Menu Close

Преглед на възглавницата SleepDream

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници SleepDream

SleepDream предлага уникална възглавница с ергономична форма, която компанията е създала, за да насърчи правилната стойка на съня, да подобри качеството на съня и да предотврати повтарящи се болки и болки.

Възглавницата SleepDream е твърда възглавница от мемори пяна с органично покритие от изкуствен бамбук. Възглавницата се отличава с подчертан ергономичен дизайн, предназначен да насърчи правилното изравняване на гръбначния стълб за всички видове траверси.

Възглавницата SleepDream има средно твърдо усещане и се предлага в два размера, стандартен и кралски.

Ще разделим конструкцията, ценообразуването и рейтинга на тази възглавница, както и политиките за обслужване на клиенти на SleepDream.
 
 

Разбивка на преглед на възглавницата SleepDream

Изработена от внимателно проектирана здрава сърцевина от мемори пяна, ергономичната, контурирана форма на SleepDream е проектирана да насърчава здравословна поза на съня. Нашите тестери за сън установиха, че SleepDream предлага удобна основа за опора на главата и шията, независимо от тяхната позиция на сън или телесно тегло.

SleepDream избягва някои от основните клопки, свързани с мемори пяната. Той спи сравнително хладно, формован е и има минимално отделяне на газове. Тази тясно съобразена възглавница се представя добре в широката гама траверси, въпреки че се предлага само в една опция за твърдост.

Материали и опции

Възглавницата SleepDream съдържа твърда пяна и сърцевина от бамбук. Мемори пяната е сертифицирана от CertiPUR-US, за да не съдържа вредни химикали.

SleepDream използва напоена с въглен и бамбук мемори пяна и се отличава с уникален ергономичен дизайн. Центърът съдържа заоблен водолаз, който да люлее главата и шията и да им помогне да останат на място през цялата нощ. Изпъкналите странични панели са проектирани да слагат раменете на спящия.

Капакът на възглавницата е подвижен и се пере в пералня за лесно почистване.

Възглавницата SleepDream е средно твърда с 4-инчово таванско помещение. Предлагат се както стандартни, така и големи размери.

Продукт Опции за размер Таванско помещение Интериорни материали Покривни материали
Възглавница SleepDream Стандартно: 20 ”x 12”

Крал: 24 ”x 13”

4 ″ Зонирана пяна за памет Произведено от бамбук коприна
Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Както при всички продукти за сън, цените на възглавниците могат да варират в зависимост от материалите, конструкцията и дизайна. В най-ниския край на ценовия диапазон основните модели възглавници обикновено струват между 20 и 40 долара. Премиум моделите, направени с органични и естествени материали, обаче могат да струват близо 150 долара или повече.

Възглавницата SleepDream попада в горния край на средния ценови диапазон. Отличава се с внимателно проектирана ергономична форма и висококачествени материали. SleepDream от време на време предлага отстъпки и промоции за купувачи, които купуват повече от една възглавница.

Цени на възглавницата SleepDream

Размер Цена
Стандарт / Queen 110 долара
Крал 130 долара

Оценки на ефективността на възглавниците

За да разберем колко добре се представя SleepDream, нашият екип от тестери за сън оцени издръжливостта на възглавницата, комфорта и изпускането на газове.

Освен липсата на опции за твърдост, SleepDream се представи добре навсякъде. Тази възглавница се откроява, когато става въпрос за близко контуриране, което нежно люлее главата и врата. SleepDream също се представя добре в категории, при които възглавниците с мемори пяна често не достигат, включително формоване, контрол на температурата и потенциал за миризма.

Възглавница SleepDream

Трайност

SleepDream е относително издръжлива възглавница със здрава конструкция. Въпреки това, мемори пяната има тенденция да формира трайни впечатления с течение на времето с честа употреба. SleepDream вероятно ще продължи между 2 и 3 години, което е средната продължителност на живота на възглавницата.

Опции за твърдост

SleepDream няма опции за твърдост. Траверсите с различни стилове на сън и телесно тегло често изискват различни нива на твърдост, за да спят удобно. Докато средно твърдото усещане на възглавницата SleepDream се харесва на различни траверси, тези, които предпочитат плюшена или твърда възглавница, може да поискат да обмислят други опции.

Задържане на формата

За разлика от възглавниците, направени с настъргана мемори пяна, микрофибър или пълнеж с пух, твърдите ядра имат твърда форма. SleepDream поддържа формата си и не се нуждае от пухкавост, за да поддържа своето таванско помещение през нощта.

Формируемост

Траверсите, които обичат да се гушкат с възглавницата си, обикновено търсят материал за пълнене, който е по-малко твърд и по-ковък. Въпреки здравата си конструкция на сърцевината, нашите тестери за сън откриха, че SleepDream може да се формира поради реакцията на пяната с памет на натиск.

Съобразяване

Мемори пяната е известна със способността си леко да люлее и да се съобразява с формата на тялото ви, като същевременно осигурява подкрепа. SleepDream не прави изключение. Висококачествената сърцевина на тази възглавница от възглавница осигурява отличен комфорт в съответствие с главата и шията ви.

Контрол на температурата

Мемори пяната е известна с това, че спите горещо, а способността й да се люлее и да се съобразява с вашата форма също означава, че въздушният поток между главата и възглавницата може да бъде ограничен. Нашите тестери за сън обаче установиха, че SleepDream задържа по-малко топлина от средната възглавница с мемори пяна.

Потенциал на миризмата

Новите възглавници често излъчват забележима миризма, известна като изпускане на газове. Това обикновено се причинява от отделянето на летливи органични съединения (ЛОС). В зависимост от материалите в възглавницата, силата и продължителността на тази миризма могат да варират. SleepDream е сертифициран от CertiPUR-САЩ и има нисък потенциал за отделяне на газове.

Спящ стил и телесно тегло

Предпочитаната позиция на съня и телесното тегло на индивида оказват значително влияние върху начина, по който възприемат комфорта на възглавницата. Тези фактори ще определят какво предпочитате по отношение на таванско помещение, твърдост, способност за формоване и форма на възглавница.

За да вземат предвид различните стилове на сън и телесно тегло, тестерите за сън в следните категории оцениха възглавницата SleepDream. Установихме, че умереното таванско помещение на SleepDream и отличната му способност да съответства е подходящо за всички позиции и телесно тегло.

Странични траверси:
Възглавницата SleepDream се представи най-добре за страничните траверси. Хората, които предпочитат да спят настрани, обикновено се нуждаят от достатъчно опора за главата и врата. Докато опората е ключова, възглавницата, която осигурява прекалено високо или твърде ниско таванско помещение, може да изкриви врата и да причини болка.

Контурите на ергономичната форма на SleepDream са предназначени да повдигат врата и да я поддържат подравнена с главата и гръбначния стълб. В резултат на това този дизайн беше удобен за нашите странични тестери за сън с всички телесни тегла.

Спящи на гърба: Спи на
гърба насърчават подравняването на гръбначния стълб, но тази позиция все още изисква поддържаща възглавница, която да поддържа главата и шията под удобен ъгъл. Траверсите отзад също са по-склонни към хъркане. Възглавници с ниско таванско помещение може да не повдигнат достатъчно главата, което прави хъркането по-вероятно.

Контурната форма на възглавницата SleepDream работи добре за траверси. Възглавницата е проектирана да люлее врата и главата под удобен ъгъл. Нашите тестери за сън, които тежат под 130 килограма, намират дизайна за по-удобен. Докато тези, които тежат повече от 130 килограма, смятат, че възглавницата SleepDream е подкрепяща и съобразена, някои може да предпочетат възглавница с малко по-нисък таван.

Спящи на стомаха :
Спящите на стомаха често имат проблеми с намирането на възглавница, която да работи добре за техния стил на сън. Тъй като страничният и гръбният сън са по-чести, повечето компании за сън проектират възглавници, като имат предвид тези позиции на сън. Когато спите по корем, най-добре е да имате ниска таванска възглавница.

Въпреки че е среден таван, контурният дизайн на SleepDream работи добре за спящите стомашни. Със своята отчетлива форма, стомашните траверси могат да изберат да имат долната част на профила на възглавницата по-близо до врата и раменете си, за да поддържат горната част на тялото си в еднакво положение с останалата част на гърба, докато спят. Като цяло, SleepDream беше доста удобен за спящи на стомаха във всички диапазони на теглото.

Възглавницата SleepDream

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Отлично Отлично
Задни траверси Отлично добре добре
Спящи за стомаха добре добре добре
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници SleepDream

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Възглавницата SleepDream е достъпна чрез уебсайта на компанията. SleepDream не си партнира с търговци на трети страни и не оперира локации.

  SleepDream предлага доставка по целия свят.

 • Доставка

  SleepDream се доставя безплатно за САЩ и в международен план.

  Поръчките обикновено се изпращат в рамките на 24 часа, от понеделник до събота. По време на пиковите часове поръчките могат да отнемат до два работни дни за изпращане.

  Времето за доставка на вашата възглавница SleepDream ще зависи от вашето местоположение. Поръчките, изпратени до САЩ, Обединеното кралство, Канада, Австралия, Нова Зеландия и Европейския съюз, отнемат между 4 и 14 работни дни, докато други места могат да отнемат 5 до 20 работни дни.

 • Пробен период

  Възглавницата SleepDream се предлага със 100-нощно изпитание за сън, което започва в деня, в който възглавницата ви е доставена. Пробният сън ви позволява да изпробвате новата си възглавница в уюта на дома си.

  Ако не сте доволни от вашата възглавница SleepDream, можете да се свържете с компанията в рамките на първите 100 нощи, за да започнете връщане.

  Върнатите възглавници трябва да бъдат изпратени до склад на SleepDream. Възглавницата трябва да е неповредена и клиентите носят отговорност за всички разходи за връщане при доставка.

  Ако решите да върнете възглавницата си SleepDream в рамките на първите 30 дни, ще получите пълно възстановяване на сумата. Между 30 и 100 дни ще бъдете таксувани с 25% такса за възстановяване.

  След 100 дни възглавницата SleepDream вече не отговаря на условията за връщане.

 • Гаранция

  Възглавницата SleepDream се предлага с 1-годишна ограничена гаранция. Гаранцията покрива материални щети, нанесени при правилна употреба.

  Гаранцията не включва калъфката на възглавницата или щетите, причинени от неправилна употреба. Гаранцията се отнася само за оригиналния купувач.

  За да започнете иск за гаранция, свържете се с обслужването на клиенти на SleepDream в рамките на една година от покупката си и включете снимки на възглавницата си и номера на вашата поръчка.

  Обикновено компанията обработва искания за гаранция в рамките на два работни дни. Ако вашето искане бъде одобрено, SleepDream ще ви изпрати нова възглавница без допълнително заплащане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector