Menu Close

Преглед на лилава възглавница

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за лилави възглавници

След пускането през 2015 г. с първия си матрак, Purple постоянно разширява своите предложения с разнообразни матраци, чаршафи и линия възглавници. Purple Pillow е нейният флагмански модел и се отличава с Purple Grid на компанията, специален материал, който също се намира в Purple Mattress.

Заедно със сърцевината, изработена от Purple Grid, Purple Pillow включва два усилвателя на пяна, които са подвижни, осигурявайки гъвкавост за регулиране на тавана и усещането. Тази комбинация от материали прави Purple Pillow силен изпълнител за комфорт, издръжливост и регулиране на температурата.

Предложенията за възглавници на Purple включват три модела в допълнение към водещата Purple Pillow:

Възглавницата Purple Harmony, луксозен дизайн, който има сърцевина от подскачащ латекс Talalay, притиснат между слоевете на Purple Grid.

Пурпурната плюшена възглавница, която е изпълнена с взаимосвързани топки от полиестер и може да се регулира, за да има по-твърдо или по-пухкаво усещане.

Kid Purple Възглавницата, която, подобно на стандартната Purple Pillow, е съставена от Purple Grid, но в по-малък размер, който е по-подходящ за деца.

Всички опции за възглавници са направени с дишащи материали в покритието, за да се подобри техният контрол на температурата. Докато таванското помещение на много лилави възглавници може да бъде модифицирано, всеки модел се предлага само в един размер за дължина и ширина.

Ще се съсредоточим върху флагманската Purple Pillow и ще разделим нейната конструкция, цени, производителност и колко добре отговаря на различни видове траверси.

Разбивка на преглед на лилава възглавница

Лилавата възглавница е привлекателна опция за хора, които търсят различното усещане, предоставено от Purple Grid. Този материал, известен като хипер-еластичен полимер, реагира на тежестта на главата и врата и бързо се връща към нормалната си форма, когато това тегло бъде премахнато.

Способността на Purple Grid да се адаптира към натиска го прави солидна възможност както за страничните, така и за задните траверси, които се нуждаят от повече опора от възглавницата си, за да поддържат удобен ъгъл на врата.

Двата подвижни усилвателя от пенопласт правят Purple Pillow регулируеми, така че е по-лесно да намерите идеалната височина и усещане, което да отговаря на вашите нужди. Лилавата решетка отговаря на контурите на врата и главата ви, за да осигури по-добро прилягане на тялото ви.

Друго предимство на Purple Pillow е способността му да остане хладен. Въздухът се движи лесно през лилавата решетка. Тази вентилация, комбинирана с еластичен и дишащ капак, устоява на задържането на топлина.

Ще влезем в подробности за флагманската Purple Pillow, но също така ще включим информация за другите модели възглавници на Purple, за да ви дадем повече контекст за сравнение.

Материали и опции

Отправна точка за разбиране на възглавниците на Purple е разглеждането на наличните размери, тавана на възглавниците и материалите, които съставляват интериора и калъфа.

Всяка възглавница се предлага само в един размер. С изключение на детската лилава възглавница, размерите съответстват, но са малко по-малки от типична стандартна възглавница (26 ”x 20”).

Продукт Опции за размер Таванско помещение Интериорни материали Покривни материали
Лилавата възглавница 24 “х 16” 3 ”до 4,5” 3 ”лилава решетка (хипер-еластичен полимер)
1” подвижен усилвател от пенопласт.
5 ”Подвижен усилвател от пенопласт
88% полиестер, 9% еластан, 3% найлон
Възглавницата на лилавата хармония 26 “x 17” 6,5 ”или 7,5” Talalay Latex Core Purple Grid (хипер-еластичен полимер) 92% найлон, 8% еластан
Лилавата плюшена възглавница 24 “х 16” 7 “ Блокиращи се топки от полиестерни влакна 60% лиоцел,
40% найлон
Детската лилава възглавница 18 “x 13” 3,25 “ Лилава решетка (хипер-еластичен полимер) 88% полиестер, 9% еластан, 3% найлон
Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Пазарът на възглавници обхваща огромен ценови диапазон, но повечето възглавници струват между 20 и 200 долара. Разликите в цените се отнасят до таванско помещение, вътрешна конструкция, покривни материали и други характеристики и дизайнерски детайли. По-скъпите възглавници обикновено включват материали от по-висок клас или по-сложен и сложен дизайн.

Предложенията за възглавници от Purple са на конкурентни цени. Флагманската Purple Pillow струва по-малко от луксозната Purple Harmony възглавница. И двете възглавници включват специалния материал Purple Grid, което ги прави по-скъпи от Purple Plush Pillow, която има полиестерна пълнеж.

Kid Purple Възглавницата използва Purple Grid, но има по-ниска цена поради по-малкия си размер.

Цената за Purple Pillow включва два подвижни усилвателя. Допълнителни бустери могат да бъдат закупени отделно срещу допълнително заплащане.

Лилаво възглавница Ценообразуване

Продукт Цена
Лилава възглавница 109 долара
Възглавница Purple Harmony 159 долара
Лилава плюшена възглавница 49 долара
Детска лилава възглавница $ 69

Оценки на ефективността на възглавниците

Ефективността е съществен фактор, който трябва да се има предвид при пазаруване на нова възглавница. Как възглавницата поддържа главата и шията ви, дали остава хладна и колко добре се държи във времето, са примери за ключовите аспекти на изпълнението, които могат да определят дали възглавницата е подходяща за вас.

Въз основа на своя дизайн и материали, Purple Pillow се откроява в няколко категории. Той държи формата си изключително добре и не се нуждае от постоянно раздуване, за да поддържа своето таванско помещение. Устоява на натрупването на топлина, което го прави добър избор за хора, които искат да държат главата си хладна през нощта. Purple Grid е добре изградена, осигурява издръжливост и отговаря на високо ниво на производителност нощ след нощ.

Лилавата решетка вътре в възглавницата ефективно се адаптира към главата и шията ви, без твърде много мивка, което ви позволява да се настаните в удобна позиция, без да се чувствате погълнати от възглавницата. Неговата поддържаща улеснява поддържането на правилно подравняване на врата и гръбначния стълб.

Ще разбием рейтингите на производителността на Purple Pillow, които се различават от рейтингите на производителността на други Purple възглавници.

Лилава възглавница

Трайност

Лилавата решетка е вградена до последно и в тази възглавница е с дебелина 3 инча, осигурявайки здрава сърцевина, която се противопоставя на увисване или потъване. Усилвателите на пенопласт предлагат допълнителна амортизация и намаляват износването. Пълнежът е защитен от еластичния материал в капака, който също защитава срещу разкъсвания и натрупване.

Опции за твърдост

3-инчовата лилава решетка в лилавата възглавница има средно твърдо усещане и не се регулира. Въпреки това, един или и двата включени усилвателя на пенопласт могат да бъдат добавени или премахнати чрез отваряне на капака на възглавницата, което позволява регулиране на твърдостта.

Задържане на формата

Всички материали на Purple Pillow имат отлично запазване на формата. Лилавата решетка е здрава и въпреки че леко се компресира, за да омекоти главата ви, тя бързо възвръща първоначалната си форма. Усилвателите на пенопласт са изработени от плътен материал, за да запазят формата си. В резултат на това рядко ще ви се налага да раздухвате тази възглавница или да се притеснявате дали нейната форма се деформира.

Формируемост

Гъвкавостта и гъвкавостта на Purple Grid позволяват да се регулира в движение, така че формата му да отговаря на вашите нужди. Тази формуваемост е плюс за лилавата възглавница, като ви позволява да се възползвате от специалните характеристики на хипер-еластичния полимер на Purple.

Съобразяване

Материалите на Purple Pillow, особено Purple Grid, могат да реагират на тежестта на главата и шията ви, леко ги притискат, за да гарантират, че получават необходимата подкрепа. Въпреки това, плътността както на Purple Grid, така и на бустерите се хеджира срещу излишна прегръдка или потъване.

Контрол на температурата

Въздушният поток е жизненоважен за поддържане на възглавницата на хладно, а Purple Grid създава изобилие от пространство за тази охлаждаща вентилация. Покритието улеснява по-нататъшното дишане, позволявайки на лилавата възглавница да устои на натрупването на излишна топлина през нощта.

Потенциал на миризмата

Повечето хора ще забележат миризма от лилавата възглавница, след като бъде извадена от опаковката. И пурпурната решетка, и усилвателите на пенопласт могат да имат лек химически аромат, който може да бъде по-забележим, когато главата ви е на възглавницата. За няколко дни обаче въздушният поток през възглавницата обикновено елиминира този аромат.

Спящ стил и телесно тегло

Няма универсално приета възглавница, която да пасва идеално за всеки спал. Вместо това е важно да намерите правилния мач, а позицията за сън и телесното тегло са важни фактори, които трябва да се имат предвид.

Странични траверси 
За да поддържат главата и шията си правилно подравнени, страничните траверси се нуждаят от възглавница с достатъчно таванско помещение, за да запълнят пространството между главата и рамото. Страничните траверси с по-широки рамене обикновено се нуждаят от още повече таванско помещение. Лилавата възглавница работи добре за странични траверси с всякакво телесно тегло поради своята надеждна форма и регулируемо таванско помещение. Моделируемостта му осигурява допълнителна гъвкавост за постигане на правилния ъгъл на главата и врата. Лилавата решетка също така предотвратява хората с по-тежки или по-големи глави от усещането, че главата им е погълната от възглавницата, като същевременно осигурява облекчаване на натиска за съобразено усещане.

Задни траверси Задните 
траверси обикновено се нуждаят от възглавница, която има ниско до средно ниво на таванско помещение, така че врата им да не бъде избутана твърде нагоре или надолу и да стане свръхразширена. Теглото на тялото може да повлияе на това колко траверси затъват в матрака си, което може да повлияе на ъгъла на врата, необходим за здраво подравняване на гръбначния стълб. С ядрото на Purple Grid, допълнено от подвижните усилватели от пенопласт, Purple Pillow дава правилната комбинация от таван и облекчаване на налягането за траверси с тегло между 130 и 230 паунда. Някои хора, които имат по-леко или по-тежко телесно тегло, могат да имат проблеми с нивото на таванското помещение въз основа на това колко потъват в матрака си.

Стомашни траверси
Стомашните траверси са изложени на риск от прекомерен натиск върху врата, ако възглавницата им е твърде висока. Възглавница, която държи главата им високо, огъва врата твърде назад, създавайки рискове за болка във врата и прекъснат сън. Този завой може да стане преувеличен в зависимост от размера на тялото, особено за хора, които тежат повече от 230 килограма и натискат по-нататък в матрака си. Поради нивото на таванското помещение и задържането на формата, Лилавата възглавница обикновено е твърде висока и здрава за спални стомаси, включително когато се премахват усилвателите на пенопласт.

Лилава възглавница

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре добре добре
Задни траверси добре Отлично добре
Спящи за стомаха Честно Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за лилави възглавници

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Лилавата възглавница може да бъде закупена директно от Purple на техния уебсайт. Онлайн се продава и на Amazon. За пазаруване в магазина, Лилавата възглавница се предлага в повечето магазини за матраци.

 • Доставка

  Purple осигурява безплатна наземна доставка на Purple Pillow до адреси в съседните САЩ. Доставка до Аляска или Хавай може да бъде на разположение срещу допълнително заплащане.

  Лилавата възглавница се доставя частично компресирана, така че да се побере в по-малка кутия. След като го извадите от опаковката си, той бързо ще се разшири до пълния си размер.

 • Пробен период

  Purple предлага 100-дневен пробен период за Purple Pillow. Можете да поискате връщане по всяко време през този пробен период и да получите пълно възстановяване.

 • Гаранция

  Purple Pillow се предлага с 1-годишна ограничена гаранция. Ако възглавницата е дефектна, Purple ще я поправи или замени, но може да носите отговорност за разходите за доставка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector