Menu Close

Претеглен претеглен предел

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла, претеглени от Bearaby

Bearaby стартира в края на 2018 г. с акцент върху производството на дишащи претеглени одеяла, изработени от устойчиви материали. Сега компанията произвежда няколко опции за претегляне:

Bearaby Cotton Napper: The Cotton Napper, известен също като Bearaby Weighted Blanket, е водещата опция на компанията. Той е ръчно плетен от органична памучна прежда с малко спандекс за разтягане.

Bearaby Nappling: Nappling е по-малък и по-лек за настаняване на деца. Подобно на Cotton Napper, той използва дебела прежда от спандекс и органичен памук.

Bearaby Tree Napper: Изработен от Tencel, органичен памук и еластан, Tree Napper е проектиран за изключително охлаждане. Той също така се отличава с популярния буен плетен външен вид на Bearaby.

Bearaby Sleeper: Sleeper е единственият продукт в линията, който не използва буци. Вместо това, той се състои от памучна и Tencel черупка с евкалиптови влакна и рециклиран пълнеж от полиестерни влакна за плюшеност и стъклени пясъчни мъниста за тегло. Макар да изглежда като конвенционален утешител, той е претеглен.

Този преглед се фокусира върху водещия Bearaby Cotton Napper, но също така ще обхване основната информация за останалите модели, за да ви даде по-добра представа кой може да е най-добрият за вас. Cotton Napper се предлага в опции от 15, 20 и 25 килограма. Той е изграден с над 280 ярда слоеста прежда и оразмерен за едно лице. Понастоящем се предлагат девет живи нюанса.

Ще разгледаме Cotton Napper, за да оценим неговите показатели, да оценим материалите му, да обобщим фирмените политики и да ви помогнем да решите кой вариант за тегло бихте предпочели.

Разбивка на прегледа на одеалото на Bearaby

През последните години наедрените плетени одеяла получават все повече и повече внимание за своя отличителен, уютен външен вид. Претегленото одеяло Bearaby прегръща тази тенденция, но влива с добавена функция. Одеялото не само е тежко, за да осигури успокояващ комфорт, но също така е по-дишащо от по-голямата част от претеглените одеяла, така че може да е особено удобно за горещи траверси.

Докато повечето претеглени одеяла получават тежестта си от пълнеж, затворен в тъканна обвивка, Cotton Napper се състои изключително от плътна памучна / еластична прежда. Тъй като памукът е естествен, органичен и се снабдява етично и устойчиво, купувачите на екологично съзнание може да го предпочитат пред други одеяла. Тези материали също са висококачествени и издръжливи, така че тези, които търсят одеяло, което могат да продължат да използват през следващите години, може също да гравитират към Cotton Napper.

Като цяло, Bearaby Weighted Blanket е отличен вариант за купувачи, занимаващи се със стил, дишане, качество и издръжливост.

Материали и опции

Опциите за размер на Bearaby варират при различните модели. Cotton Napper и Tree Napper са оразмерени за един човек, вариращи между приблизително размер на близнаци и почти пълен размер в зависимост от избраното тегло. Спалнята Bearaby се предлага с размери близнаци, кралици и кралици. Тъй като Nappling е създаден за деца, това е най-малкият вариант на одеялото на компанията.

Cotton Napper, Tree Napper и Nappling се предлагат в няколко цветови варианта, докато Sleeper е бял с тъмносини тръби.

Продукт Опции за размер Опции за тегло Материал за пълнене Материал на черупката Размери
Bearaby Cotton Napper Хвърли 15 lbs., 20 lbs., 25 lbs Органичен памук, спандекс Органичен памук, спандекс 15 lbs.: 40 ″ x 72 ″

20 lbs.: 45 ″ x 72 ″

25 lbs.: 48 ″ x 72 ″

Bearaby Nappling (деца) Дете 8 lbs. Органичен памук, спандекс Органичен памук, спандекс 40 ″ x 60 ”
Bearaby Tree Napper Хвърли 15 lbs., 20 lbs., 25 lbs Tencel, органичен памук, спандекс Tencel, органичен памук, спандекс 15 lbs.: 40 ″ x 72 ″

20 lbs.: 45 ″ x 72 ″

25 lbs.: 48 ″ x 72

Спалник Bearaby Близнак, кралица, крал 15 lbs., 20 lbs., 25 lbs Евкалиптово влакно, рециклирано полиестерно влакно Мъниста Tencel, органичен памук, стъклени пясъчни мъниста Двойна стая: 54 x 78 x

Queen: 74 ″ × 78 ″

Крал: 94 ″ × 78 ″

Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Претеглените одеяла обикновено струват между 100 и 300 долара и повечето от опциите на Bearaby попадат в този ценови диапазон. Cotton Napper и Tree Napper се доставят с еднакви ценови етикети, докато Nappling е по-евтин. Sleeper се предлага в по-широк диапазон от ценови точки поради трите си опции за размер.

Разликите в цените между претеглените одеяла обикновено се появяват поради вариации в материалите, размера и теглото и същото важи и за продуктовата линия на Bearaby. По-големите и по-тежки одеяла на марката струват повече от по-малките и леки варианти, защото използват повече материали. Тъй като всички модели използват поне малко органичен памук, одеялата Bearaby са в горния край на средния ценови диапазон, тъй като висококачествени материали като този струват на производителя повече.

Дали струва или не по-скъпо одеяло ще зависи от вашите лични предпочитания. Купувачите с екологично съзнание може да се радват да платят повече за устойчиви органични материали. По същия начин би могло да бъде по-добра дългосрочна инвестиция за закупуване на качествено претеглено одеяло, което можете да използвате за години напред, отколкото за закупуване на опция с по-ниски цени, която може да се износва по-бързо.

Ценообразуване на одеяло Bearaby

Продукт Цена
Памук Napper 15 lbs.: $ 249

20 lbs.: $ 259

25 lbs.: $ 279

Напърващ $ 149

 

Tree Napper 15 lbs.: $ 249

20 lbs.: $ 259

25 lbs.: $ 279

Спящ Близнак: $ 199-269

Дама: 249 – 279 долара

Крал: $ 369 – $ 439

Претеглени рейтинги на ефективността на одеялото

Различни фактори за ефективност могат да повлияят кое претеглено одеяло е най-добро за вас. В зависимост от вашите лични предпочитания, основните критерии, които трябва да имате предвид, могат да включват качество на материала, регулиране на температурата, опции за тегло, разпределение на пълнежа и издръжливост.

The Cotton Napper печели силни оценки във всички наши категории и наистина изключителни резултати за няколко фактора на ефективността. Неговата органична памучна прежда е висококачествена и издръжлива, а плетената конструкция позволява отлична циркулация на въздуха, за да намали вероятността от прекомерно задържане на топлина. Тъй като Cotton Napper е по-скоро плетка, отколкото черупка с пълнеж, теглото също трябва да остане равномерно разпределено през целия живот на одеялото.

Най-слабият му рейтинг е за опции за тегло, но поне един от трите избора трябва да побере повечето спящи, независимо от техния тип тяло. Купувачите също трябва да са наясно, че отвореният дизайн не изолира в същата степен като много претеглени одеяла, така че може да не е идеален за тези, които търсят допълнителна топлина. Въпреки това, спящите могат да сдвоят памучния Napper с друго одеяло, за да останат препечени през студените нощи.

Ще разгледаме нашите рейтинги за Cotton Napper. Тъй като претеглените одеяла на Bearaby споделят подобни материали и строителни техники, производителността също трябва да бъде сходна между моделите.

Качество на запълване

Докато повечето конкуренти използват стъклени или пластмасови мъниста като пълнеж, Cotton Napper съдържа изключително широка прежда, изработена от 95 процента органичен памук и 5 процента еластан. Този висококачествен материал добавя към издръжливостта и отличителен стил на одеялото.

Качество на черупката

Тъй като одеялото е плетено плетено, то няма конвенционална обвивка или покривало. Материалът обаче трябва да издържи добре с течение на времето.

Контрол на температурата

Между широките прежди на Cotton Napper има достатъчно място, за да се осигури обилен въздушен поток. Въпреки че това може да помогне за предотвратяване на прегряване, то не осигурява много изолация за хладни нощи.

Опции за тегло

Bearaby Cotton Napper покрива солидна гама от тежести със своите три опции от 15, 20 и 25 паунда. Други продукти на Bearaby улавят различни тегла.

Разпределение на запълване

Cotton Napper не съдържа конвенционален пълнеж, като пластмасови или стъклени мъниста, така че има малка или никаква възможност за смяна. Освен ако не се получи повреда, която да разтегне преждата, така че да не се разпределят последователно, теглото трябва да остане равномерно разпределено върху одеялото през целия му живот.

Трайност

Bearaby е все още сравнително млада компания, така че все още няма дългосрочни данни за издръжливостта на одеялата. Дебелите прежди на Cotton Napper обаче са здрави и устойчиви, така че бихме очаквали, че той ще се радва на по-дълъг живот от средния

Колко тежко трябва да бъде моето одеяло?

Общоприетото мнение е, че претегленото одеяло трябва да бъде около 10 процента от телесното тегло на спалния, дайте или вземете. Личните предпочитания обаче могат да варират, като някои харесват по-лек вариант, за да могат да се движат по-лесно, а други предпочитат по-тежко одеяло за допълнителна прегръдка.

Предлагат се три опции за тегло за Cotton Napper: 15 паунда, 20 паунда и 25 паунда. Ако не сте сигурни коя от тези опции е най-подходяща за вас, Bearaby има бърз тест с три въпроса, който ще ви помогне да решите.

Tree Napper и Sleeper се предлагат в повечето от същите опции за тегло, въпреки че по-големите размери на Sleeper може да не се чувстват толкова тежки, тъй като теглото е разпределено в по-широка област.

Само на 8 килограма, Nappling може да е по-подходящ за деца и тези, които търсят лек натиск. Ако обмисляте претеглено одеяло за детето си, трябва да обърнете внимание и на безопасността. Одеялото не трябва да е прекалено тежко или ограничаващо и детето трябва да може да го премахне само. Експертите обикновено не препоръчват претеглени одеяла за деца под две години, тъй като те могат да представляват опасения за безопасността.

Награди за одеяла, претеглени от Bearaby

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла, претеглени от Bearaby

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Претеглените одеяла Bearaby са достъпни чрез уебсайта Bearaby и West Elm. Поръчки директно през фирмения кораб в САЩ и Канада.

 • Доставка

  Повечето поръчки се обработват в рамките на 1-2 работни дни. Клиентите, разположени в съседните САЩ, могат да се възползват от безплатната доставка.

  Тази оферта използва USPS и обикновено отнема 6-10 работни дни. Срещу допълнителна такса клиентите могат да получат одеялото си чрез FedEx, което обикновено отнема 2-5 работни дни. В зависимост от местоположението им, някои клиенти могат да изберат ускорена доставка до FedEx срещу допълнително заплащане.

  Поръчките до Аляска и Хавай носят допълнителна такса и обикновено пристигат чрез USPS 10-15 дни след като напуснат съоръжението. Канадските клиенти получават пакета си чрез FedEx и цените варират в зависимост от местоположението.

 • Пробен период

  Bearaby има 30-дневна политика за връщане, която дава на клиентите възстановяване на покупната цена, ако решат, че не искат да запазят претегленото си одеяло. Елементите трябва да бъдат в първоначалното си състояние и немити. Прилага се такса за обработка и проверка в размер на $ 14,99. Ако артикулът е измит, повреден или оцветен, Bearaby може да извърши частично възстановяване на сумата. Одеялата с ограничено издание могат да бъдат изключени от тази политика.

 • Гаранция

  Понастоящем Bearaby не предлага гаранционна политика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector