Menu Close

Преглед на възглавницата от авокадо

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници от авокадо

Авокадото е специализирано в продукти за сън на достъпни цени, направени от органични, нетоксични и естествени материали. Като сертифицирана B Corporation, тази компания прилага социално и екологично съзнателни практики, включително въглеродно отрицателна верига на доставки.

Въпреки че първоначално компанията спечели признание за избора си на органични и вегански матраци, Avocado предлага и две екологични възглавници, които да ви помогнат да спете спокоен нощен сън. 

Зелената възглавница от авокадо е водещият модел на компанията възглавница. Ръчно изработена в САЩ от напълно органични материали, тази възглавница се предлага в три размера и се отличава с регулируем дизайн на таванско помещение и миещо се защитно външно покритие. 

Латексната възглавница от авокадо се отличава с поддържаща, твърда латексова сърцевина. Предлага се и в три размера и ръчно изработен в САЩ

За сравнение ще включим полезна информация за двата модела възглавници на Авокадо, но ще се съсредоточим върху Зелената възглавница от авокадо. За да помогнем на траверсите да определят дали това е подходящата възглавница за тях, ще разгледаме по-отблизо нейните материали, ценови точки, производителност и политики за обслужване на клиенти.

Разбивка на преглед на възглавницата от авокадо

Зелената възглавница от авокадо е напълно органична възглавница, направена от настърган латекс и пълнеж от естествени капок влакна. Като възглавница, изработена от органични материали, миещо се външно покритие и регулируем дизайн на таванско помещение, зелената възглавница от авокадо представлява отлична стойност.

Нашите тестери за сън откриха, че зелената възглавница от авокадо има изключителна издръжливост, съобразен комфорт и силно регулиране на температурата. Въпреки това открихме, че единственият вариант на твърдост е ограничаващ. Докато тази възглавница се представяше добре за странични и задни траверси, някои от нашите тестери за сън на стомаха откриха, че възглавницата е твърде висока и плътна за удобно спане на стомаха.

Като цяло, зелената възглавница от авокадо е първокласна възглавница за екологични траверси, които не искат да разбият банката. Ако сте на оградата за Зелената възглавница от авокадо, тя се доставя безплатно и се предлага с щедър пробен период от 100 нощувки, за да можете да я изпробвате в собственото си легло.

Материали и опции

Подобно на матраците на компанията, възглавниците на Авокадо са конструирани с внимателно внимание към устойчивостта.

Водещата авокадо зелена възглавница се отличава с напълно органична конструкция. Вътрешността на възглавницата съдържа настърган GOLS органично сертифициран латекс и GOTS органично сертифицирани влакна капок. С подплата от трико от органичен памук можете да добавите или премахнете колкото се може повече от вътрешния материал на възглавницата, за да персонализирате таванското помещение по ваш вкус. Външен калъф с цип, изработен от органичен ватиран памук GOTS, предпазва възглавницата и може лесно да се свали за почистване.

Формованата латекс възглавница от авокадо предлага по-твърда повърхност за сън за странични и задни траверси. Подобно на водещата възглавница на компанията, възглавницата Avocado Molded Latex използва GOTS органично сертифицирана памучна покривка. Интериорът се състои от формована, напоена с въглен, твърда латексова сърцевина. Въпреки че сърцевината на възглавницата не е органична, тя е сертифицирана от eco-INSTITUT за ниско съдържание на емисии и опасни вещества.

И двете възглавници на компанията се предлагат в стандартни, кралични и кралски размери.

Продукт Опции за размер Таванско помещение Интериорни материали Покривни материали
Зелена възглавница от авокадо Стандартно: 19 “x 25”
Queen: 19 “x 29”
King: 19 “x 35”
Регулируема GOLS-сертифициран настърган латекс, GOTS-сертифицирани влакна Kapok GOTS-сертифициран органичен памук
Възглавница от латекс, формована от авокадо Стандартно: 16,5 ”x 25”
Queen: 17,5 ”x 27,5”
King: 17 ”x 35”
5 “ eco-INSTITUT сертифициран формован латекс GOTS-сертифициран органичен памук
Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Водещата възглавница на авокадо и възглавницата от формован латекс от авокадо представляват висококачествено спално бельо, изработено от първокласни материали.

Разбирането на средната цена на нова възглавница може да помогне да се поставят цените на възглавниците на Авокадо в контекст. Основната възглавница без обичай обикновено струва между 20 и 40 долара, докато възглавниците с най-висок клас обикновено са между 150 и 200 долара.

Възглавниците на авокадо са на разумни цени, като се има предвид, че всяка възглавница е ръчно изработена в САЩ с органични и устойчиви материали.

Ценообразуване на възглавница от авокадо

Продукт Цена
Зелена възглавница от авокадо Стандартно: 89 $
Кралица: 99 $
King: 109 $
Възглавница от латекс, формована от авокадо Стандартно: $ 99
Queen: $ 109
King: $ 119

Оценки на ефективността на възглавниците

Авокадото използва първокласни и органични материали, за да помогне на спящите да получат по-добър сън през нощта. За да видим как се подрежда спрямо конкуренцията, ще разгледаме по-отблизо как се справя Зелената възглавница от авокадо с нашите тестери за сън.

Като цяло открихме, че висококачествените материали и изработка на Avocado Green Pillow придават невероятна издръжливост и над средния живот. Настърганият интериор от латекс и капок предлага превъзходен контур, който люлки и поддържа главата и шията. Тази възглавница също е добър избор за горещи траверси, тъй като материалите от авокадо зелена възглавница спят сравнително хладно.

Въпреки това има някои потенциални недостатъци, които купувачите трябва да вземат предвид. Въпреки че възглавницата има регулируемо таванско помещение, има само една опция за твърдост. В допълнение, зелената възглавница от авокадо има доста голямо количество неприятни газове след освобождаване от кутията.

Възглавница от авокадо

Трайност

С комбинацията от качествени материали и здрава конструкция, Avocado Green Pillow предлага над средно висока издръжливост. Свалящото се външно памучно покривало на възглавницата също помага да се защити зелената възглавница от авокадо.

Опции за твърдост

Един недостатък на зелената възглавница от авокадо е липсата на опции за твърдост. Тази възглавница има само една налична опция, която отговаря на средна твърдост. Неговото таванско помещение обаче може да се регулира ръчно чрез добавяне или премахване на пълнеж, като дава на траверсите повече възможности по отношение на височина и опора.

Задържане на формата

Някои възглавници губят формата си с течение на времето. Въпреки че настърганият латекс осигурява еластично таванско помещение, капок влакната във вътрешността на възглавницата имат тенденция да се изравняват. Може да се наложи траверсите да раздухват редовно възглавницата, за да й помогнат да запази формата си.

Формируемост

Формируемостта се отнася до това колко гъвкава е възглавницата. Важността на това може да бъде малко субективна в зависимост от това, което търсите в една възглавница. Спящите, които обичат да се гушкат с възглавницата си, са по-склонни да искат силно моделируема възглавница, докато тези, които търсят твърда опора за врата или краката, ще се нуждаят от възглавница, която е по-плътна. Зелената възглавница от авокадо е някъде по средата. Неговият настърган и влакнест интериор е сравнително податлив, но също така доста плътен.

Съобразяване

Някои материали като пяна и латекс са склонни да се придържат към вашата форма, когато прилагате тежест. Изработена от настърган латекс, зелената възглавница от авокадо е изключително контурираща.

Контрол на температурата

Открихме, че латексовите и капок влакна са сравнително хладни и удобни дори за горещи траверси.

Потенциал на миризмата

Въпреки екологичния си и сертифициран от INSTITUT етикет, Зелената възглавница от авокадо не е имунизирана срещу отделяне на газове. Възглавницата издава забележима, устойчива миризма след разопаковане, която може да е неприятна за чувствителните към миризмата.

Спящ стил и телесно тегло

Стилът на сън и телесното тегло са лични качества, които могат да повлияят на работата на възглавницата ви. Ще разгледаме как различните ни тестери за сън оценяват Зелената възглавница от авокадо спрямо тяхното тегло и предпочитана позиция на сън.

Странични траверси
Страничните траверси обикновено се нуждаят от средна до висока възглавница на таванско помещение, която е умерено формоваща и поддържаща. Зелената възглавница от авокадо се представя доста добре за странични траверси. С регулируемо таванско помещение можете да промените дебелината на възглавницата си според вашата форма. Въпреки това, страничните траверси, които тежат над 230 килограма, може да се нуждаят от по-твърда възглавница, която предлага повече опора за врата и раменете.

Задни траверси
Задни траверси с всякакви тежести се наслаждаваха на усещането за зелената възглавница от авокадо. Ако обичате да спите по гръб, важно е възглавницата ви да предлага достатъчно опора на главата и шията, за да помогне за минимизиране на хъркането, без да бутате главата твърде напред. Високият дизайн на Avocado Green Pillow работи добре за траверси с опция за премахване на пълнежа, така че траверсите да могат да персонализират височината на възглавницата според своите нужди. Комбинацията от пълнеж от латекс и капок осигурява отлично контуриране за люлка на главата и облекчаване на натиска от врата и раменете.

Спящи за стомаха
Зелената възглавница от авокадо получи по-ниски оценки от нашите тестери за сън. Възглавницата обикновено е най-голямото притеснение за тези, които спят по корем. Обикновено високите и дори средни тавански възглавници могат да напрегнат врата и гръбнака на стомашните траверси. Въпреки че тази възглавница може да работи за спални, нашите тестери дадоха на тази възглавница само средни оценки за комфорт. Имайте предвид, че можете да регулирате таванското помещение, но може да откриете, че премахвате доста от вътрешното пълнене на възглавницата, ако сте спящ стомах, който предпочита по-плоска възглавница.

Възглавница от авокадо

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Много добре Много добре добре
Задни траверси Много добре Много добре Много добре
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници от авокадо

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Ако живеете в САЩ, можете да закупите Зелена възглавница от авокадо онлайн.

  Възглавници от Авокадо са достъпни само чрез уебсайта на Авокадо. Понастоящем няма онлайн доставчици на трети страни, предлагащи продукти от авокадо, и компанията не управлява магазини за търговия на дребно.

 • Доставка

  Зелените възглавници от авокадо се доставят безплатно до Съединените щати, включително Аляска и Хавай. Компанията обаче не предлага международна доставка.

  С изключение на някои големи артикули, Avocado използва стандартни наземни услуги на FedEx, за да достави всички свои поръчки. Доставката отнема един до пет работни дни в съседните САЩ и три до седем работни дни за доставка до Аляска и Хавай.

 • Пробен период

  Покупката на зелена възглавница от авокадо идва със 100-дневен пробен период на сън, който започва в деня на доставката.

  Ако не сте напълно доволни, можете да се свържете с екипа за обслужване на клиенти на Avocado, който ще ви помогне да върнете възглавницата си за пълно възстановяване без такси за възстановяване.

 • Гаранция

  Зелената възглавница от авокадо е защитена с 1-годишна ограничена гаранция. Тази гаранция започва от датата на вашата покупка и покрива дефекти в материалите и конструкцията на възглавницата.

  Ако имате някакви дефекти в рамките на гаранционния период, можете да върнете вашата възглавница Avocado Green за резервна възглавница. Новите възглавници, предоставени като част от иск за гаранция, не отговарят на условията за 100-нощно изпитание за сън.

  Гаранцията на авокадото не покрива нормалното износване, предпочитанията за комфорт или физическите щети, причинени от неправилна употреба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector