Menu Close

Преглед на възглавницата Sleepgram

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Sleepgram

Sleepgram, базиран в Лос Анджелис, е основан през 2016 г. с цел да произвежда първокласни продукти на достъпни цени. Първоначалният фокус на компанията беше нейният водещ продукт, възглавницата Sleepgram. Оттогава продуктовата линия се разшири, за да включи и други аксесоари за сън, включително възглавница за коляно, претеглено одеяло и други легла.

Ще се спрем на възглавницата Sleepgram, която има уникален дизайн три в едно. Две отделни вложки могат да се използват независимо в рамките на външен капак за меко или средно усещане, или могат да се комбинират за твърдо усещане. Вложките съдържат полиестерен пълнеж от микрофибър, проектиран да възпроизвежда пухкавата мекота на пух. Миещото се покритие се състои от памук с подплата от полиестерен плат, изработен да устои на алергени и бактерии.

Ще проучим конструкцията, въздействието, ценообразуването и политиките на възглавницата Sleepgram, за да ви помогнем да решите дали тази опция за персонализиране е подходяща за вас.

Разбивка на преглед на възглавница Sleepgram

Възглавницата Sleepgram се откроява с персонализиран дизайн, който позволява на собствениците да регулират нивото на твърдост и таванско помещение. Тъй като предлага гъвкавост, повечето траверси вероятно ще почиват удобно на поне едно от трите нива на твърдост. Това може да го направи отлично подходящ за траверси, които не са сигурни в идеалната си твърдост и тези, чиито предпочитания могат да се променят с течение на времето.

Макар че рядко може да се намери възглавница, която да превъзхожда всички категории на изпълнение, възглавницата Sleepgram печели солидни оценки. Тези фактори оказват влияние върху комфорта, издръжливостта и стойността на възглавницата, а рейтингите на Sleepgram показват, че тя трябва да се представя добре в областите, които често имат най-голямо значение за спящите.

Освен това Sleepgram има удобни за клиента политики, включително 100-дневен пробен период на сън и доживотна гаранция. Ако не сте сигурни дали възглавницата е подходяща за вас или сте загрижени за издръжливостта, тези правила могат да ви дадат допълнително спокойствие.

Като цяло тази възглавница е силна опция за почти всеки спящ, независимо от позицията на съня, теглото и личните ви предпочитания.

Материали и опции

Възглавницата Sleepgram се отличава с памучно покритие с пълнеж от полиестер от микрофибър. Дизайнът три в едно води до регулируемо таванско помещение и твърдост, което го прави приспособим към нуждите на спалния човек. Предлагат се както стандартни, така и кралични размери.

Продукт Опции за размер Таванско помещение Интериорни материали Покривни материали
Възглавница за сън Стандартно / Queen: 18 ”x 26”
King: 18 ”x 33”
Регулируема Полиестер микрофибър Памук
Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Алтернативните възглавници надолу обикновено са средно между 20 и 30 долара, като висококачествените опции често струват близо 80 или повече долара. Sleepgram пада към горния край на този ценови диапазон. Той действа като три възглавници в една с отделни компоненти, за да позволи на собствениците да регулират усещането. В резултат на това може да предложи по-добра стойност от много модели с по-ниски цени.

Разликите в цените между възглавниците обикновено са резултат от техните материали и конструкция. Добавените материали и сложността на дизайна на възглавницата Sleepgram три в едно може да оправдаят по-високата цена за някои купувачи. Sleepgram също предлага чести промоции, заедно с отстъпки, ако закупите няколко възглавници наведнъж.

Докато клиентите могат да закупят възглавница с по-ниски цени, за да спестят пари първоначално, опциите с по-високи цени може да са по-добра инвестиция в дългосрочен план, ако са по-трайни.

Възглавница за сън

Размер Цена
Стандарт / Queen 60 долара
Крал 75 долара

Оценки на ефективността на възглавниците

Всяка възглавница се представя по различен начин в зависимост от нейните материали, конструкция и качество. Клиентите често търсят определени черти в възглавницата и преценката на модел въз основа на тези фактори може да ви помогне да намерите най-добрия вариант за вас.

Нашите тестери присъдиха възглавницата Sleepgram възглавница в повечето от нашите категории на изпълнение, отразявайки нейната широка привлекателност, добре закръглени функции и гъвкав дизайн.

Най-голямата сила на Sleepgram може да бъде неговата способност за формоване и липса на мирис. Неговият плюшен пълнеж е лесен за манипулиране в избраната от вас позиция, а конструкцията от полиестер и памук трябва да бъде практически без миризми.

Контролът на температурата е най-големият недостатък на Sleepgram, тъй като полиестерът може да запази малко топлина. Въпреки това, памучното покритие е проектирано да спомогне за поддържането на повърхността с по-комфортна температура и този слой трябва да е достатъчно дишащ, за да позволи отделяне на малко топлина.

Възглавница за сън

Трайност

Възглавницата Sleepgram има трайна конструкция, която трябва да й осигури средна продължителност на живота от поне 2 до 3 години. Външният капак на възглавницата Sleepgram може да се измие, за да се намали натрупването на прахови акари, а възглавницата може да се разпуши, за да запази таванското помещение. Въпреки това, полиестерният микрофибър има тенденция да се изравнява с времето, особено при продължителна употреба.

Опции за твърдост

С три варианта на твърдост само в една възглавница, гъвкавостта е една от най-големите силни страни на Sleepgram. Има две вложки: една с меко усещане и друга със средно усещане. Те могат да се използват отделно в рамките на капака или да се поставят заедно за по-здраво усещане. Това позволява на собствениците да променят твърдостта на възглавницата си толкова често, колкото им харесва.

Задържане на формата

Подобно на повечето пухови алтернативни възглавници, Sleepgram трябва да възвърне формата си, когато го раздуете. Докато пълнежът може да се сглоби или да се сплеска с течение на времето, конструкцията от три части позволява на собствениците да преразгледат своята конфигурация и да разбъркват всяка вложка поотделно, ако възглавницата започне да губи формата си.

Формируемост

Алтернативният полиестерен пълнеж от микрофибър на Sleepgram е изключително подходящ за формоване. Спящите трябва да могат да размахват или сглобят възглавницата, за да получат формата и усещането, което предпочитат. Неговият дизайн три в едно осигурява допълнителна гъвкавост, тъй като можете просто да добавяте или премахвате вложки, за да промените усещането за възглавницата.

Съобразяване

Плюшеното пълнене от микрофибър имитира усещането за пух, с подобни амортизиращи свойства. Спящите не трябва да очакват тясна прегръдка като тази на възглавницата с мемори пяна. Вместо това, Sleepgram има облачен пухкав цвят, който внимателно люлее главата и шията.

Контрол на температурата

Възглавницата Sleepgram може да не е особено охлаждаща, но трябва да остане комфортна температура за повечето спящи. Неговите регулиращи температурата свойства идват от външния му слой, който е изграден от дишащ памук. Това помага на въздуха да циркулира през възглавницата. Въпреки това, вложките могат да задържат малко топлина поради тяхното полиестерно пълнене.

Потенциал на миризмата

Sleepgram има малко или никаква миризма, така че може да е идеален за траверси, които са чувствителни към миризми. Тъй като външният слой може да се пере в машина, можете да освежите повърхността, ако е необходимо. Това може да помогне за предотвратяване на развитието на миризми с течение на времето.

Спящ стил и телесно тегло

Възглавницата Sleepgram може да се регулира така, че да има меко, средно или твърдо усещане. Потребителите могат да използват една или и двете вложки с външния капак, за да регулират цялостното таванско помещение и твърдост. В резултат на това възглавницата Sleepgram може да побере повечето пози за сън и типове тяло.

Странични траверси:
Страничните траверси обикновено се нуждаят от по-плътна и твърда възглавница от тези, които предпочитат други позиции за сън. За правилно подравняване на гръбначния стълб, таванската възглавница трябва да бъде приблизително еквивалентна на ширината на рамото, така че да запълва зоната между леглото и врата, без да принуждава главата твърде нагоре.

Регулируемостта на възглавницата Sleepgram го прави особено подходящ за странични траверси от всички групи тежести. Тези, които тежат под 230 паунда, могат да получат подкрепата, от която се нуждаят, от средната вложка, но някои хора могат да се възползват от използването на двете вложки за повече твърдост и таванско помещение. И с двете вложки в употреба, фирмата Sleepgram трябва да предлага опора за странични траверси, които тежат над 230 паунда.

Задни траверси:
Задните траверси обикновено се нуждаят от ниска до средна таванска възглавница, за да поддържат изравнените си бодли. Твърде тънката възглавница може да окаже натиск върху шията и да изостри хъркането, докато прекалено дебелата може да принуди брадичката нагоре към гърдите и да доведе до дискомфорт във врата.

Тъй като възглавницата Sleepgram е регулируема, повечето траверси трябва да могат да намерят удобна за тях конфигурация. Хората, които тежат под 230 паунда, могат да предпочетат да използват меката вложка, докато задните траверси с тегло над 230 паунда могат удобно да използват всяка от трите опции.

Спящи за стомаха :
Използването на прекалено дебела възглавница може да наклони главата на спящия стомах под неудобен ъгъл и да напрегне врата им. Много спящи в стомаха използват тънка възглавница или въобще не я използват.

С всичките три парчета, комбинирани, възглавницата Sleepgram ще бъде прекалено дебела и твърда за по-голямата част от спалните. Използването само на меката вложка обаче трябва да осигури малко плюшеност без толкова много таванско помещение, което да окаже значителен натиск върху врата.

Възглавницата Sleepgram – мека

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно Честно Беден
Задни траверси добре Отлично Отлично
Спящи за стомаха добре Отлично Отлично
Превъртете L – R за повече подробности

Възглавницата за сън – средна

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Отлично добре
Задни траверси Честно Честно добре
Спящи за стомаха Беден Беден Беден
Превъртете L – R за повече подробности

Възглавницата Sleepgram – твърда

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно добре Отлично
Задни траверси Беден Честно добре
Спящи за стомаха Беден Беден Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Sleepgram

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Възглавницата Sleepgram се предлага в САЩ и Канада. Купувачите могат да го купят чрез уебсайта на Sleepgram и Amazon.

 • Доставка

  Безплатна доставка е достъпна в съседните САЩ за поръчки над $ 100. Ускорените опции за доставка могат да бъдат на разположение срещу допълнително заплащане.

  Повечето поръчки напускат съоръжението 1 до 2 работни дни след като бъдат направени и се доставят чрез FedEx. Клиентът ще получи номер за проследяване, след като поръчката бъде изпратена.

 • Пробен период

  Възглавницата Sleepgram се предлага с пробен период от 100 нощи. Ако решите, че възглавницата не е подходяща за вас в този прозорец, можете да я върнете за пълно възстановяване на покупната цена. Възглавниците трябва да са неизползвани или в ново състояние, за да отговарят на условията за връщане.

 • Гаранция

  Sleepgram предлага доживотна гаранция за възглавницата Sleepgram. Може да се прилагат условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector