Menu Close

Преглед на PeachSkinSheets

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове PeachSkinSheets

Базираната в Джорджия PeachSkinSheets е основана през 2013 г. Компанията произвежда чаршафи, завивки и калъфки за възглавници, всички от които са изработени от патентована ултрамека SMART Fabric. Този материал е полиестерно микрофибър, проектирано да регулира температурите, влагата на фитила и да устои на петна, свиване и избледняване.

В момента има два вида PeachSkinSheets. Класическата колекция има гладко покритие, устойчиво на бръчки, докато Vintage Collection има по-обитаван външен вид и усещане.

Този преглед ще описва подробно материалите, конструкцията, ценообразуването, оразмеряването, цветовете и инструкциите за грижи за двете колекции PeachSkinSheets. Също така ще обобщим важни фирмени политики, за които купувачите трябва да са наясно, преди да купуват.
 

Продукт Материал
Класическа колекция Полиестерно микрофибърно покритие “SMART Fabric”
Vintage Collection Полиестерно микрофибърно покритие “SMART Fabric”

Разбивка на прегледа на PeachSkinSheets

Въпреки че изборът на набор от листове може да изглежда лесен на повърхността, има няколко фактора, които трябва да се вземат предвид. Те включват състав на материала, оразмеряване, цена и цветове. Разделите по-долу ще обхващат важни подробности за PeachSkinSheets, за да помогнат на клиентите да решат дали тези продукти са подходящи за тях.

Материали и конструкция

Материалите и конструкцията на един лист обикновено определят тяхното усещане и ефективност. Както Classic Collection, така и Vintage Collection се състоят от една и съща тъкан от микрофибър, но всеки комплект има малко по-различно покритие.

PeachSkinSheets са изработени от SMART плат, патентован атлетичен полиестер от микрофибърни материали. Този материал е проектиран да бъде лек, дишащ, влагозащитен, бързосъхнещ и мек. Той също така трябва да устои на петна, пилинг, избледняване и свиване. Тази тъкан е хипоалергенна и антимикробна, което помага да се избегнат акари, плесени и други алергени.

Вградените чаршафи и в двете колекции са съвместими с матраци с дебелина до 18 инча. Всяка калъфка за възглавници има европейско затваряне на плик, което да държи възглавницата и да я постави и да я предпази от надникване.

Като се имат предвид техните материали и конструкция, PeachSkinSheets може да са идеални за горещи траверси, хора с алергии и хора с матраци с висок профил.

 • Класическа колекция: Класическата колекция е устойчива на бръчки за гладка визия и усещане. Купувачите, които търсят листове в хотелски стил, може да предпочетат тази опция.
 • Колекция Vintage: Колекцията Vintage е предварително измита, придавайки на артикулите по-набръчкано покритие. Тези, които предпочитат външен вид и усещане за сън, може да харесат тази опция.

Цени и оразмеряване

Ценовата точка за PeachSkinSheets е приблизително средна в сравнение със сравними комплекти от конкурентни марки. Листовете от микрофибър обикновено са по-достъпни от постелките, направени от други материали като памук или Tencel, но PeachSkinSheets са изградени от атлетичен микрофибър, който донякъде повишава цената.

PeachSkinSheets предлага чести промоции, за да намали цената на техните листове. Освен това, ако разходите за комплекта, който сте закупили, спаднат в рамките на 48 часа след поръчката, можете да се свържете с компанията за корекция на цената.

Поради почти идентичните си композиции, Classic Collection и Vintage Collection имат една и съща цена при всеки размер.

Пазаруващите могат също да закупят отделно спално бельо. Ако използвате допълнителни възглавници или предпочитате да имате под ръка калъфки за резервни възглавници, можете да закупите екстри от Classic Collection или Vintage Collection, за да разширите комплекта си. Пазаруващите могат да закупят и отделни плоски и монтирани чаршафи от Classic Collection.

PeachSkinSheets се предлагат във всичките шест стандартни размера на матрака. Пълните XL и разделени размери на царя също са на разположение за двата комплекта, а размерът на разделена глава е наличен за Vintage Collection.

Оразмеряване на PeachSkinSheets

Размери Монтиран лист Плосък лист Калъфки за възглавници
Близнак 39 ″ x 75 ″ x 18 ″ 66 ″ x 94 ″ Стандартно: 20 ″ x 30 ″ (1)
Twin XL 39 ″ x 80 ″ x 18 ″ 75 ″ x 98 ″ Стандартно: 20 ″ x 30 ″ (1)
Пълна 54 ″ x 75 ″ x 18 ″ 81 ″ x 96 ″ Стандартно: 20 ″ x 30 ″ (2)
Пълен XL 54 ″ x 80 ″ x 18 ″ 90 ″ x 98 ″ Стандартно: 20 ″ x 30 ″ (2)
Кралица 60 ″ x 80 ″ x 18 ″ 90 ″ x 102 ″ Стандартно: 20 ″ x 30 ″ (2)
Крал 78 ″ x 80 ″ x 18 ″ 102 ″ x 105 ″ Крал: 20 ″ x 40 ″ (2)
Калифорнийски крал 72 ″ x 84 ″ x 18 ″ 102 ″ x 108 ″ Крал: 20 ″ x 40 ″ (2)
Разделен крал 39 ″ x 80 ″ x 18 ″ (2) 110 ″ x 102 ″ Крал: 20 ″ x 40 ″ (2)
Разделена глава 78 ″ x 80 ″ x 15 “ 120 ″ x 108 ″ Крал: 20 ″ x 40 ″ (2)
Превъртете L – R за повече подробности

Опции за цвят, дизайн и шаблон

PeachSkinSheets се продават в повече от 30 цвята. Класическата колекция има много по-широк набор от опции от колекцията Vintage. Изборът е малко по-ограничен за Vintage Collection, но купувачите все още могат да избират между няколко цвята.

Клиентите, съобразени със стила, могат да оценят, че PeachSkinSheets предоставя ярки описания на своите цветове. Ако се притеснявате дали вашите листове ще съответстват на вашия декор, можете също да поръчате безплатни мостри.

Комплект листове Опции за цвят и дизайн
Класическа колекция Класическо бяло, среднощно черно, тиквена подправка, мента Джулеп, плажно синьо, матирано сребро, маслен крем, шоколад, памучен бонбон розово, бадемова слонова кост, тъмночервено червено, патладжан, графитно сиво, жътва злато, лавандулова мъгла, светло мока, синьо маринер, Червено кадифе, градински чай, ванилов боб, праскова от Джорджия, истинският чай, препечен блат (Greige), френско синьо
Vintage Collection Мека бяла, сребърна слана, розов руж, слива, морско, пудрово синьо, морска пяна

Грижи и почистване

PeachSkinSheets трябва да се перат в топла или студена вода отделно от друго пране. Дънки, кърпи, одеяла, памучни чаршафи и други материали обикновено абсорбират повече вода, отколкото PeachSkinSheets, и това допълнително тегло може да повреди покритието им срещу хапчета.

Препаратът трябва да се излива в дозатор или течаща вода на шайба с горно зареждане, за да се предотврати появата на ивици. Почистващите препарати трябва да се избягват, тъй като те също могат да причинят ивици. Хлорното избелване може да повреди влакната на тъканите, но собствениците могат да използват нехлорно избелващо средство, ако е необходимо. PeachSkinSheets също препоръчва използването на 1 чаша бял оцет в цикъла на изплакване като естествен дезинфектант.

PeachSkinSheets трябва да се сушат отделно от друго пране. Изсушаването им на средна до средно висока температура за 20 минути ще сведе до минимум бръчките. Собствениците могат да използват омекотители и листове за сушене, но не пълнени с течност топки за сушене поради възможността за поява на ивици. PeachSkinSheets не трябва да се гладят или да се почистват химически.

Редовното завъртане на монтирания лист отгоре надолу може да удължи продължителността на живота на комплекта. Продуктите за грижа за кожата с пероксид могат да причинят обезцветяване.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове PeachSkinSheets

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  PeachSkinSheets се продават онлайн чрез уебсайта PeachSkinSheets и Amazon. Вътрешната и международната доставка са достъпни чрез PeachSkinSheets.

  Въпреки че в момента чаршафите не се продават в магазините, клиентите, които предпочитат да усетят чаршафите, преди да ги закупят, могат да поръчат безплатна мостра.

 • Доставка

  Повечето поръчки се обработват в рамките на два работни дни и изискват допълнителни четири до 10 дни в транспорт. Експресната доставка се предлага срещу допълнително заплащане. Листовете обикновено се доставят чрез UPS, FedEx или USPS.

  Предлага се и международна доставка. Клиентът е отговорен за доставката и всички мита или данъци.

  Чаршафите се предлагат в пакет с цип за многократна употреба с прасковен цип.

 • Се завръща

  30-дневна гаранция за връщане на парите се прилага за комплекти листове, закупени директно чрез PeachSkinSheets. Клиентите имат право на пълно възстановяване на покупната цена, минус първоначалните такси за доставка.

 • Гаранция

  PeachSkinSheets се предлагат с едногодишна гаранция, която предпазва от дефекти в изработката, материята и покритието. Ако има потвърден дефект, PeachSkinSheets ще замени засегнатото парче. PeachSkinSheets покрива транспортните разходи за тези борси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector