Menu Close

Stearns and Foster Estate Hurston Mattress Review

Идеален за:

 • Спящи, които са склонни да прегряват
 • Купувачи, които търсят луксозен хибриден матрак, който не нарушава банката
 • Странични траверси, траверси и стоманени траверси
 • Траверси, които се нуждаят от добра опора на ръба
 • Тези, които искат избор на твърдост

Съображения:

 • Не се продава директно чрез уебсайта на производителя
 • Политиките за доставка и връщане могат да варират в различните търговци
 • Не всички нива на твърдост ще бъдат идеални за всички траверси

Ценови диапазон:

$ 1399 – $ 2798

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средно мек (4), средно твърд (6), твърд (7)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Stearns & Foster

В Stearns и Фостър имоти Хърстън матракът е на добри цени хибриден модел, който включва и гел-влива пенополистирол и мемори пяна заедно със сърцевина от вкараните бобини да се комбинират за понижаване на налягането и гръбначния подкрепа. Въпреки че това е един от моделите с най-достъпни цени, предлагани от популярната марка, той все още използва висококачествени материали като тези, които откривате в по-скъпите му модели.

Една от хубавите характеристики, включени в този матрак, е бордюр от джобови намотки около леглото, които са предназначени да предлагат допълнителна опора на ръба. Капакът също използва лиоцел Tencel, който е проектиран за дишане и отнема влага за контрол на температурата. Капакът включва медни отвори за въздух за подобрен въздушен поток, а вградените дръжки улесняват придвижването на матрака.

С три нива на твърдост шансовете са, че независимо от вашия тип тяло и предпочитана позиция на сън, вероятно ще можете да намерите модел, който отговаря на вашите нужди. Предлагат се и опции за възглавници в две нива на твърдост срещу допълнително заплащане.

Ще прегледаме ефективността на версиите на матрака Stearns и Foster Estate Hurston, които не са с възглавници, ще направим оценка на тяхната конструкция, разбивка на цените им и ще обясним ключови политики, които ще ви помогнат да решите дали една от тези три опции за твърдост може да е подходяща за Вие.

Разбивка на преглед на матраци Stearns and Foster Estate Hurston

Матракът Stearns and Foster Estate Hurston се предлага в три нива на твърдост: Плюшен (средно мек), Cushion Firm (средно твърд) и Firm (истински твърд).

Този хибриден модел комбинира гел-инфузионен пенопласт, гел-инфузионен мемори пяна и джобни намотки.

Покритието на Tencel лиоцел обхваща матрака, за да отвежда влагата, като същевременно позволява на въздуха да циркулира в леглото. Той е капитониран с гел-инфузионен пенопласт, предназначен да добави амортизация, без да улавя много топлина. Медните отвори отстрани допринасят за дишането на леглото, а дръжките улесняват придвижването на леглото.

Под капака, допълнителни 2 инча гел-вливан пенопласт допълнително подобрява контурите..5-инчов слой гел вливаща се мемори пяна добавя по-дълбоко люлеене, като същевременно ограничава риска от потъване в твърдото ядро.

Системата за поддръжка използва двустепенни намотки, които имат дизайн намотка в намотка, предназначена да оптимизира комфорта и подкрепата. Всяка пружина е в джоба, за да намали преноса на движение, а по-тесните намотки по периметъра са проектирани да предлагат добра опора на ръба и да предотвратяват провисването.

Опции за твърдост

Тип матрак

Средно мек (4), средно твърд (6), твърд (7)

Хибрид

Строителство

Под капак на лиоцел на Tencel ще намерите слоеве от пенопласт с впръскване на гел, пяна с впръскване на гел и сърцевина от намотки в джоба.
Материал на корицата:

Tencel Lyocell

Ватиран гел-инфузионен пенопласт

Комфортен слой:

Влита в гел полифоа

Влечена с гел пяна за памет

Ядро за поддръжка:

Джобни намотки

Цени и размери на матраците

Матракът Stearns and Foster Estate Hurston е на добри цени, като се имат предвид материалите и общото ниво на комфорт. Цената има тенденция да пада някъде по средата на това, което можете да очаквате да платите за хибриден матрак, което е много по-малко от някои от по-скъпите модели и марки на пазара.

Това е един от матраците на Stearns and Foster с по-достъпни цени, но използва много от същите качествени материали, които бихте очаквали от един от моделите на компанията от по-висок клас.

Матракът Estate Hurston се предлага във всички стандартни размери на матрака, с изключение на двойни. Можете също така да закупите разделени матраци с размер king или split матраци с размер King size. Освен това, Stearns and Foster произвежда версия на възглавница на този матрак срещу допълнително заплащане.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Twin XL 38 “x 80” 14 “ Неприложимо $ 1399
Пълна 76 “x 80” 14 “ Неприложимо $ 1449
Кралица 60 “x 80” 14 “ Неприложимо $ 1499
Крал 76 “x 80” 14 “ Неприложимо $ 2099
Разделен крал 76 “x 80” 14 “ Неприложимо $ 2798
Калифорнийски крал 72 “x 84” 14 “ Неприложимо $ 2099
Калифорнийски крал 72 “x 84” 14 “. Неприложимо $ 2798
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Stearns & Foster

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

4/5 (средно мек), 3/5 (средно твърд), 2/5 (твърд)

Матракът Stearns and Foster Estate Hurston използва в своята система за комфорт пенопласт и мемори пяна, като и двете абсорбират значително количество движение. Джобовете на пружините също ограничават разпространението на вибрациите между намотките, но отскачането на леглото може да допринесе за незначителен пренос на движение. Това поставя Estate Hurston наравно с повечето хибридни модели.

Тъй като по-меката пяна има тенденция да абсорбира повече движение, Плюшената версия на Estate Hurston печели най-високите оценки при изолиране на движението. Това може да го направи особено подходящ за хора, които се събуждат лесно, когато партньорът им се движи. Cushion Firm също печели силни рейтинги, въпреки че двойките вероятно ще забележат някои вибрации. Тъй като версията Firm е най-вероятно да прехвърли движение, тя може да не е идеална за онези с партньор, който е склонен да се хвърля.

Облекчаване на налягането

5/5 (средно мек), 3/5 (средно твърд), 2/5 (твърд)

Влаганият от гел пенопласт и мемори пяна в системата за комфорт на Estate Hurston са проектирани да люлят тялото, за да преразпределят теглото и да предотвратят болката, свързана с точките на натиск.

Матракът също така използва специален тип джобна намотка, която включва по-малка вътрешна намотка. Докато външната намотка е проектирана да отговаря на първоначалното тегло на тялото, вътрешната намотка трябва да осигурява допълнителна опора за всяка част от тялото, която потъва по-дълбоко в матрака.

С тези два елемента на дизайна матракът Stearns и Foster Estate Hurston обикновено осигурява добро облекчаване на налягането. Въпреки това, по-меките модели (Плюшени и възглавнички) вероятно ще осигурят по-добро контуриране от версията на фирмата, тъй като траверсите могат да потънат в повече.

Контрол на температурата

2/5 (средно мек), 3/5 (средно твърд, твърд)

Хибридните матраци обикновено вършат добра работа при контрол на температурата и Estate Hurston не прави изключение. Версиите Cushion Firm и Firm печелят силни оценки благодарение на дишащия си дизайн и минимална прегръдка. Тъй като траверсите ще потънат по-дълбоко в опцията Плюш, тя може да е по-податлива на улавяне на топлина.

Покритието на Tencel лиоцел абсорбира влагата, като същевременно позволява въздушния поток да поддържа повърхността хладна и суха. Медните отвори за въздух отстрани на капака позволяват на въздуха да циркулира по-свободно през матрака. Целият пенопласт и мемори пяна се влива с гел, който има за цел да помогне за отнемане на топлина. Дишащата сърцевина на намотката също добавя вентилация.

Спящите, склонни към прегряване през нощта, вероятно ще оценят добрия контрол на температурата на версията Cushion Firm и Firm на Estate Hurston Mattress.

Поддръжка на ръба

3/5 (средно мек), 4/5 (средно твърд, твърд)

Сърцевината на матрака на матрака Stearns and Foster Estate Hurston има граница от по-тесни намотки, предназначени да предотвратят увисването и да помогнат на матрака да запази формата си.

Това означава, че матракът не трябва да потъва прекомерно по краищата, което ви позволява да седите или да спите близо до периметъра, без да се страхувате да не паднете.

Без значение кое ниво на твърдост изберете, вероятно ще изпитате много добра опора на ръба с този матрак. Въпреки това, страните на версиите Cushion Firm и Firm могат да се чувстват особено здрави, което трябва да позволи на собствениците да използват цялата повърхност на съня. Тази поддръжка на ръба е подобна на много хибридни модели на пазара.

Лесно движение

Подобно на много хибридни модели, които комбинират пяна и пружини, матракът Estate Hurston е доста лесен за движение. На всички нива на твърдост матракът се класира добре в тази категория.

Хибридните матраци обикновено са добър компромис между контурите или пяната и отзивчивостта на намотките. Докато близката прегръдка от пяна може да ограничи движението до известна степен, Estate Hurston използва предимно пенопласт, който възвръща формата си доста бързо. Освен това отскокът на сърцевината на бобината може допълнително да опрости промените в позицията.

Секс

3/5 (средно мек, средно твърд), 4/5 (твърд)

Матракът Estate Hurston се оказва добър компромис между сцеплението и отскока, тъй като включва слоеве пяна и сърцевина на намотката. Пружините добавят отзивчивост, която двойките често предпочитат, докато пенопластът и контурът с мемори пяна се придават на тялото, за да осигурят сцепление и да абсорбират вибрациите, за да ограничат шума.

Този матрак трябва да бъде добър избор като цяло за любовна дейност, но версията на фирмата се оценява особено добре, тъй като двойките не трябва да потъват толкова дълбоко.

Изпускане на газове

Синтетичните пяни допринасят за отделянето на газове, което клиентите обикновено изпитват като „нова матрачна миризма“. Повечето експерти смятат, че тези миризми са безвредни за повечето потребители, но те все още са важен фактор, който трябва да се има предвид.

Матракът Stearns and Foster Estate Hurston използва дишащ дизайн, така че повечето първоначални миризми трябва да се разсеят в рамките на няколко дни. Ако предпочитате да избягвате тези миризми, просто оставете леглото си да се проветри в отделна стая, преди да го въведете в спалнята си.

Спящ стил и телесно тегло

Въпреки че матракът Stearns and Foster Estate Hurston може да побере повечето спящи, независимо от техния тип тяло и позиция на сън, тези фактори могат да повлияят коя твърдост е най-добра за вас.

Странични траверси: С няколко слоя пенообразен пенопласт и уникална сърцевина намотка в бобина, бедрата и раменете на страничния траверс могат да потънат в матрака, за да преразпределят силата и да облекчат натрупването на натиск. Допълнителен слой пенопласт в центъра на леглото също добавя опора около бедрата, за да ограничи увисването, което може да натовари гръбначния стълб.

Докато страничните траверси под 130 паунда вероятно ще извлекат максимума от плюшения (средно мек) матрак, всеки между 130 и 230 паунда вероятно ще получи по-добър нощен сън с Cushion Firm (средно твърд). Докато хората с тегло над 230 могат да почиват удобно на някоя от трите опции за твърдост, те може да не изпитват идеално контуриране и подкрепа.

Спални траверси: Благодарение на своята плътно съобразена комфортна система от пяна и поддържаща сърцевина на бобината, матракът Estate Hurston е отлична опция за повечето траверси. Изборът на оптимално ниво на твърдост обаче е от решаващо значение.

Ако спите по гръб, шансовете са, че ще искате да избегнете Плюшената версия на Estate Hurston Mattress, тъй като вероятно ще е малко мека за повечето спящи. Това ниво на твърдост е проектирано да позволи на тялото да потъне, което може да позволи увисване в близост до средната част, което може да допринесе за гръбначния ход.

Въпреки това, както матраците Cushion Firm, така и Firm са получили страхотни оценки за траверси, защото те осигуряват по-голяма подкрепа за ограничаване на потъването в средната част и насърчаване на здравословна стойка на съня.

Спящи на стомаха: Тези, които предпочитат да спят по корем, са склонни да се нуждаят от допълнителна подкрепа, за да намалят увисването на средния дял, което би могло да причини болки в гърба от грешно разположение на гръбначния стълб. Системата за комфорт на пенопласт и мемори пяна на Estate Hurston спомага за омекотяване на тялото на спящия стомах, докато допълнителен слой близо до средата на леглото ограничава потъването. По-малки намотки, сгушени в по-големите пружини на сърцевината, допълнително подобряват опората.

Ако сте спящ стомах, вероятно ще искате да помислите или за Cushion Firm, или за Firm Estate Hurston. Тези опции осигуряват стабилна опора за много траверси. По-специално, версията Firm позволява много малко потъване за стомашни траверси с всякакво тегло.

Плюшената опция може да е подходяща и за траверси под 130 килограма, но по-тежките индивиди могат да бъдат изтеглени твърде дълбоко в леглото по тежест около бедрата и стомаха.

Stearns and Foster Estate Хърстън – Плюш

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре добре
Задни траверси добре Честно Честно
Спящи за стомаха добре Честно Беден
Превъртете L – R за повече подробности

Stearns and Foster Estate Hurston – Cushion Firm

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично добре
Задни траверси Отлично добре добре
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Stearns and Foster Estate Хърстън – фирма

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно добре добре
Задни траверси добре Отлично Отлично
Спящи за стомаха добре Отлично добре
Превъртете L – R за повече подробности

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Stearns & Foster

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Stearns and Foster Estate Hurston може да бъде закупен онлайн или в магазина. Тази компания работи с много търговци на дребно, за да предоставят своите продукти в Съединените щати. Можете да закупите този матрак чрез популярни доставчици на трети страни като Amazon, Macy’s и различни магазини за матраци.

 • Доставка

  Матраците Stearns и Foster се продават от търговци на дребно на трети страни, така че разходите и методите за доставка ще варират в зависимост от доставчика.

  Докато някои могат да изберат да предложат безплатна доставка или сглобяване при пристигане, други може да не предоставят тези услуги. Въпреки това обикновено можете да очаквате, че повечето услуги за доставка ще отнемат около 1-2 седмици.

  Ако искате да научите повече, препоръчваме да се консултирате с търговеца на дребно, продаващ този матрак, за да разберете кога можете да очаквате да пристигне, колко ще струва доставката и как ще бъде изпратен.

 • Допълнителни услуги

  Тъй като Stearns and Foster работи с множество търговци на дребно, можете да очаквате, че допълнителните услуги, които се предлагат, ще варират в различните компании. Въпреки че някои магазини за матраци може да предлагат доставка на White Glove и премахване на стари матраци, тези опции не са често достъпни чрез онлайн търговци.

  Ако се интересувате от допълнителни услуги, помислете за пазаруване, за да намерите компания, която да ги предостави.

 • Сън Проба

  Stearns and Foster не предлага директно изпитания за сън, но търговците, с които работят, може да предоставят тази политика.

  Ако се интересувате от пробен период на сън, трябва да сравните магазина между доставчиците, за да намерите подходящ вариант. За щастие тази функция обикновено се рекламира доста на видно място, така че не би трябвало да е твърде трудно да разберете дали магазинът, който купувате, предлага пробен период.

 • Гаранция

  Stearns and Foster предоставя 10-годишна ограничена гаранция за матрака Estate Hurston. Въпреки че гаранцията предпазва от дефекти, които са резултат от грешка на производителя, включително вдлъбнатини с дълбочина 1,5 инча и повече, тя няма да покрие щетите, причинени от собственика.

  Съгласно тази гаранция първоначалният собственик ще има право да получи или ремонт, или подмяна на матрак, за който е установено, че е дефектен. Стърнс и Фостър ще изберат лекарството.

  Някои търговци на дребно също могат да предложат свои собствени гаранции, които осигуряват допълнително покритие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector