Menu Close

Преглед на уютни чаршафи за къщи

Използвайте тази връзка на SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на чаршафите на Cosy House

Cosy House Collection е основана през 2014 г. Тази компания, базирана във Флорида, продава широка гама от домашни стоки, включително килими, кърпи, халки, одеяла, предпазители за матраци, одеяла, възглавници и чаршафи.

Линията Cozy House се състои от три отделни комплекта: серия 1500, серия 1800 Elegant Pattern и колекция Luxury Bamboo. Сериите 1500 и 1800 са изработени от полиестерно микрофибър, а луксозният бамбуков комплект е направен от смес от полиестерни микрофибър и коприна, получени от бамбук. Уютни къщи чаршафи се предлагат в широка гама от цветове, за да се впишат в съществуващата ви естетика.

Този преглед ще обсъди всичките три комплекта уютни къщи по отношение на конструкцията, цените, размера, цветовете и инструкциите за грижи. Ние също така ще покрием правилата за доставка, връщане и гаранция на Cozy House.

Уютни гарнитури за къщи

Продукт Материал Цена
Серия 1500 Полиестер микрофибър Вижте цена
1800 Elegant Pattern Series Полиестер микрофибър Вижте цена
Луксозен бамбук Бамбук, полиестер, микрофибър Вижте цена
Превъртете L – R за повече подробности

Разбивка на преглед на уютни чаршафи за къщи

Материалите, конструкцията и оразмеряването могат да повлияят на комфорта, издръжливостта и ефективността на листовете, но цената може също да играе основна роля за вашето решение. По-долу ще сравним ключовите характеристики на комплектите уютни къщи, за да покажем как се подреждат.

Материали и конструкция

Докато и трите комплекта чаршафи уютна къща споделят подобни материали, има леки вариации, които влияят върху тяхното усещане, производителност и потенциални плюсове и минуси. В зависимост от вашите лични предпочитания и стил на сън, една от тези опции може да е по-удобна от останалите.

Серия 1500

Спалните чаршафи от серия 1500 са изработени от двойно почистен полиестерен микрофибър с 1500 нишки. Този материал е мек и гладък. Докато микрофибърът на Cozy House е изработен за охлаждане, чаршафите от серия 1500 не регулират температурите в същата степен като луксозните бамбукови чаршафи на Cosy House. Тези чаршафи обаче може да са идеални за траверси, които предпочитат малко по-уютно усещане.

1800 Elegant Pattern Series

Серията 1800 използва първокласен микрофибър с двойна четка от 1800 нишки, който има подобно меко и копринено усещане като серия 1500, като същевременно има малко повече тегло. Това допълнително тегло може да направи чаршафите от серия 1800 да се чувстват особено луксозни и уютни, така че те могат да бъдат добър избор за хора в по-хладен климат и за такива, които са склонни да изстиват през нощта. Платът от спални чаршафи от серия 1800 е с фина шарка на вълна, точка или квадрат.

Луксозен бамбук

Луксозните спални чаршафи от бамбук на Cozy House са изработени от смес от микрофибър и коприна, получени от бамбук. Броят им на конци е около 1000 и те имат меко, гладко и донякъде разтегливо усещане. Материалът също е дишащ, лек и терморегулиращ, така че този комплект може да е най-добрият вариант на Cozy House за горещи траверси.

Ценообразуване и оразмеряване

Цените на стикерите за комплекти чаршафи Cozy House са над средните за колекциите от микрофибър. Компанията обаче предлага чести отстъпки, за да направи чаршафите им по- достъпни.

Серия 1500

Серията 1500 е най-достъпният комплект листове в Cosy House. Тази колекция се предлага в двойни, двойни XL, пълни, кралица, крал, калифорнийски крал и разделени крале. Плосък чаршаф, монтиран чаршаф и калъфка за възглавници са включени с двойни и двойни комплекти XL, докато по-големите размери включват две калъфки за възглавници. Разделеният кралски размер включва плосък чаршаф, два монтирани чаршафа и две калъфки за възглавници.

1800 Elegant Pattern Series

Серията 1800 е подобна по цена на серия 1500, но възможностите за оразмеряване са по-ограничени. Купувачите могат да избират между двойни, пълни, кралица, крал и калифорнийски размери. Двойният размер включва две калъфки за възглавници, а по-големите комплекти се предлагат с четири калъфки за възглавници.

Луксозен бамбук

Луксозните чаршафи от бамбук са най-скъпият избор на Cosy House. Предлагат се двойни, двойни XL, пълни, кралица, крал, калифорнийски крал и разделени крале. Всеки комплект се предлага с плосък чаршаф, монтиран чаршаф и една до две калъфки за възглавници.

Клиентите, които предпочитат да държат допълнителни калъфки под ръка, могат да закупят допълнителни комплекти калъфки за серия 1500 и луксозни бамбукови комплекти.

Някои комплекти чаршафи Cosy House се предлагат във всички стандартни размери матраци, докато други са по-ограничени за опции за оразмеряване. И за трите комплекта дълбочината на джоба на монтирания лист е 16 инча.

Уютен размер на чаршафи за къщи

Размери Монтиран лист  Плосък лист Калъфки за възглавници
Близнак 75 ″ x 39 ″ x 16 ″ 96 ″ x 66 ″ 20 ″ x 30 ″
Twin XL 80 ″ x 39 ″ x 16 ″ 102 ″ x 66 ″ 20 ″ x 30 ″
Пълна 75 ″ x 54 ″ x 16 ″ 96 ″ x 81 ″ 20 ″ x 30 ″
Кралица 80 ″ x 60 ″ x 16 ″ 105 ″ x 90 ″ 20 ″ x 30 ″
Крал 80 ″ x 78 ″ x 16 ″ 105 ″ x 102 ″ 20 ″ x 40 ″
Калифорнийски крал 72 ″ x 84 ″ x 16 ″ 108 ″ x 102 ″ 20 ″ x 40 ″
Разделен крал 80 ″ x 39 ″ x 16 ″ (x2) 105 ″ x 102 ″ 20 ″ x 40 ″
Превъртете L – R за повече подробности

Опции за цвят, дизайн и шаблон

Уютна къща предлага богат избор от цветове и шарки. Сериите 1500 и 1800 предлагат най-голямото разнообразие, но луксозните бамбукови листове се предлагат и в 10 различни дизайна. Пазаруващите, които предпочитат шарени платове, могат да предпочитат серията 1800, която има три различни модела, налични в множество нюанси.

Комплект листове Опции за цвят и дизайн
Серия 1500 Бебешко синьо, черно, светло розово, бургундско, изгорено оранжево, шоколад, сметана, злато, сиво, лавандула, лайм зелено, тъмносиньо, маслинено зелено, пастелно синьо, пастелно зелено, пастелно оранжево, пастелно жълто, пауново синьо, лилаво, кралско Синьо, Sage Green, Silver Taupe, тюркоазено, бяло
Серия 1800 Точки: черно, бордо, горско зелено, злато, лавандула, червено, градински чай зелено, жълто

Квадрати: кафяво, сиво, тъмносиньо, слива, кафяво, кафяво

Вълни: Тъмен тийк, Праскова, Тийл, Виолетово, Бяло

Луксозен бамбук Черно, Бургундия, Шоколад, Крем, Тъмнозелено, Сиво, Лилаво, Кралско синьо, Sage Green, Сребро, Тюркоаз, Бяло

Грижи и почистване

Инструкциите за грижа се различават в различните комплекти листове. Не забравяйте да следвате инструкциите внимателно, за да предотвратите свиване, обезцветяване и повреда.

Уютните къщи чаршафи могат да се перат в студена вода в нежен цикъл с подобни цветове. Можете да ги изсушите на сушилня с бавен огън или да ги изсушите на въздух. Чаршафите не трябва да се гладят, избелват или химически почистват.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка на SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на чаршафите на Cosy House

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Листовете Cosy House се продават чрез уебсайта Cosy House. Те са достъпни и онлайн чрез Amazon.com и Walmart. Поръчки чрез кораб Cozy House в рамките на САЩ.

 • Доставка

  Листове, поръчани чрез кораба Cozy House до всички 50 щата. Поръчки от $ 50 или повече отговарят на условията за безплатна стандартна доставка, която обикновено отнема от пет до седем работни дни. При покупки на по-малко от 50 долара таксата за доставка ще бъде фиксирана в размер на 6,95 долара.

  Ускорената доставка (два до три работни дни) и приоритетната доставка (един до два работни дни) също се предлагат срещу допълнително заплащане в континенталната част на САЩ.

 • Се завръща

  Когато са закупени от Cosy House, комплектите листове отговарят на условията за 30-дневна политика за връщане. Клиентът е отговорен за връщането и трябва да включва своето име, номер на поръчката и списък на артикулите, които трябва да бъдат върнати.

 • Гаранция

  Чаршафите Cosy House се предлагат с 90-дневна гаранция, която предпазва от дефекти. Клиентите могат да закупят и допълнителна двугодишна удължена гаранция срещу малка такса. Тази политика обхваща случайни повреди, включително петна, разкъсвания и пилинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector