Menu Close

Преглед на матрака от туфи и игли

Идеален за:

 • Купувачи, които търсят добра стойност
 • Траверси с тегло под 230 килограма
 • Хора, които искат облекчаване на натиска без много прегръдка
 • Лица, които лесно се събуждат, когато партньорът им се движи през нощта

Съображения:

 • Спящите на гърба и стомаха, които тежат над 230 паунда, могат да получат по-голямо увисване в близост до средните си секции, което може да направи предизвикателството да поддържат изравнените си бодли.
 • Спящите, които обичат прегръдката с мемори пяна, може да не усетят, че Tuft & Needle съответстват достатъчно добре.
 • Хората, които често седят или спят близо до ръба на матрака, може да предпочетат модел с по-голяма опора на ръба.
Ценови диапазон:

$ 450 – $ 850

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Средна фирма (6)

Читателите на Sleep Foundation получават най-добрата цена на матрака Tuft & Needle Original.

Tuft & Needle е една от най-известните компании за матраци директно към потребителите. Неговата матрачна линия включва три модела: Tuft & Needle, Mint и Hybrid. Tuft & Needle и Mint са изцяло пяна модели, докато хибридните двойки пяна и намотки. Докато други страници на този сайт ще обсъждат задълбочено ментата и хибрида, този преглед ще се фокусира единствено върху матрака Tuft & Needle.

Матракът Tuft & Needle, наричан още Tuft & Needle Original, е водещото легло на компанията. Това е и най-достъпният матрак на компанията, който се предлага на по-ниска от средната цена за изцяло пянен модел. Матракът е изграден от два слоя пенопласт с висока плътност, създаден да изолира движението и контура към тялото на спящия, без да улавя топлината.

В този преглед на матрака Tuft & Needle ще разкажем подробно конструкцията, производителността и цените на леглото. Също така ще обобщим отзивите на клиентите и фирмените политики.

Разбивка на преглед на матраци за туфи и игли

Tuft & Needle се предлага в една твърдост, която е средно твърда. За повечето хора това усещане вероятно ще постигне удобен баланс между мекота и подкрепа.

Покривало, изработено от смес от микро полиамид и полиестер, обгръща матрака. Материалът има меко усещане за ръка и освен това е доста дишащ. За допълнителни $ 50 във всякакъв размер, клиентите могат да изберат покритие, обработено с антимикробна защита HeiQ NPJ03, за да предпази матрака от вредни микроби, които могат да повлияят на общия му живот.

Комфортният слой се състои от 3 инча адаптивна пяна T&N. Този патентован пенопласт е с висока плътност, благодарение на неговата издръжливост. Докато притиска спящия, за да облекчи точките на натиск, той се влива с графит и керамичен гел, за да отвежда топлината, вместо да го улавя върху тялото на спящия.

7-инчов слой пенопласт действа като опорна сърцевина. Този пенопласт има отворена клетъчна структура, така че въздухът може да циркулира през него, за да помогне за охлаждане на матрака. Поради своята висока плътност, този слой устоява на увисване и дългосрочни отпечатъци, като същевременно осигурява равномерна поддръжка.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6
Изцяло пяна

Строителство

Матракът Tuft & Needle е изграден от два слоя пенопласт, обвити в плетено покритие, което използва смес от микро полиамид и полиестер.

Материал на корицата:

Смес от микрополиамид и полиестер

Комфортен слой:

3, пенопласт (адаптивна пяна, вливаща се в графит и гел)

Ядро за поддръжка:

7, пенопласт

Цени и размери на матраците

Ценовата точка на Tuft & Needle е под средната за изцяло пяна модел, което го прави изключителен избор за купувачи с ограничен бюджет. Цените за матрака във всеки размер са посочени по-долу. Имайте предвид, че изборът на антимикробно лечение HeiQ NPJ03 ще добави 50 долара към първоначалната цена на стикера.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 10 “ 50 lbs. 450 долара
Twin XL 39 “х 80” 10 “ 52 lbs. 495 долара
Пълна 54 “x 75” 10 “ 63 lbs. $ 595
Кралица 60 “x 80” 10 “ 72 lbs. $ 695
Крал 76 “x 80” 10 “ 94 lbs. 850 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 10 “ 94 lbs. 850 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Читателите на Sleep Foundation получават най-добрата цена на матрака Tuft & Needle Original.

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Способността на Polyfoam да абсорбира движението помага на Tuft & Needle да намали вибрациите, усещани по повърхността на матрака, когато единият партньор се движи. За хората, които са склонни да се събуждат лесно, това може да помогне за осигуряване на по-спокоен нощен сън.

Степента на изолация на движението на Tuft & Needle е подобна на повечето матраци изцяло от пяна на пазара.

Облекчаване на налягането

Матраците с комфортни слоеве от пяна са склонни да се очертават към тялото на спящия за забележително облекчаване на налягането, а матракът Tuft & Needle прави същото.

3-инчовият слой T&N Adaptive Foam люлее тялото на спящия, разпределяйки натиска, който обикновено може да се натрупа около раменете и бедрата им. Polyfoam няма същата прегръдка като мемори пяната, така че може да се чувства по-скоро като спалнята „на“ матрака, отколкото „в“ матрака.

Контрол на температурата

Докато слоевете от комфорт от пяна често улавят топлината върху тялото на спящия, Tuft & Needle има специални функции, които му помагат да спи по-хладно от много модели от изцяло пяна.

Капакът от микрополиамид и полиестер е достатъчно дишащ, за да стимулира стабилен въздушен поток в матрака. Антимикробното третиране с HeiQ NPJ03 не влияе върху регулиращите температурата свойства на покритието.

Адаптивната пяна T&N, използвана в комфортния слой, се влива с керамичен гел и графит, за да абсорбира и преразпредели топлината, така че да не попадне в тялото на спящия. Отвореният клетъчен пенопласт в сърцевината на матрака позволява на въздуха да циркулира, така че топлината да може да се разсейва допълнително.

Поддръжка на ръба

Тъй като изцяло дунапренените матраци обикновено нямат подсилени ръбове, хората могат да се чувстват по-малко стабилни, когато седят или спят близо до ръба на леглото. Матракът Tuft & Needle следва тази тенденция.

Пенопластът с висока плътност, използван в сърцевината на матрака, може да накара краищата да се чувстват малко по-сигурни от тези на някои модели пяна, но хората все пак вероятно ще изпитат повече потъване от идеалното. Това важи особено за хора, които тежат повече. Може да е трудно да седите или да спите до ръба на леглото, което може да ограничи използваемата му повърхност.

Лесно движение

Комфортният слой от пенопласт на Tuft & Needle е по-отзивчив от повечето комфортни слоеве от мемори пяна, което може да улесни промяната на позицията или придвижването по повърхността на леглото.

Докато мемори пяната е склонна да реагира бавно на промените в налягането, пенопластът се връща по-бързо, така че траверсите не трябва да изпитват усещането за „в капан в леглото“, често свързано с близко контуриране. Освен това средно твърдото усещане на Tuft & Needle не позволява много потъване, което допринася допълнително за лекотата на матрака при движение.

Тази комбинация от материали и твърдост прави матрака Tuft & Needle по-лесен за придвижване от повечето модели с изцяло пяна.

Секс

Подобно на повечето модели от изцяло пяна, Tuft & Needle няма много отскок. Тъй като много двойки предпочитат еластична повърхност за секс, това може да е потенциален недостатък.

Въпреки това, матракът Tuft & Needle е по-отзивчив и по-лесен за придвижване от много модели с изцяло пяна, което може да го направи предпочитан за сексуална активност.

Tuft & Needle също е доста тих, което придава по-дискретна дейност.

Изпускане на газове

„Нова миризма на матрак“ може да се появи при всеки модел, но това е особено често при матраци със синтетична пяна, които се доставят под налягане. Производството на синтетична пяна обикновено оставя след себе си някои производствени миризми и те нямат шанс да избягат, ако матракът е компресиран. Тази миризма обикновено не се разглежда като вредна и трябва да се излъчва някъде между няколко часа и няколко дни.

Матракът Tuft & Needle вероятно ще има подобна миризма на други модели от изцяло пяна. Въпреки това, благодарение на дишането си, миризмите от Tuft & Needle вероятно се излъчват относително бързо.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Средно твърдото усещане на Tuft & Needle, съчетано с люлка от неговия 3-инчов комфортен слой от пенопласт, го прави силна опция за повечето странични траверси. Страничните траверси с тегло над 130 килограма вероятно ще получат най-добрата комбинация от облекчаване на налягането и гръбначна опора. Те трябва да потънат в точното количество, за да свалят натиска от бедрата и раменете си, като същевременно поддържат изравнените си бодли. Страничните траверси, които тежат по-малко от 130 килограма, може да открият, че леглото се чувства твърде твърдо, за да потънат достатъчно, за да облекчат налягането.

Спални траверси:
Благодарение на средно твърдото си усещане, Tuft & Needle може да осигури равномерната равнина, на която много задни траверси разчитат, за да поддържат бодлите си подравнени. Комфортният слой от пенопласт амортизира повърхността без много потъване около средната част на леглото. Тъй като матракът използва пенопласт с висока плътност, той също трябва да се противопоставя на увисване и вдлъбнатини с течение на времето.

Tuft & Needle вероятно ще бъде в най-голяма подкрепа за траверси с тегло под 230 килограма. Хората, които тежат над 230 килограма, могат да изпитат известно потъване в близост до бедрата си, така че може да им е малко по-трудно да поддържат добро подравняване на гръбначния стълб.

Смупери за стомаха:
Комфортният слой от пенопласт на Tuft & Needle може да осигури удобна амортизация за спящите на стомаха, но средно твърдото му усещане може да не е достатъчно подкрепящо, за да предотврати потъването на бедрата им, особено ако те носят допълнително тегло близо до средните си секции.

Спящите в стомаха, които тежат под 230 паунда, вероятно ще получат необходимата подкрепа. Хълбоците им може да се потопят в матрака малко повече от идеално, но е малко вероятно да е достатъчно значимо, за да забележат натоварване на гръбначния стълб. Хората, които тежат над 230 паунда, могат да забележат по-голямо увисване в близост до средните им секции, което може да затрудни поддържането на изравнените бодли.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно добре добре
Задни траверси Отлично Отлично добре
Спящи за стомаха добре Отлично добре
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за матрак Tuft & Needle

Читателите на Sleep Foundation получават най-добрата цена на матрака Tuft & Needle Original.

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Tuft & Needle се продава чрез уебсайта Tuft & Needle и на Amazon. Клиентите могат да пазаруват и в магазини за тухли и хоросани в Гилбърт, Аризона; Скотсдейл, Аризона; Глендейл, Калифорния; Leawood, KS; Роли, Северна Каролина; Beaverton, OR; Далас, Тексас; и Сиатъл, Вашингтон. Tuft & Needle също си партнира с няколко доставчици на трети страни, включително Crate & Barrel, Lowe’s и Unruh.

  Поръчки през уебсайта Tuft & Needle се доставят в рамките на Съединените щати.

 • Доставка

  Tuft & Needle се доставя безплатно до 48-те съседни Съединени щати, а матраците обикновено се изпращат за 1 до 5 работни дни. Доставките до Аляска и Хавай струват допълнително и обикновено отнемат 7 до 10 работни дни. Доставка в същия ден е налична в някои райони срещу такса от $ 50.

  Всеки матрак се доставя компресиран в пластмаса и опакован в кутия. Трябва само да преместите матрака в правилната стая, да го разопаковате изцяло и да изчакате няколко часа, докато матракът се разшири до пълната му дебелина.

  Матраци се изпращат чрез FedEx Ground. Купувачите могат да се свържат с Tuft & Needle, за да предадат инструкциите за доставка. Клиентът ще получи имейл за проследяване, който му дава достъп до актуална информация за очакваната дата на пристигане на матрака.

 • Допълнителни услуги

  Tuft & Needle предлага доставка на White Glove в координация с XPO Logistics. Срещу такса от 150 долара екип ще донесе новия матрак в избраната от вас стая, разопакова го, настрои и ще премахне стария ви матрак. Датите и часовете за доставка варират в зависимост от наличността. Понастоящем Tuft & Needle не предлага услугата White Glove в Аляска или Хавай.

 • Сън Проба

  Матракът Tuft & Needle се предлага със 100-нощно изпитание за сън. През това време клиентите могат да върнат матрака си за пълно възстановяване на покупната цена, ако решат. Таксите за доставка не подлежат на възстановяване. Tuft & Needle работи с клиенти, за да помогне за организирането на местно дарение на изхвърления матрак, но те ще изпратят екип, който да го вземе, ако даряването не е опция. Клиентите имат право на едно връщане на домакинство всяка година.

 • Гаранция

  Матракът Tuft & Needle има 10-годишна ограничена гаранция. Това предпазва първоначалния собственик от провисване или отпечатъци над.75 инча дълбочина, разпадане на пяната (напукване и цепене), причинено от физически дефект в пяната, и дефекти в покритието.

  За да отговаря на условията, собственикът трябва да е закупил матрака от оторизиран продавач, да използва матрака по предназначение и да е използвал подходяща основа. Щетите не трябва да са резултат от злоупотреба или пренебрегване.

  Tuft & Needle по свое усмотрение ще ремонтира или замени матраци, за които установи, че имат допустим дефект. Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector