Menu Close

Преглед на възглавницата Angel Sleeper

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Copper Fit

Ideavillage е основана през 1999 г. и спомогна за популяризирането на модела TV-to-retail. Брандовете на тази компания произвеждат едни от най-популярните продукти, както се виждат по телевизията на пазара днес. Марката Copper Fit се фокусира върху производството на предмети, напоени с мед. Смята се, че този материал предпазва от бактерии и миризми, но някои също вярват, че може да има и други ползи за здравето, като намаляване на болки и болки. По-голямата част от продуктовата линия Copper Fit се състои от носими устройства, включително компресионни ръкави, чорапи и ръкавици.

В момента възглавницата за сън Angel е единственият аксесоар за сън на Copper Fit. Тази възглавница с мемори пяна оформя главата и шията на спящия за удобна опора, докато калъфът от медна тъкан е проектиран да помогне за ограничаване на растежа на бактериите. Отличителният дизайн на изрязване на възглавницата улеснява страничните траверси да почиват ръцете си в по-естествено положение.

Ще детайлизираме конструкцията, цените и производителността на възглавницата Angel Sleeper. Също така ще ви преведем през някои от най-важните фирмени правила, които купувачите трябва да обмислят, преди да направят поръчка.

Възглавница за преглед на възглавница за ангел

Възглавницата за спане Angel е по средата на пътя, когато става въпрос както за твърдост, така и за дебелина. Има средно усещане, което е в диапазона, който предпочитат повечето странични и задни траверси. По същия начин той има средно таванско помещение, с дебелина 5 инча. Това трябва да побере повечето странични и задни траверси с глави с малки до средни размери, но някои хора с по-големи глави може да предпочетат по-дебел модел.

Като възглавница от мемори пяна, Angel Sleeper очертава плътно главата и шията, за да ограничи натиска, като същевременно поддържа подравняването на врата и гръбначния стълб. Няма да има плюшеното усещане за много алтернативни възглавници надолу или надолу, но може да е добър вариант за тези, които се занимават с подкрепа.

Двете черти, които карат възглавницата Angel Sleeper да се открояват най-много, са нейните изрязани страни и покритието с мед. Страничните траверси, които се борят да намерят място за почивка на ръцете си, може да оценят тези изрези, тъй като оставят допълнително място близо до главата.

Страдащите от акне и хората, занимаващи се с чистота и миризми, може да харесат медното покритие, тъй като е предназначено да инхибира растежа на бактериите. Медта също има силна топлопроводимост, което може да помогне за изтегляне на топлината от траверса. Тъй като обаче възглавницата с мемори пяна може да улавя топлина, покривът сам може да не е в състояние да регулира температурите достатъчно за горещи траверси.

Като цяло, възглавницата за спане Angel е съобразена, поддържаща и иновативна и вероятно ще задоволи много спящи.

Материали и опции

Таблицата по-долу подробно описва спецификата на размерите, дебелината и материалите на възглавницата Angel Sleeper. Докато възглавницата се предлага само в едно таванско помещение и твърдост, купувачите могат да избират между двата най-често срещани размера на възглавницата.

Продукт Опции за размер Таванско помещение Интериорни материали Покривни материали
Медна възглавница за спане Angel Стандарт, крал 5 “ Плътна мемори пяна Полиестер с мед
Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Възглавниците могат да варират на цени от под $ 10 до над $ 200 в зависимост от тяхното качество и материали. Моделите с мемори пяна обикновено падат към средата на този ценови диапазон, като средно са около 50 или 60 долара всеки.

Цената на Angel Sleeper е в съответствие с повечето подобно конструирани модели. Тъй като използва иновативен дизайн и включва покритие с мед, напоено с мед, това може да е по-добра стойност от някои модели мемори пяна с еквивалентни цени.

Въпреки че цената е важен фактор при всяко решение за покупка, купувачите трябва да се опитат да разглеждат повече от този критерий сам. Качеството често е по-важно, тъй като може да повлияе на комфорта и издръжливостта. Купуването на евтини възглавници, които се нуждаят от подмяна на всеки няколко месеца, тъй като стават плоски или на буци, в крайна сметка може да струва повече от закупуването на висококачествена възглавница, която може да продължи една година или повече.

Възглавница за спални ангел

Размер Цена
Стандартен $ 40
Крал 60 долара

Оценки на ефективността на възглавниците

Пазаруващите едва ли ще намерят възглавница, която да превъзхожда всички категории на изпълнение. Когато оценявате модел, най-важно е да прецените кои фактори давате приоритет, за да можете да видите как възглавницата се подрежда спрямо вашите лични предпочитания.

Angel Sleeper се представя добре като цяло, но като всяка възглавница има силни и слаби страни, които могат да го направят по-подходящ за някои траверси от други.

Най-ценната му черта може да бъде съответствието му. Това не само може да спомогне за оптимално подравняване на гръбначния стълб, но също така може да разпредели тежестта на главата по-равномерно, за да ограничи точките на натиск. Angel Sleeper също печели силни белези за издръжливост, запазване на формата, способност за формоване и потенциал за миризма. Най-слабите му области са опциите за твърдост и контрол на температурата, така че може да не е идеален за хора, които предпочитат по-мек или по-твърд модел и за тези, които спят горещо.

Възглавница за спален ангел

Трайност

Възглавницата за спален ангел трябва да се държи добре с течение на времето. Подобно на други модели мемори пяна обаче, той може да създаде трайни впечатления, особено ако сте склонни да спите в една и съща позиция всяка вечер.

Опции за твърдост

Предлага се само една опция за твърдост: средна. Въпреки че това е вероятно да побере огромното мнозинство спящи, тези, които предпочитат плюш или по-твърдо чувство, може да се наложи да търсят другаде.

Задържане на формата

Моделите с мемори пяна обикновено запазват добре формата си и същото важи и за Angel Sleeper. Той трябва да се върне в първоначалната си форма, когато налягането се премахне, но там, където спите най-често, могат да се образуват вдлъбнатини.

Формируемост

Докато Angel Sleeper формира добре формата на главата и врата, хората, свикнали с възглавници надолу или с влакна, трябва да са наясно, че формоваемостта на мемори пяната е много различна. Той автоматично се настройва въз основа на топлина и тегло, а не ръчно манипулиране, така че не е нужно да го раздухвате или да го сглобявате като по-конвенционални възглавници. Това обаче може също да означава, че имате по-малък контрол върху точната форма.

Съобразяване

Съобразяването е една от най-големите силни страни на Angel Sleeper. Неговата мемори пяна леко люлее главата и шията, за да поддържа гръбнака, като същевременно ограничава натрупването на натиск. Повечето подобни конструкции модели също трябва да превъзхождат тази категория.

Контрол на температурата

Подобно на повечето възглавници с мемори пяна, Angel Sleeper може да се чувства твърде топло за някои хора. Уникалният състав на мемори пяната и тясната прегръдка често задържат топлината, която след това се улавя срещу главата и шията. За много хора това може да не е проблем, но горещите траверси биха могли да го почувстват неудобно. Вливаната от мед калъфка за възглавници може да регулира до известна степен температурите, но това е малко вероятно да бъде достатъчно важно, за да поддържа възглавницата хладна.

Потенциал на миризмата

Angel Sleeper може да има лека първоначална миризма, която е често срещана за продукти, които съдържат синтетична пяна. Тази миризма обаче трябва да се излъчи в рамките на няколко дни. Ако сте чувствителни към миризми, може да предпочетете да оставите възглавницата в отделно добре проветриво помещение, докато тя приключи с отделянето на газове.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Средният таван и усещането на Angel Sleeper са много подходящи за страничен сън. Тази възглавница трябва да е достатъчно дебела и поддържаща, за да запълни разстоянието между главата и шията и матрака, за да поддържа гръбнака подравнен. Angel Sleeper също има допълнителното предимство на изрязване, за да даде на страничните траверси място за почивка на ръцете.

Страничните траверси с тегло под 230 паунда вероятно ще получат най-добрата опора. Тези, които тежат повече от 230 килограма, може да имат по-голяма вероятност да имат по-широки рамене или по-големи глави, така че Angel Sleeper може да не е достатъчно дебел или подкрепящ за някои индивиди от тази група тежести, така че може да им е трудно да запазят вратовете и шипове подравнени.

Задни траверси:
Задните траверси се нуждаят от поддържаща възглавница, която предпазва главата им от отпускане назад, което може да напрегне врата и да влоши хъркането. Прекалено дебела и / или твърде твърда възглавница обаче може да избута брадичката към гърдите и да причини дискомфорт.

Повечето траверси отзад предпочитат средни пред твърди възглавници със среден таван. Докато Angel Sleeper е подходяща дебелина за повечето задни траверси, неговата твърдост пада към долния край на идеалния диапазон. Това може да го направи най-удобно за траверси, които тежат по-малко от 130 килограма. Тези, които тежат над 130 килограма, могат да имат по-тежки глави, които могат да потънат по-дълбоко в пяната с памет на Angel Sleeper. Хората от тази група тежести все още могат да намерят Angel Sleeper удобно, може да не е идеалната твърдост за тях.

Спящи за стомаха :
Спящите за стомаха обикновено се нуждаят от по-мека и тънка възглавница от тези, които предпочитат други позиции. Прекалено твърда или прекалено дебела възглавница би могла да избута главата им назад, като оказва натиск върху вратовете им.

Средният таван и средната твърдост на Angel Sleeper може да е твърде много за спящите от стомаха от всички групи тегло. Въпреки това, някои може да се насладят на неговото съобразяване и амортизация и да оценят изрязаното пространство, за да отпуснат ръцете си.

Възглавница за спален ангел

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Отлично добре
Задни траверси Отлично добре добре
Спящи за стомаха Честно Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Copper Fit

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Възглавницата Angel Sleeper се продава чрез официалния й уебсайт. Също така се продава чрез Amazon и избрани доставчици на трети страни, включително Target и Bed Bath & Beyond. Поръчки през уебсайта The Angel Sleeper се доставят в рамките на САЩ.

 • Доставка

  Поръчки за две или повече възглавници се изпращат безплатно в съседните Съединени щати. В противен случай се прилага такса за доставка и обработка.

  Елементите обикновено се изпращат в рамките на 30 дни след покупката чрез FedEx или USPS.

 • Пробен период

  Copper Fit предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите. През това време клиентите могат да върнат възглавницата си за възстановяване на покупната цена минус таксите за доставка и обработка. Може да се наложи данък върху продажбите, а клиентите в Аляска и Хавай ще получат допълнителна такса от 10 долара.

 • Гаранция

  Понастоящем няма налична гаранционна политика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector