Menu Close

Преглед на одеялото на Baloo

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла с тегло Baloo Living

През 2018 г. Елизабет Грожан основава Baloo Living от дома си в Бали, като възнамерява да осигури претеглени одеала, подходящи за целогодишна употреба. Grojean се надяваше да помогне на хората да намалят безпокойството си и да получат по-добър нощен сън с продукти, създадени от екологично чисти материали.

Baloo се стреми да бъде екологичен в своите материали, опаковки и цялостно въздействие, правейки продуктите на тази компания популярни сред фокусирани върху общността, екологични потребители. Baloo постепенно премахва използването на пластмасови материали в опаковките си в полза на торбички за прах за многократна употреба и е неутрален на въглерод чрез партньорство с Sea Trees от Sustainable Surf.

Продуктовата линия на компанията включва калъфка за възглавници, завивка, маска за сън, система за тонална терапия и три опции за претеглено одеяло, включително следното:

Baloo Weighted Blanket: Baloo Weighted Blanket е водещ продукт и бестселър на марката. Този продукт се състои от памучна обвивка, пълна с памучна вата и стъклени микронизли. Той е проектиран да се побере в горната част на леглото ви.

Baloo Weighted Comforter:
Тази претеглена ковчежка също е изработена от 100% памучна обвивка, памучна вата и стъклени микрозърна. Въпреки това, одеялото е по-голямо от одеялото Baloo Weighted Blanket, за да прилича по-близко на традиционното одеяло, като се премества над краищата на леглото.

Baloo Weighted Throw: Изработено за покриване на двойно легло или за използване на дивана, това претеглено хвърляне е най-малкото, леко и най-евтиното одеяло на Baloo. Подобно на другите одеяла на Baloo, той е направен с памук със стъклен пълнеж от микрозърна.

Ще се спрем на водещия продукт на компанията, Baloo Weighted Blanket. За да ви дадем пълна картина на предложенията на Baloo, ще предоставим и информация за другите претеглени одеяла на Baloo. Ще обсъдим дизайна, материалите и производителността на Baloo Weighted Blanket, в допълнение към предоставянето на информация за фирмените политики, като доставка и връщане.

Разбивка на Baloo Weighted Blanket Review

А скорошно проучване заключи, че претеглените одеяла може да помогне на някои хора с тревожност и други условия се постигне по-спокоен сън, а това е точно това, което претеглена одеялото Baloo е проектиран да направи.

Изработена с помощта на памук без химикали и лабораторно тествани безоловни стъклени микросфери, Baloo Weighted Blanket е един от малкото модели на пазара, който не съдържа синтетични материали. Това помага да се направи хладно и дишащо достатъчно за повечето климатични условия. Претегленото одеяло Baloo също е изцяло натурално и сертифицирано веганско.

Поради уникалната си конструкция, Baloo Weighted Blanket може да е идеален за екологични потребители и хора, които спят горещо. Той постига високи резултати в нашите категории за изпълнение и се предлага в три от най-популярните опции за тегло, така че трябва да побере повечето възрастни траверси.

Материали и опции

Опциите за тегло и размер на Baloo варират в различните модели. Baloo Weighted Blanket и Baloo Weighted Comforter се предлагат в пълен размер / с кралица или с размер king, докато Baloo Weighted Throw се предлага само в един размер, който е много подходящ за двойно легло или диван. Baloo също препоръчва своя Weighted Throw на двойки, като предлага по един за всеки партньор, вместо да споделя.

Докато Хвърлянето тежи 12 килограма, Baloo Weighted Blanket и Weighted Comforter се предлагат в три варианта за тегло: 15, 20 и 25 килограма.

Претеглените одеяла на Baloo са изработени от памук с безоловно стъклено стъклено микропълнение. Двойното зашиване помага за предотвратяване на изтичане на пълнеж и обединяване.

Продукт Опции за размер Опции за тегло Материал за пълнене Материал на черупката Размери
Baloo Претеглено одеяло Пълна / кралица, крал Пълна / кралица: 15 lbs., 20 lbs.

Крал: 25 lbs.

Стъклени микрозърна, памучна вата Памук Пълна / кралица: 60 ​​”x 80”

Крал: 80 ”x 87”

Утешител Baloo Пълна / кралица, крал Пълна / кралица: 15 lbs., 20 lbs.

Крал: 25 lbs.

Стъклени микрозърна, памучна вата Памук Пълна / Queen: 90 ”x 90”

Крал: 92 ”x 108”

Baloo Претеглено хвърляне Хвърли 12 lbs. Стъклени микрозърна, памучна вата Памук 42 “x 72”
Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Водещият продукт на Baloo, Baloo Weighted Comforter, е опцията на компанията със средни цени. Въпреки че съдържа естествени материали, които обикновено увеличават цената на модела, цената на Baloo Weighted Blanket е близо до средата на средния диапазон за претеглените одеяла. Това може да повиши стойността му за клиентите. Най-малкото и леко одеяло на компанията, Baloo Weighted Throw, е най-достъпният избор от марката, а Weighted Comforter е най-скъпият поради по-големия си размер.

Преди да закупите претеглено одеяло, Baloo препоръчва да вземете теста за съня. Този тест задава въпроси за начина на живот, за да определи вашите нужди и ви подсказва да помислите за размера на леглото си и дали одеялото ще бъде споделено или не. След като приключите викторината, Baloo ще препоръча модел одеяло, размер и тегло за вас.

Ценообразуване на одеяло Baloo Living

Продукт Цена
Baloo Претеглено одеяло Пълна / Queen: $ 169

Крал: 204 долара

Утешител Baloo Пълна / Queen: $ 219

Крал: $ 259

Baloo Претеглено хвърляне 159 долара

Претеглени рейтинги на ефективността на одеялото

Когато решавате кое претеглено одеяло е подходящо за вас, важно е да вземете предвид материалите за пълнене и обвивка, разпределението на пълнежа, трайността, контрола на температурата и опциите за тегло.

Претегленото одеяло Baloo печели най-високите си резултати в качеството на материала и регулирането на температурата. Изцяло естествената, ватирана памучна обвивка и стъкленото пълнене на микрозърна от това одеяло са висококачествени, дишащи материали, които помагат за ограничаване на абсорбцията на топлина, за да се намали възможността за прегряване. Въпреки това, памучната вата също добавя плюшено, уютно усещане, което трябва да помогне на траверсите да останат топли, когато температурите спаднат, което прави Baloo Weighted Blanket подходящо за целогодишна употреба.

Одеялото получава малко по-ниски оценки за разпределение на опциите за пълнене, издръжливост и тегло, въпреки че все още има добри резултати в тези категории.

Предлагат се три опции за тегло: 15, 20 и 25 паунда. Тъй като това са едни от най-популярните опции за тегло, те трябва да могат да побират повечето възрастни.

Пълнежът от стъклени мъниста е пришит в квадратни и правоъгълни джобове по цялото одеяло, за да се предотврати събирането и обединяването. Претегленото одеяло Baloo трябва да се радва на над средния живот поради своята памучна обвивка, памучна вата и пълнеж от стъклени мъниста, които трябва да продължат по-дълго от пластмасовите пелети и полиестерната обвивка и пълнежа, които някои конкуренти използват.

Качество на запълване

Безоловният стъклен пълнеж използва много фини микрозърна, така че одеялото да се оформя плътно около тялото. Стъклените микрозърна също допринасят за качеството и издръжливостта на това одеяло, като същевременно намаляват риска от прегряване. Докато много състезатели използват полиестерна вата, за да омекотят претегления пълнеж за по-гъста текстура, Baloo Weighted Blanket използва естествен памук. Изключителната дишане на този материал трябва да помогне за намаляване на натрупването на топлина.

Качество на черупката

Премиум памучната обвивка е капитонирана за допълнителна мекота. Тъй като памукът обикновено позволява по-голяма циркулация на въздуха от полиестера, тази обвивка допринася за силното регулиране на температурата на одеялото. Ъгловите бримки също позволяват на собствениците да прикрепят завивка за допълнителна изолация и по-лесно почистване.

Контрол на температурата

Памукът е естествено дишащ материал, позволяващ въздушния поток в одеялото, така че топлината да може да се разсее. Освен това стъкленото пълнене на микрозърна на Baloo Weighted Blanket помага за ограничаване на поглъщането на топлина, докато памучната вата добавя уют. Като цяло този модел осигурява много добър контрол на температурата, подходящ за целогодишна употреба.

Опции за тегло

Претегленото одеяло Baloo се предлага в три варианта за тегло: 15, 20 и 25 паунда. Те трябва да са подходящи за много възрастни траверси, но някои конкурентни модели предлагат по-голямо разнообразие.

Разпределение на запълване

За да се предотврати обединяването, пълнежът от стъклени топчета се зашива на квадрати и правоъгълници, ватирани с памучна вата. Този дизайн има за цел да създаде еднакво разпределение на теглото в одеялото.

Трайност

Памучните материали на одеялото и стъкленото микропълнение са висококачествени и по-трайни от повечето пластмасови и / или полиестерни компоненти, използвани от някои конкуренти. С подходящи грижи тази конструкция трябва да допринесе за над средния живот.

Колко тежко трябва да бъде моето одеяло?

Като цяло, подходящото за вас одеяло ще бъде около 10% от телесното ви тегло. Например, ако тежите около 250 килограма, одеало от 25 килограма вероятно би било най-доброто за вас.

Освен това, вземете предвид размера на одеялото, когато избирате опция за тегло. Тъй като по-големите размери разпределят теглото на по-широка площ от по-малките модели, те могат да се чувстват по-леки.

Baloo препоръчва също да изберете тегло на одеяло въз основа на предпочитаната от вас позиция на сън. Страничните траверси може да предпочетат по-леко одеяло, докато траверсите за гърба и стомаха могат да предпочетат по-тежък вариант. Хората със ставни проблеми и тези под 18 или над 65 години също могат да се възползват от по-леко претеглено одеяло.

Независимо от теглото на вашето одеяло, трябва да се консултирате с лекар преди да закупите дали имате сънна апнея или други основни здравословни проблеми. Опциите за тегло на Baloo не са подходящи за повечето деца. Ако пазарувате претеглено одеяло за дете, консултирайте се с неговия лекар, за да определите дали са достатъчно големи.

Ако не смятате, че одеялото Baloo Weight е подходящо за вас, но все пак се интересувате от намирането на друг модел, може да помислите за едно от другите най-добре претеглени одеяла на пазара.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла с тегло Baloo Living

Политики за пробен период, доставка и гаранция

 • Наличност

  Продуктите на Baloo могат да се доставят в рамките на Съединените щати, Канада, Обединеното кралство, Повечето продукти също могат да бъдат изпратени до други международни дестинации чрез трета страна логистична компания.

  Продуктите на Baloo Living се предлагат на уебсайта на марката и различни продавачи на трети страни, като Amazon, Nordstrom и Huckberry. Политиките варират при покупка чрез независим търговец.

 • Доставка

  Baloo кораби през Съединените щати от съоръжения в Ню Йорк и Калифорния, за да ускори времето за доставка. Повечето поръчки се изпращат в рамките на един работен ден чрез UPS и пристигат за 2 до 5 работни дни.

  Доставката е безплатна в съседните Съединени щати, но пратките до Аляска, Хавай, Пуерто Рико или други територии изискват субсидирана такса за доставка.

  За международни поръчки могат да се прилагат такси за доставка, мита, мита и данъци.

 • Пробен период

  Baloo Living предлага на клиентите 30-дневна политика за връщане. По време на този прозорец можете да върнете елемента си за възстановяване или да го замените за друга опция.

  Доставката на борси и връщанията за кредит в магазина е безплатна в рамките на съседните САЩ. Ако поискате възстановяване на средства под оригиналния начин на плащане или ако живеете извън съседния САЩ, ще се начисли такса за доставка.

 • Гаранция

  Гаранцията за качество на Baloo Living предлага да поправите или замените продукти с дефекти в материалите или изработката във всеки един момент от живота на артикула.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector