Menu Close

Преглед на листове за първични стоки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове за първични стоки

Primary Goods е американска компания за спално бельо, която предлага висококачествени, устойчиво произведени чаршафи на достъпна цена. Първоначално наречени Smart Bedding, те бяха финансирани от Kickstarter с кампания, която премина през първоначалната си цел през първия ден, благодарение на иновативния „щракащ“ дизайн, който привлече вниманието от интернет.

Компанията се фокусира върху спално бельо, изработено от дълъг щапелен френски лен, като чаршафи, завивки и подложки за възглавници, въпреки че те също продават възглавници и топки за сушене на вълна. Докато чаршафите са предназначени да се използват заедно със съответния калъф за завивка – горният лист и завивката имат десет щраквания от двете страни, за да останат прикрепени – те могат да бъдат закупени в комплект или индивидуално. Пълният комплект включва покривало за завивка, както монтиран, така и горен чаршаф, и две подложки за възглавници, докато основният комплект предлага само завивката и горния чаршаф.

Въпреки че тези листове привличат интерес след дебюта си, знаем, че заинтересованите клиенти вероятно ще имат въпроси дали отговарят на хип-хопа. По-долу ще ви преведем през представянето на листове за първични стоки и ще обясним техните плюсове и минуси, дали тяхната система за прихващане работи и как да се грижите за тях, ако направите покупка.

Продукт Материал Тъкайте Цена
Пълен комплект Дългостепенно френско спално бельо Спално бельо $ 479
Основен комплект Дългостепенно френско спално бельо Спално бельо 349 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Разбивка за преглед на първичните стоки

Закупуването на спално бельо може да обърка и клиентите трябва да се разхождат из цял свят от различни материали, дизайни, размери и цветове – всички с много различни цени. Основните стоки опростяват нещата, като продават само 100% дълги щапелни спални ленени легла, а ние ще улесним процеса, като ви преведем през всички съответни подробности по-долу.

Материали и конструкция

Обикновено листовете се оценяват по външния вид, усещането и експлоатационните качества на техните материали, като конструкцията става важна само по отношение на издръжливостта. Първичните стоки обаче предлагат на пазара своите листове по две точки: устойчивостта и комфорта на френското им спално бельо и иновативната конструкция на тяхната система за щракване.

Първичните стоки са 100% дълги щапелни бельо, луксозна тъкан, изработена от устойчив и екологичен лен, произведен от Volckerinckhove, Франция. Предлагат се в три нюанса (въглен, бял и розов цвят) благодарение на естествените багрила, чаршафите имат фин блясък и характерен текстуриран вид на лена. Докато бельото има по-свежо усещане от памука и може да бъде склонено да се набръчква, то е изключително издръжливо и расте по-меко при многократно пране. Спалното бельо също осигурява отлична температурна неутралност, тъй като неговата дишаща способност предотвратява лепкавостта или излишното задържане на топлина, като същевременно запазва трапезите през зимата.

Листовете се произвеждат в Кингдао, Китай, като се използват производители, които са преминали проверка за етични практики, включително условия на работниците. Макар да не е биологично, постелките за първични стоки са сертифицирани по OEKO-TEX като без вредни вещества, а производственият процес е сертифициран по GOTS като етичен и екологично отговорен.

Системата за щракване включва завивката и горния лист, като и двете имат по десет щраквания от всяка страна. Веднъж щракнати заедно, двете парчета спално бельо се придвижват заедно през нощта, за да се предотврати сглобяването или изгубването на горния чаршаф в подножието на леглото.

Нашите тестери установиха, че системата се чувства като обикновен горен чаршаф и завивка, докато траверсите се изкачват под горния лист. Те също така съобщиха, че оправянето на леглото на следващата сутрин е впечатляващо лесно, тъй като трябва само да изтръскат сдвоените легла над леглото си. Системата обаче изисква покривките да се разстилат върху завивката, а не между горния лист и завивката.

Цени и оразмеряване

Първичните стоки ценят пълния си комплект листове в горния край на средното за комплект ленено покривало, който обикновено варира от 200 до 400 долара. Тъй като обаче комплектът им е с иновативен дизайн, е направен от 100% дълги щапелни бельо – а не ленено- памучна смес, което е често срещано сред комплектите бюджетни листове – и включва покривало за завивка, това ценообразуване отговаря на очакванията. Те също така предлагат основния комплект на по-ниска цена, което улеснява клиентите при закупуването на двете щракащи парчета без екстри.

 • Пълен комплект: Покривало за завивка (с ъглови връзки) и горен лист с десет метални щракалки от всяка страна, монтиран лист и две подложки за възглавници с декоративни затварящи задни части
 • Основен комплект: Покривало за завивка (с ъглови връзки) и горен лист с десет метални щракалки от всяка страна

Моля, обърнете внимание, нито един комплект не се предлага в двойни или двойни XL размери.

Ценообразуване на листове за първични стоки

Пълен комплект Основен комплект
Пълна $ 449 349 долара
Кралица $ 479 349 долара
Крал $ 499 399 долара
Калифорнийски крал $ 499 399 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отделно

В допълнение към техните комплекти чаршафи, всеки от елементите за спално бельо на Primary Products може да бъде закупен отделно. Те също така предлагат стандартни калъфки за възглавници, налични само в бяло, които се предлагат само като отделни.

Докато закупуването на стандартен комплект листове предлага най-добрата стойност, Първичните стоки предлагат 25% отстъпка за клиентите, създавайки пълен комплект листове от различни разделители. Клиентите, които изберат тази опция, могат да съчетават размерите и цветовете, както желаят, което го прави чудесен избор за тези, които искат да слоят цветове или да се сгушат под прекалено голямо завивка.

Френско спално бельо
Монтиран лист (x1) Пълно: $ 139

Дама: 149 долара

Крал: 159 долара

Калифорнийски крал: 169 долара

Горен лист (x1) Стандартно: $ 159

Крал: 189 долара

Покривало за завивка (x1) Стандартно: $ 249

Крал: $ 299

Комплект калъфки (x2) Стандартно: $ 59
Възглавница Sham Set (x2) Стандартно: $ 69

Крал: $ 79

Комплектите листове за първични стоки се предлагат само в пълен размер, размер на кралицата, краля и Калифорния. Измерванията на постелките им са стандартни, въпреки че монтираните чаршафи имат изключително дълбок джоб, който лесно се побира дори на най-дебелите матраци.

Оразмеряване на листове за първични стоки

Монтиран лист Плосък лист Покривало за завивка Калъфки и възглавници
Пълна 54 “x 75” x 16 “ 81 ”x 87 ″ 87 ″ x 91 ″ 20 “x 28 ″
Кралица 60 ″ x 80 ″ x 17 ″ 81 ″ x 87 ″ 87 ″ x 91 ″ 20 “x 28 ″
Крал 78 ″ x 80 ″ x 17 ″ 98 ″ x 88 ″ 104 ″ x 92 20 ″ x 35 ″
Калифорнийски крал 72 ″ x 84 ″ x 18 ″ 98 ″ x 88 ″ 104 ″ x 92 20 ″ x 35 ″
Превъртете L – R за повече подробности

Опции за цвят, дизайн и шаблон

Първичните стоки използват само естествени багрила и техните листове се предлагат само в три нюанса: бял, въглен и роза. (Калъфките за възглавници се предлагат само в бяло.) Въпреки че тези модерни неутрални нюанси са привлекателни за голямо разнообразие от клиенти, онези, които се интересуват от шарени спално бельо или по-ярко оцветени, може да предпочетат да купуват от друга компания.

При нашето тестване цветовете се оказаха добре боядисани и способни да издържат на редовно измиване, без да избледняват.

Комплект листове Цветови опции
Френско спално бельо Бяло, въглен, роза

Грижи и почистване

Спалното бельо е изключително издръжливо и расте по-меко при многократно пране, което улеснява грижите, стига да се отнасяте внимателно с него. Основните стоки предлагат измиване със студена или хладка вода в нежния цикъл, както и използване на мек препарат и без омекотител. Чаршафите могат да се перат с подобни цветни леки дрехи или бельо, но собствениците трябва да внимават да не претрупват машината си, тъй като това може да причини прекалено намачкване.

Повечето петна могат да бъдат предварително обработени чрез внимателно търкане на сода за хляб и мек препарат в тъканта с пръсти, преди да се измие нормално.

Докато чаршафите могат да бъдат напълно изсушени на въздух или машинно изсушени, Primary Products предлага машинно сушене в продължение на десет минути или слаб или среден огън, преди да ги окачите да изсъхнат напълно, тъй като това предотвратява набръчкването. Вместо листове за сушене, Primary Products също препоръчва използването на техните топки за сушене на вълна като естествена алтернатива.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове за първични стоки

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Спалното бельо за първични стоки е достъпно само чрез официалния им уебсайт. Компанията доставя в международен план, въпреки че клиентите са отговорни за всички съответни митнически такси.

 • Доставка

  Основните стоки предлагат безплатна доставка в съседните щати за всички поръчки, с различни цени за доставка за международни клиенти, както и за тези в Хавай или Аляска. Поръчките обикновено се изпращат в рамките на 1-2 работни дни (с изключение на артикули с предварителна поръчка) от центъра за изпълнение на компанията в Калифорния. Времената за доставка варират значително в зависимост от крайната им дестинация, но към всяка поръчка е предоставен номер за проследяване, за да сте сигурни, че знаете кога пакетът ви ще пристигне.

 • Се завръща

  Основните стоки предлагат пробен период от 100 нощувки за спално бельо. Клиентите се насърчават да опитат новите си легла за 30 нощувки; след този момент постелката, която се използва, но в противен случай в първоначалното си състояние, може да бъде заменена или върната за пълно възстановяване по всяко време преди 100-та нощ. Тази пробна версия е достъпна за артикули за продажба, но не и за артикули, означени като „окончателна продажба“.

  Процесът на връщане се инициира чрез планиране на разговор с компанията. Клиентите трябва да подменят спалното бельо в оригиналната му опаковка и са отговорни за покриване на разходите за доставка. Срещу допълнителна такса за осиновяване от 19,99 щ.д., върнатите ви легла ще бъдат дарени на семейство в нужда.

 • Гаранция

  Основните стоки не предоставят гаранция. Клиентите, чиито щракания на чаршафите падат или се преместват, могат да се свържат с компанията за комплект за ремонт или да изпратят постелките си за собствен ремонт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector