Menu Close

Преглед на молекулни листове

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Molecule

Molecule е марка, ориентирана към изпълнението, която произвежда матраци и аксесоари за сън, пригодени за спортисти и тези с активен начин на живот. Всеки продукт на Molecule е проектиран с мисъл за дишане, за да запази траверсите хладни през цялата нощ.

Продуктовата линия Molecule включва спално бельо, рамки за легло, матрак Molecule 1 и матрак Molecule 2 AirTEC. Понастоящем Molecule произвежда два комплекта листове, Percale и Sateen, които са силно дишащи и отнемат влагата. И двата комплекта са съставени от памук и Tencel Lyocell за отлично регулиране на температурата и комфорт.

Наличните два различни модела на тъкане водят до два комплекта листове, които имат някои прилики в допълнение към ключовите разлики. Комплектът Percale е лек и свеж с матово покритие, докато листовете Sateen са гладки и копринени с блестящ блясък.

Инвестирането във висококачествени чаршафи може да подобри вашата хигиена на съня и цялостното качество на съня. Дишащите листове като тези, произведени от Molecule, помагат за отвеждането на топлина и влага за максимален комфорт.

Ще разделим и двата комплекта Molecule листа, включително изработката на всеки, как се различават и за кого е най-подходящ. Също така ще разгледаме ценообразуването, оразмеряването и съответните фирмени политики.

Продукт Материал Цена
Молекулни перкални листове 48% Tencel Lyocell, 52% памук 169 долара
Молекулни сатинови листове 48% Tencel Lyocell, 52% памук 169 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Разбивка на преглед на молекулни листове

Разбирането на материалите и конструкцията на набор от листове може да ви помогне да насочите към най-доброто прилягане. Начинът на тъкане на листове влияе върху общото тегло и усещане на листовете, а използваните материали влияят върху това колко добре листовете регулират температурата.

Също така е важно да се има предвид ценообразуването. Висококачествените листове обикновено са по-скъпи, но по-дългият живот на тези листове вероятно ще ви спести пари в дългосрочен план. Правилната грижа и почистване допълнително удължава живота на чаршафите.

Листовете Molecule са направени с дишащи, влагозадържащи материали. Трайната конструкция на комплектите листове Percale и Sateen предлага на купувачите стойност за парите. Ще разделим всеки набор допълнително, така че купувачите да знаят какво да очакват.

Материали и конструкция

Листовете Molecule Percale и Sateen имат еднакъв състав на Tencel Lyocell и памук. Tencel Lyocell е направен от дървесна маса, включително евкалипт и други дървета. Производственият процес със затворен цикъл свежда до минимум отпадъците и се харесва на екологично ориентираните купувачи. Друго предимство на Tencel е неговата абсорбираща природа. Чаршафите отвеждат влагата и спомагат за бързото й изпаряване, като същевременно се чувстват меки срещу чувствителната кожа. Използването на Tencel също помага на листовете Molecule да се противопоставят на набръчкване.

Въпреки че има прилики между листите Percale и Sateen, тези комплекти листове се различават по модела на тъкане на нишките, което води до два уникални комплекта листове, които се различават по текстура, усещане и тегло.

 • Перкални листове : Молекулните перкални листове са изтъкани с обикновен модел на тъкане от една нишка над, една нишка отдолу. Това води до свеж, матов завършек. Чаршафите са леки и ефирни, което ги прави идеални за горещи траверси и топъл климат. Както памукът, така и Tencel Lyocell отвеждат топлината и влагата и насърчават много въздушен поток.
 • Сатинови листове: Молекулата Сатиновите листове са плътно изтъкани с тройка, една под тъкан, която води до бляскав блясък от едната страна. Тези листове са гладки с усещане, подобно на коприна. Плътното сатенено тъкане създава по-тежка тъкан, която ще се чувства малко по-топла от листите Percale. Въпреки добавеното тегло, производството на Tencel Lyocell и памук спомага за отвеждането на влага и топлина далеч от тялото ви и предотвратява прегряване. Подобно на листите Percale, листовете Sateen са лесни за поддръжка, въпреки че трябва да се полагат допълнителни грижи, за да се предотврати прихващането.

Цени и оразмеряване

Листовете Molecule имат малко над средната цена, но и двата комплекта листове се оценяват еднакво. Купувачите могат да се съсредоточат върху това какво усещане и външен вид предпочитат, вместо да имат решаващ фактор между двете. Въпреки че тези листове може да са по-скъпи от други опции, те предлагат отлична издръжливост. Molecule предлага и случайни разпродажби, които отстъпват цената на дребно на комплектите листове.

Листовете Molecule се предлагат във всичките шест стандартни размера на матрака. Сатиновите чаршафи се предлагат и в разделен кралски размер. Всеки комплект листове Molecule включва един плосък чаршаф, един монтиран чаршаф и една до две калъфки за възглавници. Пазаруващите могат да закупят чаршафите само в комплект, въпреки че стандартните и кралските калъфки за възглавници са достъпни за закупуване отделно в комплекти по двама.

Тези с високопрофилни матраци трябва да отбележат, че монтираният лист Percale има стандартна дълбочина на джоба, която побира само матраци с дебелина до 14 инча.

Чаршафите Sateen се предлагат в размери на кралица, крал и Калифорния с дълбок джоб, който побира матраци с дебелина от 14 до 17 инча. Монтираният лист има плътна, многостранна ластика, която помага да се осигури прилепването.

Ценообразуване на молекулни листове

Twin & Twin XL Пълна и кралица King & CA King
Перкални листове $ 139 до $ 149 $ 159 до $ 169 $ 189 до $ 199
Сатинени листове $ 139 до $ 149 $ 159 до $ 169 $ 189 до $ 199
Превъртете L – R за повече подробности

Оразмеряване на молекулни листове

Размери Монтиран лист Плосък лист Калъфки за възглавници
Близнак 39 “Ш x 75” Д x 15 “D 70 ”Ш x 96” Д 20 ”Ш x 28” Д
Twin XL 39 “Ш x 80” Д x 15 “D 70 ”Ш x 96” Д 20 ”Ш x 28” Д
Пълна 54 “Ш x 75” Д x 15 “D 85 ”Ш x 96” Д 20 ”Ш x 28” Д
Кралица Стандартно: 60 ”W x 80” L x 15 ”D

Допълнително дълбоко: 60 ”W x 80” L x 18 ”D

94 ”Ш x 102” Д 20 ”Ш x 28” Д
Крал Стандартно: 78 ”W x 80” L x 15 ”D

Допълнително дълбоко: 78 ”W x 80” L x 18 ”D

112 ”Ш x 102” Д 20 ”Ш x 36” Д
Калифорнийски крал Стандартно: 72 ”W x 84” L x 15 ”D

Изключително дълбоко: 72 ”W x 84” L x 18 ”D

112 ”Ш x 102” Д 20 ”Ш x 36” Д
Превъртете L – R за повече подробности

Опции за цвят, дизайн и шаблон

Molecule произвежда както Percale, така и Sateen листа в четири леки, неутрални тона. Цветовите опции за дълбоките джобни сатинени листове са ограничени до бяло и слонова кост в размери на кралица, крал и Калифорния. Наличните неутрални цветове трябва да допълват редица стилове на декор на спалнята и спално бельо.

Комплект листове Опции за цвят и дизайн
Перкални листове Бяло, слонова кост, пудрово синьо, облачно сиво
Сатинени листове Бяло, слонова кост, пудрово синьо, облачно сиво

Грижи и почистване

Листовете Molecule се противопоставят на свиване, набръчкване и натрупване с подходящи грижи и почистване. Както чаршафите Percale, така и Sateen трябва да се перат отделно от останалото пране, тъй като това помага за предотвратяване на мъх и други проблеми. Купувачите трябва да използват нежния цикъл и да измиват чаршафите в студена вода. Чаршафите могат да се сушат в барабан на слаб огън, но не трябва да се пресушават.

Листовете Percale имат траен модел на тъкане и използването на Tencel Lyocell при производството му прави тези листове по-малко хапчета в сравнение с други перкални листове. Листовете Molecule Percale омекотяват при всяко пране, като същевременно поддържат свеж усещане и матово покритие.

Обикновено сатененото тъкане може да направи листове малко по-податливи на прегръдки или разкъсвания с течение на времето. Листовете Molecule Sateen са плътно изтъкани за допълнителна издръжливост, но купувачите може да искат да проявят допълнителни грижи, когато почистват тези листове, за да предотвратят повреди.

Molecule препоръчва да измиете чаршафите преди първата употреба. Чаршафите трябва да се перат веднъж седмично с нощна употреба. Наличието на повече от един комплект листове ви позволява да завъртите всеки комплект и да удължите живота на всеки.

Награди за Molecule Sheets

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Molecule

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Молекула кораби до Съединените щати. Комплектите листа Molecule са достъпни онлайн чрез Molecule.

  Компанията не оперира локации за тухли и хоросани, но те си партнират с търговци на дребно на трети страни като Zola и Costco за по-широка наличност.

 • Доставка

  Молекулни кораби, свободни до съседните Съединени щати. За поръчки, изпратени до Аляска и Хавай, се прилагат допълнителни такси. Опции за ускорена и международна доставка не са налични.

  Поръчките се обработват и доставят в рамките на 4 до 9 работни дни. След като бъде изпратен, на клиента се изпраща имейл за потвърждение с информация за проследяване.

 • Се завръща

  Листовете Molecule се предлагат с 30-нощно изпитание за сън, което започва от датата на доставка. Само една поръчка на аксесоари за сън е допустима за връщане на клиент или домакинство.

  За връщане е необходимо предварително разрешение. След получаване на връщането се изплаща пълно възстановяване.

 • Гаранция

  Молекулните листове не се покриват от гаранция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector