Menu Close

Преглед на лист SHEEX

SF читателите получават 20% отстъпка при покупка от $ 100 или повече с код Sleep20

Продукт Материал Тъкайте
Оригинално изпълнение 87% микрофибър полиестер, 13% еластан Плета
Studio Tech 87% полиестер, 13% еластан Плета
Arctic Aire Макс 100% Tencel Lyocell Сатин
Луксозна мед 90% полиестер, влят с мед, 10% еластан Плета
ECOSHEEX бамбук 100% вискоза от бамбук Сатин

Превъртете L – R за повече подробности

SHEEX произвежда колекция от легла от висококачествени тъкани с влагозадържащи и регулиращи температурата качества. Двамата основатели, колежките треньори по баскетбол Мишел Брук-Марциняк и Сюзън Валвиус, бяха вдъхновени да създадат спално бельо със същите предимства на високопроизводителното активно облекло. Спалното бельо SHEEX е проектирано да бъде силно дишащо, еластично и устойчиво на бръчки. Компанията се разшири извън оригиналните си комплекти чаршафи, като включи възглавници, завивки, одеяла, дюшеци, дрехи за сън и аксесоари в продуктовата си линия.

Ще разгледаме по-подробно колекциите от листове SHEEX, предлагани днес. Колекцията Original Performance е направена от микрофибър полиестер и еластан за дишане и разтягане. Колекцията Studio Tech е комплект в европейски стил, с завивка и монтиран чаршаф, който отвежда влагата. Комплектът Arctic Aire Max е изтъкан от лиоцел Tencel за копринено гладко усещане, докато луксозната медна колекция се отличава с медна тъкан. SHEEX предлага и колекцията ECOSHEEX Bamboo, водопоглъщащ комплект, направен с мека вискоза от бамбук.

Всяка колекция от листове се продава като комплект и се произвежда в стандартни размери за настаняване на близнаци през матраци King size king size. Нашият изчерпателен преглед на листове SHEEX включва подробности за конструкцията и ефективността на всеки комплект. Ще разделим размерите и наличните цветови опции, в допълнение към инструкциите за почистване и грижа за вашите листове SHEEX. И накрая, ще прегледаме политиките на компанията за доставка, връщане и гаранция.

Разбивка на преглед на Shees Sheets

Листовете SHEEX са направени с високоефективни материали, които осигуряват много от същите предимства за регулиране на температурата като активното облекло. Иновативната изработка на комплекти SHEEX води до различно усещане, отколкото бихте очаквали, особено ако обикновено използвате памучно спално бельо. Листовете SHEEX имат по-голямо разтягане, което позволява на монтирания лист да се доближава плътно до матрака. Чаршафите са устойчиви на набръчкване за гладък, копринен вид.

Тук ще разгледаме ключовите характеристики на чаршафите SHEEX, включително материалите, размера и цветовите опции.

Материали и конструкция

Въпреки че всяка колекция от SHEEX е проектирана да държи траверсите хладни, има вариации в използваните материали и изработка. Това води до уникално усещане и тегло за всеки комплект листове, което купувачите трябва да вземат предвид, преди да направят покупка.

Оригинално изпълнение
Оригиналните листове имат плетена изработка, която е 87% полиестер и 13% еластан. Влакната отвеждат влагата и я изпаряват бързо, за да запазят горещите траверси и тези във влажен климат сухи и удобни. Spandex добавя опъване към чаршафите и монтираният лист отговаря на формата и размера на матрака. Тези с атлетичен начин на живот и купувачите, които носят активно облекло, ще открият, че чаршафите SHEEX се чувстват познати, тъй като изработката е моделирана по отношение на активните облекла. Тъканта има лек блясък и копринено покритие, но меките чаршафи могат да се хванат за суха кожа (като мазоли) и могат да хапнат с течение на времето. Оригиналните листове за изпълнение се предлагат в 12 цвята.

Studio Tech
Листовете на Studio Tech са изработени с 87% полиестер и 13% спандекс. Това е единственият комплект, който не включва плосък лист. По-скоро това е комплект в европейски стил, който вместо това включва завивка. Подобно на горния чаршаф, завивката може да се пере редовно. Ефективният плат, използван за колекцията Studio Tech, също е влагозащитен и дишащ, така че го препоръчваме за горещи траверси. Разтегливата изработка може да се задържи и не е за тези, които искат свежи памучни чаршафи. Въпреки това, чаршафите са меки и издръжливи. Предлагат се в два плътни цвята и три двуцветни цвята.

Arctic Aire Max
Листовете Arctic Aire Max са направени със 100% лиоцел Tencel. Преплитането на сатин от 300 нишки придава блясък и мекота на листовете. Преплитането на сатен обикновено включва три нишки над и една нишка отдолу, което придава блясък на листовете, но може да изложи повече нишки на прихващане. Tencel лиоцелът се произвежда с целулозни влакна и се счита за екологичен. Той отвежда влагата, позволявайки й бързо да се изпарява и помага за предотвратяване на растежа на бактерии. Листовете Arctic Aire Max не са толкова разтегливи, колкото другите колекции SHEEX, но все пак са леки и дишащи, за да запазят траверсите хладни. Купувачите имат избор от осем цвята.

Луксозна мед
Луксозната медна колекция е плетена с 90% полиестер, напоен с мед и 10% еластан. Меката медна материя Pro + Ionic има меко усещане и приятна драпировка. Предимствата на медта включват регулиране на температурата и намалена миризма и бактерии. Луксозните медни чаршафи позволяват много въздушен поток, а влагозадържащата тъкан поддържа удобните трапези удобни. Кръглата плетка води до гладко, копринено усещане. В тази колекция се използва по-малко спандекс, но листовете все още са разтегливи и съответстващи. Колекцията Luxury Copper се предлага в осем цвята.

Бамбук
ECOSHEEX Бамбуковите листове ECOSHEEX са издръжливи и меки, със 100% вискоза от бамбукова изработка. Бамбукът е възобновяем ресурс, така че те могат да бъдат добър избор за екосъзнателните купувачи. Преплитането на сатен добавя приятен блясък и копринено усещане към чаршафите. Тези бамбукови чаршафи са силно абсорбиращи, така че те се изсмукват и изпаряват влагата, за да запазят удобните за изпотяване траверси. Изработката е дишаща и охлаждаща. Бамбуковите чаршафи ECOSHEEX не са толкова разтегливи, колкото другите комплекти SHEEX, но стават по-меки при всяко пране. Купувачите трябва внимателно да следват инструкциите за грижи, тъй като тези листове могат да хапват.

Цени и оразмеряване

Листовете SHEEX обикновено струват малко повече от средния набор листове. По-високата цена на листите SHEEX отразява качеството на използваните тъкани. Разтегливото производство на листове SHEEX гарантира, че те се вписват в редица размери матраци и профили, а всеки монтиран лист има здрава еластична лента за допълнителна сигурност. Чаршафите SHEEX се продават в комплекти, а парчетата, включени във всеки комплект, са сравними с подобни марки.

Оригиналната колекция Performance се предлага в двойни / двойни XL, пълни, кралица, крал / калифорнийски крал и разделени крале. Колекцията Studio Tech се предлага в двойни / двойни XL, пълни / кралица и крал / калифорнийски крал. Всички останали комплекти се предлагат в двойни, пълни, кралични, кралски и калифорнийски размери.

Всеки комплект включва един монтиран чаршаф, един плосък чаршаф и една или две калъфки за възглавници, с изключение на комплекта Studio Tech, който не включва плосък чаршаф, но идва с една или две бутафории и завивка.

Отделно
В допълнение към комплектите SHEEX, купувачите могат да закупят отделно артикули от колекцията Original Performance. Това включва калъфки за възглавници, монтирани чаршафи, плоски чаршафи, завивки и кутии за пружини.

SHEEX Оразмеряване на листове

Монтиран лист Плосък лист Калъфки за възглавници Шамс Покривка за завивка (само за Studio Tech)
Twin / Twin XL 39 “Ш x 75” Д x 14 “D

Studio Tech: 39 ”W x 80” L x 14 ”D

66 ”Ш x 96” Д 20 “Ш x 30” Д 20 ”Ш x 26” Д 68 ”Ш x 93” Д
Пълна 54 ”W x 75” L x 16 ”D 82 ”Ш x 96” Д 20 “Ш x 30” Д 20 ”Ш x 26” Д 90 ”Ш x 94” Д
Кралица 60 ”W x 80” L x 18 ”D 90 ”Ш x 102” Д 20 “Ш x 30” Д 20 ”Ш x 26” Д 90 ”Ш x 94” Д
Крал 78 ”Ш x 80” Д x 20 ”Г 108 ”Ш x 102” Д 20 ”Ш x 40” Д 20 ”Ш x 36” Д 94 ”Ш x 108” Д
Калифорнийски крал 78 ”Ш x 80” Д x 20 ”Г 108 ”Ш x 102” Д 20 ”Ш x 40” Д 20 ”Ш x 36” Д 94 ”Ш x 108” Д
Разделен крал 39 “x 78” (x2) 108 ”Ш x 102” Д 20 ”Ш x 40” Д Неприложимо Неприложимо
Превъртете L – R за повече подробности

Опции за цвят, дизайн и шаблон

Налични са широка гама от цветове за чаршафи SHEEX, включително светли неутрални, тъмни цветове и бижута. Колекцията Original Performance предлага най-широка гама от възможности, докато колекцията Studio Tech е най-ограничена. Чаршафите SHEEX обикновено държат добре багрилото и се противопоставят на избледняването с подходяща грижа.

Комплект листове Опции за дизайн
Оригинално изпълнение Ярко бяло, екрю, каки, ​​ружово розово, лавандула, гранат, перлено синьо, Каролина синьо, гора, флот, графит, черно
Studio Tech Твърдо вещество: Каки, графит

Двуцветни : каки / ярко бяло, графит / ярко бяло, тъмносин / графит

Arctic Aire Макс Бяло, слонова кост, кафяво, сребърно, светлосиньо, деним, розово, въглен
Луксозна мед Бяло, кафяво, аква, сиво, морско, ръжда, светло сиво, черно
Разделен крал Бяло, слонова кост, кафяво, мед, морска пяна, светло синьо, люляк, сиво

Грижи и почистване

Правилната грижа и почистване удължава живота на покривките и е от съществено значение купувачите да следват инструкциите за грижа, предоставени от производителя. Някои материали ще изискват специално внимание.

Листовете SHEEX са издръжливи и са проектирани да издържат на избледняване и свиване. Плетените стилове са устойчиви на бръчки и няма нужда да се гладят. Въпреки че тези чаршафи издържат при редовно измиване, трябва да се спазват инструкциите за грижа, за да се предотврати пилинг, прихващане или други повреди.

Оригиналните листове могат да се перат в редовен цикъл със студена вода, но не използвайте белина или омекотител. Сушете листовете с барабан с бавен огън, но не използвайте листове за сушене на тъкани. Същите инструкции за грижа важат за колекциите Studio Tech и Luxury Copper.

Листовете Arctic Aire Maxe трябва да се измият със студена вода преди употреба. Уверете се, че измивате тъмните цветове отделно и не използвайте белина или омекотител. Изсушете на сушилня с бавен огън и извадете веднага, за да предотвратите набръчкване. Не трябва да използвате и сушилни листове за тази колекция. Листовете Arctic Aire Max могат да се гладят с топла ютия, ако е необходимо. Колекцията ECOSHEEX Bamboo има същите инструкции за грижа.

Тъй като всички листове SHEEX могат да се перат и изсушават в машина, те не се нуждаят от поддръжка. Омекотителите за платове и сушилните листове могат да променят усещането и работата на листовете, така че е важно да ги избягвате. Производството на колекциите Luxury Copper и ECOSHEEX Bamboo може да помогне да се противопоставят на миризми и бактерии. По принцип завивките трябва да се перат веднъж седмично.

Отстъпки и сделки

SF читателите получават 20% отстъпка при покупка от $ 100 или повече с код Sleep20

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Листовете SHEEX могат да бъдат закупени онлайн чрез уебсайта на SHEEX и от търговци на дребно като Amazon и Bed Bath & Beyond. Въпреки че SHEEX не оперира с никакви тухлени и хоросанни обекти, компанията си партнира с търговци на дребно като Walmart и Mattress Firm за наличност в магазините в САЩ.

  SHEEX предлага доставка в рамките на Съединените щати и до международни местоположения.

 • Доставка

  Стандартната доставка е безплатна при вътрешни поръчки над $ 150. За ускорена и международна доставка се прилагат допълнителни такси за доставка. Въпреки че е налична международна доставка, SHEEX е в състояние да предостави само прогнози за мита и данъци за поръчки, изпратени до Канада. Международните клиенти са отговорни за всички мита, мита и данъци.

  Поръчките обикновено се изпращат в същия или следващия работен ден чрез FedEx. Очакваната дата на доставка е предоставена при плащане, което зависи от дестинацията за доставка.

 • Се завръща

  Листовете SHEEX се доставят с 60-дневна политика на безрисково връщане, която започва от датата на покупката. Връщанията могат да бъдат инициирани онлайн и те са безплатни за поръчки в САЩ

  В случай на връщане, SHEEX предоставя пълно възстановяване на сумата.

 • Гаранция

  Листовете SHEEX са покрити с едногодишна гаранция. В случай на производствен дефект, включително физически недостатъци, разкъсване или разплитане, които не са причинени от неправилна употреба, SHEEX предоставя етикет за връщане и сравнима подмяна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector