Menu Close

Титан матрак преглед

Идеален за:

 • Траверси с тегло над 230 килограма
 • Хора, които предпочитат твърди или много твърди матраци
 • Тези, които спят горещо през нощта

Съображения:

 • Може да се почувствате твърде твърди за някои хора
 • На някои странични траверси може да им е неудобно
 • Тези, които предпочитат подходящ матрак, може да счетат твърдостта на Титан за прекомерна

Ценови диапазон:

$ 699 – $ 1249

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Фирма (8)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци за спално бельо в Бруклин

Матракът Titan на Brooklyn Bedding е уникално легло, създадено специално за по-тежки хора. Дизайнът му е проектиран да отговори на нуждите на тежките траверси, осигурявайки допълнителна поддръжка и издръжливост. Той се отличава с твърдо усещане и силно отзивчива поддръжка.

Титанът е твърдо легло с около 8 от 10 по нашата 10-степенна скала на твърдост. Това го прави подходящ за хора, които са по-тежки, и особено за спящи на гърба и стомаха. Някои странични траверси могат да открият, че е твърде твърд за техния вкус.

Това е хибриден матрак, използващ метални намотки в джобове със слоеве твърд пенопласт. Той разполага с 6-инчово поддържащо ядро ​​от джобни намотки върху 2-инчово легло от твърд пенопласт, заедно с 2 инча пенопласт и 1 инч гел пяна с памет за комфорт.

Ще обясним конструкцията на матрака Titan, нашите собствени резултати от тестове, цени, гаранция, връщане и всичко останало, което трябва да знаете, за да разберете дали това е подходящото легло за вас.

Видео преглед на Бруклински легла Titan

Гледайте видеоклипа по-долу, за да видите как се представи Brooklyn Bedding Titan, когато беше изпитан в лабораторията на Sleep Foundation.
Разбивка на преглед на матраци Titan

Матракът Titan от Brooklyn Bedding е специално проектиран за нуждите на по-тежки траверси. Той използва подсилен дизайн с пяна с висока плътност и здрави пружини, за да създаде поддържащо, удобно и трайно легло.

Titan е хибриден матрак, което означава, че използва както метални намотки, така и значителна система за комфорт. Най-общо казано, хибридите имат за цел да комбинират положителните характеристики на матраците с вътрешна пружина (твърда опора) с тези от пяна или други легла (комфорт и съответствие).

Основното опорно ядро ​​на Titan е изградено от 6 инча от 13,5 габаритни намотки, разположени на върха на 2 инча от много твърд пенопласт. Намотките са дебели, осигурявайки много здрава подложка. В леглото има стотици намотки, като всяка една е отделно увита в плат. Този джобен дизайн позволява намотките да се движат независимо една от друга, като реагират на промени в налягането поотделно, а не на всички потъващи като единица. Дизайнът също така помага да се изолира движението, което улеснява придвижването, без да безпокои партньора ви.

На върха на опорната сърцевина седи 2 инча твърд пенопласт и 1 инч гел вливаща се мемори пяна. Пенопластът е патентован материал от Бруклин Спално бельо, наречен TitanFlex. Това е плътен, подобен на латекс материал, който осигурява добра издръжливост и отзивчиво усещане, но не осигурява много съответствие. Тънкият 1-инчов слой мемори пяна е умерено твърд и осигурява малко по-меко усещане, но в крайна сметка комфортният слой е едновременно по-тънък и по-твърд от средния матрак. За тези, които предпочитат по-съобразени, се предлага опционален латексов матрак Talalay.

И накрая, капитонирано памучно плетено покривало покрива матрака. Той е мек, издръжлив и доста дишащ. Срещу допълнителна такса клиентите могат да изберат да имат подобрено покритие, направено с технология за фазова промяна на материала. Това усъвършенствано покривало работи, за да изтегли телесната топлина далеч от спящия, помагайки да се поддържа неутрална температура през топлите нощи. Това допълнително покритие е добро надграждане за тези, които спят горещо. Тъй като обаче Titan предлага добра температурна неутралност, подобрената обвивка може да е необходима или не.

Твърдост

Тип матрак

Фирма 8

Хибрид

Строителство

Матракът Titan е изграден от напоена с гел мемори пяна и подобна на латекс пяна TitanFlex върху стабилно легло от джобни намотки и основа от пенопласт с висока плътност, всички увити в плетена памучна обвивка.

Материал на корицата:

Ватиран памучен плетен връх

Комфортен слой:

1 foam гел вливаща мемори пяна

2, пенопласт TitanFlex

Ядро за поддръжка:

6 ″ джобни намотки

2 ″ твърд пенопласт

Цени и размери на матраците

Матракът Titan от Brooklyn Bedding е на приятни цени за висококачествено хибридно легло. Цените варират от $ 699 до $ 1249, в зависимост от размера, който изберете. Въз основа на цените на конкурентни модели с подобно качество, Titan е малко по-достъпен от средното.

Тъй като това е специален матрак, предназначен за по-тежки траверси, смятаме, че Titan предлага много добра стойност като цяло. На пазара има малко опции матраци, които са специално проектирани за по-тежки хора, и тези, които са склонни да бъдат от скъпата страна.

Имайте предвид, че изброените по-долу цени са за базовия модел, без допълнителни функции. Налични са две допълнителни добавки:

 • Усъвършенствано охлаждащо покритие с материал за промяна на фазата
 • Съответстващ латексов матрак Talalay

Добавянето на една от тези незадължителни функции ще повиши значително цената на Titan, но може да си заслужава подобрения за някои траверси.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 11 “ 58 lbs. $ 699
Twin XL 39 “х 80” 11 “ 60 lbs. $ 749
Пълна 54 “x 75” 11 “ 85 lbs. $ 799
Кралица 60 “x 80” 11 “ 100 lbs. $ 999
Крал 76 “x 80” 11 “ 120 lbs. $ 1249
Калифорнийски крал 72 “x 84” 11 “ 120 lbs. $ 1249
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци за спално бельо в Бруклин

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Леглата с добра изолация на движението помагат да се предпази движението от едната страна на леглото, за да не обезпокои спящия от другата страна. Нашите тестери установиха, че Titan има много добра изолация на движението, благодарение на дизайна на намотката в джоба.

Докато традиционните легла с намотки обикновено имат лоша изолация на движението, джобовите намотки на Titan, които са индивидуално увити в плат, могат да се компресират поотделно, без да се засягат околните намотки. Това води до добра изолация на движението на хибридния матрак Titan.

Облекчаване на налягането

В нашите тестове Титанът предлагаше добро облекчаване на налягането за повечето спящи и особено за по-тежките хора. Въпреки това, по-леките траверси вероятно ще открият, че матракът се чувства твърде твърд. Не забравяйте, че това е твърдо легло, с относително тънък комфортен слой. Това означава, че спазването е минимално и материалът на матрака не „прегръща” тялото. За тези, които са свикнали с изцяло дунапренен матрак, Titan може да се почувства много по-различно по отношение на облекчаване на налягането.

Контрол на температурата

Легло с добър температурен контрол ще ви помогне да поддържате комфортна температура на сън, дори през горещите нощи. Титанът от Бруклин Бединг прави точно това.

В нашите тестове този матрак се представи много добре. Хибридният му дизайн помага, тъй като намотките увеличават въздушния поток, помагайки на леглото да остане хладно. Вливащата се с гел мемори пяна в най-горния комфортен слой също помага да се отдели топлината от тялото.

Установихме, че базовият модел на Titan се справи добре с поддържането на комфортна температура за сън. За тези, които са склонни да спят горещо, допълнителното охлаждащо покритие може да бъде полезно допълнение.

Поддръжка на ръба

Поддръжката на ръба е мярка за това колко поддържащ е матракът по външния му периметър. Това е важен фактор за тези, които обичат да седят на ръба на матрака, както и за хората, които имат затруднения при влизане и излизане от леглото.

Titan има отлична поддръжка на ръба като цяло. Неговата дебела спирална система, комбинирана с твърди пянасти слоеве, означава, че осигурява опора на ръба, която е значително по-добра от средната.

Лесно движение

В нашите тестове Титанът имаше много добра лекота на движение. Това се дължи на твърдия дизайн на леглото и минималното „потъване”. За разлика от по-меките матраци от пяна, траверсите няма да потънат в леглото. Това значително улеснява смяната на позициите и влизането и излизането от леглото.

Секс

Титанът оценява добре секса, благодарение на своята отзивчивост и твърдост. Този матрак има подскачащо усещане с минимално потъване, което е идеално за секс. Превъзходната поддръжка на ръба също допринася за представянето на Titan в тази категория. Освен това шумът от този матрак е минимален.

Изпускане на газове

Отделянето на газове се случва за кратък период от време, след като за първи път е настроен нов матрак. През първите няколко дни матраците обикновено отблъскват някои миризми. Това се дължи на летливи органични съединения, които се отделят от слоевете синтетична пяна.

Титанът има средни количества отработени газове. Нашите тестери забелязаха някаква миризма за няколко дни след разопаковането, след което миризмата вече не беше забележима. Ако установите, че не харесвате неприятната миризма, препоръчваме да оставите матрака да стои непокрит в добре проветриво помещение за известно време преди употреба.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:

Като цяло нашето тестване установи, че матракът Titan вероятно ще се чувства твърде твърд за много странични траверси. Повечето странични траверси предпочитат матраци, които са по-меки до умерено твърди, но Titan е около 8 от 10, което го прави много твърд.

Titan се представя много добре за странични траверси, които са над 230 килограма. Страничните траверси, които тежат по-малко от 230 килограма, вероятно ще открият, че Titan оказва твърде голям натиск върху раменете и бедрата, поради много твърдото си усещане с минимално съответствие.

Задни траверси:

Титанът се представя много добре за много задни траверси. Повечето хора, които спят по гръб, са склонни да предпочитат относително твърди легла. Не е изненадващо, че Титан се представи най-добре за самата категория спални места, за които е предназначен: по-тежки индивиди. Нашите тестери установиха, че Titan е най-удобен за тези над 230 паунда.

Titan също е добър вариант за траверси, които тежат между 130 и 230 паунда, стига да предпочитат твърди матраци. Хибридният дизайн на това легло го прави подходящ за спане назад, тъй като осигурява добра комбинация от твърда опора и умерено съобразяване. Тази комбинация помага за поддържане на гръбначния стълб подравнена, като същевременно осигурява точно толкова съобразено, че да се чувствате комфортно.

Спящи за стомаха:

Като цяло, Titan е подходящ за повечето спящи на стомаха. По-голямата част от хората, които спят по корем, предпочитат твърдото усещане, което Титан осигурява. Джобните бобини осигуряват силна опора, която предотвратява потъването на стомаха твърде далеч в матрака, като помага да се поддържа правилно подравнен гръбначен стълб.

Titan се представя най-добре за по-тежки хора, но нашите тестери отбелязаха, че повечето спящи на стомаха намират този матрак за удобен. Спящите на стомаха, които тежат по-малко от 130 килограма, вероятно ще открият, че Titan се чувства твърде твърдо, но някои може да му се насладят.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Беден Честно Отлично
Задни траверси Честно добре Отлично
Спящи за стомаха Честно добре Отлично
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за матрака Титан

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци за спално бельо в Бруклин

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Titan by Brooklyn Bedding се предлага онлайн, директно от производителя. Предлага се и в избрани търговци на матраци за тухли и хоросан в САЩ. Понастоящем Titan не се предлага на Amazon.

  Titan е достъпен за онлайн покупка в САЩ и Канада.

 • Доставка

  Доставката е достъпна безплатно при вътрешни поръчки в съседните САЩ. Доставката до Хавай или Аляска ще струва поне $ 125 допълнително.

  Доставката е достъпна до Канада, като се започва от 250 долара на матрак. Понастоящем не се предлага международна доставка извън Канада.

  Матраци се изпращат чрез FedEx Ground. Поръчките обикновено се обработват в рамките на 1-4 работни дни, а доставката може да отнеме допълнително 3-5 работни дни.

 • Допълнителни услуги

  – Предлагат се някои персонализирани размери срещу допълнително заплащане
  – Допълнително охлаждащо покритие се предлага
  срещу допълнително заплащане

 • Сън Проба

  Titan се предлага с 120-нощно изпитание за сън у дома. Има задължителен минимален период от 30 дни за пробив. Ако не сте доволни от новия си матрак след първите 30 дни, можете да го върнете за пълно възстановяване в рамките на първите 120 дни. Няма такси за връщане или възстановяване.

 • Гаранция

  Titan се предлага с 10-годишна ограничена гаранция. Гаранцията покрива дефекти на производителя, но не ви покрива за случайни повреди или нормално износване. Няма такси за иск за гаранция, въпреки че може да носите отговорност за връщане на разходите за доставка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector