Menu Close

Tempur-Pedic TEMPUR-Обзор на матраци в облак

Идеален за:

 • Повечето странични траверси и всеки, който иска да се приспособи дълбоко
 • Двойки, изискващи високи нива на изолация на движението
 • Купувачи, които искат най-икономичния матрак Tempur-Pedic

Съображения:

 • Излишно съответствие: TEMPUR мемори пяната има дълбоки контурни свойства, които не са подходящи за всеки, тъй като някои траверси могат да открият, че има прекалено много прегръдка.
 • Такса за връщане при изпращане: Въпреки че TEMPUR-Cloud идва с пробен период за сън, има такса за обратно връщане, ако решите, че леглото не е подходящо за вас.
 • Нощна температура: Мемори пяната може да доведе до натрупване на повече топлина от други материали и може да не е най-добрият вариант за горещи траверси или хора в топъл климат.

Ценови диапазон:

$ 1699 – $ 2399

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Среден (5)

Четците на SleepFoundation спестяват 30% от матрака Tempur-Cloud с този код: SF30

Една от най-популярните марки матраци в света, Tempur-Pedic беше първата компания, която се възползва от мемори пяната в матраците. Днес мемори пяната в техните легла осигурява високи нива на амортизация, облекчаване на налягането и изолация на движението.

Още в ранните си дни Tempur-Pedic непрекъснато разработва нови предложения, а TEMPUR-Cloud е друга голяма стъпка за компанията. Това е първият им матрак легло в кутия, предназначен да бъде закупен онлайн и изпратен компресиран до входната врата на клиента.

С нарастващата популярност на онлайн продажбите на матраци, Tempur-Pedic потопи пръстите си в тези води. Докато продуктовата линия на компанията все още се стреми към ценообразуване от по-висок клас, TEMPUR-Cloud е най-достъпната опция за траверси, които искат матрак, изработен от TEMPUR мемори пяна.

Както при всеки по-нов продукт, естествено е купувачите да се чудят какво да очакват и ние сме тук, за да помогнем. Нашият задълбочен преглед на TEMPUR-Cloud обхваща всички подробности, които трябва да знаете за неговата конструкция, цени и производителност.

Разбивка на преглед на матраци Tempur-Pedic TEMPUR-Cloud

TEMPUR-Cloud е първият набег на Tempur-Pedic в стил матрак легло в кутия, но въпреки това дизайнът му отразява този на много други легла Tempur-Pedic. Той има изцяло пяна, направена с три вътрешни слоя.

Горните два слоя на TEMPUR-Cloud са системата за комфорт и двата слоя са направени с TEMPUR мемори пяна. Пяната TEMPUR в този матрак е специално формулирана, така че да може да се компресира за доставка, но нейните характеристики са успоредни с тази на оригиналната пяна TEMPUR. Това означава отлично контуриране за насърчаване на гръбначния стълб, както и силна способност за ограничаване на прехвърлянето на движение от едната страна на леглото към другата. Вторият слой от пяна TEMPUR споделя тези свойства, но е направен да бъде малко по-твърд, за да предпази от „дъното“ на системата за комфорт.

Носещата сърцевина е дебел слой плътен пенопласт, който осигурява здрава основа за леглото. Покритието е направено с еластична материя, която също е относително мека и гладка. Общата твърдост е средна (5), въпреки че някои клиенти смятат, че тя се навежда към средна фирма (6).

Важна забележка относно конструкцията на този матрак е, че Tempur-Pedic не разкрива пълните спецификации на матрака. Например те не споделят дебелината на слоевете, плътността на пяните или материалния състав на покритието, тъй като всички тези детайли се третират като собственост. Въпреки това, предвид рекорда на Tempur-Pedic с материали от мемори пяна, много купувачи се чувстват удобно да купуват TEMPUR-Cloud, без да знаят всички подробности.

Твърдост

Тип матрак

Среден – 5

Изцяло пяна

Строителство

TEMPUR-Cloud е матрак за легло в кутия, направен от слоеве на собствения материал на Tempur-Pedic TEMPUR върху основа от пенопласт с висока плътност.

Материал на корицата:

Стреч плат

Комфортен слой:

TEMPUR мемори пяна

TEMPUR мемори пяна

Ядро за поддръжка:

Пенопласт

Цени и размери на матраците

Tempur-Pedic е известен с луксозните матраци, които се предлагат с по-висока цена, и това важи за TEMPUR-Cloud, който струва повече от повечето матраци от цяла пяна, продавани като легло в кутия онлайн. Въпреки това, заради рекорда на Tempur-Pedic и съименната му пяна с памет, много клиенти смятат, че матраците на марката са си струваща инвестиция. Сред техните продуктови предложения TEMPUR-Cloud е най-достъпната опция.

TEMPUR-Cloud е с височина 10 инча, а теглото му е сравнимо с повечето други матраци с мемори пяна на пазара. Предлага се във всичките шест от стандартните размери на матрака.

Подробностите за размера и цените на TEMPUR-Cloud са посочени в следващата таблица. Имайте предвид, че посочените цени са цената на стикера на дребно. В много случаи компанията предлага разпродажби или промоции, които осигуряват на клиентите значителна отстъпка от тази посочена цена.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 74” 10 “ Няма данни. $ 1699
Twin XL 38 “x 80” 10 “ Няма данни. $ 1699
Пълна 53 “x 75” 10 “ Няма данни. 1899 долара
Кралица 60 “x 80” 10 “ Няма данни. 1999 г.
Крал 76 “x 80” 10 “ Няма данни. $ 2399
Калифорнийски крал 72 “x 84” 10 “ Няма данни. $ 2399
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Четците на SleepFoundation спестяват 30% от матрака Tempur-Cloud с този код: SF30

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Основна сила на пяната TEMPUR е способността й да изолира движението. Тази мемори пяна реагира и компресира само там, където се прилага пряко тегло, така че движението от едната страна на матрака не причинява вибрации от другата страна.

За двойки това може да бъде огромна полза. Особено важно е, ако някой от траверсите се събужда лесно и / или някой от тях се движи през нощта.. Въпреки че TEMPUR-Cloud няма да елиминира всяка последна част от прехвърлянето на движение, той е ефективен за почти всички двойки, които искат да се предпазят от смущения в средата на съня.

Облекчаване на налягането

TEMPUR-Cloud предлага траверси над средното облекчение на налягането. Мемори пяната е създадена за контур към тялото и възглавница срещу въздействието на изстрелването на космическа совалка, което означава, че е повече от способна да побере остри точки на натиск. По този начин той може да намали болката в ключовите зони на тялото и да подпомогне правилното подравняване на гръбначния стълб.

Единствената причина, поради която TEMPUR-Cloud не получава перфектна оценка за облекчаване на налягането, е, че някои траверси, като хора над 230 килограма и много спящи на стомаха, намират дълбокото контуриране за прекомерно и дори способно да генерира напрежение върху определени части на тялото.

Контрол на температурата

Недостатъкът на материалите с мемори пяна като пяната TEMPUR е тяхната склонност да задържат топлината. Основната причина, поради която това се случва, е, че близкото контуриране на пяната към тялото означава, че въздухът не може да тече свободно около кожата. Тъй като тялото се затопля, пяната също се загрява, което всъщност го прави по-мек и по-съобразен, което води до още по-нататъшно намаляване на въздушния поток.

Въпреки че този проблем става най-ярко изразен при много меки матраци с мемори пяна, все още е важен въпрос, който трябва да се вземе предвид при TEMPUR-Cloud. Хората, които вече са склонни да спят горещо, или хората, които живеят в горещ климат, могат да открият, че липсата на температурен неутралитет в леглото е пречка.

Поддръжка на ръба

Изцяло дунапренените матраци са податливи на проблеми с опората на ръба и това важи за TEMPUR-Cloud. Дълбоката мивка с мемори пяна означава, че има много компресия по периметъра, което е най-слабата част от всеки матрак. Това и ограниченото отскачане на пяната с памет може да накара ръба да се почувства още по-нестабилен.

Въпреки че това не е огромен проблем за повечето хора, това може да е изключване за тези, които обикновено спят близо до периметъра на леглото си или често седят на ръба, докато правят други неща.

Лесно движение

TEMPUR-Cloud получава под средния рейтинг за лекота на движение поради ниското ниво на отзивчивост в системата за комфорт от пяна TEMPUR.

Част от причината пяната с памет да носи името си е, че пяната бавно възвръща първоначалната си форма; изглежда за кратко запазва „спомен“, впечатление в пяната за теглото, което сте приложили. Този бавен рикошет означава, че съществува риск да се почувствате „заседнал“ в матрака, което затруднява смяната на позицията ви за сън или ставането от леглото.

Секс

От най-разпространените материали за матраци, мемори пяната има най-малко отскок. Тъй като липсва еластично усещане, използването на мемори пяна в матрак може да създаде бариери пред секса. Невъзможността за бързо и лесно придвижване върху леглото може да попречи на някои сексуални дейности и този проблем може да се задълбочи от по-слабите ръбове на матрака.

Подобните слоеве пяна с памет от TEMPUR-Cloud го правят по-нисък от средния, когато става въпрос за улесняване на интимната дейност.

Изпускане на газове

Материалите от пяна на леглото могат да отделят летливи органични съединения (ЛОС), когато TEMPUR-Cloud първо се извади от опаковката му. Тези ЛОС не са вредни, но те могат да издават отчетлива миризма, която някои наричат ​​„нова миризма на матрака“.

За повечето хора това е само незначително раздразнение, но може да е по-проблематично за хора със силна алергия или чувствителност към миризми. В почти всички случаи миризмата изчезва в рамките на няколко дни от настройката на матрака. Позволяването на леглото да седи непокрито в добре проветриво помещение ще помогне за ускоряване на процеса на отделяне на газове.

Спящ стил и телесно тегло

Намирането на оптималния матрак може да означава отчитане на редица различни фактори. Сред тях две от най-важните са позицията за сън и телесното тегло.

Странични траверси: В тази позиция има тенденция да се поставя допълнителен стрес върху ханша и раменете, защото това обикновено са най-широките части на тялото. Ако тези стави притиснат силно към твърде твърд матрак, може да е болезнено, но ако потънат твърде дълбоко в изключително мек матрак, гръбначният стълб може да се изхвърли от привеждане в съответствие. Като такива, страничните траверси обикновено се нуждаят от средно мек (4) до средно твърд (6) матрак с леко до значително контуриране. Колкото по-високо е телесното тегло на човек, обикновено по-твърд е матракът, за да се предпази от излишното потъване в комфортните слоеве. Като се имат предвид тези съображения, TEMPUR-Cloud е подходящ за повечето странични траверси, въпреки че някои над 230 паунда може да му се сторят прекалено плюшен.

Задни траверси: Задните траверси имат много различни нужди от страничните траверси. В тази позиция най-рисковата зона е лумбалната област на гръбначния стълб. Налягане в тази област може да възникне, ако средната част избута в леглото или твърде много, или недостатъчно, създавайки “U” или “обратна U” форма в задната част. За повечето спални траверси избягването на това означава използване на среден (5) до стегнат (7) матрак с лека или умерена контура. Поради по-мекото усещане за мемори пяна и значителното й контуриране, TEMPUR-Cloud е най-подходящ за траверси под 130 килограма, които няма да потънат толкова дълбоко в матрака. Вероятно ще се почувствате прекалено меки, за да спите траверси над 130 килограма.

Спящи за стомаха: За стомашните траверси долната част на гърба е основната им проблемна зона. Подобно на задните траверси, лумбалният им гръбначен стълб може да бъде неудобно издърпан във форма U или обърната U форма. За да избегнат това, те обикновено се нуждаят от средно твърд (6) до твърд (8) матрак само с много лека контура. Дълбоката мивка може да бъде особено проблематична за спящите в стомаха, тъй като може да се почувства задушаващо, когато са в позиция с лице надолу. Поради това TEMPUR-Cloud не е подходящ за повечето спящи на стомаха; обаче за хора под 130 килограма, които оказват минимален натиск върху матрака си, той може да бъде поддържащ и удобен.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Отлично Честно
Задни траверси добре Честно Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за матрак TEMPUR-Cloud

Четците на SleepFoundation спестяват 30% от матрака Tempur-Cloud с този код: SF30

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  TEMPUR-Cloud се продава онлайн на уебсайта Tempur-Pedic. Въпреки това, Tempur-Pedic има свои собствени магазини и партньори търговци на дребно, така че клиентите могат да се свържат с местните търговци, за да разберат дали даден модел е достъпен в техния шоурум.

  Когато купувате онлайн, доставката е достъпна за всички 50 щата на САЩ.

 • Доставка

  Tempur-Pedic предлага безплатна стандартна доставка на TEMPUR-Cloud до 48 съседни щати на САЩ. За доставка до Аляска и Хавай се прилагат допълнителни такси.

  Стандартната доставка включва матрака, който е компресиран и опакован в голяма платнена торба за многократна употреба. Този пакет се доставя във вашия дом с наземни услуги за доставка. За да настроите матрака, трябва да носите платнената торба в спалнята си, да извадите матрака от опаковката му и да му позволите да се декомпресира, докато достигне пълния си размер.

 • Допълнителни услуги

  Tempur-Pedic не предлага никакви услуги за монтаж или премахване на стари матраци с TEMPUR-Cloud. Клиентите, които търсят доставка на Бяла ръкавица, могат да предпочетат други модели Tempur-Pedic, които се доставят с тази услуга.

 • Сън Проба

  TEMPUR-Cloud има пробен период за сън от 90 нощи. Клиентите са длъжни да държат матрака в продължение на 30 нощи, преди да започнат връщане. Tempur-Pedic ще вземе матрака, ако решите да го върнете, но такса за връщане в размер на 175 долара се изважда от възстановяването ви.

 • Гаранция

  Гаранцията за TEMPUR-Cloud продължава 10 години и покрива дефекти в материалите и производството. Гаранцията предвижда, че Tempur-Pedic ще ремонтира или замени дефектен матрак. Клиентът носи отговорност за таксите за доставка, свързани с искането за гаранция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector