Menu Close

Sweet Night Twilight матрак преглед

Идеален за:

 • Купувачи, които търсят хибрид на достъпни цени
 • Спящи, които сменят позицията си през цялата нощ
 • Горещи траверси
 • Лица, които тежат под 230 паунда

Съображения:

 • Спящите на гърба и стомаха, които тежат повече от 230 паунда, могат да получат потъване около средните си секции, което може да изведе гръбначните им стълбове извън позицията
 • Тези, които са склонни да се събуждат, когато партньорът им се движи, може да забележат някакъв трансфер на движение
 • Хората, които често седят или спят близо до ръба на леглото, могат да намерят периметъра на Здрача по-малко подкрепящ от някои хибридни модели

Ценови диапазон:

$ 378 – $ 648

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средна фирма (6)

Използвайте код SLEEP при плащане за най-висока отстъпка от матраци Sweet Night.

Sweet Night, често писмена като Sweetnight, е компания за матраци директно към потребителя, основана през 2008 г. Компанията продава матраци и други легла на бюджетни цени. Продуктите включват възглавници, каси, протектор за матраци и пет модела матраци.

Матрачната линия се състои от три хибридни модела и два варианта от пяна. Ocean Blue е най-тънкият хибрид с най-достъпни цени на модела. И Островът, и Здрачът се предлагат в две опции за дебелина, но Островът е малко по-нисък на цената поради по-опростения си дизайн. Изцяло пяна Sunkiss е единственият подвижен модел в линията с различна твърдост от всяка страна. Предлага се и в два варианта на дебелина. Другата опция на Sweet Night изцяло от пяна е Breeze, която се предлага в три дебелини.

Ще се съсредоточим изключително върху Sweet Night Twilight, хибридният модел на компанията с най-висока цена. В допълнение към оценката на ефективността му, ние ще разделим неговата конструкция, ценообразуване и оразмеряване. Също така ще обобщим фирмените политики, за да ви дадем по-ясна представа какво да очаквате.

Разбивка на матрака за сладък нощен здрач

Sweet Night Twilight има средно твърдо усещане, което оценява около 6 по 10-степенната скала на твърдост. Това е близо до по-мекия край на диапазона, към който обикновено гравитират повечето спящи.

Предлага се в две опции за дебелина: 10 инча и 12 инча. И двете версии имат еднаква основна конструкция.

Здрачът има памучно плетено покритие с плюшено усещане. Този материал позволява циркулация на въздуха, за да помогне на топлината да избяга от матрака. Най-горен слой от конвулирани пенопласти с висока плътност, очертаващ формата на тялото, без да ограничава движението. Вливащата се с гел мемори пяна действа като втори комфортен слой. Докато мемори пяната предлага допълнително съответствие, за да ограничи натрупването на налягане, инфузията с гел има за цел да помогне за противодействие на потенциалното задържане на топлина.

Преходният слой от вентилиран пенопласт е проектиран да подобри циркулацията на въздуха и контрола на температурата. Той също така действа като бариера между по-меките комфортни слоеве и по-твърдата сърцевина. Поддържащото ядро ​​е съставено от закалени стоманени намотки, индивидуално опаковани, за да позволят по-точна опора без значително пренасяне на движението.

Опции за твърдост

Тип матрак

Средна фирма (6)

Хибрид

Строителство

Здрачът се състои от четири отделни слоя, включително пенопласт с висока плътност, мемори пяна, вентилиран пенопласт и джобни намотки. Плетено памучно покривало обгръща матрака.

Материал на корицата:

Плетен памук

Комфортен слой:

Преходен
пенополистирол с пяна с висока плътност и пенопласт

Ядро за поддръжка:

Джобни намотки

Цени и размери на матраците

Sweet Night Twilight е на конкурентни цени за хибриден матрак. Повечето подобно конструирани модели струват значително повече, което може да направи Twilight добра стойност за купувачите на бюджетни продукти, които се интересуват от хибрид.

Понастоящем опциите за размер са ограничени до пълен, кралица и крал, но купувачите могат да избират между 10-инчов или 12-инчов профил. И двете се представят по подобен начин, но се различават леко в цената.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Пълна 54 “x 75” 10 “ 66.2 lbs. $ 378
Пълна 54 “x 75” 12″ 70.4 lbs. $ 428
Кралица 60 “x 80” 10 “ 85.8 lbs. $ 548
Кралица 60 “x 80” 12″ 88.2 lbs. $ 428
Крал 76 “x 80” 10 “ 108,2 lbs. $ 498
Крал 76 “x 80” 12″ 114,8 lbs. $ 648
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте код SLEEP при плащане за най-висока отстъпка от матраци Sweet Night.

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Twilight изолира умерено количество движение в сравнение с други хибридни модели. Неговите комфортни слоеве от пяна и преходният слой от пенопласт поглъщат незначителни вибрации и намаляват по-значителните движения, така че не бива да забелязвате всеки път, когато партньорът ви се движи през нощта.

Тъй като слоят на намотката дава отскачане на леглото, това може да доведе до някакъв трансфер на движение. Всяка намотка е обвита индивидуално, което помага да се ограничи разпространението на вибрациите. Все пак може да усетите леко движение, когато партньорът ви се преобърне или влезе или излезе от леглото.

Облекчаване на налягането

Подобно на много хибридни модели със средно твърдо усещане, Twilight се представя добре по отношение на облекчаване на налягането. Неговите комфортни слоеве от пенопласт и мемори пяна плесват тялото на спящия, за да разпределят равномерно теглото им.

Преходният слой от пенопласт намалява вероятността траверсите да потънат в по-твърдата сърцевина на бобината. Тъй като намотките се движат независимо, те могат също така да осигурят опора без прекомерен натиск, за да приспособят различни типове тяло и позиции на сън.

Степента, до която Здрачът облекчава налягането ще зависи от типа тяло на спящия и предпочитаната позиция на сън. Повечето хора, които тежат под 230 паунда, трябва да се възползват от контурните слоеве, независимо от позицията им на сън, а страничните траверси с тегло над 230 може също да усещат минимален натиск около бедрата и раменете си.

Контрол на температурата

Хибридните модели често са популярни сред горещите траверси заради дишащите им дизайни. Хибридната конструкция на Twilight предлага свойства за регулиране на температурата.

Комфортните слоеве от пяна се прилепват плътно към тялото, което може да доведе до известно задържане на топлина. Инфузията с гел във втория слой има за цел да намали прегряването чрез пренасяне на топлина от тялото. Вентилираният преходен слой от пенопласт също е проектиран за дишане. Освен това въздухът може да циркулира през памучния капак и между намотките в сърцевината, за да разсее топлината.

Поддръжка на ръба

Когато седите или спите близо до периметъра на матрака, тази област се компресира, което може да го накара да се чувства нестабилно. Това може да ограничи използваемата зона за спане и да затрудни влизането и излизането от леглото. Хибридните модели често имат подсилвания в сърцевините на намотките, които правят ръбовете им да се чувстват по-сигурни от моделите с изцяло пяна.

Докато периметърът на Twilight не е толкова поддържащ, колкото някои хибридни модели, здравата сърцевина на бобината ограничава потъването по ръба. Повечето траверси трябва да могат да използват цялата повърхност на матрака, без да ограничават движенията си, но някои по-едри индивиди могат да получат по-голямо увисване по периметъра.

Лесно движение

Много хибридни модели са лесни за придвижване поради своите пружинисти намотки и Twilight Mattress превъзхожда в тази категория на изпълнение.

Мемори пяната може да се чувства леко ограничаваща за някои хора, но този ефект е ограничен, тъй като е във втория слой на матрака. Най-горният слой пенопласт не прегръща тялото толкова плътно, колкото мемори пяната, а тези, които тежат под 230 килограма, не трябва да потъват достатъчно, за да се почувстват в капан от матрака.

Освен това, отзивчивият преходен слой от пенопласт и подскачащата сърцевина на намотката ограничават потъването и реагират бързо на промените в налягането, за да улеснят движението.

Секс

Тъй като хибридните модели обикновено имат повече отскачащи матраци от изцяло пяна, те обикновено са по-благоприятни за секса. Twilight печели високи оценки в тази категория, въпреки че някои двойки може да предпочетат по-твърд модел.

Благодарение на сърцевината на намотката, Twilight има пружиниращите двойки, които обикновено предпочитат за секс. Неговите комфортни слоеве от пяна умерено контурират, за да добавят сцепление, а нейната опора на ръба трябва да позволява на двойките да използват по-голямата част от повърхността.

Въпреки това, докато леглото обикновено е лесно за хората да се движат, двойките могат да потънат в повече от идеалното. Това може да затрудни смяната на позициите. Освен това намотките могат да скърцат с времето, правейки дейността върху матрака по-малко дискретна.

Изпускане на газове

Миризмите извън газовете са често срещани при матраците със синтетична пяна и те могат да се задържат в леглото, когато се доставят компресирани. Експертите обикновено смятат, че повечето газове са безвредни, но някои хора може да не харесват миризмата.

Sweet Night използва сертифицирани от САЩ сертификати CertiPUR, което означава, че са тествали ниско съдържание на летливи органични съединения (ЛОС) и не съдържат формалдехид, олово, живак и други потенциално вредни вещества.

Sweet Night препоръчва да дадете на новия си матрак 72 часа, за да се проветри и разшири. Повечето миризми трябва да се разсеят през това време.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Хълбоците и раменете на страничните траверси се притискат към леглото, поради по-голямата им ширина и тегло. Тъй като това може да доведе до болки в тези области, страничните траверси често предпочитат матрак, който контурира формата им и осигурява допълнителна амортизация.

Слоевете пяна на Twilight работят заедно, за да люлят бедрата и раменете на страничния спящ, като същевременно поддържат гръбнака им, а сърцевината на бобината допълнително реагира на формата на тялото, без да позволява прекомерно потъване.

Поради средно твърдото си усещане, Здрачът може да е идеален за странични траверси с тегло под 230 паунда. Тези хора трябва да потънат достатъчно, за да се насладят на изключително освобождаване от натиск, като същевременно получават подкрепата, от която се нуждаят, за да поддържат изравнените си бодли. Страничните траверси, които тежат над 230 килограма, също трябва да изпитат облекчаване на налягането, но някои хора могат да забележат незначителни отпускания около ханша и раменете си, които биха затруднили поддържането на бодлите добре подравнени.


Спящи на гърба : Спането на гърба обикновено поддържа гръбначния стълб близо до естественото му подравняване, така че задните траверси обикновено се нуждаят от равномерна повърхност, която позволява на бедрата да потънат малко, без да увисват.

Благодарение на своята система за комфортен контур, Twilight трябва да осигури на много задни траверси с нежна люлка на бедрата. Преходният слой от пенопласт и сърцевината на бобината ограничават потъването, за да поддържат гръбначния стълб подравнен.

Средната твърдост на Twilight е в по-мекия край на гамата, който много задни траверси предпочитат. Тази твърдост обаче вероятно е изключително подходяща за траверси с тегло под 130 килограма, които вероятно ще се възползват от балансирана опора и контуриране. Хората, които тежат между 130 и 230 килограма, може да забележат, че бедрата им потъват малко повече, отколкото биха искали, но все пак трябва да почиват относително удобно.

Тези, които тежат над 230 килограма, могат да получат по-значително отпускане в близост до бедрата си, което може да окаже натиск върху лумбалната област и да допринесе за болки и болки.

Спящи в стомаха :
Спящият в стомаха често натоварва долната част на гърба. Това е най-често, когато средната част потъва по-дълбоко в матрака, отколкото останалата част от тялото. В резултат на това спящите на стомаха обикновено се нуждаят от по-твърд матрак от тези, които предпочитат други позиции за сън.

Средно твърдото усещане на Здрача може да е малко по-меко от оптималната твърдост за всички групи тежести на стомашни траверси. Тези, които тежат под 230 паунда, могат да се насладят на амортизирането на комфортните слоеве от пяна само с малко потъване, преди да достигнат опората на сърцевината на бобината. Спящите в стомаха, които тежат над 230 килограма, вероятно ще получат по-голямо отпускане близо до средните си секции, което може да натовари лумбалните им области.

Сладък матрак на нощния здрач

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре добре Честно
Задни траверси добре Честно Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Използвайте код SLEEP при плащане за най-висока отстъпка от матраци Sweet Night.

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  В момента матракът Sweet Night Twilight се предлага изключително онлайн. Купувачите могат да го купят чрез официалния уебсайт на Sweet Night и различни търговци на дребно, включително Amazon.

 • Доставка

  Матракът Sweet Night Twilight се доставя безплатно до повечето съседни Съединени щати, но за някои отдалечени райони може да се наложат допълнителни такси за доставка.

  Sweet Night има за цел да изпрати матраци на следващия работен ден след направена поръчка. Клиентите ще получат имейл за потвърждение с информация за проследяване, когато поръчката им напусне склада. Повечето пратки пристигат в рамките на 2 до 6 работни дни и се доставят чрез FedEx.

  Матракът пристига компресиран, навит, увит в пластмаса и обвит в кутия. Клиентите са отговорни за преместването на пакета в дома си, поставянето му в избраната от тях стая и разопаковането му.

  Докато можете да лежите на матрака, след като той се е разширил в продължение на шест часа, Sweet Night препоръчва да изчакате поне 72 часа, за да му дадете време да се проветри и напълно да се разшири.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем Sweet Night не предлага доставка на White Glove или премахване на стар матрак.

 • Сън Проба

  The Twilight се предлага със 100-дневен пробен период за сън. През това време клиентите могат да върнат или заменят матрака си, ако той все още е в добро състояние и без петна и други повреди.

 • Гаранция

  10-годишната ограничена гаранция предпазва Twilight Mattress срещу определени дефекти в материалите и изработката, включително отпечатъци от тялото и провисване над 1,5 инча, и физически недостатъци, които причиняват разцепването или напукването на пяната.

  Ако Sweet Night потвърди допустим дефект, компанията ще поправи или замени матрака.

  Тази гаранция се отнася за първоначалния купувач на Twilight. Не се покриват щети от злоупотреба, злоупотреба, неправилно боравене или използване на неправилна основа. Прилагат се други условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector