Menu Close

Blanquil претеглен предел

Разбивка на прегледа на одеалото на BlanQuil

Капитонираното одеяло BlanQuil се предлага в три различни варианта за тегло и седем различни цвята, което позволява достатъчно персонализиране, за да се хареса на траверси с различни предпочитания за натиск или стил.

Одеялото е съставено от екологични стъклени мъниста, обвити в полилендна обвивка, която след това е увита в подвижен капак за микропрочистване. Това, което се откроява при ватираното одеяло BlanQuil, е подвижното покривало, което позволява по-лесно почистване и по-хладно спане. Докато много претеглени одеяла са само на място, ватираното покривало на BlanQuil може да се пере в пералня и да е удобно за сушене. Черупката от полиленд също е изработена от много дишаща материя, която е мека и хладна, така че траверсите могат да си почиват удобно без покрива през по-топлите месеци.

Капитонираното одеяло BlanQuil е конструирано с помощта на 77 независими прегради и разполага с осем точки за свързване, изработени от подсилени връзки с висока якост, за да прикрепи вътрешното одеяло към капака и да избегне изместване или слепване. Тези връзки и връзки също допринасят за издръжливостта на одеялото, правейки това опция, която няма да се износва бързо.

Едно от факторите, които трапезите трябва да вземат предвид, е, че материалът за микроизолация на покривалото може да улавя прекомерно топлината за тези, които спят горещо. Докато одеялото може да се използва без покривало, тези, които се притесняват от регулирането на температурата, може да предпочетат опцията BlanQuil Chill или друго претеглено одеяло, което по-добре разпръсква топлината.

Материали и опции

Вътрешната обвивка от полиленд, използвана във всички претеглени одеяла на BlanQuil, е дишаща и мека, което позволява на стъклените мъниста да се съобразяват внимателно с тялото. С моделите, специално предназначени за настаняване на тези, които пътуват, спят горещо или са по-малки, BlanQuil разполага с много опции, които се харесват на различни стилове на живот, нужди и предпочитания.

Продукт Опции за размер Опции за тегло Материал за пълнене Материал на черупката Размери
Ватирано одеяло BlanQuil Близнак 15 lbs., 20 lbs. И 25 lbs. Стъклени перли Външен капак Microplush, Вътрешна обвивка от полиестерна смес 48 “x 74”
BlanQuil Basic Претеглено одеяло Близнак 12 lbs., 15 lbs. Стъклени перли Полиестерна смес 48 “x 74”
BlanQuil Chill Охлаждащо одеяло Близнак 15 lbs., 20 lbs. Стъклени перли Полиестерна смес 48 “x 74”
Утешител BlanQuil Royale Кралица, Крал 36 lbs. Стъклени перли Полиестерна смес 88 “x 100” или 100 “x 100”
BlanQuil Junior Kids Претеглено одеяло 7 lbs. Стъклени перли Външен капак Microplush, Вътрешна обвивка от полиестерна смес 36 “x 48”
Претеглено одеяло за паспорт на BlanQuil 10 lbs. Стъклени перли Външен капак Microplush, Вътрешна обвивка от полиестерна смес 36 “х 60”
Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Претеглените одеяла обикновено струват между 100 и 300 долара, а продуктите на BlanQuil попадат удобно в този ценови диапазон, с изключение на много по-големия Royale Comforter.

Цените на претеглените одеяла варират в зависимост от качеството, материала, размера и теглото. Като общо правило, колкото по-тежко и по-голямо е одеялото, толкова по-висока е цената. Продуктите на BlanQuil следват тези насоки, като най-малките и леки опции – Junior и Basic – струват най-малко. Ватиран и паспорт са малко по-големи и по-тежки и следователно струват малко повече.

Междувременно BlanQuil Chill е направен от по-усъвършенствани материали за подпомагане на регулирането на температурата и следователно е най-скъпото от обикновените претеглени одеала на BlanQuil. В допълнение, Royale Weighted Comforter на BlanQuil е значително по-голям и по-тежък от другите одеяла и е предназначен да покрива повърхността на легло с кралица или крал, което го прави най-скъпият от моделите на BlanQuil.

BlanQuil Претеглени ценови одеяла

Продукт< /strong> Цена
Ватиран BlanQuil 169 долара
BlanQuil Basic 129 долара
BlanQuil Chill $ 299
BlanQuil Royale 399 долара
BlanQuil Junior 129 долара
Паспорт на BlanQuil $ 149

Претеглени рейтинги на ефективността на одеялото

Въпреки че всички претеглени одеяла са предназначени да насърчават релаксация чрез прилагане на успокояващ натиск, нивото на комфорт, което различните видове траверси ще изпитват, зависи от няколко фактора на ефективността. Преди да направят покупка, купувачите трябва да разгледат как материалите, опциите за тегло и други свойства се привеждат в съответствие с техните нужди и предпочитания, за да изберат подходящото претеглено одеяло за тях.

Капитонираното претеглено одеяло BlanQuil печели солидни оценки в нашите категории на изпълнение, въпреки че най-големите му силни страни са в качеството и трайността на пълнежа и лекотата на грижите. С три различни опции за тегло, седем различни цвята и изборът за премахване на покривалото, одеялото BlanQuil Quilted също е много адаптивна опция.

Едно от съображенията, които траверсите трябва да са наясно, обаче е регулирането на температурата. Подобно на други претеглени одеяла на пазара, одеялото BlanQuil Quilted може да липсва по отношение на охлаждащите свойства. Въпреки че стъклените мъниста и обвивката от полиленд могат да подпомогнат въздушния поток, текстурата на микропрочистването и добавеният материал на покритието са склонни да улавят топлината и могат да направят одеялото твърде топло за някои траверси.

Качество на запълване

Екологичните стъклени мъниста насърчават въздушния поток и внимателно се приспособяват към тялото, за да увеличат комфорта на одеялото.

Качество на черупката

Полилендовата тъкан на черупката е достатъчно мека, за да остане удобна дори без капака и е достатъчно дишаща, за да подпомогне регулирането на температурата през цялата нощ.

Контрол на температурата

Докато стъклените мъниста и обвивката от полиленд насърчават дишането и контрола на температурата, покритието за микропромиване има тенденция да улавя топлината и влагата.

Опции за тегло

Траверсите могат да избират от 15-, 20- и 25-килограмови опции. Този диапазон от 10 килограма позволява това одеяло да се хареса на траверси с различни видове тяло и предпочитания за натиск.

Разпределение на запълване

Въпреки че одеялото има осем точки за свързване, за да се избегне изместване или слепване, нашите тестери установиха, че стъклените перли са склонни да се обединяват леко към центъра на одеялото.

Устойчивост

Благодарение на допълнителната защита на завивките, нашите тестери прогнозират, че одеялото BlanQuil Quilted трябва да предлага много добра издръжливост.

Колко тежко трябва да бъде моето одеяло?

Макар да е общоприето, че претегленото одеяло трябва да бъде около 10% от телесното тегло на спящия, личните предпочитания също играят голяма роля при определянето на това колко тежко трябва да бъде вашето претеглено одеяло. Някои траверси може да предпочетат по-тежко одеяло, което осигурява допълнителен натиск, докато други може да искат по-лек вариант, за да могат да се придвижват през цялата нощ с лекота и да избягват да се чувстват „в капан“.

Претеглените одеяла BlanQuil се предлагат в няколко различни варианта за тегло, вариращи от лекия 7-килограмов модел Junior до много по-тежкия 36-
килограмов Royale Comforter. Тази широка гама от тежести дава възможност на спящите да изберат одеяло, което отговаря на техния тип тяло и предпочитания за натиск.

Родителите, които искат да закупят претеглено одеяло за детето си, вероятно ще гравитират към модела Junior, който е достатъчно лек, за да остане удобен за по-малки или неспокойни траверси. Родителите на много малки деца обаче трябва да отбележат, че не се препоръчва да се поставя претеглено одеяло на всеки, който не може да го коригира, ако им е неудобно, може да попаднат в капан или не са в състояние ясно да съобщят своите желания.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла с тегло BlanQuil

Политики за пробен период, доставка и гаранция

 • Наличност

  Претеглените одеала BlanQuil са достъпни за закупуване онлайн чрез уебсайта BlanQuil, Amazon и продавачи от трети страни.

  Те се предлагат и в различни магазини на трети страни в САЩ и Канада.

 • Доставка

  Поръчките през уебсайта BlanQuil се доставят безплатно до континенталната част на САЩ и Канада.

  Поръчките обикновено се обработват и изпращат в рамките на 3 до 5 работни дни. След като артикулите бъдат изпратени, клиентите получават потвърждение за изпращане и номер за проследяване.

  Трябва да се отбележи, че поръчките за множество продукти или количества ще се доставят независимо и могат да пристигнат по различно време.

 • Пробен период

  BlanQuil предлага 60-дневен пробен период на сън без задължения. Този по-дълъг пробен период позволява на траверсите време да се приспособи към налягането на претегленото одеяло и да определи напълно дали продуктът е подходящ за тях.

  Ако след 60 дни спящите решат да върнат одеялото си, те отговарят на условията за пълно възстановяване на сумата, въпреки че са отговорни за разходите за връщане на пратката. За да помогне за смекчаване на предварителните разходи, BlanQuil може да ви изпрати етикет за връщане и да приспадне разходите за доставка от възстановяването ви. Одеялата не трябва да бъдат повредени или да имат признаци на екстремна употреба, за да отговарят на условията за възстановяване на сумата.

 • Гаранция

  Понастоящем BlanQuil не предлага гаранционна политика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector