Menu Close

Преглед на възглавницата Miracle Bamboo

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Miracle Bamboo

Възглавницата Miracle Bamboo възглавница е продукт „Както се вижда по телевизията“, произведен от OnTel. В допълнение към възглавницата, OnTel продава различни артикули, вариращи от овлажнители до детски играчки.

Възглавницата Miracle Bamboo се пълни със смес от настъргана мемори пяна и полиестерно микрофибър. В резултат на това възглавницата се чувства умерено съобразена и може да бъде оформена във формата, която спалникът намира за най-удобна. Възглавницата Miracle Bamboo Възглавницата получава името си от корицата си, която се състои от смес от полиестер и вискоза, получена от бамбук.

Ще разгледаме отблизо възглавницата Miracle Bamboo, за да ви помогнем да определите дали това е възглавницата за вас. Ще анализираме как е конструирана възглавницата, какви материали съдържа и как се представя при различните видове траверси.

Разбивка на преглед на възглавницата Miracle Bamboo

Възглавницата Miracle Bamboo възглавница е формоваща се, относително съответстваща възглавница, пълна с настъргана мемори пяна и пълнеж от полиестер от микрофибър. Почти всички траверси оценяват положително тази възглавница и тя се представя изключително добре със странични и задни траверси с тегло над 130 килограма.

Траверсите, закупуващи възглавницата Miracle Bamboo, могат да избират между два размера: кралица и крал. Възглавницата е регулируема, така че траверсите могат да променят тавана и твърдостта. Капакът му се закопчава с цип и пълнежът може да бъде добавен или премахнат, за да отговаря на нуждите на спалния.

Възглавницата получава името си от калъфа, който съдържа смес от полиестер и вискоза, получена от бамбук. Благодарение на покривалото и конструкцията на възглавницата, възглавницата Miracle Bamboo възглавници спи по-хладно от много други възглавници с мемори пяна.

Възглавницата Miracle Bamboo възглавница е продукт „Както се вижда по телевизията“, който се предлага онлайн и лично от различни търговци. Amazon, Target, Wal-Mart и Bed, Bath и Beyond продават възглавницата Miracle Bamboo.

 

Материали и опции

Възглавницата Miracle Bamboo се предлага в два размера: кралица и крал. Възглавницата е конструирана от настъргана мемори пяна и микрофибър, покрити със смес от полиестер и вискоза.

Тъй като възглавницата Miracle Bamboo се регулира, тя работи добре за различни траверси. Траверсите могат да регулират нейната твърдост и таванско помещение чрез добавяне или премахване на пълнеж през капака с цип.

Продукт Опции за размер Таванско помещение Интериорни материали Покривни материали
Възглавница чудо бамбук Дама: 20 ″ x 28 ″

Крал: 20 ″ x 36 ″

Регулируема 95% накъсана пяна с памет, 5% полиестерни микрофибри 60% полиестер, 40% вискоза от бамбук
Превъртете L – R за повече подробности

Оценки на ефективността на възглавниците

Възглавницата Miracle Bamboo възглавница е високо оценена в много ключови категории. Той е едновременно формован и съобразен. Траверсите откриват, че могат лесно да оформят възглавницата, така че тя да поддържа най-добре главата и врата. Накъсаната мемори пяна в възглавницата след това умерено се съобразява с тялото, „прегръщайки“ главата и шията.

Въпреки че мемори пяната обикновено има тенденция да улавя топлината, конструкцията и покритието на чудодейната бамбукова възглавница помагат да се поддържа хладно през цялата нощ. Повечето траверси нямат проблем с контрола на температурата, когато спят на тази възглавница.

Възглавницата е със средна издръжливост, така че трябва да издържи поне две до три години. Повечето възглавници с мемори пяна издържат приблизително толкова дълго. Възглавниците с мемори пяна издържат по-дълго от възглавниците от синтетичен пух и полиестер, но не толкова дълго, колкото възглавниците от латекс.

Въпреки че възглавницата Miracle Bamboo не се предлага в множество опции за твърдост, тя е регулируема. Траверсите могат да разархивират капака, за да добавят или премахват пълнеж, за да отговарят на техните нужди. Повече пълнене води до по-твърда възглавница с по-високо повдигане. По-малко пълнене води до по-мека, по-плоска възглавница.

Възглавницата има среден потенциал за миризма, което означава, че може да има лека миризма. Повечето възглавници с мемори пяна имат лек мирис, когато са нови, поради летливи органични съединения (ЛОС), отделящи газове от възглавницата.

Възглавница чудо бамбук

Трайност

Възглавницата Miracle Bamboo възглавница е приблизително средна по отношение на издръжливостта, което е вярно за повечето възглавници с мемори пяна. Възглавниците с мемори пяна са склонни да издържат от една до три години. Естествените материали като пух или латекс са по-трайни.

Опции за твърдост

Въпреки че възглавницата Miracle Bamboo Pillow има само една опция за твърдост, траверсите могат да регулират твърдостта, като добавят или премахват пълнеж от възглавницата. Капакът лесно се разархивира, така че траверсите да имат достъп до пълнежа.

Задържане на формата

Спящите откриват, че възглавницата Miracle Bamboo възглавница е тази, която те трябва да размахват ”, така че тя ще запази формата си. Тъй като възглавницата е формовъчна и относително съобразена, тя променя формата си, когато някой лежи върху нея. В резултат на това понякога може да се изравнява или да се образуват отстъпи, макар че това трябва да се коригира чрез пухкане.

Формируемост

Тъй като възглавницата Miracle Bamboo е пълна с настъргана мемори пяна и микрофибър, тя е изключително лесна за формоване. Траверсите могат да пухнат или оформят възглавницата, за да отговарят на техните нужди. Възглавниците на корпуса на пух и елда също са склонни да се моделират. Възглавниците, които съдържат дебели слоеве мемори пяна или латекс, не могат да бъдат формовани по същия начин.

Съобразяване

Поради настърганата си пяна с мемори пяна, възглавницата Miracle Bamboo възглавница е относително съобразена. Когато спящият лежи на възглавницата, той прегръща главата и врата. Въпреки това, тази възглавница не е най-съобразената на пазара. Той работи най-добре за траверси, които искат лека прегръдка, а не за тези, които искат да потънат напълно в възглавницата си.

Контрол на температурата

Възглавницата Miracle Bamboo се отличава с неутрална температура, така че траверсите не се прегряват през нощта. Въпреки че възглавниците с мемори пяна са известни с улавянето на топлина, тази възглавница е изключение поради конструкцията си. Накъсаната мемори пяна позволява по-голям въздушен поток от солидния блок мемори пяна. Покритието от вискоза, получено от бамбук, също допринася за температурната неутралност на възглавницата.

Потенциал на миризмата

Спящите могат да забележат лека миризма, когато за първи път откопират възглавницата Miracle Bamboo. Подобно на повечето продукти с мемори пяна, възглавницата изгасва химическа миризма поради отделянето на летливи органични съединения (ЛОС). Миризмата няма да притеснява повечето хора и с времето трябва да отшуми. Спящите, особено загрижени за миризмата, биха могли да изберат възглавница, пълна с пух или синтетичен пух, вместо мемори пяна.

Спящ стил и телесно тегло

Различните възглавници работят по-добре за хора с различно телесно тегло и предпочитания за позиция на сън. Ще уточним подробно колко добре чудотворната възглавница от бамбук работи за различни траверси.

Странични траверси
Страничните траверси оценяват високо възглавницата Miracle Bamboo. Тази група се възползва от формовъчните и съответстващи свойства на възглавницата. Поради накъсаната си пяна с мемори пяна, възглавницата позволява на главите на страничните траверси да потънат умерено, така че да поддържат гръбначния стълб. Страничните траверси с тегло под 130 килограма оценяват възглавницата положително, но някои може да предпочетат по-мека възглавница.

Спални траверси
Подобно на страничните траверси, задните траверси оценяват високо възглавницата Miracle Bamboo. Те откриват, че възглавницата е достатъчно здрава, за да осигури опора, но въпреки това е достатъчно мека и формована, за да позволи на главата да потъне до известна степен. Формованите възглавници работят добре за траверси, насърчавайки подравняването на гръбначния стълб. Когато възглавницата е твърде издигната или твърда, тя може да създаде точки за притискане на задните траверси, като наклони главата нагоре. Някои траверси с тегло под 130 килограма може да предпочетат по-мека възглавница, но повечето я оценяват положително.

Стомашни траверси
Стомашните траверси с тегло над 130 паунда оценяват възглавницата Miracle Bamboo възложител положително. Тъй като това е формована възглавница, тя може значително да се изравни и да спомогне за насърчаването на гръбначния стълб в тази група. Стомашните траверси с тегло под 130 килограма обаче трябва да изберат по-плоска или по-мека възглавница. Тази възглавница може да причини дискомфорт на тези траверси, ако не се сплеска достатъчно под тежестта им.

Възглавница чудо бамбук

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично добре
Задни траверси добре Отлично добре
Спящи за стомаха Честно добре добре
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Miracle Bamboo

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Възглавницата Miracle Bamboo възглавница е продукт „Както се вижда по телевизията“, рекламиран в рекламни реклами.

  Възглавницата Miracle Bamboo се продава онлайн чрез Amazon и от други търговци на дребно, като Target, Wal-Mart и Bed, Bath, and Beyond.

 • Доставка

  Тъй като възглавницата Miracle Bamboo се продава от множество търговци, условията за доставка варират. Клиентите, закупили възглавницата, трябва да се запознаят с условията за доставка на своя търговец преди да направят поръчка.

  Повечето търговци на дребно, продаващи възглавницата Miracle Bamboo, предлагат безплатна доставка. Много от тях доставят и в международен план, въпреки че може да се наложат допълнителни такси за доставка.

  Amazon предлага безплатна доставка на възглавницата.

 • Пробен период

  Тъй като възглавницата Miracle Bamboo се продава от множество търговци, продължителността на пробната продължителност на съня и допустимостта за връщане варират. Клиентите, закупили възглавница, трябва да се запознаят с правилата за връщане на своите търговци преди да направят поръчка.

 • Гаранция

  OnTel подкрепя възглавницата Miracle Bamboo с 10-годишна гаранция, но гаранционното покритие може да варира в зависимост от мястото, където е закупена възглавницата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector