Menu Close

Преглед на възглавницата на мечка

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Bear

Bear е онлайн компания за сън, основана от семейство с повече от 25 години опит в индустрията за матраци. Тази компания е специализирана в матраци легло в кутия, но също така носи основи за легло и аксесоари за сън като протектори за матраци, претеглени одеяла и възглавници.

Bear предлага два уникални модела възглавници: Bear Pillow и Bear Cloud Pillow. Водещият модел на компанията, Bear Pillow, е твърда възглавница от пяна, която е замислено проектирана да остане хладна, като същевременно предлага поддържащ, контурен комфорт на пяната. Тази възглавница се предлага както в кралица, така и в крал и има средна твърдост.

Възглавницата Bear Cloud е възглавница надолу алтернативна. Изработена от възвишено полиестерно влакно, тази възглавница има облачно усещане за пух. Възглавницата Bear Cloud се предлага в пакет от две стойности със стандартни или кралски размери и има средно меко усещане.

Тук ще се съсредоточим върху водещия модел на компанията, Bear Pillow, но ще ви предоставим и полезни характеристики за Bear Cloud Pillow. Ще покрием материалите и цените, в допълнение към ключовите показатели за ефективността на Bear Pillow, оценени от нашия екип от експертни тестери.

Разбивка на преглед на мечешка възглавница

Възглавницата Bear е добре проектирана, твърда сърцевина от пенопласт с покритие от полиестерна смес. Неговият уникален Loft-X материал от пенопласт и дишащ дизайн на калъфа правят тази възглавница хладна на допир, силно контурирана и способна да запази формата си.

Въпреки че на възглавницата на мечка липсва способност за формоване и повече от една опция за твърдост, дизайнът й работи добре за много траверси. Особено задните и страничните траверси ще се радват на баланса между контурния комфорт и здравата опора. Въпреки това, стомашните траверси вероятно ще се нуждаят от възглавница, която е по-мека и податлива, като възглавницата Bear Cloud.

И двата модела възглавници на Bear се предлагат с безплатна доставка и защита на 100-нощно изпитание за сън и 2-годишна ограничена гаранция.

Материали и опции

Възглавницата за мечки е охлаждаща възглавница, направена с твърда пяна. Възглавницата има средна твърдост и се предлага както в кралица, така и в крал.

Компанията използва патентован материал от пенопласт, Loft-X, който се гордее със съответстващия комфорт на мемори пяната с отскока и аерацията на латекс. Капакът на възглавницата се отличава с ватирана полиестерна смесена тъкан, както и мрежести ъглови панели. Този дизайн е предназначен да насърчи вентилацията и да помогне да се запазят траверсите на хладно.

Възглавницата Bear Cloud е алтернативна възглавница надолу, която се предлага в стандартни и кралски размери. Тази възглавница също се предлага само в една опция за твърдост: средно мека.

Bear Cloud е направен със 100% полиестерна конструкция. Интериорът на възглавницата се отличава с лек, пухкав пълнеж от полиестерни влакна. Покритието също е изработено от полиестер и включва 2-инчов оребрен дизайн, който помага на възглавницата да запази формата си.

Продукт Опции за размер Таванско помещение Интериорни материали Покривни материали
Мечешка възглавница Царица: 15,75 “x 25”
King: 15,75 “x 35,4”
Кралица: 5,5 ”
Крал: 5”
Единично, газирано парче от пенопласт „Loft-X“ Полиестерна смес с мрежести ъглови панели
Възглавница на мечешки облак Стандартно: 18 “x 26”
King: 18 “x 34”
Неприложимо Долу алтернативни полиестерни влакна 100% полиестер
Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Когато сравнявате цените на възглавниците, е важно да вземете предвид материалите, конструкцията, специалните характеристики и опциите.

На пръв поглед възглавниците на Мечките изглежда имат по-високи цени. Цената на Bear Cloud обаче включва две възглавници, което поставя този модел в рамките на средния диапазон.

Флагманът на компанията Bear Pillow се предлага на много по-висока цена, около два пъти повече от Bear Cloud. Възглавниците с твърдо ядро ​​са по-скъпи за производство. В допълнение, възглавницата Bear се предлага с по-висококачествено покритие с ватирани дизайнерски и охлаждащи мрежести ъглови панели.

Плащането на премия не винаги има смисъл в зависимост от вашите предпочитания за комфорт и бюджет. По-добрите материали обаче често водят до по-добра трайност, което може да ви спести пари в дългосрочен план.

Цени на възглавници на мечки

Продукт Цена
Мечешка възглавница Кралица: 125 долара
Крал: 145 долара
Възглавница на мечешки облак Стандартно: $ 100 (две опаковки)
King: $ 125 (две опаковки)

Оценки на ефективността на възглавниците

Ако сте на лов за нова възглавница, представянето трябва да е приоритет. Някои хора обмислят само как изглежда възглавницата, без да мислят за потенциалното й въздействие върху качеството на съня им. Качеството на съня играе решаваща роля за цялостното ви физическо здраве. Ето защо е от съществено значение да намерите възглавница, която да работи добре за вашето тяло и вашия уникален стил на сън.

Ще се съсредоточим върху рейтингите на производителността на оригиналната мека възглавница с ключови отзиви от нашите тестери за сън. Като цяло, Bear Pillow предлага на купувачите умерено трайна опция с отлично задържане на формата, тясна контурност и хладно усещане.

Спящите, които харесват поддържаща възглавница, която не изисква често пухкане, ще се насладят на усещането за възглавницата на мечките. Тази възглавница обаче няма опции за твърдост и не е подходяща за траверси, които обичат да се гушкат с по-лесна възглавница.

Мечешка възглавница

Трайност

Възглавницата за мечки е разумно издръжлива възглавница. Изработена от здрава сърцевина от пенопласт, тази възглавница е доста здрава. Известно е обаче, че пяната омекотява и увисва с течение на времето. В резултат на това Мечешката възглавница вероятно ще има средна продължителност на живота около две до три години.

Опции за твърдост

Само с една опция, която съответства на средна твърдост, възглавницата Bear не притежава гъвкавост. Възглавниците, които се предлагат в по-широк диапазон от твърдост, могат да отговорят на нуждите на по-разнообразен набор от траверси, но Bear Bear възглавницата за съжаление е ограничена.

Задържане на формата

Възглавниците с лошо задържане на форма изискват пухчета, за да поддържат своето таванско помещение, което може да попречи на добрия сън през нощта. Благодарение на твърдата пяна на сърцето на Bear Pillow, тази възглавница поддържа формата си безупречно добре през цялата нощ.

Формируемост

Ако търсите гъвкава възглавница за гушкане или опора за крака, възглавницата Мечка не е най-добрият избор. Докато здравата пяна на сърцевината на тази възглавница предлага чудесна опора за глава и шия, липсва мултипликация за тези, които обичат да манипулират формата на възглавницата си.

Съобразяване

Една забележителна черта на пенопласта е способността му леко да се люлее и да се съобразява с формата на тялото ви. Възглавницата Мечка не прави изключение. Неговата пяна Loft-X осигурява тясна контурна опора за главата, врата и раменете ви.

Контрол на температурата

Възглавниците и матраците на основата на пяна често са свързани с прегряване. Дизайнът на Bear Pillow обаче включва патентован, аериран Loft-X пенопласт и ватиран капак с мрежести вентилационни панели. Тези функции придават на Bear Pillow изненадващо готино усещане.

Потенциал на миризмата

Отделянето на газове е често срещано за чисто нови продукти за сън, особено възглавници и матраци. Макар и да не е вредно, отделянето на газове може да доведе до неприятни миризми, а някои материали и производствени процеси създават по-силни миризми от други. Изпитахме умерено изпускане на газове с мечешката възглавница, но миризмата се разсея доста бързо.

Спящ стил и телесно тегло

В много отношения изпълнението на възглавниците е субективно. Това е така, защото траверсите с различно телесно тегло и стилове на сън имат уникални нужди. Ще се съсредоточим върху оригиналната мечешка възглавница и как телесното тегло и позицията на съня влияят върху ефективността на тази възглавница.

Странични
спящи Страничното спане е една от най-често срещаните позиции за сън, освен че е една от най-здравословните. Страничните траверси са склонни да се радват на правилно подреждане на гръбначния стълб през цялата нощ и е по-малко вероятно да хъркат. Въпреки това, страничните траверси все още трябва да гарантират, че главата и шията им получават достатъчно опора, за да поддържат подравняване с останалата част на гърба, за да се избегне напрежение.

Нашите странични тестери за сън откриха, че твърдата пяна на сърцето на Bear Pillow осигурява отлична опора за главата, врата и раменете. Възглавницата обаче беше малко по-неудобна за нашите тестери, които тежат над 230 паунда. Тези траверси са склонни да предпочитат средна таванска възглавница, с дебелина от 3 до 5 инча. Възглавницата Мечка е в горния край на този диапазон.

Задни траверси Задните
траверси с всякакви тежести трябва да бъдат доволни от подкрепата, предоставена от Bear Pillow. Подобно на спането на ваша страна, спането на гърба е благоприятно за правилното подравняване на гръбначния стълб, но все пак изисква поддържаща възглавница, за да поддържа главата и шията достатъчно повдигнати. Траверсите отзад също са склонни към хъркане, но дясната възглавница може да помогне да се предпазят дихателните пътища от препятствия. Възглавницата Bear предлага широка подкрепа за траверси, а усещането за тясно контуриране е допълнителен бонус, който помага за подобряване на комфорта.

Спящи за стомаха
Докато някои спящи смятат, че тази позиция е удобна, спането в стомаха може да натовари шията и да изхвърли гръбначния стълб извън позицията. Това означава, че спящите на стомаха трябва да внимават особено при избора на възглавница. За съжаление повечето възглавници на пазара са проектирани с мисъл за странични и задни траверси. Спящите на стомаха обикновено се нуждаят от по-малко таванско помещение, за да поддържат главата и шията си в съответствие с раменете и гърба си. Освен това, спането с лице надолу изисква по-мека, по-лесна повърхност на възглавницата.

Нашите тестери за спане на стомаха дадоха на Bear Pillow само средни резултати за комфорт. Нашите тестери за сън с тегло над 230 паунда установиха, че таванската възглавница е твърде висока, което може да доведе до напрежение на врата.

Мечешката възглавница

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Отлично добре
Задни траверси Отлично Отлично добре
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Bear

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Възглавниците за мечки и други продукти за сън са достъпни чрез уебсайта на компанията. Bear също управлява шоурум в Hoboken, Ню Джърси и има места за партньори на дребно в района на метрото в Ню Йорк; метрото на Вашингтон, окръг Колумбия; Бернардсвил, Ню Джърси; и Остин, Тексас.

  Изпращайте кораби до Съединените щати, включително Аляска и Хавай. Понастоящем компанията не предлага международна доставка

 • Доставка

  Изпращайте кораби до всички 50 държави. Доставката в съседните САЩ е безплатна, но тези, които живеят в Аляска или Хавай ще трябва да платят такса за доставка.

  Компанията използва FedEx Ground услуги за доставка. Поръчките отнемат между един и пет работни дни, за да пристигнат след изпращане.

 • Пробен период

  Възглавницата Мечка се предлага със 100-дневен пробен период за сън, за да можете да изпробвате новата си възглавница в уюта на вашия дом. Пробният ви период на сън започва в деня, в който възглавницата ви е доставена.

  Ако не сте доволни от Вашата мечешка възглавница през първите 100 нощи, можете да я върнете за пълно възстановяване.

  Bear има онлайн портал, който помага на клиентите да се ориентират в връщанията. Просто посетете портала за връщане на компанията, въведете номера на вашата поръчка и пощенския код, изберете елементите, които искате да върнете, и сайтът ще ви преведе през стъпките на процеса им на връщане.

  Клиентите са отговорни за връщането. Мечка не приема връщане след 100 нощувки.

 • Гаранция

  Мечешките възглавници са защитени с 2-годишна ограничена гаранция. Гаранцията на компанията покрива само дефекти в производството.

  Ако откриете дефекти в изработката на възглавницата си в рамките на две години от покупката си, можете да я изпратите на Bear. Ако Bear приеме искането ви за гаранция, те ще поправят или подменят вашата дефектна възглавница. Клиентите носят отговорност за всички разходи за доставка, но гаранцията е напълно непропорционална.

  Гаранцията за възглавница на Bear носи само оригиналния собственик. Освен това само възглавници, закупени директно от Bear или оторизиран продавач, отговарят на условията за гаранция на компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *