Menu Close

Преглед на възглавницата Sutera

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Sutera

Sutera е онлайн компания за възглавници, базирана в САЩ. Докато компанията започва производството на водещата ортопедична възглавница Sutera, нейната продуктова линия оттогава се разширява, като включва възглавницата Lavender Zen и калъфката Hydroluna.

Флагманската възглавница Sutera осигурява ергономична подкрепа чрез своя контурен дизайн с форма на пеперуда. Тази уникална конструкция е предназначена да побере всички позиции за сън. Възглавницата е съставена от плътна мемори пяна, която нежно люлее главата и шията и помага за поддържането на гръбначния стълб. Той има 5-инчово таванско помещение и средно твърдо усещане.

Възглавницата Sutera Lavender Zen е конструирана с аерирана мемори пяна и напоена с етерично масло от лавандула. Купувачите могат да закупят спрей Lavender Zen Mist, за да освежат миризмата.

Ще се спрем на водещата възглавница Sutera. Ние ще оценим неговото представяне, ще обясним конструкцията му, ще разделим цените му и ще обобщим фирмените политики, за да ви помогнем да решите дали възглавницата Sutera е най-добрият вариант за вас.

Разбивка на прегледа на възглавницата Sutera

Възглавницата Sutera е ортопедичен модел с отчетлива форма на пеперуда, проектирана да приспособи сън отстрани, гърба и стомаха. Изрезите по страните дават на стомаха и страничните траверси допълнително пространство за почивка на ръцете, докато крилата се очертават около врата на задния спящ за допълнителна опора.

Тази възглавница е изработена от твърда мемори пяна, за да люлее главата и врата, като същевременно насърчава правилното подравняване на гръбначния стълб. Подвижният полиестерен капак обхваща възглавницата, за да я предпази. Капакът може да се пере в машина за лесно почистване.

За възглавницата Sutera има само една опция за таван и твърдост. Въпреки това, 5-инчовото таванско помещение и средно твърдото усещане трябва да побират широк спектър от позиции и предпочитания за сън.

Ще се съсредоточим върху водещата възглавница Sutera, но ще дадем и малко информация за другия модел на Sutera, възглавницата Lavender Zen, за да ви помогнем да решите коя опция може да е подходяща за вас.

Въпреки че Sutera може да не е оптимално за траверси, търсещи по-традиционно усещане, ортопедичният му дизайн предлага ергономична поддръжка.

Материали и опции

Възглавницата Sutera и възглавницата Lavender Zen се предлагат в един размер и те са малко по-малки от стандартните размери на възглавницата. Докато двете възглавници са изработени от мемори пяна, те се различават по форма, таванско помещение и конструкция.

Възглавници Sutera

Продукт Опции за размер Таванско помещение Интериорни материали Покривни материали
Възглавница Сутера Стандартно: 25 ″ x 13 ″ 5 ″ Твърда гел пяна с памет Полиестер
Лавандула Zen възглавница Стандартно:

25 “x 16”

6 “ Твърда пяна с вградена в лавандула твърда памет Памук, полиестер
Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Ортопедичните възглавници обикновено са по-скъпи от другите сортове, обикновено струват между 40 и 200 долара. Възглавницата Sutera пада към долния край на този среден ценови диапазон.

Разликите в цените между моделите могат да се отдадат на разликите в размера, материалите и качеството. Вместо да се фокусират единствено върху цената на възглавницата, клиентите трябва да имат предвид, че най-добрата стойност ще балансира между цена, качество и производителност. По-скъпата възглавница може да си струва допълнителните пари, ако ще продължи по-дълго и ще се чувства по-удобно.

Цени на възглавницата Sutera

Продукт Цена
Възглавница Сутера 55 долара
Лавандула Zen възглавница 60 долара

Оценки на ефективността на възглавниците

Няколко ключови фактора обикновено имат най-голямо значение, когато става въпрос за ефективността на възглавниците. Устойчивостта, запазването на формата, съобразяването и контролът на температурата могат да повлияят на комфорта и използваемостта на модела.

Възглавницата Sutera се представя добре като цяло. Нашите тестери откриха, че силните му страни са запазването на формата и съобразяването. Тъй като Sutera получава подкрепата си от твърдо парче мемори пяна, той реагира на теглото и топлината на главата и врата на спящия, за да се съобрази с уникалната им форма. След като спалнята се премести, пяната с памет трябва да се върне в първоначалния си вид.

За повечето купувачи най-голямата слабост на Sutera Pillow вероятно ще бъде липсата на опции за твърдост. Докато Sutera е внимателно проектиран да побере всички позиции за сън, средно твърдото му усещане може да не е идеално за тези, които предпочитат плюшена възглавница или изключително твърд модел.

Ще разделим представянето на флагмана Sutera Pillow във всички основни категории на изпълнение.

Възглавница Сутера

Трайност

Конструкцията на Sutera с пяна с памет трябва да се задържи добре с течение на времето. Този материал има тенденция да бъде доста издръжлив. Някои впечатления обаче могат да се формират, особено ако постоянно спите в една и съща позиция.

Опции за твърдост

Само с една твърдост Sutera не предлага голямо разнообразие. Докато средно твърдото му усещане трябва да побере повечето хора, независимо от техния тип тяло и позиция на сън, тези, които предпочитат по-плътно или по-твърдо усещане, може да искат да търсят другаде.

Задържане на формата

За разлика от алтернативните възглавници надолу и надолу, няма нужда да се раздухва възглавница с мемори пяна като Sutera, за да освежите формата си. Мемори пяната ще се компресира под главата и врата на спящия и след това ще се върне в първоначалната си форма, когато теглото бъде премахнато. Въпреки че с течение на времето могат да се образуват трайни вдлъбнатини, те не трябва да бъдат тежки.

Формируемост

Докато спящият не може да сглоби или манипулира Sutera, както би направил алтернативна възглавница надолу или надолу, пяната с памет на Sutera естествено трябва да се формира във формата на главата и врата. Това помага за облекчаване на натиска, но не позволява на траверсите да контролират формата на възглавницата въз основа на личните предпочитания.

Съобразяване

Мемори пяната на Sutera е тясно съобразена с главата и шията, като ги притиска, за да помогне за облекчаване на натиска и за поддържане на гръбначния стълб. Това съответствие е подобно на това на други модели мемори пяна.

Контрол на температурата

Мемори пяната има репутация за улавяне на топлина, но Sutera трябва да поддържа по-неутрална температура от другите пяна възглавници. Въздухът трябва да циркулира по-свободно около траверса, за да подпомогне разсейването на топлината.

Потенциал на миризмата

Синтетичните пяни често имат миризми, които остават от производствения процес. Поради това Sutera може да има лека първоначална миризма. Онези, които са чувствителни към миризми, може да искат да оставят възглавницата в добре проветриво помещение, докато тя се изветри, което трябва да отнеме от няколко часа до няколко дни.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Повечето странични траверси търсят възглавница със средно до високо таванско помещение и средна твърдост, за да запълнят празнината между леглото и главата и врата, без да принуждават главата си твърде нагоре. Това трябва да се чувства комфортно, докато се насърчава правилното подравняване на гръбначния стълб.

За повечето странични траверси възглавницата Sutera отговаря на изискванията. С дебелина 5 инча, това е среден модел таванско помещение със средно твърдо усещане, който трябва да осигури контуриране, като същевременно ограничава потъването. Освен това, уникалният му дизайн с форма на пеперуда дава на страничните траверси място за почивка на ръцете.

Sutera е особено подходящ за странични траверси с тегло под 230 паунда. Тези хора вероятно ще получат силен баланс на контуриране и подкрепа. Страничните траверси, които тежат над 230 килограма, може да предпочетат по-твърда възглавница за допълнителна опора, въпреки че хората от тази категория все още могат да намерят възглавницата Sutera за удобна.

Задни траверси:
Задните траверси обикновено се нуждаят от възглавница със среден таван, за да повдигнат главата достатъчно, за да подравнят гръбначния стълб, без да го насилват към гърдите.

Средното таванско и средно твърдо усещане на Sutera трябва да е подходящо за повечето траверси. Тези, които тежат под 130 килограма, вероятно ще получат изключителна подкрепа. Задните траверси с тегло над 130 килограма могат да потънат в възглавницата по-дълбоко, но все пак трябва да получат достатъчно подкрепа, за да предотвратят значително напрежение или натиск.

Спалните траверси също могат да се възползват от ергономичния дизайн на Sutera. Формата на пеперудата дава допълнителна опора на врата, като същевременно ограничава възможността главата да падне от двете страни.

Спящи за стомаха :
Спящите за стомаха обикновено се нуждаят от по-тънки и меки възглавници от тези, които предпочитат други позиции. Докато е на повърхността, средно твърдото усещане и средното таванско помещение на Sutera може да не изглеждат идеални за тази позиция на сън, неговият ергономичен дизайн с форма на пеперуда може да благоприятства спането на стомаха.

Хората, които тежат под 130 килограма, най-вероятно ще намерят Sutera удобен за сън в стомаха. Те не трябва да потъват прекалено дълбоко, но възглавницата леко ще повдигне главата им от матрака, като същевременно ще им даде място за ръцете си. Тези, които тежат над 130 килограма, могат да потънат в пяната с памет по-дълбоко, което може да накара ортопедичния дизайн да се почувства малко по-рестриктивен. Те обаче могат да оценят допълнителното пространство за ръцете си.

Възглавницата Sutera

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Отлично добре
Задни траверси Отлично добре добре
Спящи за стомаха Отлично добре добре
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Sutera

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Възглавницата Sutera се продава чрез уебсайта Sutera и Amazon.
  Sutera кораби в Съединените щати, Канада, Австралия, Обединеното кралство, Франция и Германия.

 • Доставка

  Доставката е безплатна в съседните САЩ за поръчки над $ 50.
  Поръчките обикновено се обработват в рамките на два работни дни. Доставката може да отнеме между 7 и 14 работни дни.
  Sutera обикновено се доставя чрез USPS и клиентите ще получат номер за проследяване, след като поръчката бъде изпратена.

 • Пробен период

  Неизползваните артикули се връщат в рамките на 30 дни от доставката. Може да се начисли такса за попълване и клиентът е отговорен за разходите за доставка.

 • Гаранция

  30-дневната гаранция за удовлетворение на Sutera се прилага в случай на производствен дефект. Възможно е да се прилагат допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector