Menu Close

Преглед на възглавницата Coop

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Coop Home Goods

Coop Home Goods е онлайн магазин, специализиран в възглавници и спални принадлежности. Компанията произвежда възглавници, калъфки за възглавници, комплекти чаршафи, матраци, протектори за матраци и маски за сън. Coop Home Goods предлага и няколко артикула, които попадат извън категорията на възглавниците и спалните, като възглавници за седалки и домашни дезодоранти.

В допълнение към оригиналната възглавница Coop, върху която се фокусираме в този преглед, Coop Home Goods продава следните възглавници:

 • Възглавница Coop Eden
 • Възглавница за тяло на Coop
 • Възглавница за пътуване Coop
 • Възглавница за малки деца Coop
 • Възглавница за подкрепа на Coop Four Position
 • Възглавница за коляното на Coop

Възглавниците Coop Home Goods се открояват по няколко причини. Те са без жестокост, хипоалергенни и произведени в САЩ. Те се предлагат със 100-дневен пробен период на сън и 5-годишна гаранция и много от тях имат регулируема твърдост или таванско помещение.

Както оригиналната възглавница, така и възглавницата Eden се регулират и се предлагат с допълнителна торба от половин килограм пълнеж. В резултат на това траверсите могат да добавят или премахват пълнеж, за да направят възглавницата по-дебела или по-тънка, за да отговори на техните нужди. С регулируем таван и твърдост, възглавниците Coop работят добре за голямо разнообразие от траверси.

Ще се съсредоточим основно върху прегледа на оригиналната възглавница Coop. Ще споделим информация за конструкцията му, ще анализираме нейните характеристики за различни траверси и ще подробно разкажем фирмените политики на Coop Home Products.

Разбивка на преглед на възглавницата Coop

Оригиналната възглавница Coop е пълна с хипоалергенни парчета от напречно нарязана мемори пяна и микрофибър. Той работи добре за хора, които предпочитат висока или средно твърда възглавница, като странични и задни траверси. Въпреки че ще се фокусираме основно върху оригиналната възглавница Coop, за сравнение ще включим и информация за други модели възглавници Coop.

Циповете в подложката и калъфа на Original Coop Pillow позволяват на траверсите да отворят възглавницата и да добавят или премахват пълнеж. Всяка възглавница се предлага с допълнителни половин килограм пълнеж. Добавянето на пълнеж прави възглавницата по-твърда и издигната. Премахването на пълнежа прави възглавницата по-мека и тънка. В резултат на своята приспособимост, оригиналната възглавница Coop се представя добре за различни траверси.

Пробен период за сън от 100 нощи позволява на клиентите на Coop Home Goods да изпробват оригиналната възглавница Coop безрисково. Доставката и връщанията са безплатни в съседните САЩ. Възглавницата се предлага и с 5-годишна гаранция.

Материали и опции

Оригиналната възглавница Coop е произведена в САЩ. Полиестерна облицовка с цип задържа мемори пяна и пълнеж от микрофибър, а покривката от полиестер и бамбук, получена от вискоза, заобикаля линерата.

Ще сравним оригиналната възглавница Coop с други възглавници, продавани от Coop Home Goods, включително размер, таванско помещение, пълнеж и покривни материали за всички възглавници.

Продукт Опции за размер Таванско помещение Интериорни материали Покривни материали
Възглавница Coop – Оригиналът Царица: 20 “x 30” King: 20 “x 36” Регулируем, 6 ″ Когато е нов Напречна мемори пяна, микрофибър Lulltra Fabric (60% полиестер, 40% вискоза, получена от бамбук)
Възглавница Coop Eden Стандартно: 20 ″ x 26 ″ Queen: 20 ”x 30” King: 20 ”x 36” Регулируем, 6 ″ Когато е нов Пяна с впръскване на гел с впръскване на гел, микрофибър Lulltra Fabric (60% полиестер, 40% вискоза, получена от бамбук)
Възглавница за тяло на Coop 20 ″ x 54 ″ Регулируема, 6 ″ до 10 ″ Напречна мемори пяна, микрофибър Lulltra Fabric (60% полиестер, 40% вискоза, получена от бамбук)
Възглавница за пътуване Coop 19 ″ x 14 ″ Регулируема Напречна мемори пяна, микрофибър Lulltra Fabric (60% полиестер, 40% вискоза, получена от бамбук)
Възглавница за малки деца Coop 19 “x 14” Регулируема Напречна мемори пяна, микрофибър Lulltra Fabric (60% полиестер, 40% вискоза, получена от бамбук)
Възглавница за подкрепа на Coop Four Position 21 “x 8” 5 ″ с вложка, 4 ″ без Плътна мемори пяна Lulltra Fabric (60% полиестер, 40% вискоза, получена от бамбук)
Възглавница за коляното на Coop 12,6 “x 7” 8 ″ с вложка, 7 ″ без Плътна мемори пяна Lulltra Fabric (60% полиестер, 40% вискоза, получена от бамбук)
Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Размерът на възглавницата до голяма степен определя ценовите разлики между възглавниците Coop Home Goods. Много възглавници Coop са направени с идентични материали, така че по-големите възглавници естествено струват повече от по-малките възглавници.

Възглавницата Coop Eden е изключение от това правило. Възглавницата Eden споделя същите измервания като оригиналната възглавница Coop, но има по-висока цена, тъй като съдържа различни материали и осигурява уникално усещане. Възглавницата Eden се счита за по-луксозна, тъй като се чувства по-надолу и се влива с охлаждащ гел.

Цени на възглавницата Coop

Продукт Цена
Оригинална възглавница Coop Дама: 60 ​​$ Крал: 65 $
Възглавница Coop Eden Стандартно: $ 70 Queen: $ 80 King: $ 90
Възглавница за тяло на Coop 70 долара
Възглавница за пътуване Coop 30 долара
Възглавница за малки деца Coop 30 долара
Възглавница за подкрепа на Coop Four Position 25 долара
Възглавница за коляното на Coop 26 долара

Оценки на ефективността на възглавниците

Ще се съсредоточим специално върху прегледа на ефективността на оригиналната възглавница Coop, а не върху всички опции на възглавницата Coop, за да помогнем на купувачите да определят дали това е подходящата възглавница за тях. Оригиналната възглавница Coop се представя добре при повечето акаунти, но има някои съображения за някои траверси.

Оригиналната възглавница Coop е доста издръжлива и е подкрепена с 5-годишна гаранция. Възглавниците с мемори пяна като Coop обикновено не издържат толкова дълго, колкото възглавниците, пълни с естествени материали като латекс или пух. Въпреки това, клиентите могат да очакват възглавницата да издържи няколко години.

Тъй като оригиналната възглавница Coop е пълна с мемори пяна и пълнеж от микрофибър, лесно е да се формира във всякаква форма, която предпочита спалнята. Възглавницата също така е склонна да запази формата си и да приляга плътно към главата и врата на спящия.

Въпреки това, оригиналната възглавница Coop може да не е най-добрият избор за спящи, които открият, че стават горещи или потни през нощта. Мемори пяната е известна със задържането на топлина и пълнежът с мемори пяна в оригиналната възглавница Coop не прави изключение. Спящите, които искат възглавница Coop, но спят горещо, може да предпочетат възглавницата Eden, която се представя по-добре по отношение на регулирането на температурата.

Оригинална възглавница Coop

Трайност

Оригиналната възглавница Coop е добре конструирана с висококачествени материали, така че трябва да издържи над средното време в сравнение с други възглавници. Освен това може да се пере в машина, което му помага да устои на натрупването на прахови акари и бактерии. Въпреки това възглавниците с мемори пяна обикновено не издържат толкова дълго, колкото възглавниците от пух или латекс.

Опции за твърдост

Тъй като оригиналната възглавница Coop е регулируема, тя предлага на траверсите много опции за твърдост. Тази възглавница се предлага с торба от половин килограм допълнително пълнене. Има калъф и подплата, която не може да се закопчае, така че траверсите могат да добавят или премахват пълнеж, за да регулират твърдостта му.

Задържане на формата

Оригиналната възглавница Coop има тенденция да запазва добре формата си. Тъй като е пълна с напречно нарязана мемори пяна и микрофибър, траверсите могат да се раздуват или оформят възглавницата всеки път, когато забележат, че тя става плоска или придобива форма, която не предпочита.

Формируемост

Тъй като оригиналната възглавница Coop е пълна с настъргана мемори пяна и микрофибър, траверсите могат по същество да я оформят, както предпочитат. Възглавниците, които съдържат плътен блок мемори пяна, а не настърган пълнеж от мемори пяна, не могат да бъдат формовани по подобен начин.

Съобразяване

Поради своята пяна с мемори пяна, оригиналната възглавница Coop отговаря на главата и шията. Спящите се чувстват сякаш потъват в възглавницата, вместо да лежат върху нея.

Контрол на температурата

Мемори пяната има репутация за задържане на топлина и мемори пяната за пълнене в оригиналната възглавница Coop отговаря на тази репутация. Спящите, които забелязват, че им става горещо и потни през цялата нощ, може да искат да изберат по-охлаждаща възглавница. Възглавницата Coop Eden спи малко по-хладно от оригиналния Coop.

Потенциал на миризмата

За съжаление, оригиналната възглавница Coop има висок потенциал за миризма. Мемори пяната е известна с миризма, която не се свързва с повечето други материали за възглавници, като пух или елда.

Спящ стил и телесно тегло

Хората с различни предпочитания за позиция на съня и телесно тегло са склонни да предпочитат различни видове възглавници. Тъй като оригиналната възглавница Coop има регулируем таван и твърдост, тя се харесва на различни траверси.

Странични траверси
Страничните траверси са склонни да намират комфорт на оригиналната възглавница Coop. С 6-инчово таванско помещение възглавницата обикновено е достатъчно дебела и твърда, за да поддържа адекватно главата на страничния спален вагон. Страничните траверси изискват по-висок таван и твърдост, за да поддържат гръбначния стълб. Ако страничната възглавница на спалния е твърде тънка или мека, главата им ще се наклони надолу, създавайки точки на натиск във врата.

Въпреки че почти всички странични траверси оценяват оригиналната възглавница Coop високо, страничните траверси с тегло под 130 килограма дават на възглавницата малко по-ниска оценка. Траверсите от тази група може да искат да експериментират с премахването на пълнежа от възглавницата, за да му придадат малко по-ниско таванско помещение, докато намерят идеалната твърдост и дебелина за своите нужди.

Спални траверси
Задни траверси с всички телесни тежести оценяват първоначално възглавницата Coop. Възглавницата работи добре за траверси, защото осигурява опора и стабилност, като същевременно се формова и съобразява. Траверсите отзад могат да легнат и да се чувстват сякаш потъват в възглавницата.

Тъй като оригиналната възглавница Coop се регулира, траверсите с различно тегло могат да добавят или премахват пълнеж, за да отговарят на техните нужди. Coop Home Goods препоръчва задни траверси да започнат, като изпробват възглавницата с премахната една четвърт от пълнежа. Спящите, които тежат по-малко от 130 килограма, може да искат да премахнат повече пълнеж, така че възглавницата да не повдига главите им твърде високо.

Стомашни траверси
От различните типове траверси, стомашните траверси дават на оригиналната възглавница Coop най-ниска оценка. Обикновено стомашните траверси изискват възглавница с ниско таванско помещение. Тъй като тази възглавница започва с 6-инчово таванско помещение, Coop Home Products препоръчва стомашните траверси да започнат с премахване на една трета от пълнежа от възглавницата.

Стомашните траверси с тегло над 130 паунда оценяват оригиналната възглавница Coop благоприятно, като установяват, че тя отговаря на техните нужди. Спящите в стомаха с тегло под 130 паунда може да искат да обмислят възглавница с по-нисък начален таван

Възглавница за домашни стоки Coop

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично Отлично
Задни траверси Отлично Отлично Отлично
Спящи за стомаха Честно добре добре
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Coop Home Goods

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Оригиналната възглавница Coop е достъпна онлайн от уебсайта Coop Home Goods и чрез Amazon.com. Coop Home Goods кораби в рамките на територията на САЩ и Канада.
  Оригиналната възглавница Coop се предлага и от медицински професионални партньори в САЩ и Канада. Coop Home Goods споделя карта на търговци на своя уебсайт.

 • Доставка

  Coop Home Goods осигурява безплатна доставка до съседните САЩ

  Те също така доставят до Аляска, Хавай, американски територии и Канада срещу допълнителна такса за доставка.

  Оригиналната възглавница Coop се компресира, навива на руло и се доставя в кутия.

 • Пробен период

  Оригиналната възглавница Coop се предлага със 100-нощно изпитание за сън, което започва датата на доставка на възглавницата. Това позволява на клиентите да изпробват възглавницата и да решат дали искат да я запазят или да я върнат.

  Връщанията могат да бъдат инициирани чрез имейл или телефон. Coop Home Goods предлага пълно възстановяване на суми за върнати възглавници. Те също така плащат за връщане на доставка от места в съседните САЩ

  Клиентите, които са платили допълнителна такса за доставка, няма да възстановят тази такса. Канадските клиенти трябва също да платят за връщане на пратката.

 • Гаранция

  Възглавниците Coop Home Goods се предлагат с 5-годишна ограничена гаранция. Клиентите могат да предявят иск за гаранция по телефон или имейл.

  Гаранциите се отнасят само за продукти, закупени директно от Coop Home Goods или оторизиран продавач. Гаранцията покрива дефекти, но не покрива нормалното износване или повреди от неправилна употреба.

  Клиентите, които предявяват претенции за гаранция извън САЩ, трябва да заплатят всички приложими такси за доставка и мита или данъци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *