателство за покупката. Законовият етикет трябва да остане приложен. Злоупотреба, злоупотреба, петна, изгаряния и други физически щети могат да анулират гаранцията. Използването на неправилна основа също анулира гаранцията.

  Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector