Menu Close

Преглед на възглавницата Layla

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Layla

Layla е марка директно към потребителя, която продава матраци, възглавници, основи за легло, претеглени одеяла и други на своя уебсайт и Amazon. Както възглавницата Layla, така и матракът Layla са известни със своите медни вливания, които са предназначени да насърчават охлаждането и да намаляват миризмата.

Компанията продава два модела възглавници: оригиналната възглавница Layla, наричана още възглавница Layla Kapok и възглавницата Layla Memory Foam. Възглавницата Kapok получава името си от пълнежа си от естествени влакна от дървото Kapok или Ceiba.

Влакното Kapok е ултра копринено и основната причина възглавницата Layla Kapok е по-луксозна и скъпа от възглавницата с пяна Layla Memory. И двете възглавници съдържат накъсана мемори пяна, но възглавницата Layla Kapok използва комбинация от тази пяна и влакна Kapok, докато възглавницата Memory Foam се състои от комбинация от мемори пяна и полиестер.

И двете възглавници също се регулират. Цип в калъфа позволява на траверсите да отворят възглавницата и да добавят или премахват пълнеж, за да отговарят на техните нужди. В резултат възглавниците Layla работят добре за различни траверси. Двата модела възглавници се различават в първоначалното си ниво на твърдост, като Layla Kapok започва средно мека, а пяната с памет Layla идва със средно твърдо усещане.

Фокусирайки се специално върху възглавницата Layla Kapok, ще споделим подробности за материалите и конструкцията на възглавницата и ще анализираме как тя се представя за различни видове траверси. Накрая ще обсъдим политиките на Layla, свързани с доставката, връщанията и гаранцията.

Разбивка на преглед на възглавницата Layla

Възглавницата Layla Kapok е формоваща се, относително съответстваща възглавница, която съдържа смес от настъргана мемори пяна и влакна Kapok. Влакната Kapok са изключително копринени естествени дървесни влакна, които придават на тази възглавница луксозно усещане.

Капакът на възглавницата Kapok съдържа прежда, напоена с мед. Медта е предназначена да насърчава охлаждането и да предотвратява растежа на бактериите за по-добра хигиена и контрол на миризмите.

Цип в калъфа на възглавницата Layla Kapok позволява на траверсите да регулират твърдостта и таванското помещение. Възможността за добавяне и премахване на пълнеж прави Layla Kapok универсална възглавница, която работи добре за различни траверси.

Спящите на почти всички предпочитания за позиция на съня и телесно тегло оценяват възглавницата Layla Kapok високо. Страничните траверси и задните траверси обикновено се радват на изключителен комфорт и подкрепа от възглавницата Layla Kapok. Само нашите тестери, които тежат над 230 килограма и спят по корем, смятат, че този модел не е подходящ за тях.

Материали и опции

Layla продава две възглавници: възглавницата Layla Kapok и възглавницата Layla Memory Foam. И двете възглавници съдържат настърган пълнеж от мемори пяна. Възглавницата Kapok също има копринени, естествени влакна Kapok, смесени с пяната, а възглавницата с пяна с памет добавя полиестерни влакна към пълнежа.

Нито една възглавница Layla не предлага опции извън размера на възглавницата. И двете възглавници са регулируеми. Траверсите могат да регулират твърдостта и тавана на всяка възглавница, като разархивират капака и добавят или премахват пълнежа. И двамата пристигат препълнени, за да дадат на собствениците повече възможности.

Докато възглавницата Layla Memory Foam използва дишаща, полиестерна обвивка, покривката на Kapok Pillow е смес от полиестер, вискоза и поли / ликра с прежда CuTEC. Преждата CuTEC се влива с медни влакна, които са предназначени да намалят миризмите и да изтеглят топлината, за да поддържат повърхността по-хладна.

Продукт Опции за размер Таванско помещение Интериорни материали Покривни материали
Възглавница Layla Kapok Дама: 18,5 ″ x 28,5 ″

Крал: 18,5 x 36 x

Регулируема Раздробена пяна с памет, Kapok Fibers Полиестер, вискоза, поли / ликра, изтъкана с CuTEC прежда
Възглавница от пяна с памет на Layla Царица: 20 ″ x 28 ″
Крал: 20 ″ x 36 ″
Регулируема Накъсана мемори пяна, полиестерно влакно Полиестер

Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Цените на възглавниците падат в невероятно широк диапазон. Въпреки това, средната възглавница с мемори пяна струва между 50 и 60 долара. И двете възглавници Layla се считат за луксозни възглавници и се продават на цени над тази средна.

Възглавницата Kapok се продава на по-висока цена от възглавницата Layla Memory Foam, защото съдържа влакна Kapok. Тези естествени влакна струват повече от полиестерните влакна, пълнежът, добавен към възглавницата Layla Memory Foam.

Разликите в покривните материали също допринасят за варирането на цените между възглавницата Layla Kapok и възглавницата с пяна с памет. Капакът на Kapok има прежда, влята в нея, вплетена в нея мед, която е предназначена да насърчава охлаждането и намалява миризмите.

Layla Възглавница Ценообразуване

Продукт Цена
Възглавница Layla Кралица – 99 долара

Крал – 119 долара

Възглавница от пяна с памет на Layla Кралица – 75 долара

Крал – 89 долара

Оценки на ефективността на възглавниците

Възглавницата Layla Kapok се класира добре във всички категории. Благодарение на настърганата си пяна с мемори пяна, възглавницата Layla Kapok е изключително подходяща за формоване и сравнително съобразена. Спящите могат да надуят възглавницата във формата, която предпочитат, и тя леко ще прегърне главата и врата.

Въпреки че възглавницата Layla има тенденция да запазва формата си, тя се чувства много различно от формованата възглавница от мемори пяна. Настърганата мемори пяна и влакната Kapok правят формата на възглавницата по-пластична.

Като регулируем модел, Layla Kapok позволява на траверсите да добавят или премахват запълване. По този начин се променя таванското помещение и нивото на твърдост, което прави възглавницата привлекателна за голямо разнообразие от траверси.

Вливаната в мед прежда, вплетена в капака на възглавницата Kapok, е проектирана да помага както с миризми, така и с температурен неутралитет.

Възглавницата Layla Kapok има над средно висока издръжливост, така че клиентите могат да очакват тя да продължи няколко години. Тъй като съдържа мемори пяна, възглавницата може да издава лек мирис, когато е нова.

Възглавница Layla

Трайност

Възглавницата Layla Kapok е по-издръжлива от средната настъргана възглавница с мемори пяна поради своята конструкция и висококачествени материали. Спящите могат да очакват това да продължи поне няколко години, ако не и повече.

Опции за твърдост

Клиентите нямат множество опции за твърдост или таванско помещение, когато купуват възглавницата Layla Kapok. Въпреки това, възглавницата Kapok е регулируем модел. Калъфът може да се разархивира и траверсите могат да добавят или премахват пълнеж, за да регулират тавана и твърдостта на възглавницата. В резултат на това възглавницата Kapok работи добре за различни траверси.

Задържане на формата

Обикновено спящите не трябва да се притесняват, че възглавницата Layla ще стане твърде плоска. Той има тенденция да запазва пухкавата си форма доста добре благодарение на допълнителното си запълване и уникалната комбинация от настъргана мемори пяна и влакна Kapok. Тъй като възглавницата използва накъсана мемори пяна, тя не поддържа толкова твърда форма като формованите модели мемори пяна.

Формируемост

Накъсаната мемори пяна и копринените влакна Kapok правят възглавницата Layla лесна за формоване. Траверсите могат да надуват възглавницата или да я сплескат, за да създадат предпочитаната от тях форма. Формоваемостта е особено полезна за странични траверси, които понякога искат възглавница да има отстъп, където лежат главата си.

Съобразяване

Възглавницата Layla Kapok умерено съответства. Тъй като съдържа настъргана мемори пяна, траверсите ще усетят прегръдка, докато възглавницата се очертава към главата и врата. Възглавницата Kapok не е толкова ултра съобразена, колкото някои други възглавници с мемори пяна, придавайки й по-скоро облачно подобно плаващо усещане. Спящите, които искат да се чувстват така, сякаш напълно потъват в възглавницата си, може да изберат друг модел пяна с памет.

Контрол на температурата

Възглавницата Layla Kapok спи по-хладно от много възглавници с мемори пяна. Въпреки че пяната с памет има тенденция да улавя топлината, възглавницата Kapok е конструирана по начин, който й помага да остане неутрална в температурата, като позволява на въздуха да циркулира между влакната за пълнене. Вливането на мед в капака на възглавницата също е предназначено да насърчи охлаждането.

Потенциал на миризмата

Тъй като възглавницата Layla Kapok съдържа мемори пяна, тя има лека миризма при отваряне. Тази миризма се дължи на отделянето на газове и е често срещана при възглавниците и матраците от синтетична пяна. Миризмата е приблизително средна за този тип възглавници и не притеснява повечето хора. Ако оставите възглавницата в добре проветриво място, повечето миризми трябва да се разсеят в рамките на няколко дни.

Спящ стил и телесно тегло

Тъй като възглавницата Layla Kapok е регулируема по отношение на таванско помещение и твърдост, тя е подходяща за различни пози за сън. Почти всички наши тестери за сън оценяват добре оригиналната възглавница Layla.

Въпреки това, тези с различни предпочитания за позиция и тегло на тялото може да имат уникални притеснения, когато обмислят закупуването на възглавницата Layla.

Странични траверси:
Страничните траверси оценяват възглавницата Layla Kapok най-високо. Тези с тегло под 230 паунда дават възглавницата особено високи оценки, благодарение на нейното плюшено усещане и регулируемост. Повечето откриват, че таванското помещение на възглавницата е достатъчно високо, за да насърчи подравняването на гръбначния стълб, когато лежи на страни, въпреки че някои по-малки индивиди може да предпочетат да намалят нивото на пълнене. Моделируемостта на възглавницата Kapok също работи в полза на страничния траверс, което им позволява да я манипулират, за да пасне на пространството между врата и матрака, докато люлее главата.

Задни траверси:
Задните траверси също оценяват положително възглавницата Layla Kapok. Тези, които тежат по-малко от 230 килограма, може да предпочетат възглавницата, след като са премахнали малко пълнеж, за да регулират таванското помещение, така че възглавницата да поддържа гръбнака подравнен, без да принуждава главата към гърдите. Траверсите с тегло над 230 килограма не оценяват възглавницата толкова високо, колкото индивидите от други теглови групи. Тъй като те вероятно ще потънат в матрака повече, те могат да предпочетат възглавница с по-ниско таванско помещение и по-твърдо усещане, за да поддържат подравняването на гръбначния стълб.

Спящи на стомаха :
Много стомашни спящи оценяват възглавницата Layla Kapok благоприятно, въпреки че не й дават толкова високи оценки, колкото тези, които предпочитат други пози за сън. Тъй като възглавницата Kapok пристига с доста висок таван, повечето спящи на стомаха ще намерят повече комфорт след премахване на пълнежа. Въпреки това, стомашните траверси с тегло над 230 килограма могат да бъдат по-добре обслужвани от по-твърди възглавници с по-ниски тавански стаи, тъй като средно мекото усещане на Layla Kapok може да не е много подкрепящо.

Възглавницата Layla

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Отлично добре
Задни траверси Отлично Отлично добре
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Layla

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Възглавницата Layla се продава онлайн, както от уебсайта на компанията Layla, така и от Amazon.

  Layla предлага безплатна доставка в съседните САЩ. Компанията също така доставя до Хавай, Аляска и Канада срещу заплащане.

 • Доставка

  Layla осигурява безплатна доставка в съседните Съединени щати при покупки, направени чрез уебсайта й. Доставката до Хавай и Аляска струва на клиентите на Layla фиксирана такса от 20 долара. Доставката до Канада струва фиксирана такса от $ 40.

  Всички възглавници Layla са направени по поръчка. Производството отнема 2 до 3 работни дни. Когато възглавницата е изпратена, клиентите получават имейл с информация за доставка. Доставката отнема 2 до 5 допълнителни дни.

  Покупките на Layla Pillow, направени на Amazon, обикновено идват с безплатна доставка, въпреки че цените на доставката могат да варират във времето и в зависимост от местоположението на клиента.

  Възглавницата пристига компресирана и в началото може да е купчиста. Поставянето му върху равна повърхност и масажирането му трябва да спомогне за преразпределение на запълването.

 • Пробен период

  Възглавницата Layla се предлага със 120-нощно изпитание за сън. През този период клиентите могат да върнат възглавницата си, ако са спали на нея поне две седмици и са решили, че не е подходяща за тях. Няма такси за връщане и клиентите не трябва да плащат за връщане.

 • Гаранция

  Възглавницата Layla се предлага с 5-годишна гаранция. Гаранцията покрива дефекти, като неразгадани шевове или шевове, изравняване на възглавниците и избледняващи цветове на покритието. Прилагат се Общите условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector