Menu Close

Преглед на Boll и Branch Sheets

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листа Boll & Branch

Продукт Материал Тъкайте Цена
Подпис Био памук Сатин $ 240 – $ 270
Перкал Био памук Перкал 240 долара
Фланел Био памук Сатин $ 280- $ 295
Лукс Био памук Сатин $ 325 – $ 420

Превъртете L – R за повече подробности

Boll & Branch стартира през 2013 г. с акцент върху изработването на социално и екологично чисти листове. За тази цел Boll & Branch стана първият производител на спално бельо, получил сертификат за справедлива търговия.

Докато компанията започва да прави чаршафи, продуктовата й гама се разширява и включва други продукти за дома, включително възглавници, одеяла, юргани, кърпи, завеса за душ, постелка за баня, халат, матрак, матрак и горнище протектор за матрак.

През годините изборът на листове на компанията се разширява, като включва четири основни опции. И четирите комплекта са произведени от органичен памук. Комплектите Signature, Flannel и Luxe използват сатенено тъкане, докато колекцията Percale има тъкан от перкал. Weave влияе върху външния вид, усещането и ефективността на комплектите листове.

Нашият преглед на Boll & Branch Sheets ще обясни конструкцията, материалите, ценообразуването, оразмеряването и опциите за дизайн. След това ще продължим с подробни инструкции за грижи, отзиви на клиенти и фирмени политики.

Разбивка на прегледа на Boll & Branch Sheets

Няколко фактора влияят върху цялостното усещане на чаршафите. Макар материалите и конструкцията да са първите неща, които купувачите гледат, оразмеряването също е критичен фактор, тъй като прилягането на листовете ще определи тяхната опънатост. Клиентите могат да вземат предвид и други фактори, като ценообразуване, дизайн, грижи и фирмени политики.

Материали и конструкция

Докато всички комплекти листове на Boll & Branch използват органичен памук и притежават сертификати GOTS, OEKO-TEX и Fair Trade, те могат да бъдат организирани в четири основни категории въз основа на тъкане и дизайн. Всеки комплект има различен външен вид и усещане, което може да се хареса на някои траверси.

Подпис

Колекцията Signature е най-продаваният комплект на Boll & Branch. Тези листове са с брой нишки от 300 нишки и използват тъкан от сатен, което им дава меко, леко усещане, подходящо за всички сезони. Материята е с матово покритие и се покрива добре за гладък, завършен вид. Спящите, които предпочитат повече топлина или по-голяма дишане, могат да предпочетат една от другите опции на Boll & Branch. Освен това сатинът обикновено е по-склонен към пилинг, отколкото другите тъкания.

Percale
Комплектът Percale има гладко, матово покритие, което се чувства меко на допир. Този комплект за преброяване на 360 нишки е изключително дишащ, което го прави популярна опция за хора, които живеят в топъл климат и за тези, които са склонни да спят горещо. Percale има забележителна свежест, която някои спящи се радват, но това също означава, че е по-вероятно да се набръчкат или да издадат шум.

Фланел
Комплектът фланелни листове е най-уютният вариант на Boll & Branch, тежащ от 5 до 6 унции за допълнителна топлина. Тази тъкан използва сатенено тъкане. Той се четка и стриже, за да придаде на чаршафите меко, размито усещане, подходящо за студен климат. Докато комплектът от фланели Boll & Branch е по-дишащ от някои фланели, той все още може да е твърде топъл за тези, които са склонни да спят горещо.

Luxe
Колекцията Luxe включва чаршафи и калъфки за възглавници, изработени от органичен памук с дълги щапелни пръчки с брой конци от 500 нишки. Преплитането на сатен придава на тези артикули копринено-меко усещане, докато френските шевове и издълбаният подгъв добавят към луксозния им дизайн. Това е най-скъпият комплект листове на Boll & Branch. Клиентите могат да избират между бяло и слонова кост за тяхната цветова схема.

Цени и оразмеряване

Тъй като листовете Boll & Branch са изработени от висококачествен органичен памук, те струват повече от средния комплект листове. Качеството и дълготрайността им обаче могат да ги направят полезна инвестиция. Въпреки че можете да закупите чаршафи като пълен комплект, Boll & Branch също продава калъфки за възглавници и някои плоски и монтирани чаршафи като отделни елементи.

 • Подпис: Подписните листове на Boll & Branch се предлагат в няколко опции за стил, което води до по-голям диапазон от цени. Въпреки че някои от тези селекции са сред най-високите листове на Boll & Branch, Classic Hemmed Sheet Set е едно от най-достъпните предложения на Boll & Branch.
 • Percale: Докато Percale Sheet Set се предлага в няколко цветови опции, всички те споделят еднакви цени, което е близо до средата на диапазона за листа Boll & Branch.
 • Фланел: Комплектът от фланелни листове е най-скъпият вариант на компанията, но клиентите, които търсят топло, уютно усещане, могат да почувстват, че си струва допълнителните разходи.
 • Luxe:  Колекцията Luxe е най-новият и скъп комплект листове на Boll & Branch. Тези артикули са изработени от органичен памук с дълги щапелни елементи и са докоснати със стилни детайли.
Twin & Twin XL
Пълна и кралица King & CA King Разделен крал
Подпис Classic Hemmed $ 160 до $ 190 220 до 240 долара $ 149 + $ 90 горен лист 250 до 260 долара
Подпис Бродирани 220 до 240 долара $ 240 до $ 270 $ 189 + $ 120 горен лист 270 до 290 долара
Отвор за подпис
$ 230 до $ 240 $ 250 до $ 270 $ 169 + $ 110 горен лист 280 до 290 долара
Цветен блок с подпис
220 до 230 долара $ 240 до $ 260 $ 169 + $ 110 горен лист 270 до 280 долара
Подпис Раиран
210 до 220 долара $ 230 до $ 250 $ 169 + $ 110 горен лист $ 260 до $ 270
Подпис по поръчка
$ 160 до $ 190 220 до 240 долара $ 169 + $ 110 горен лист 250 до 260 долара
Твърд фланел
$ 185 до $ 215 $ 250 до $ 295 $ 169 + $ 110 горен лист $ 290 до $ 315
Моделирана фланела $ 195 до $ 215 $ 265 до $ 295 $ 169 + $ 110 горен лист $ 305 до $ 315
Лукс $ 325 до $ 335 $ 345 до $ 365 $ 169 + $ 110 горен лист $ 375 до $ 385
Превъртете L – R за повече подробности

Листовете Boll & Branch се предлагат във всичките шест стандартни размера на матрака. Компанията също така продава комплект тип king size със стандартни калъфки за възглавници и разделен размер king size.

Оразмеряване на листа и клонове

Размери Монтиран лист Плосък лист Калъфки за възглавници
Близнак 39 “x 75” x 17 “ 72 “x 110” 21 “x 32”
Twin XL 39 “x 80” x 17 “ 72 “x 114” 21 “x 32”
Пълна 54 “x 75” x 17 “ 92 “x 110” 21 “x 32”
Кралица 60 “x 80” x 17 “ 96 “x 114” 21 “x 32”
Крал 76 “x 80” x 17 “ 114 “x 114” 21 “x 41”
Калифорнийски крал 72 “x 84” x 17 “ 108 “x 114” 21 “x 41”
Разделен крал 39 “x 80” x 17 “(x2) 114 “x 114” 21 “x 41”
Превъртете L – R за повече подробности

Опции за цвят, дизайн и шаблон

Boll & Branch произвежда четири основни типа листове и във всяка категория се предлагат няколко опции за дизайн. Най-много дизайнерско разнообразие има в линия Signature на Boll & Branch, която включва пет стила, всеки от които има множество цветови опции.

Комплект листове Опции за цвят и дизайн
Подпис Класически подгънат : бял, слонова кост, естествен, бежов, дюна, бряг, минерал, калаени, камъни

Бродирани : бяло / бяло, бяло / калаено, бяло / морско, бяло / камък

Отвор : бял, бежов, брегови, калаени

Цветен блок : бял / бряг, бял / калаен

Раирано : Бяло райе, раирано в слонова кост

Перкал Съобразено : Бяло, Слонова кост, Шор, Бледо олово, олово, оловно опростена ивица
Фланел Фланел : бял, естествен, бряг, камък, дюна / кафяв биволски чек, дюна рибена кост, морска рибена кост, калаена рибена кост, калаена подпис каре, калаена ивица
Лукс В рамка : Бяло, слонова кост

Грижи и почистване

Инструкциите за грижи могат да се различават при различните видове листове, така че е важно да следвате инструкциите, специфични за вашия комплект листове, за да сте сигурни, че няма да ги повредите. Като цяло чаршафите на Boll & Branch могат да се перат в студена вода в нежен цикъл с подобни цветове и без белина. Те могат също да се сушат в сушилня на ниско ниво и да се притискат с топло желязо за по-свеж вид. Покривките могат естествено да се свият леко по време на първото им пране, но първоначално са с големи размери, така че това свиване трябва да подобри прилягането им върху матрака.

Обикновено можете да удължите живота на вашия лист, като следвате инструкциите за грижа на производителя. Повечето листове обаче ще издържат по-дълго, ако избягвате белина, измивате ги в студена или топла вода, използвате нежния цикъл и избягвате да ги пресушавате.

Награди за Boll & Branch Sheets

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листа Boll & Branch

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Boll & Branch кораби в САЩ и Канада. Те се продават предимно чрез уебсайта Boll & Branch, но избрани комплекти се предлагат и от Amazon и Nordstrom.

 • Доставка

  Листовете, закупени чрез Boll & Branch, включват безплатна доставка в съседните САЩ. За поръчки до Аляска, Хавай и Канада може да се наложат допълнителни такси за доставка. Канадските клиенти също ще трябва да плащат данъци по провинции и мита при доставката.

  Повечето поръчки пристигат в рамките на два до 10 работни дни в зависимост от местоположението. Ускорената доставка се предлага срещу допълнително заплащане. Ускорените поръчки обикновено достигат целта си за един до два работни дни.

 • Се завръща

  Boll & Branch предлага 30-дневен пробен период за листове, закупени директно от компанията. В продължение на 30 дни след получаване на пакета клиентите могат да върнат своите листове за пълно възстановяване на покупната цена. Boll & Branch покрива таксите за връщане на доставката.

 • Гаранция

  Понастоящем няма налична гаранционна политика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector