Menu Close

Snowe Sheets Преглед

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Snowe

Комплекти Snowe Sheet

Продукт Материал Цена
Спално бельо 100% италианско спално бельо $ 320
Snowe Percale Sheets 100% египетски памук 220 долара

Превъртете L – R за повече подробности

С фокус върху минималистичния стил, качество и достъпност, Snowe произвежда домашни принадлежности, включително спално бельо, кърпи, халати, прибори за хранене и прибори за пиене. Компанията произвежда два комплекта чаршафи, лен и перкал, които предлагат дишане и мекота за траверси.

Ще разгледаме по-отблизо и двата комплекта листове, за да можете да знаете какво да очаквате, преди да направите покупка. Колекцията Linen се измива на въздух за меко и гладко усещане. Комплектът Percale е направен от египетски памук с дълъг щапелен материал за лек, свеж вид. Различните измислици се харесват на купувачи с различни нужди и предпочитания.

И двата комплекта листове са изработени от висококачествени материали за над средно дълготрайност и нивото на внимание към детайла е очевидно. Като цяло, чаршафите, които сте избрали, влияят на цялостния ви комфорт през цялата нощ. Те могат да повлияят и на външния вид на вашата спалня. И двата комплекта листове Snowe се произвеждат в неутрални цветове, които са много гъвкави, включително топли и студени тонове.

Ще разделим ефективността на листата на Snowe, включително материали, конструкция и цени. Ще обясним също как да се грижим за тези луксозни чаршафи и какво да вземем предвид при пазаруване на нови легла.

Комплекти Snowe Sheet

Разбивка на преглед на Snowe Sheets

С два комплекта листове, които имат различни характеристики, купувачите трябва да вземат предвид своите уникални нужди и предпочитания при сравняване на листите Snowe. И двете са меки и дишащи, но материалите и конструкцията на листовете влияят върху тяхното усещане и външен вид. Цветовите опции също се различават в зависимост от производството.

Други важни фактори, които трябва да се вземат предвид, са оразмеряването и ценообразуването. Луксозните чаршафи често са по-скъпи поради качеството на строителството. За да защитят инвестицията си, купувачите ще искат да бъдат сигурни, че спазват всички предоставени инструкции за грижи и почистване. Щедрото изпитание за сън може да предложи допълнително спокойствие.

Материали и конструкция

Материалите и конструкцията на всеки комплект Snowe, наред с други фактори, определят как ще се представят, когато става въпрос за регулиране на температурата, издръжливост и поддръжка. Snowe предлага два комплекта, лен и перкал, които се различават по изработка.

Спално
бельо Комплектът спално бельо е изработен от белгийски лен, естествено влакно, което е леко и дишащо. Въпреки че бельото може да се чувства грубо, чаршафите Snowe се измиват на въздух за допълнителна мекота. В резултат на това те имат по-гладко усещане, отколкото може да се очаква, и омекотяват с всяко измиване.

Тъй като спалните бельо Snowe са изработени от естествени влакна, те са изключително дишащи и регулират температурата. Горещите траверси и тези в топъл или влажен климат вероятно ще оценят въздушното усещане. Те също са сертифицирани по OEKO-TEX, като гарантират, че в производствения процес не се добавят вредни химикали.

Лененото набръчкване става лесно, така че този комплект е най-подходящ за траверси, които обичат спокойна визия и текстурирано усещане. Листовете имат минимално разтягане, но са с големи размери.

Перкални чаршафи
Комплектът Percale е направен от египетски памук с дълги щапелни щапели. По-дългите памучни влакна и преплитането на 500 нишки водят до гладко усещане. Percale следва модел на резба с един над един, който насърчава въздушния поток през листовете.

Памукът отвежда влагата и топлината, за да осигури на траверсите комфорт през цялата нощ. Snowe Percale Sheets са изключително леки и дишащи за първокласно регулиране на температурата.

Тези листове имат свеж усещане с матово покритие. Комплектът Percale е най-подходящ за тези, които търсят чаршафи в хотелски стил. Някои спящи може да открият, че Percale Sheets отначало са твърди, но с времето омекват. И докато са склонни към набръчкване, те могат да бъдат изгладени за по-гладък външен вид.

Цени и оразмеряване

Комплектите листове Snowe имат над средните ценови точки, но вниманието към детайлите може да оправдае по-високите разходи за много купувачи. Снежните листове се произвеждат в Италия с висококачествени материали и трайни методи на строителство. Това води до по-голяма от средната продължителност на живота на комплектите листове, осигурявайки ценна възвръщаемост на вашата инвестиция.

 1. Спално бельо: Спалното бельо е по-скъпо от Percale Sheets, въпреки че и двете включват едни и същи елементи в комплекта. Комплектът спално бельо включва един монтиран чаршаф, един плосък чаршаф и две калъфки за възглавници. Пълните и краличните размери включват стандартни калъфки за възглавници, докато кралските и калифорнийските кралски размери се доставят с царски възглавници. Комплект от две калъфки за възглавници можете да закупите отделно. Комплектът листове се предлага в три цвята.
 2. Перкални чаршафи: Подобно на комплекта спално бельо, и комплектът перкални чаршафи включва един монтиран чаршаф, един плосък чаршаф и две калъфки за възглавници. Комплект от две калъфки за възглавници можете да закупите отделно. Колекцията Percale се предлага в пет цвята.

В допълнение към комплектите листове, Snowe предлага два пакета: Starter Sleep Bundle и Complete Sleep Bundle. Всеки пакет включва комплект листове и завивка. Пълният пакет за сън също се предлага с две допълнителни калъфки за възглавници и две фиктивни.

Ценообразуване на Snowe Sheets

Twin & Twin XL Пълна и кралица King & CA King
Спално бельо 300 долара $ 320 $ 340
Перкални листове 200 долара 220 долара 240 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Сноу чаршафите се произвеждат само в пълни размери, кралица, крал и калифорния. Двойни и двойни XL размери не са налични. Чаршафите са с големи размери и могат да побират повечето високопрофилни матраци.

Оразмеряване на Snowe Sheets

Размери Монтиран лист Плосък лист Калъфки за възглавници
Пълна 76 ”L x 55” W x 17 ”D 102 ”L x 81” W Перкал: 20 ”W x 32” L

Спално бельо: 20 ”Ш x 31” Д

Кралица 80 ”L x 60” W x 17 ”D 112 ”L x 100” W Перкал: 20 ”W x 32” L

Спално бельо: 20 ”Ш x 31” Д

Крал 80 ”L x 78” W x 17 ”D 112 ”L x 118” W 20 ”Ш x 40” Д
Калифорнийски крал 84 “L x 72” W x 17 “D 112 ”L x 118” W 20 ”Ш x 40” Д
Превъртете L – R за повече подробности

Опции за цвят, дизайн и шаблон

Snowe се фокусира върху класически, неутрални цветове, така че възможностите за дизайн и цвят за листите Linen и Percale са малко ограничени. Всеки комплект листове се произвежда само в плътни цветове и са налични топли и студени тонове. Комплектът листове Percale предлага на купувачите повече възможности, като същевременно остава в рамките на неутрална цветова палитра.

Комплект листове Опции за цвят и дизайн
Спално бельо Основно бяло, пепеляво сиво, шиферно синьо
Перкални листове Основно бяло, пепеляво сиво, шиферно синьо, класическа слонова кост, вечен руж

Грижи и почистване

Правилната грижа за чаршафите предотвратява повреда на плата и удължава живота на листовете. И двата комплекта листове Snowe са лесни за грижи, въпреки че трябва да се спазват предоставените инструкции за грижа, за да се поддържа външния вид и усещане на чаршафите.

Колекцията за спално бельо може да се пере в пералня отделно с топла вода. Измиването на чаршафи поотделно може да предотврати събирането на власинки от други предмети, например кърпи, върху чаршафите. Не използвайте хлорно избелващо средство при пране на спално бельо. Изсушете ги на барабан и използвайте топла ютия, за да ги изгладите, ако е необходимо.

Колекцията Percale трябва да се мие в пералня поотделно с топла вода. Не използвайте белина. Сушете листовете с барабан с бавен огън и използвайте топла ютия, за да изгладите листовете, ако е необходимо. Незабавно извадете листовете от сушилнята и ги сгънете незабавно, за да запазите свежия си вид, свързан с перкалните листове. Можете също да поставите чаршафите на леглото, когато са леко влажни и да ги дръпнете здраво, за да ги изгладите. Това им помага да изсъхнат с по-малко бръчки.

Наличието на множество комплекти, така че да можете редовно да завъртате листовете си, помага всеки комплект да продължи по-дълго. Измиването им редовно, в идеалния случай веднъж седмично, помага за намаляване на натрупването на бактерии и миризми. От съществено значение е и бързото третиране на петна.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Snowe

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Snowe кораби за Съединените щати, включително Аляска, Хавай и американски територии. Компанията също така доставя до международни дестинации при поискване.

  В допълнение към предлагането на своите продукти онлайн чрез уебсайта на Snowe, Snowe оперира с две локации в Ню Йорк.

 • Доставка

  Snowe начислява фиксирана цена от 5 долара за доставка в съседните Съединени щати. За поръчки, изпратени извън съседните САЩ, могат да се начисляват допълнителни такси

  Поръчките се обработват в рамките на 1 до 2 работни дни и обикновено се доставят в рамките на 2 до 7 работни дни. Ускорените методи за доставка са на разположение срещу допълнително заплащане.

 • Се завръща

  Snowe подкрепя комплектите си с 60-дневен пробен период за сън. Купувачите могат да изберат замяна или възстановяване на сума за върнати артикули в рамките на този пробен период. Подаръците се връщат за кредит в магазина.

  За да инициират връщане, клиентите трябва да изпратят имейл на услугата за клиенти на Snowe с номера на поръчката. Snowe ще изпрати етикет за връщане и допълнителни инструкции. Връщането е безплатно в съседните САЩ

 • Гаранция

  Snowe не предлага гаранция за комплектите листове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector