Menu Close

Преглед на хибридните матраци за туфи и игли

Идеален за:

 • Спящи, които тежат под 230 килограма, особено тези, които спят на тяхна страна
 • Тези, които търсят матрак с отлична опора на ръба и лекота на движение
 • Топли траверси, които искат хибриден матрак, който спи хладно

Съображения:

 • Траверсите с тегло над 230 килограма може да намерят този матрак за твърде мек
 • Партньори, които са изключително чувствителни към движение през цялата нощ, може да искат матрак с по-малко прехвърляне на движение
 • Тези, които търсят стабилно облекчаване на налягането, може да се нуждаят от матрак с по-голяма контурност и отзивчивост

Ценови диапазон:

$ 995 – $ 1845

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Среден (5)

Читателите на Sleep Foundation получават най-добрата цена на хибридния матрак Tuft & Needle.

Ако търсите хибриден матрак, хибридът Tuft & Needle вероятно ще провери всичките ви кутии. Основана през 2014 г., Tuft & Needle е един от най-известните търговци на легло в кутия. Заедно с Hybrid, компанията произвежда и два други модела матраци: Tuft & Needle Original Mattress и Tuft & Needle Mint Mattress. Оригиналният матрак е универсален и бюджетен матрак с пълна пяна, докато матракът от мента е по-дебел и по-охлаждащ модел пяна.

Хибридът Tuft & Needle съчетава качествата на изцяло пяна и конструкция с пружинни намотки в един матрак, който все още се побира в кутия. С подредено ядро ​​за поддръжка на бобина и система за комфорт, съставена както от адаптивна пяна, така и от микронамотки, този матрак постига баланс между еластичен отскок и отзивчиво контуриране с оценка 5 по скалата за твърдост 1-10.

Ще разделим ключовите елементи на този матрак, включително конструкция, производителност, ценообразуване и други, за да можете да определите дали това е правилният модел за вас.

Разбивка на хибриден матрак за туфи и игли

Това е 12-инчов хибриден матрак със среден рейтинг на твърдост 5 по 10-степенната скала на твърдост. Tuft & Needle Hybrid е конструиран с комфортен слой от три части. Горният слой на системата за комфорт е пенопласт, съдържащ патентована адаптивна пяна на Tuft & Needle, както и графит и инфузия на охлаждащ гел, като и двете помагат да отведете топлината от спящия. След това идва слой от микронамотки и след това слой от преходен пенопласт. Комбинацията от слоеве пяна и намотки осигурява мекия контурен комфорт на изцяло дунапренен матрак с подобрения въздушен поток от спирални пружини.

Под комфортния слой е разположена опорната сърцевина, състояща се от джобови намотки, изработени от закалена стомана. Поддържащата сърцевина стабилизира повърхността за спане, като предотвратява прекаляването на траверса в матрака. Намотките предлагат еластична опора – траверсите могат да забележат мек отскок – като същевременно осигуряват трайност.

Tuft & Needle Hybrid се предлага и с подсилено, меко плетено покритие, направено от смес от микро полиамид и полиестер. Капакът не е бил предназначен за сваляне. Здравата му конструкция обаче е издръжлива и капакът може да бъде почистван на място, ако е необходимо.

Този матрак има и няколко допълнителни добавки, които могат да бъдат включени в покупката ви при покупка от уебсайта Tuft & Needle. Това включва регулируема рамка на леглото на Tuft & Needle, която ви позволява да променяте позицията си на сън чрез дистанционно управление. Клиентите могат също да изберат да добавят протектор за матрак Tuft & Needle. Това сменяемо покритие за матраци, което се пере в машината, съдържа водоустойчив защитен филм, който е създаден да имитира мекото усещане на матраците на компанията.

Твърдост

Тип матрак

Среден – 5

Хибрид

Строителство

Хибридният матрак Tuft Needle е изграден от редуващи се слоеве пяна и намотки. Неговата система за комфорт се състои от горен слой пенопласт, слой от микронамотки, последван от слой от преходна пяна, докато опорната сърцевина се състои от джобови намотки.

Материал на корицата:

Смес от микрополиамид и полиестер

Комфортен слой:

Пенопласт (адаптивна пяна, вливаща се в графит и гел)

Микронамотки

Преходен слой:

Пенопласт (адаптивна пяна, вливаща се в графит и гел)

Ядро за поддръжка:

Джобни намотки

Цени и размери на матраците

Когато сравняваме този матрак с други хибридни модели, цената на Tuft & Needle Hybrid е малко над средната. Въпреки че цената не винаги отговаря перфектно на качеството, Tuft & Needle Hybrid представлява добра стойност за ценовата точка.

Tuft & Needle Hybrid се предлага във всички стандартни размери от близнаци до калифорнийски крал. Компанията предлага и чести промоции, които ще помогнат на клиентите да спестят от цената на матрака и аксесоарите.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 12″ 72 lbs. $ 995
Twin XL 39 “х 80” 12″ 77 lbs. 1095 долара
Пълна 54 “x 75” 12″ 94 lbs. 1395 долара
Кралица 60 “x 80” 12″ 112 lbs. 1595 долара
Крал 76 “x 80” 12″ 139 lbs. 1845 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 12″ 139 lbs. 1845 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Читателите на Sleep Foundation получават най-добрата цена на хибридния матрак Tuft & Needle.

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Tuft & Needle Hybrid предлага умерено ниво на изолация на движението. Хибридните матраци обикновено са конструирани с опорно ядро ​​на основата на спирала и комфортна система, базирана на пяна или латекс. Това позволява на траверсите да се възползват от предимствата на всеки материал, като същевременно минимизират недостатъците.

Поради еластичния отскок, който е характерен за опорните ядра на основата на намотки, хибридните матраци са склонни да имат по-високи нива на пренос на движение, отколкото техните изцяло пяна. В резултат на това е по-лесно да усетите, когато някой друг се движи върху матрака.

Подобно на много хибридни матраци, Tuft & Needle Hybrid получава среден резултат за изолиране на движението. Това означава, че траверсите ще изпитат малко количество движение. Много спящи ще открият, че това им върши работа, но двойките, които са изключително чувствителни към движение през нощта, могат да бъдат по-щастливи с изцяло дунапренен матрак.

Облекчаване на налягането

Хибридът Tuft & Needle получава средна оценка за намаляване на налягането. Отслабването на налягането се отнася до способността на матрака да се съобразява и прегръща извивките на тялото ви. Това помага за облекчаване на болката, която може да възникне, когато се окаже прекалено голям натиск върху определени зони като ханша и раменете, особено когато спите на твърда повърхност.

Комфортната система на хибрида Tuft & Needle комбинира слой от микронамотки, вмъкнати между два слоя отзивчива пяна. Слоевете пяна – особено горният слой на патентованата адаптивна пяна на Tuft & Needle – осигуряват контуриране, което облекчава умерено налягане и предлага комфорт за широк спектър от предпочитания за сън.

Контрол на температурата

Температурата на спящия може да бъде повлияна от няколко фактора, включително температурата в спалнята, дрехите и броя на използваните чаршафи или одеяла. Видът на матрака обаче също може да окаже влияние. Някои материали за матраци оказват влияние върху контрола на температурата, като поглъщат и задържат топлината на тялото на спящия или възпиращия въздушен поток.

Поради тези причини матраците с пълна пяна обикновено спят по-горещо, докато хибридните матраци обикновено са по-добри за ефективен контрол на температурата през цялата нощ.

Хибридът Tuft & Needle не прави изключение, тъй като спи сравнително хладно. Няколко дизайнерски характеристики насърчават отличния контрол на температурата на хибрида Tuft & Needle. Най-горният слой пяна в системата за комфорт се влива с охлаждащ гел и разсейващ топлината графит. Навитите пружинни слоеве в системата за комфорт и опората също така насърчават въздушния поток.

Поддръжка на ръба

Хибридът Tuft & Needle съдържа подсилени пружини, които осигуряват отлична опора на ръба. Това означава, че ще се чувствате подкрепени, когато седите на ръба на леглото, както и да ставате от леглото. Освен това, подсилените ръбове на матрака гарантират, че повърхността на съня ви няма да увисне по краищата, намалявайки трайността и използваемата повърхност на матрака с течение на времето.

Лесно движение

Хибридният матрак Tuft & Needle предлага отлична лекота на движение и резултати над средното в тази категория в сравнение с повечето хибридни матраци.

Комфортната система на този матрак съдържа слой микронамотки, вмъкнати между два слоя пяна. Неговата опорна сърцевина е изградена от джобни намотки. Намотките придават на хибрида Tuft & Needle голяма устойчивост, което се превръща в лек скачане. Това позволява по-голяма лекота на движение. Траверсите, които имат намалена подвижност, ще имат по-лесно време да се движат и да стават от този матрак.

Секс

Повечето хора правят повече от това да спят на матраците си. Що се отнася до секса, това е отличен вариант. С комбинация от отскок и отзивчивост, матракът Tuft & Needle Hybrid е с над средното ниво в тази категория.

Матраците с висока устойчивост са в състояние бързо да възвърнат първоначалната си форма, след като теглото бъде премахнато. На практика това се превръща в подскачащо усещане. Матраците, които са по-леки, обикновено са по-добри за секс, тъй като позволяват по-голяма лекота на движение. За разлика от това, по-меките, силно контурирани матраци могат да намалят движението.

Със системата за комфорт, съдържаща слой от микронамотки в допълнение към поддържащо ядро, базирано на намотки, Tuft & Needle Hybrid има малко по-голяма устойчивост от стандартния хибрид. Добавете отлична опора за ръба и този матрак печели високата си оценка за сексуална активност.

Изпускане на газове

Новите продукти понякога могат да отделят химически миризми, след като бъдат извадени от опаковката. В случай на матраци, производственият процес понякога произвежда летливи органични съединения (ЛОС). Въпреки че тези съединения обикновено не се считат за вредни, те могат да доведат до неприятна миризма. Матраците, които са запечатани и компресирани за по-лесно транспортиране, са по-склонни да задържат тези съединения. Когато матракът е отпечатан и е позволено да се декомпресира, той може да изхвърли газове на ЛОС.

Хибридът Tuft & Needle е тестван и сертифициран от CertiPUR-US и GREENGUARD. Това означава, че матракът отговаря на определени стандарти за химически емисии. При ниски емисии на ЛОС, хибридът Tuft & Needle е малко вероятно да претърпи значителни газове в сравнение с други хибридни матраци.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:

Уникалният състав на комфортния слой на хибрида Tuft & Needle прави този матрак подходящ за спане встрани. Най-горният слой адаптивна пяна на неговата система за комфорт осигурява умерено облекчаване на натиска, докато прегръща бедрата и раменете, ключови точки на натиск за странични траверси.

Хибридът Tuft & Needle съдържа също слой микронамотки, вмъкнати между горния и преходния слой пяна в своята система за комфорт. Като цяло тази система за комфорт осигурява мека, но еластична повърхност за сън, която поддържа бедрата и раменете на спящия и ги предпазва от потъване твърде дълбоко в повърхността на матрака.

В резултат на това този матрак е оценен като среден по скалата на твърдост и осигурява отличен комфорт за странични траверси, които тежат под 230 паунда.

Задни траверси:
Задните траверси обикновено оказват по-голям натиск върху лумбалната област на гърба. За да омекотяват и поддържат долната част на гърба и средата, траверсите предпочитат да предпочитат средно до средно твърди матраци. Ако матракът е твърде твърд, той няма да има амортизация и може да създаде болезнени точки на натиск в лумбалната област. Но ако матракът е твърде мек, той ще позволи на средната част на спящия да потъне в повърхността на съня, предотвратявайки правилното подравняване на гръбначния стълб.

Със среден рейтинг на твърдост, хибридът Tuft & Needle е идеален за траверси, които тежат под 230 паунда и се радват на матрак в по-мекия край на нормалния си комфорт. Въпреки това, задните траверси над 230 паунда обикновено изискват по-твърда повърхност за сън, за да се постигне баланс между опора и контуриране и може да не предпочитат усещането за хибрида Tuft & Needle.

Спящи за стомаха:
Подобно на задните траверси, спящите на стомаха също изискват баланс между опората и контурите. Прекалено мекият матрак ще позволи на средната част на спящия да потъне твърде дълбоко, изтласквайки тялото във форма U, особено ако използват възглавница под главата и врата си. Поради тази причина спящите в стомаха предпочитат малко по-твърди матраци, които могат да поддържат средните им секции, като същевременно осигуряват умерено ниво на омекотяване за общи точки на натиск като раменете.

Хибридът Tuft & Needle е на по-мекия край на това, което обикновено предпочитат повечето спящи в стомаха. Въпреки това, комбинацията от матрак от навити и комфортни слоеве от пяна осигурява достатъчно подкрепа и отзивчивост, така че траверсите под 230 паунда ще намерят този матрак доста удобен, особено ако предпочитат по-меко усещане. От друга страна, стомашните траверси над 230 килограма вероятно ще се нуждаят от матрак, който осигурява повече подкрепа.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Честно
Задни траверси Отлично добре Честно
Спящи за стомаха Отлично добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за хибриден матрак Tuft & Needle

Читателите на Sleep Foundation получават най-добрата цена на хибридния матрак Tuft & Needle.

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Хибридният матрак Tuft & Needle се продава чрез уебсайта Tuft & Needle, магазините Tuft & Needle за тухли и хоросан и търговските партньори Crate & Barrel, Lowe’s и Unruh.

  Tuft & Needle предлага доставка до всички 50 щата. Компанията не предлага международна доставка, но избрани продукти Tuft & Needle се предлагат в Канада чрез Amazon.ca.

 • Доставка

  Tuft & Needle предоставя безплатна наземна доставка до съседните американски доставки до Аляска и Хавай срещу допълнително заплащане. Доставка на същия ден се предлага и в избрани градове за $ 50.

  Компанията използва FedEx Ground за безплатната си услуга за доставка. Доставката обикновено отнема между три и седем работни дни с доставка от понеделник до петък. Всички артикули се изпращат отделно. Имейлите за проследяване на FedEx Ground се изпращат при изпращане на всеки артикул, който клиентите могат да използват, за да проследят очакваната дата на доставка.

  Всички матраци са компресирани, вакуумно затворени и опаковани в кутия, която може да бъде изпратена директно до прага ви. Клиентите обаче са отговорни за разопаковането и настройката на матрака си.

 • Допълнителни услуги

  Доставката на White Glove се предлага в 48 съседни държави за 150 $. Тази услуга може да бъде избрана на страницата за плащане, под „доставка“. Таксата не се възстановява. Услугата включва доставка и настройка, както и премахване на опаковката и вашия стар матрак и пружина.

 • Сън Проба

  Tuft & Needle предлага пробен период от 100 нощувки без задължителен период на пробив. Ако не сте напълно доволни от покупката си по някаква причина през първите 100 нощувки, можете да я върнете за пълно възстановяване.

  Tuft & Needle ще покрие таксите за изпращане и връщане. Върнатите матраци обикновено се даряват за благотворителност.

  Ако се намирате в Аляска или Хавай, Tuft & Needle няма да възстанови таксите за доставка, платени за първоначалната доставка. Освен това компанията не може да се справи с международната логистика на корабоплаването. Вашият матрак трябва да е в Съединените щати, ако искате да се възползвате от 100-нощната пробна политика на Tuft & Needle за сън.

 • Гаранция

  Матраците Tuft & Needle се предлагат с 10-годишна ограничена гаранция. Гаранцията покрива дефекти в материала или производството, включително видими провисвания или вдлъбнатини, по-големи от три четвърти от инча върху повърхността на матрака, цепене или напукване в пяната и дефекти в ципа на капака или шевовете.

  През първите 10 години от датата на покупката, Tuft & Needle ще поправи или замени вашия матрак, ако се намирате в САЩ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector