Menu Close

Преглед на парашутни листове

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за парашутни листове

Parachute е базирана в САЩ марка директно към потребителя, която е специализирана в спалното бельо от висок клас. Основана през 2014 г., оттогава компанията разширява продуктовата си линия, като включва матрак, както и разнообразна гама спално бельо, мебели и други аксесоари. Парашутът си партнира с „Нищо друго освен мрежи“, стимул на ООН, чиято цел е да предотврати маларията.

Парашутните спални принадлежности се произвеждат в семейна португалска фабрика, като се използват египетски памук и лен от европейски лен. Чаршафите се предлагат в четири класически стила: перкал, лен, сатен и черен памук. Всеки комплект включва монтиран чаршаф с 16-инчова дълбочина на джоба, както и две калъфки за възглавници и възможност за добавяне на горен лист. Клиентите се възползват от 60-дневен пробен период на сън, за да тестват чаршафите преди да се ангажират.

Този преглед ще обясни как тези комплекти спално бельо се различават по отношение на усещането и конструкцията. Също така ще обсъдим оразмеряването, ценообразуването и други практически подробности, за да ви помогнем да решите дали набор от парашутни листове е подходящ за вас.

Комплекти за парашутни листове

По-долу са изброени цените за всеки комплект в кралица. Моля, обърнете внимание, че цените се отнасят за комплекти с монтиран чаршаф, плосък чаршаф и калъфки за възглавници.

Продукт Материал Тъкайте Цена (Queen)
Парашутни перкални листове Дълги щапелни египетски памук Перкал $ 103 (3pc Starter)
$ 129 (4pc Core)
$ 332 (7pc Hardcore)
Парашутни ленени чаршафи Европейски лен Сатин $ 118 (3pc Starter)
$ 149 (4pc Core)
$ 219 (7pc Hardcore)
Парашутни сатенени листове Дълги щапелни египетски памук Спално бельо $ 249 (4pc Core)
$ 564 (7pc Hardcore)
Парашутни памучни чаршафи Памук Кепър $ 279 (4pc Core)
$ 634 (7pc Hardcore)
Превъртете L – R за повече подробности

Парашут също предлага най-добрите листове от черен хедър и измити сатин. Те не се предлагат като цели комплекти чаршафи, но те могат да бъдат съчетани с друг стил на парашантови чаршафи и / или калъфки за възглавници.

Разбивка на парашутни листове

Разбиране кои качества оценявате най-много при покупка на листове. По-долу ще разгледаме материалите за спално бельо с парашут и конструкцията, оразмеряването, цвета, цените и инструкциите за грижи; да ви помогне да стесните избора си.

Материали и конструкция

Парашут предлага четири стандартни комплекта чаршафи: перкал, лен, сатен и памучен четка. Всеки материал има различни предимства и недостатъци, подходящи за различни видове траверси. Комплектите парашутни листове не съдържат изкуствени омекотители и носят сертификат OEKO-TEX, което означава, че са преминали строги тестове за вредни вещества. Точният брой конци не е в списъка, но е между 300 и 400, което се счита за оптимално.

Перкални листове
Парашутните перкални листове са изработени от сертифициран египетски памук с дълги щапелни проби, ръчно подбран в долината на Нил. Дългият щапелен памук е известен със своето ултра-меко усещане и издръжливост. Тези чаршафи са изтъкани с дишаща преплитане едно върху едно, което придава свежо, хладно усещане, което е подходящо за горещи траверси. Всеки комплект листове се измива с дрехи за допълнителна мекота. Докато перкалните листове се хапват по-бавно, те имат недостатъка да се набръчкват по-лесно.

Спално бельо Спално
бельо е изключително издръжлива тъкан, която започва леко грубо, но с времето става значително по-мека. Парашутните ленени чаршафи се перат с дрехи и са изработени от естествени европейски ленени влакна, отличаващи се с характерния изцапан и смачкан вид на бельо. Известно топъл през зимата и хладен през лятото, този дишащ материал е добър избор за клиенти, които нямат нищо против да инвестират малко повече пари за здрав целогодишен лист.

Сатинирани листове
Парашутните сатенени листове са изтъкани с четворно, еднопосочно тъкане, което придава фин блясък и елегантна завеса. Сатиновите чаршафи запазват топлината, без да прегряват, което ги прави популярни сред хората, които се борят да останат на топло през нощта. Както при перкалните чаршафи, тези меки, гладки чаршафи са направени от египетски памук с дълги щапелни влакна. Сатиновите листове са устойчиви на набръчкване, но може да хапват по-рано от други видове.

Почистени памучни чаршафи
Този комплект памучен чаршаф от Парашут е измит с четка и измит дрехи за допълнителна мекота. Четката се отнася до практиката на внимателно повдигане на влакната, за да се създаде едва доловимо размито усещане. Изработени от 100% памук, изтъкан в обикновена тъкан, тези чаршафи са меки и уютни, идеални за прилепване в по-студен климат.

Цени и оразмеряване

Парашутните чаршафи попадат в луксозния ценови диапазон, но те са по-достъпни от много конкурентни марки. Парашут прави периодични разпродажби, както онлайн, така и в магазини за тухли, което може да намали цената още повече. Изборът на основния комплект листове без горния лист може също да намали цената. Цените са еднакви, независимо от цвета.

 • Перкални листове: Percale е стандартно тъкане и перкалните листове могат да се предлагат в различни ценови точки в зависимост от качеството на материала. Листовете, изработени от чист египетски памук с висок калибър, обикновено са по-скъпи от другите видове поради превъзходното им усещане и издръжливост. Имайки предвид това, парашутните перкални листове са определени в долния край на средното за тази категория.
 • Спално бельо: Бельото е относително скъпо за производство. В резултат спалното бельо обикновено е един от най-скъпите материали за спално бельо. Много клиенти обаче смятат, че разходите са добре обосновани, тъй като спалното бельо традиционно надвишава другите видове материали. Комплектът спално бельо Parachute има много разумна цена за ленени чаршафи с това качество.
 • Сатинени листове: Както при перкалните листове, цените на сатиновите листове варират значително в зависимост от качеството. Колекцията от сатинирани листове на парашута е малко по-скъпа от неговия перкален колега.
 • Почистени памучни листове: Цените на памучен черен памук обикновено са сравними с перкала или сатена. Вярно да се формира, колекцията от четка от памучен парашут Parachute се оценява идентично с колекцията от сатини.

Горните листове не се включват автоматично с комплектите парашутни листове. Клиентите имат възможност да ги добавят по време на поръчката.

Twin & Twin XL
Пълна и кралица King & CA King Разделен крал
Перкални листове $ 109 + $ 60 горен лист $ 129 + $ 80 горен лист $ 149 + $ 90 горен лист $ 169-179
Пълна / кралица $ 149 + $ 90 горен лист $ 169 + $ 110 горен лист $ 189 + $ 120 горен лист $ 239-249
Сатинени листове
$ 129 + $ 80 горен лист $ 149 + $ 100 горен лист $ 169 + $ 110 горен лист $ 209-219
Почистени памучни чаршафи
Неприложимо $ 149 + $ 100 горен лист $ 169 + $ 110 горен лист Неприложимо
Превъртете L – R за повече подробности

В допълнение към шестте стандартни размера на чаршафи, Parachute продава и опция за разделен крал, състояща се от два двойни XL монтирани чаршафа и набор от стандартни или царски калъфки за възглавници. Комплектите разделени кралски листове не включват опцията за добавяне на горен лист.

Всички комплекти чаршафи включват две стандартни калъфки за възглавници, с изключение на кралските и калифорнийските кралски комплекти, които се доставят с калъфка за възглавници. Вградените чаршафи са предназначени за матраци с височина до 16 инча.

Размери на чаршафите за парашути

Размери Монтиран лист Плосък лист Калъфки за възглавници
Близнак 39W ”x 76L” x 16D ” 74W ”x 105L” 20,5W ”X 26,5L” (стандартно)
Twin XL 39W ”X 80L” X 16D ” 74 ″ x 105L “ 20,5W ”X 26,5L” (стандартно)
Пълна 54W ”X 75L” X 16D ” 96W ”x 105L” 20,5W ”X 26,5L” (стандартно)
Кралица 54W ”X 75L” X 16D ” 96W ”x 105L” 20,5W ”X 26,5L” (стандартно)
Крал 76W ”X 80L” X 16D ” 108W ”x 105L” 20,5W ”X 36,5L” (King)
Калифорнийски крал 72W ”x 84L” x 16D ” 108W ”x 105L” 20,5W ”X 36,5L” (King)
Разделен крал 39W ”x 80L” x 16D ”(x2) Неприложимо Стандартна или кралска
Превъртете L – R за повече подробности

Опции за цвят, дизайн и шаблон

Парашут е приел занижена цветова палитра, която съвпада лесно с повечето декори за спални. Перкалните чаршафи се предлагат в редица фини пастелни цветове, докато ленените листове се предлагат в разширена цветова палитра с няколко смели, земни тона. Комплектите сатен и черен памук са по-ограничени в цветовите си възможности.

Някои цветове може временно да не са налични или да са достъпни само за определени размери на листа. Комплектите разделени кралски листове в бяло се предлагат само за листове сатен, лен и перкал. Клиентите, които искат да смесват и съчетават различни цветови опции, могат да го направят, като закупуват всеки артикул поотделно, вместо като комплект.

Комплект листове Опции за цвят и дизайн
Перкални листове Бяло, кремаво, пясъчно, светло сиво, руж, шисти
 Спално бельо Бяло, кост, мъгла, сиво, руж, въглища, бряг, излишък, тераса
Сатинени листове Бяло, пясъчно, светло сиво, шисти
Почистени памучни чаршафи Бяло, Слонова кост, Охра

Грижи и почистване

Обикновено памучните и ленени чаршафи се грижат лесно. Парашутните памучни чаршафи (перкал, сатен и памук) могат да се перат в студена вода с помощта на мек течен препарат без белина. Изсушете сушенето на барабан на слаб огън, използвайки топки за сушене на вълна вместо листове за сушене и те трябва да бъдат отстранени незабавно, след като цикълът на сушене приключи. Листовете могат да се гладят на слаб огън, ако е необходимо. Инструкциите за грижа за спалното бельо са подобни, въпреки че те могат да се спрат, ако се перат в машина с топла вода.

За да направите чаршафите по-дълги, пазете ги далеч от грима и други продукти за кожата и избягвайте да ги миете твърде често. Обикновено чаршафите трябва да се мият всяка седмица или две, за да се запазят свежи и да се предотврати натрупването на телесни масла, акари и алергени. Много хора въртят комплекти чаршафи, като редуват по един цикъл на пране, което може да удължи живота на всеки комплект. Може да се наложи калъфките за възглавници да се перат по-често.

Като общо правило перайте чаршафите отделно от другите предмети и избягвайте омекотителите. Използването на по-малко перилен препарат и сушенето на линиите ви може да ги накара да продължат още по-дълго, а сушенето на линии има допълнителното предимство да намали бръчките. Всичко, което правите, за да намалите триенето и температурата, може да удължи живота на вашите листове.

 

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за парашутни листове

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Парашутни листове могат да бъдат поръчани онлайн чрез уебсайта на парашута. Компанията оперира и магазини за тухли и замазки в Далас, Лос Анджелис, Бруклин, Вашингтон, Портланд, Остин, Сан Франциско, Ню Йорк и Чикаго. Понастоящем Amazon не продава парашутни листове.

 • Доставка

  Парашут предлага доставка до всички 50 щата и Канада, както и до избрани военни места и американски територии. Наземната доставка е безплатна за поръчки във всички 50 щати и военни места, с допълнителна такса за поръчки до Канада и територии на САЩ. Ускорените опции за доставка са на разположение срещу допълнително заплащане при избрани поръчки.

 • Се завръща

  Клиентите имат 60 нощи, за да изпробват чаршафите и да ги върнат за пълно възстановяване, ако не са доволни. Възстановяването на суми може да се извърши по пощата или чрез доставяне на листове до партньор на Happy Returns. Върнатите листове се даряват на „Хабитат за човечеството“. Използваното спално бельо е допустимо за връщане, но повредените вещи няма да отговарят на условията за възстановяване.

  Тези, които предпочитат своите листове в друг цвят, могат да проведат размяна. За хората, които искат да опитат изцяло различен тип лист, Parachute изисква клиентът да върне оригиналния комплект листове и да обработи нова поръчка. Продуктите за окончателна продажба не отговарят на условията за връщане

  Дарения, такси за доставка и обработка, както и мостри за платове не подлежат на възстановяване.

 • Гаранция

  Парашутът не предлага гаранция за комплекти листове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector