Menu Close

Методология за изследване на продукти – как правим избора си

В SleepFoundation.org вашият сън е важен за нас. Чрез безброй часове тестване и разресване на данни, ние съставихме изчерпателна база данни за всеки продукт за сън на пазара. В нашия график за публикуване започваме с матраци и ще си проправим път през останалите спални принадлежности, аксесоари за сън и други през цялата година. Тази база данни подсилва нашия механизъм за препоръки, което е начинът, по който ви предлагаме най-добрите решения. Нашата цел е да препоръчаме продукти, които ще ви осигурят най-добрия сън през нощта. Ние признаваме, че предпочитанията могат да бъдат субективни, затова обхващаме всички основни съображения, за да можете да вземете информирано решение.

Друг слой от нашия процес на преглед и тестване са нашите задълбочени познания за индустрията на продуктите за сън. Членовете на нашия екип са преминали през процеса на проектиране и производство на матраци, възглавници и още повече, за да знаем какви са недостатъците на това, което се влага в производството на тези продукти и какво да търсим, когато става въпрос за стойност и качество. Обиколили сме производствени обекти в САЩ, където много големи марки произвеждат своите системи от стоманени намотки, латексови пяни или имат сглобени легла. Прекарахме часове в най-големите текстилни съоръжения в света, за да научим какво влиза във всичко, което влиза в настройката на спалнята. Докато много от това, което влиза в продуктите за сън, влияят върху тяхното качество, много от използваните функции обикновено са просто маркетингов жаргон.

Източници / набори от данни: Нашата информация идва от множество източници, за да гарантира точност и да намали риска от пристрастия. Черпим информация от следните източници:

  • Вътрешно тестване на продукти
  • Производители на матраци и експерти в бранша
  • Тайно пазаруване и валидирано изживяване на клиентите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector