Menu Close

Преглед на одеялото на Casper

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла с тегло Casper

Откакто оригиналният матрак Casper стартира през 2014 г., компанията непрекъснато усъвършенства и разширява продуктовата си линия въз основа на изследвания и разработки. Компанията управлява собствена лаборатория Casper, която е посветена на препроектирането и разработването на продукти, които включват обратна връзка с клиентите. Casper вече предлага множество матраци, възглавници, рамки за легло и спално бельо. Едно от най-новите допълнения към колекцията Casper е Casper Weighted Blanket.

Претегленото одеяло се предлага в три тежести, за да отговаря на редица типове тела и предпочитания. Дишащата конструкция включва трайна памучна обвивка, полиестерна подплата, пухкав ватин и стъклени микрозърна. Претегленото одеяло Casper е предназначено за индивидуална употреба, с размери на одеяло за хвърляне.

Претеглените одеяла често се използват за намаляване на безпокойството и други симптоми, които могат да допринесат за безсъние, тъй като осигуряват успокояващо усещане за прегръдка на тялото. Въпреки че настоящите изследвания са ограничени, претеглените одеяла могат да бъдат полезни за траверси с депресия, синдром на неспокойните крака (RLS) и аутистичен спектър (ASD).

Ще разгледаме материалите, конструкцията и производителността на Casper Weighted Blanket, така че купувачите да знаят какво да очакват. Това включва внимателен поглед към фирмените политики на Casper, включително доставка, връщане и гаранционно покритие.

Материали и опции

Понастоящем Каспър предлага Претегленото одеяло в размер на одеяло за хвърляне, с размери 50 на 70 инча. Наличните три опции за тегло включват 10 паунда, 15 паунда и 20 паунда. Капитонираното одеяло Casper Weighted одеяло има външна памучна обвивка с трайно тъкано кепър и 205 броя конци. Вътрешната полиестерна облицовка помага да се запази пълнежът на място и е изградена с тъкан от кепър и 140 броя конци. Пълнежът се състои от полиестерна вата и фини стъклени микрозърна.

Продукт Опции за размер Опции за тегло Материал за пълнене Материал на черупката Размери
Претеглено одеяло Casper Хвърли 10 lbs., 15 lbs., 20 lbs. Стъклени микрозърна

100% полиестерна вата (6 дение, 90 g / m2)

Вътрешна облицовка: 100% полиестер (140 броя резби, 60 g / m2)

Външна облицовка: 100% памук (205 броя конци, 110 g / m2)

50 “x 70”
Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Одеялото Casper Weighted е с конкурентни цени. Купувачите могат да очакват да похарчат средно от 150 до 300 долара за претеглено одеяло, а Casper Weighted Blanket е в долния край на този диапазон. Всяка опция за тегло за Casper Weighted Blanket има същите размери на одеялото за хвърляне, но се различава в количеството на пълнене. С увеличаване на теглото на одеялото нараства и цената.

По-високата цена не винаги означава по-високо качество, но може да е един индикатор, че одеялото е направено от трайни материали. Когато сравняват претеглените одеяла, купувачите трябва да вземат предвид качеството на материалите и конструкцията, в допълнение към репутацията на компанията и рейтинга на клиентите. Добре изработеното одеяло ще продължи много години и си струва първоначалната инвестиция.

Продукт Цена
Претеглено одеяло Casper 10 lbs.: $ 169

15 lbs.: $ 179

20 паунда: $ 189

Претеглени рейтинги на ефективността на одеялото

Casper Weighted Blanket е добре конструирано одеяло, направено с висококачествено пълнене и трайна обвивка. Дишащото памучно покривало позволява обилно въздух да тече през одеялото, докато пълнежът от полиестер и микрозърна добавя топлина. Полиестерната вата създава пухкаво усещане, което позволява на траверсите да се уютят с одеялото.

Размерът на одеялото за преместване на Casper Weighted Blanket е най-подходящ за индивидуална употреба. Ватиран дизайн на одеялото осигурява равномерно разпределение на пясъкообразния пълнеж. Постоянното покритие осигурява усещане за прегръдка на тялото, което позволява на спящите да изпитат някои от предимствата на дълбокото стимулиране на натиска (DPS), което може да помогне за намаляване на тревожността. Той може да бъде полезен и за спящи с безсъние и синдром на неспокойни крака, въпреки че изследванията все още са в ранните си етапи.

Претегленото одеяло Casper има трайна конструкция, която трябва да се държи добре при редовна употреба и правилна грижа. Има три възможности за избор на тегло, вариращи от 10 до 20 паунда, така че одеялото Casper Weighted е най-подходящо за траверси, които тежат между 100 и 200 паунда. Тук ще разгледаме как Casper Weighted Blanket се представя в ключови категории.

Качество на запълване

Претегленото одеяло Casper е изпълнено със стъклени микрозърна и полиестерна вата. Висококачественият пълнеж се разпределя равномерно за постоянно покритие, а добавянето на полиестерно ватиране води до пухкаво усещане.

Качество на черупката

100-процентовата памучна обвивка на Casper Weighted Blanket е дишаща, увеличавайки въздушния поток през одеялото. Черупката е изработена от трайна тъканна тъкан, която може да не е толкова мека, колкото някои купувачи предпочитат. Вътрешна подложка от полиестер помага да се поддържа пълненето на място.

Контрол на температурата

Памукът е естествено дишащ и отнемащ влагата, така че обвивката на Casper Weighted Blanket му помага да регулира температурата до известна степен. Въпреки това, теглото на пълненето на микрозърна с добавяне на полиестерна вата може да доведе до известно задържане на топлина.

Опции за тегло

Докато претеглените одеяла обикновено варират от 5 до 25 паунда или повече, Casper предлага само три възможности. Опциите за тегло от 10, 15 и 20 килограма отговарят на траверси, които тежат между 100 и 200 килограма.

Разпределение на запълване

Пълнежът на Casper Weighted Blanket се разпределя равномерно с малки ватирани секции. Това осигурява постоянно покритие и усещане за прегръдка на тялото.

Трайност

Претегленото одеяло Casper е издръжливо и трябва да продължи дълго време. Двуслойната обвивка помага да се запази пълнежът в одеялото, а ватиран дизайн предотвратява изместването с течение на времето.

Колко тежко трябва да бъде моето одеяло?

Одеялото Casper Weighted се предлага в три тежести: 10 паунда, 15 паунда и 20 паунда. Когато избират претеглено одеяло, купувачите трябва да вземат предвид телесното си тегло и личните си предпочитания.

Общото правило при избора на претеглено одеяло е да изберете такова, което е 10 процента от телесното ви тегло. Например купувач, който тежи 150 паунда, трябва да избере претеглено одеяло, което е 15 паунда. За тези, които са между размерите, Casper препоръчва оразмеряване. Въпреки това, някои купувачи може да предпочетат по-леко одеяло. С предоставените препоръки, Casper Weighted Blanket има опции, които са подходящи за траверси, които тежат между 100 и 200 паунда.

Претегленото одеяло трябва да е достатъчно тежко, за да могат траверсите да изпитват усещане за прегръдка на тялото, известно като докосване с дълбоко налягане (DPT). Това е едно от основните предимства на използването на претеглено одеяло, тъй като дълбокият натиск може да помогне за намаляване на безпокойството. Тези, които страдат от безпокойство, могат да открият, че това се отразява на качеството на съня им.

Спящите трябва да избягват избора на претеглено одеяло, което е твърде тежко, тъй като може да причини дискомфорт. Тези, които имат проблеми с дишането или кръвообращението, трябва да се консултират с медицински специалист, преди да използват претеглено одеяло.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла с тегло Casper

Политики за пробен период, гаранция и доставка

Търсенето на претеглено одеяло онлайн може да създаде някои предизвикателства за купувачите, особено след като те не могат да видят или усетят одеялото преди да направят покупка. В допълнение към четенето на отзиви и оценки на клиенти е важно да се разберат фирмените политики. Тези правила дават на купувачите представа за наличността на одеялото, сроковете за доставка и процеса на връщане.

Casper е високо оценен за обслужване на клиенти и предлага на купувачите пробен период, за да могат те да изпробват Претегленото одеяло в уюта на домовете си. Претегленото одеяло Casper се предлага с ограничена гаранция. Тук ще разделим политиките на компанията и друга подходяща информация.

 • Наличност

  Casper работи онлайн и има магазини за сън в цяла САЩ. Компанията също така си партнира с търговци на трети страни като Amazon и Target за широко разпространение. Пълен списък с магазини и партньори на Casper можете да намерите на уебсайта на Casper.

  Поръчки, направени през уебсайта на Casper, могат да бъдат изпратени до САЩ и Канада.

 • Доставка

  Casper предлага безплатна доставка до съседните САЩ и по-голямата част от Канада. Допълнителни такси за доставка се прилагат за поръчки, изпратени до Аляска, Хавай и Северна Канада (Юкон, Северозапад и Нунавут).

  Поръчките се изпращат в рамките на 1 до 2 работни дни чрез UPS и на купувача се изпраща имейл с информация за проследяване. Транзитното време зависи от дестинацията, но повечето поръчки се доставят в рамките на 2 до 5 работни дни.

  Одеялото пристига сгънато в пластмасова опаковка вътре в стандартна кутия за доставка.

 • Пробен период

  Каспър предлага 100-дневен пробен период за сън за Претегленото одеяло, който започва, когато одеялото бъде доставено.

  Клиентите могат да инициират връщане онлайн. Връщането е безплатно, а Casper предоставя предплатен етикет за доставка за връщане.

  След като артикулите бъдат върнати, Casper прави пълно възстановяване на сумата. Върнатото спално бельо се дарява или рециклира.

 • Гаранция

  Претегленото одеяло Casper се предлага с 1-годишна ограничена гаранция, която покрива всички дефекти в материалите и изработката. Гаранцията не покрива нормалното износване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector