Menu Close

Brooklinen Sheets Преглед

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Brooklinen

Стартирала през 2014 г. след успешна кампания Kickstarter, Brooklinen е базирана в САЩ компания, която предлага спално бельо, дрехи и други аксесоари за сън. Ще се спрем на четирите комплекта листа на Brooklinen.

Продуктите за спално бельо на Brooklinen се предлагат в четири различни стила. Елементите от колекцията Classic Percale са съставени от дълъг щапелен памук с хрупкаво усещане за ръка. Компонентите Luxe Sateen също са изработени от дълъг щапелен памук, но този материал има много гладко и копринено-меко покритие. Колекцията спално бельо – произведено от превъзходен белгийски и френски лен – предлага изключителна издръжливост и охлаждане. И накрая, продуктите Hehed Cashmere съчетават луксозен памук и хималайски кашмир, за да доставят разкошно меко и изолиращо усещане.

Brooklinen предлага три опции за пакетиране, всяка с различен асортимент от артикули. Те варират от начални комплекти до колекции от седем части. Можете също така да закупите артикули поотделно, но ще спестите до 25 процента, като ги обедините.

Ще обсъдим всяка колекция от листове по отношение на състава на материала, тъкането и цените. Също така ще намерите изчерпателно ръководство за оразмеряване и преглед на политиките за доставка, връщане и гаранция на Brooklinen.

Продукт Материал Тъкайте Цена
Класически перкал 100% дълъг щапелен памук Перкал $ 103 (3pc Starter)
$ 129 (4pc Core)
$ 332 (7pc Hardcore)
Луксозен сатин 100% дълъг щапелен памук Сатин $ 118 (3pc Starter)
$ 149 (4pc Core)
$ 219 (7pc Hardcore)
Спално бельо 100% белгийски и френски лен Спално бельо $ 249 (4pc Core)
$ 564 (7pc Hardcore)
Изкачен кашмир 95% памук, 5% хималайски кашмир Кепър $ 279 (4pc Core)
$ 634 (7pc Hardcore)
Превъртете L – R за повече подробности

Разбивка за преглед на Brooklinen Sheets

Всеки комплект листове Brooklinen предлага различен външен вид и текстура, така че трябва да проучите тези продукти – и да ги тествате, ако е възможно – за да определите кой материал е най-подходящ за вас. Другите разлики, които трябва да се вземат предвид, включват цена, наличност на размера, цвят / модел и лекота на грижи и почистване.

Материали и конструкция

Усещането и работата на чаршафите и калъфките за възглавници зависи от няколко фактора, включително използваните материали, техниката на тъкане и (ако е приложимо) броя на конците.

Classic Percale
Комплектът Classic Percale включва чаршафи, калъфки за възглавници и завивки, направени от дълъг щапелен памук в тъкан от перкал. Този материал има свежо усещане, което в началото може да ви напомня за прясно изгладена рокля, но трябва да омекне с последващи цикли на пране. Всеки компонент има брой резби на средно ниво от 270, което осигурява както прилична издръжливост, така и дишаща конструкция, която няма да задържа твърде много топлина. Въпреки това, тези елементи са склонни да хапват след многократни измивания. Можете да избирате от 14 цвята и шарки, включително няколко дизайна с ограничено издание. Артикулите Classic Percale се предлагат в комплекти от три, четири и седем части.

Luxe
Sateen Подобно на класическите перкални предмети, чаршафите Luxe Sateen, калъфките за възглавници и завивките се произвеждат от дълъг щапелен памук. Тези парчета обаче се отличават с гладка сатенена тъкан, която прави материала да изглежда блестящ и да се чувства изключително мек. Артикулите също спят много хладно благодарение на лекия си състав. Трайността обаче може да е проблем. Сатинът има 480 броя конци, но този материал е по-податлив на разкъсвания и разкъсвания и може да загуби известна мекота след многократно измиване. Според Brooklinen компонентите Luxe Sateen са най-продаваните продукти на компанията. Комплектите Luxe Sateen също се предлагат в 14 цвята и дизайна и се предлагат в комплекти от три, четири и седем части.

Спално бельо
Спалното бельо, калъфките за възглавници и завивките се произвеждат в Португалия от смес от белгийски и френски лен. Ленът има много отчетлива текстура, която мнозина намират за свеж, восъчен и дори малко твърд. Подобно на сатена, спалното бельо често става по-меко с възрастта. Тъканта е известна и с постоянното дишане и регулиране на температурата, което я прави подходяща за топли и хладни настройки. Въпреки това бельото може да се разкъса доста лесно и да създаде дупки в прането. Постоянното набръчкване е друг проблем за някои собственици. Тези комплекти се предлагат в 11 различни цвята и шарки. Няма да можете да закупите комплект от три части Brooklinen, налични са колекции от четири и седем части.

Изсушен кашмир
Тези чаршафи, калъфки за възглавници и завивки са получени от смес от кепър от 95% памук и 5% кашмир. Кашмирът е невероятно мек материал, получен от вълната на определени породи кози. Той запазва изолационните и влагозащитни свойства на другите вълни, но също така се чувства много лек и копринен. Тези артикули се предлагат в четири бледи неутрални цвята, които подчертават диагоналното нагряване и допълват повечето декори на спалнята. Подобно на комплектите спално бельо, артикулите от кашир с изцеление се предлагат само в пакети от четири и седем части. Това са най-скъпите комплекти на Brooklinen.

Цени и оразмеряване

Комплектите спално бельо Brooklinen покриват широк диапазон от ценови точки. Артикулите Classic Percale и Luxe Sateen имат цени на средно ниво, докато комплектите спално бельо и кашемир могат да струват до 500 долара или повече. Въпреки това, всички артикули на Brooklinen са на конкурентни цени и нито една от колекциите не е безобразно скъпа, като се имат предвид първокласните материали.

Колко ще похарчите за спални продукти Brooklinen, зависи от избрания от вас пакет или ако купувате артикули поотделно. В момента компанията предлага следните три опции за пакет:

 • Стартер: Стартерът е комплект от три части с голи кости, състоящ се от един монтиран чаршаф и две калъфки за възглавници; ще трябва да закупите плоския лист отделно. Тези комплекти не предлагат обширните опции за цвят и шарка на по-обширните комплекти на Brooklinen и може да сте ограничени в размери за определени артикули, но тази колекция е идеална за купувачи с ограничен бюджет. Моля, обърнете внимание, че Starter се предлага само за артикули Classic Percale и Luxe Sateen.
 • Ядро: Ядрото се основава на стартера, като добавя плосък чаршаф към монтирания чаршаф и две калъфки за възглавници. Ще получите още няколко опции за цвят и шарка с ядрото и вероятно няма да се сблъскате с никакви ограничения за оразмеряване на елементите. Тези комплекти са достъпна опция за купувачи, които искат пълен комплект спално бельо от четири части без допълнителните камбани и свирки от комплекта Hardcore. Този комплект не може да се персонализира, така че и четирите елемента трябва да имат съвпадащи размери и дизайн.
 • Hardcore: Най-големият и най-скъп комплект на Brooklinen, Hardcore се състои от плосък чаршаф, монтиран чаршаф, завивка и четири калъфки за възглавници. Това е и най-персонализираната колекция за купувачи. Ще можете да изберете различни размери и цветове / шарки за чаршафите, калъфките за възглавници и завивките, за да отговорите на вашите индивидуални нужди. Подобно на Core, Hardcore се предлага и за четирите категории спално бельо Brooklinen.

Редовните цени без отстъпки за всеки комплект стартер, ядро ​​и хардкор на Brooklinen са както следва. За персонализирания хардкор комплект, изброените цени отразяват комплекти, в които всички елементи са с еднакъв размер; добавянето на по-малки или по-големи размери ще промени цената на тези комплекти.

Ценообразуване на Brooklinen

Класически перкал
Луксозен сатин
Спално бельо Изкачен кашмир
Twin / Twin XL Предястие: $ 49

Сърцевина: $ 99

Хардкор: $ 252

Предястие: $ 54

Сърцевина: $ 129

Хардкор: $ 292

Неприложимо Неприложимо
Пълна / кралица Предястие: $ 59

Сърцевина: $ 129

Хардкор: $ 292

Предястие: $ 54

Ядро: $ 149

Хардкор: $ 332

Стартер: N / A

Ядро: $ 249

Хардкор: $ 564

Стартер: N / A

Ядро: $ 279

Хардкор: $ 634

Крал / Калифорнийски крал
Предястие: $ 69

Сърцевина: $ 159

Хардкор: $ 352

Предястие: $ 90

Ядро: $ 179

Хардкор: $ 412

Стартер: N / A

Ядро: $ 279

Хардкор: $ 564

Стартер: N / A

Ядро: $ 299

Хардкор: $ 676

Превъртете L – R за повече подробности

Отделно
В допълнение към пакетирането, можете също така да закупите поотделно някои от монтираните чаршафи, калъфки за възглавници и завивки на Brooklinen. Това може да е идеално, ако се нуждаете само от един или два компонента, за разлика от цял ​​комплект, въпреки че някои елементи (включително всички плоски листове) могат да бъдат закупени само в комплекти. Цените за отделни спални артикули Brooklinen са както следва:

Класически перкал
Луксозен сатин
Спално бельо Изкачен кашмир
Монтиран лист (x1)
Twin / Twin XL: $ 49

Пълна / Queen: $ 59

Кинг / Кал Кинг: $ 69

Twin / Twin XL: 54 долара

Пълна / Queen: $ 74

Кинг / Кал Кинг: $ 90

Неприложимо Неприложимо
Калъфка (x2)
Стандартно: $ 44

Крал: 54 долара

Стандартно: $ 44

Крал: 58 долара

Стандартно: $ 66

Крал: $ 68

Стандартно: $ 76

Крал: 78 долара

Покривало за завивка (x1)
Twin / Twin XL: 109 $

Пълна / Queen: $ 119

Крал / Кал Кинг: $ 139

Twin / Twin XL: 119 долара

Пълна / Queen: $ 139

Крал / Кал Кинг: $ 179

Пълна / Queen: $ 249

Крал / Кал Кинг: $ 265

Пълна / Queen: $ 279

Кинг / Кал Кинг: $ 299

Превъртете L – R за повече подробности

След това нека да разгледаме специфичните размери на ширината (W) и дължината (L) за чаршафите и калъфките на Brooklinen във всеки наличен размер. Включихме и размери на дълбочината на джоба (D) за монтирания лист, измерване, което показва максималната дебелина на матрака, използван с листа. Измерванията са еднакви за всички комплекти спално бельо.

Оразмеряване на Brooklinen

Монтиран лист Плосък лист Калъфки за възглавници Покривало за завивка
Близнак 39W ”x 75L” x 15D ” 71W ”x 98L” 20W ”x 27L” 64W ”x 90L”
Twin XL 39W ”x 80L” x 15D ” 71W ”x 104L” 20W ”x 27L” 64W ”x 90L”
Пълна 54W ”x 75L” x 15D ” 86W ”x 98L” 20W ”x 27L” 90W ”x 90L”
Кралица 60W ”x 80L” x 15D ” 92W ”x 104L” 20W ”x 27L” 90W ”x 90L”
Крал 76W ”x 80L” x 15D ” 110W ”x 104L” 20W ”x 37L” 107W ”x 90L”
Калифорнийски крал 372W ”x 84L” x 15D ” 110W ”x 104L 20W ”x 37L” 107W ”x 90L”
Превъртете L – R за повече подробности

Опции за цвят, дизайн и шаблон

Brooklinen предлага широка гама от цветове и модели за своите колекции спално бельо, въпреки че някои материали имат повече възможности за дизайн от други. Също така, имайте предвид, че цветовете и шарките са по-ограничени, когато купувате стартов комплект за артикулите Classic Percale или Luxe Sateen.

Комплект листове Опции за стартер Основни и хардкор опции
Класически перкал Плътно бяло, сметана, графит, дим ивица, стъкло на прозореца Плътно бяло, кремаво, стоманен графит, димна ивица, прозорец, графит и стомана Оксфордска ивица, графитна решетка, дълбоко тъмно

Ограничено издание: Glacier, Rose

Луксозен сатин Плътно бяло, сметана, графит, дим ивица, стъкло на прозореца Плътно бяло, кремаво, стоманен графит, димна ивица, прозорец, графит и стомана Оксфордска ивица, графитна решетка, Deep Navy Limited Edition: ледник, роза

Спално бельо Неприложимо Бяло, кремаво, венчелистче, мъгла, графит, въглен шамбре, дюна шамбре, флот шамбре, мъгла, въглен шамбре и бяла ивица, индиго
Изкачен кашмир Неприложимо Ограничено издание: бяло, въглен, мъгла, матирано синьо
Превъртете L – R за повече подробности

Грижи и почистване

Редовното почистване на чаршафите ви осигурява подходящо здраве и хигиена както за вас, така и за леглото ви. Въпреки че спалните артикули Brooklinen имат различен състав на материала, компанията препоръчва следните насоки за пране и освежаване на чаршафите, калъфките за възглавници и завивките.

За комплектите Classic Percale, Luxe Sateen и Linen Brooklinen препоръчва измиването и смяната на тези предмети около веднъж седмично. Чаршафите, калъфките за възглавници и завивките трябва да се перат на хладен или топъл цикъл, след което да се изсушават на линия, за да се запази тъканта и да се предотврати прекомерното набръчкване. Предметите Classic Percale ще стават по-меки с всяко пране, докато предметите Luxe Sateen и Linen могат да станат по-меки с времето.

Комплектите Heather Cashmere трябва да се перат отделно при студен цикъл без белина, след което да се изсушават при ниска барабанна настройка. Трябва да извадите тези елементи от сушилнята веднага щом цикълът приключи, за да предотвратите пилинг. Brooklinen предлага препарат за подпис на пералня.

Когато не се използват, тези продукти за спално бельо трябва да се съхраняват на хладно и сухо място, където предметите няма да бъдат изложени на екстремна топлина или влага. Brooklinen не препоръчва да съхранявате чаршафи, калъфки за възглавници или завивки в кутии, тъй като това може да причини пожълтяване. Компанията предлага Laureress Fabric Fresh Spray, което е полезно, ако артикулите са били на склад за известно време и се нуждаят от бърз шприц, преди да бъдат използвани отново. Чаршафите и завивките трябва да се сменят на всеки две години, докато възглавниците може да се наложи да се сменят след една година непрекъсната употреба.

За допълнителни лечения Brooklinen продава и балсам за пране на пране и универсална избелваща алтернатива.

Награди за Brooklinen Sheets

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Brooklinen

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Brooklinen доставя комплекти листове навсякъде в САЩ, както и избрани международни дестинации. Доставката е достъпна и за пощенските служби на армията и флота (AFO / FPO) и пощенските кутии.

  Можете да закупите всеки комплект Brooklinen листове онлайн директно чрез компанията. Amazon.com предлага и комплекти Luxe. Brooklinen управлява един магазин за тухли и хоросани в Бруклин, Ню Йорк.

 • Доставка

  Безплатна наземна доставка е достъпна за всички клиенти в САЩ, включително тези в Пуерто Рико, Гуам и други американски територии. Повечето клиенти получават своите артикули в рамките на 10 до 14 работни дни след направяне на поръчката си. Доставките се координират чрез UPS или USPS. Всички клиенти получават номер за проследяване веднага щом поръчката им бъде изпратена.

 • Се завръща

  Brooklinen приема връщане на всички артикули в рамките на 365 дни от първоначалната покупка, дори ако сте ги изпили повече от веднъж. Сравнително, много конкурентни марки не позволяват връщане на измити или използвани спални продукти. Всички върнати продукти на Brooklinen се даряват на благотворителни организации. Можете да започнете връщане онлайн или да оставите вашите артикули в магазина в Ню Йорк, ако живеете в този район.

  Ако закупите хардкор комплект, Brooklinen ще позволи връщане на отделни артикули за частично възстановяване. Борсите не са налични за нито един артикул.

 • Гаранция

  Всички чаршафи Brooklinen, калъфки за възглавници, завивки и други текстилни продукти са обезпечени с доживотна гаранция. Ако срещнете някакви дефекти или проблеми с износването, свържете се с компанията по имейл, за да започнете иск за гаранция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector