Menu Close

Преглед на лилави листове

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на лилави листове

Продукт Материал Цена
Лилави листове Вискоза, получена от бамбук, еластан $ 99 (Queen)
Лилави SoftStretch листове Вискоза от бамбукова вискоза, полиестер, еластан $ 149 (кралица)
Лилави детски чаршафи Вискоза от бамбукова вискоза, полиестер, еластан $ 99 (с две единични легла)

Превъртете L – R за повече подробности

Purple стартира през 2015 г. и създаде име за себе си със собствения си Purple Grid комфортен слой в Purple Mattress. Purple Grid използва хипер-еластичен полимер, изработен в решетъчен модел. Стените на решетката се закопчават под налягане и бързо се връщат назад, за да се приспособят към формата на тялото на спалния за оптимално облекчаване на налягането.

Докато първоначалният фокус на Purple беше върху матраци, продуктовата му линия се разшири, за да включва свързани продукти за сън, като рамки за легло, претеглено одеяло, чаршафи и завивка. Purple произвежда и други артикули, които използват популярната хипер-еластична полимерна мрежа, включително легла за домашни любимци, възглавници за сън и възглавници.

Лилавите листове са специално проектирани да работят с лилавата решетка. Те са по-разтегливи от конвенционалните комплекти листове, за да позволят на хипер-еластичния полимер да се огъва и огъва при необходимост. Но докато лилавите чаршафи може да са проектирани за лилавия матрак, те работят добре и при други модели, особено тези със забележително контуриране.

В момента се предлагат три разновидности листове: Лилави листове, Лилави SoftStretch листове и Лилави детски листове. Всички тези опции са разтегливи, но имат леки вариации, които могат да накарат купувачите да предпочетат един пред останалите. Ще сравним и сравним техните материали, цени, оразмеряване, цветови опции и инструкции за грижи, за да ви помогнем да решите кой комплект е най-подходящ за вас. Също така ще обобщим ключови фирмени политики, които биха могли да повлияят на вашето решение.

Разбивка на преглед на лилави листове

Изборът на подходящите чаршафи за вашето легло и личните предпочитания не винаги е лесен. Purple има три различни комплекта, за да приспособи отделните предпочитания на траверсите, но ще трябва да разберете как варират тези опции, за да решите коя е най-добрата за вас. Ще направим дисекция на материалите, ценообразуването, цветовите опции и други, за да ви дадем изчерпателен преглед на всеки комплект.

Материали и конструкция

Материалите и конструкцията оказват влияние върху усещането, производителността и издръжливостта на комплект листове, което ги прави два от най-важните фактори, които трябва да вземете предвид, докато пазарувате. Всички комплекти Purple Sheet използват подобни материали, но фините вариации засягат усещането.

Лилави чаршафи
Лилавите чаршафи са изработени от бамбукова вискоза и еластан. Вискозата прави чаршафите хладни и дишащи, докато спандексът ги прави малко разтегливи, за да могат да се движат с комфортния слой на вашия матрак за оптимално облекчаване на налягането. Тази опция може да е най-подходяща за купувачи с ограничен бюджет, които не искат да ограничават съответствието на своите комфортни слоеве.

Лилави SoftStretch листове
Purple SoftStretch Sheets използват комбинация от вискоза от бамбукова вискоза, полиестер и еластан. Този комплект е копринено мек и гладък за по-луксозно усещане, а трайната им конструкция трябва да устои на многократно пране. Тъй като са влагозадържащи и дишащи, Purple SoftStretch Sheets осигуряват силно регулиране на температурата. Тези чаршафи са най-престижната опция на марката, така че може да са идеални за хора, които търсят разтягане, дишане, мекота и лукс.

Лилави детски чаршафи
Подобно на лилавите листове SoftStretch, лилавите детски чаршафи са направени от смес от вискоза от бамбукова вискоза, полиестер и еластан. Техните характеристики също са подобни, съчетавайки разтягане, мекота, дишане, уют и издръжливост. Основната разлика е, че Purple Kid Sheets са предназначени за деца, така че техните размери и опции за цвят се различават от Purple SoftStretch Sheets.

Цени и оразмеряване

И трите комплекта лилави чаршафи попадат добре в средния ценови диапазон за качествено спално бельо. Комплектите с бамбук често струват повече, така че комплектите на Purple предлагат съотношение цена-качество в сравнение с конкуренцията. Разтегливите листове също са малко редки, така че лилавите листове могат да се харесат на купувачите, които са търсили висококачествени листове с тази уникална характеристика.

 1. Лилави чаршафи: Лилавите листове са най-изгодната за марката селекция на марката, така че купувачите, които искат да балансират комфорта и достъпността, може да предпочетат този комплект.
 2. Лилави SoftStretch листове: Purple SoftStretch Sheets са първокласният комплект на марката, носещ по-висока цена поради изключителната мекота и издръжливост на плата.
 3. Лилави детски чаршафи: Лилавите детски чаршафи са в съответствие с цената на SoftStretch чаршафите поради подобната им конструкция. Те също са първокласна опция със забележителна мекота и издръжливост, поради което носят по-висока цена.

Докато всеки комплект чаршафи се предлага с една или две калъфки за възглавници (в зависимост от размера), купувачите могат да закупят и комплекти Purple SoftStretch Pillowcase Set, ако искат да използват допълнителни възглавници или предпочитат да сменят калъфките си по-често.

Twin & Twin XL Пълна и кралица King & CA King Разделен крал
Лилави листове 89 долара 99 долара 119 долара 119 долара
Лилави SoftStretch листове 99 долара 129 до 149 долара 169 долара 169 долара
Лилави детски чаршафи 99 долара Неприложимо Неприложимо Неприложимо
Превъртете L – R за повече подробности

Както лилавите чаршафи, така и лилавите SoftStretch чаршафи се предлагат в шестте стандартни размера матраци и разделени крал, докато лилавите детски чаршафи се предлагат само в двойни размери. Чаршафите са изградени така, че да отговарят на стандартните размери на матраците, а калъфките за възглавници са изработени така, че да побират стандартна или кралска възглавница (в зависимост от размера на комплекта, който купувате).

Оразмеряване на лилави листове

Размери Монтиран лист Плосък лист Калъфки за възглавници
Близнак 38W ”x 75L” x 16D ” 57W ”x 98L” 20W ”x 31L”
Twin XL 38W ”x 75L” x 16D ” 57W ”x 98L” 20W ”x 31L”
Пълна 54W ”x 75L” x 16D ” 80W ”x 102L” 20W ”x 31L”
Кралица 60W ”x 80L” x 16D ” 80W ”x 102L” 20W ”x 31L”
Крал 76W ”x 84L” x 16D ” 91W ”x 100L” 20W ”x 39L”
Калифорнийски крал 76W ”x 84L” x 16D ” 91W ”x 100L” 20W ”x 39L”
Превъртете L – R за повече подробности

Опции за цвят, дизайн и шаблон

И трите разновидности на Purple Sheets се предлагат в няколко цветови варианта. Лилавите SoftStretch Sheets се предлагат в най-широкия спектър от цветове, с шест различни опции. Докато Purple Kid Sheets се предлагат само в три нюанса, тези цветове са особено подходящи за деца.

Комплект листове Опции за цвят и дизайн
Лилави листове Бяло, шисти, пясък, лилаво
Лилави SoftStretch листове Истински бял, бурен сив, мек люляк, естествен овес, сутрешна мъгла, наситено лилаво
Лилави детски чаршафи Розово, синьо, сиво

Грижи и почистване

Най-добрата практика е да следвате инструкциите за грижа, приложени към вашите листове, за да предотвратите повреда и да запазите живота им. Тъй като и трите вида лилави листове съдържат подобни материали, те имат подобни инструкции за грижа.

Лилавите листове могат да се перат в машина в студена вода и да се изсушават или сушат в сушилня при настройка на най-ниската температура. Упоритите петна могат да бъдат премахнати с помощта на комбинация от сода за хляб и сапун за съдове Dawn преди измиване. Purple не препоръчва използването на омекотител, тъй като бамбуковите чаршафи сами по себе си са меки и омекотителят може да остави остатъци върху спандекса.

В допълнение към спазването на инструкциите за грижа, собствениците могат да удължат използваемия живот на чаршафите си, като използват щадящия цикъл, като избягват суровите препарати и ги изваждат веднага от сушилнята, след като изсъхнат.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на лилави листове

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Лилави кораби в рамките на САЩ и Канада. Таблици могат да бъдат закупени от уебсайта на Purple, Amazon и от избрани партньори на дребно. Купувачите могат също да разгледат продуктите на Purple лично в шоурума на компанията в Юта и да изберат магазини за матраци и мебели.

 • Доставка

  Лилави кораби безплатни в съседните Съединени щати. Таксите за доставка се прилагат за поръчки до Аляска, Хавай и Канада. Лилавото обикновено се доставя чрез FedEx и листовете пристигат спретнато сгънати в пакет.

 • Се завръща

  Чисти и неповредени лилави листове могат да бъдат върнати до 30 дни. Клиентът е отговорен за таксите за връщане. Тази политика се прилага за покупки директно през Purple. Търговците на дребно на трети страни могат да имат различни политики.

 • Гаранция

  Purple Sheets се предлагат с 1-годишна ограничена гаранция, която започва от датата на покупката. Ако Purple установи, че има квалифициращ дефект, той ще поправи или замени парче или целия комплект. Собственикът е отговорен за разходите за транспорт и проверка.

  Политиката обхваща първоначалния собственик, закупил лилавите им листове чрез оторизиран търговец. Той не обхваща листове, за които Purple определя, че са били злоупотребявани, повредени или пренебрегнати. Той също така изключва нормалното износване от измиване и употреба.

  Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector