Menu Close

Размери на матраци RV

Около 9 милиона американски домакинства притежават RV, който да използват за развлечение или като основно жилище. Много превозни средства за отдих включват удобствата на дома, докато сте на път, като кухненски бокс, маса, тоалетна и зона за спане. RV обикновено се предлагат с твърд, тънък матрак, който вече е в зоната на леглото, което може да бъде неудобно, така че много собственици на RV избират да подобрят ситуацията си на сън с нов RV матрак.

Размерите на RV матраци се различават от стандартните размери на матраците поради спестяващите място дизайни, които производителите на RV използват. Познаването на различните размери на матраци RV и camper е от съществено значение, когато купувачите търсят заместващ матрак. Ще сравним различните размери на RV матраци, за да можете да се наспите по-добре по време на пътуване в тази таблица с размери на RV матраци.

Обяснени размери на RV матраци

RV Queen60 ”x 80” RV дама е със същия размер като стандартния матрак Queen. Пазаруващите ще имат най-голямо разнообразие, от което да избират, когато надграждат матрака си RVs queen.RV Queen60 ”x 80” RV дамата е със същия размер като стандартния матрак Queen. Пазаруващите ще имат най-голямо разнообразие, от което да избират, когато надграждат матрака си RVs queen.RV Queen60 ”x 80” RV дамата е със същия размер като стандартния матрак Queen Пазаруващите ще имат най-голямо разнообразие, от което да избират, когато надграждат матрака си RVs queen.RV Queen60 ”x 80” RV дамата е със същия размер като стандартния матрак Queen. Пазаруващите ще имат най-голямо разнообразие, от което да избират, когато надграждат матрака си RVs queen.

RV Queen60 ”x 80” RV дама е със същия размер като стандартния матрак Queen. Пазаруващите ще имат най-голямо разнообразие, от което да избират, когато надграждат матрака си RVs queen.RV Queen60 ”x 80” RV дамата е със същия размер като стандартния матрак Queen. Пазаруващите ще имат най-голямо разнообразие, от което да избират, когато надграждат матрака си RVs queen.RV Queen60 ”x 80” RV дамата е със същия размер като стандартния матрак Queen Пазаруващите ще имат най-голямо разнообразие, от което да избират, когато надграждат матрака си RVs queen.RV Queen60 ”x 80” RV дамата е със същия размер като стандартния матрак Queen. Пазаруващите ще имат най-голямо разнообразие, от което да избират, когато надграждат матрака си RVs queen.

RV Размер на матрака Размери (ширина x дължина) Описание
RV Bunk 28 “x 75”

30 “x 75”

30 “x 80”

34 “x 75”

35 “x 79”

Двуетажните легла са популярна функция в семейните RV-та, за да позволят повече траверси да се появят заедно. Двуетажните матраци RV са сходни по размер със стандартния матрак с двойни размери за един спалня. Действителните размери на конкретния двуетажен матрак RV ще варират в зависимост от дизайна на RV за персонализиран монтаж.
RV Пълен 53 “x 75”

54 “x 75”

55 ”х 75

Пълните матраци са около 1 ”по-широки от стандартното двойно легло. Пълни или двойни матраци обикновено се използват на разтегателни дивани.
Три четвърти 48 “x 75”

48 “x 80”

Матраците с размер три четвърти са малко по-малки от пълния матрак. Матраците с размер от три четвърти могат да настанят две деца или един възрастен спален.
RV Къса кралица 60 “x 74”

60 “x 75”

Късата кралица RV е с около 5 инча по-къса от обикновения матрак с кралица, който може спокойно да спи двама възрастни траверси.
RV Queen 60 “x 80” RV дама е със същия размер като стандартния матрак дама. Пазаруващите ще имат най-голямо разнообразие, от което да избират, когато надграждат матрака си RVs queen.
RV Short King 72 ″ X 75 ″ Както подсказва името, късият крал RV е с 5 инча по-къс от стандартния матрак King, така че траверсите могат да се насладят на комфорта на пространството, докато са на път.
RV King 72 “x 80” Леглата с големи размери са често срещани в кемпери, къщи за гости и къмпинги. RV king е с четири инча по-тесен от стандартния матрак King за стеснени пространства.
Източен крал 76 “x 80” Източният кралски размер е същият като стандартното легло тип king size, така че траверсите могат лесно да надстроят матраците и спалното бельо на своите къщички.
RV Калифорния Кинг 72 “x 84” Кралят на RV Cal ви дава повече дължина, но по-малка ширина от източния крал. Кинг матракът в Калифорния може лесно да побере двойка и дете или четири деца.

 

Размерите на матраците могат да варират при различните производители. Размерите на RV матраци не са същите като стандартните (или жилищни) матраци. RV матраците често са по-къси или по-тесни от стандартните размери на матраците, за да се настанят разнообразните пространства в превозно средство за отдих. Няма универсална височина или дебелина за всеки размер на матрака. Най-често срещаните RV матраци на пазара за търговия на дребно са във формата на правоъгълник за спане на един или повече пътници.

Налични са осем различни размера матраци от повечето производители. Размерите на матраците е лесно да се разделят на две категории: легла за единични траверси и легла, подходящи за множество хора (двойки, родители с деца, домашни любимци и други).

Персонализирани двуетажни легла, разтегателни или изскачащи пространства често се използват в дизайна на RV, за да се настанят единични траверси, като се използват пълни, три четвърти или размери на двуетажни матраци RV. Размерът на тези персонализирани пространства ще варира в зависимост от дизайна на RV. Производителите на кемпери и RV трябва да проектират интериора на RV-та, кемпери и кемпери, така че дори един инч разлика е от значение за RV матрак. В резултат на това има някои странни и трудни за намиране размери на матраци като двуетажен матрак RV и матрак RV три четвърти, въпреки че матраците по поръчка винаги са опция.

Ниските размери на кралицата, кралицата, източния крал, кралят на RV или калифорнийския крал са достатъчно големи за множество хора. В много RV и моторни къщи ограничените пространства изискват матраци с коригиран размер като RV къса дама и RV къса крал или RV крал. Пазаруващите ще имат най-голямо разнообразие, от което да избират, когато надграждат матраците с кралица или източен кралски размер.

Често задавани въпроси за RV матраци

Как да намеря правилния размер на матрака за моя RV?

За да намерите подходящия размер матрак за вашето RV, измерете размерите на конструкцията, върху която лежи матракът, или там, където искате да бъде матракът. Използвайте това измерване, за да идентифицирате съответното име в таблицата с размери на матраци RV по-горе. Уверете се, че сте проверили повторно измерванията с производителя, преди да закупите нов матрак във вашия RV. Например, „късият крал“ и „кралят на RV“ се различават с няколко инча.

Мога ли да използвам обикновен матрак в моя RV?

Зависи от размера на леглото във вашето RV. Ако площта на леглото е с размера на стандартен матрак с кралица или крал, тогава можете да използвате обикновен матрак във вашия RV. Размерите на матраците могат да варират при различните производители, така че не забравяйте да проверите повторно измерванията, преди да направите покупка.

Какъв тип матрак е най-добър в моя RV?

Въпреки че всеки тип матрак може технически да работи в RV, някои са много по-подходящи от други. Често срещаните типове матраци RV включват легла от пяна, вътрешни отпечатъци и хибриди. Матракът от пяна обикновено е най-подходящ за RVs поради ограниченията на размера и теглото на RV.

Къде мога да купя RV матрак?

Да спиш добре на пътя е от съществено значение. RV матраците се предлагат в широк диапазон от ценови точки, от бюджетни опции до луксозен избор. Предварителното определяне на бюджет ще помогне на купувачите да ограничат избора си. Собствениците на RV също могат да опитат да добавят матраци към съществуващите си матраци, за да променят усещането на леглото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector